Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔι ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ... ΝΟΤΕΣ!

      Σήμερα είπα να σας καλημερίσω με μια αναδημοσίευση ενός παζλ όχι τόσο συνηθισμένου, χιλιοτραγουδισμένου και αγαπημένου όμως ναι! 

         Το παζλ αυτό ηταν μια φανταστική δημιουργία της αγαπημένης φίλης  ALMA LIBRE, το οποίο όχι μόνο μου έφτιαξε την ημέρα αλλά με έκανε να θέλω να έχω και εγώ κάπου εδω μέσα τα κομμάτια του και να καταφεύγω σε αυτά κάθε φορά που κάποιο μου έχει λείψει και το έχω επιθυμήσει πολύ!

         Έτσι λοιπόν αφού το ζήτησα και πήρα την απαραίτητη άδειά της και την ευχαριστώ γι' αυτό σας το παρουσιάζω και εγώ μέσω του δικού μου ιστότοπου, όχι για να το συνθέσετε αλλά για να το αφήσετε να σας ταξιδέψει και να σας εκφράσει με τη μαγεία και το ταξίδι της μουσικής, των στίχων αλλά και γενικά τη τόσο όμορφη ιδέα της Άλμας!

     

"Παιχνίδι Αγάπης μέ ... νότες"
Πάμε νά συνθέσουμε ένα puzzle γιά τήν Αγάπη ??? Τί λέτε ??1) "Εψαχνα νά βρώ .. κάτι γιά νά στό γράψω" ...

"Κι αν δεν έχω μαρκαδόρο , με το αίμα μου θα σου γράψω πως μου λείπεις κι είσαι η έννοια μου "...

2) "Καί σού τό έγραψα "...

"σε θελω εδω"

"Σε θέλω εδώ για να μπορώ..... να΄χω έναν άνθρωπο δικό μου.... με τη σιωπή να του μιλώ.... όπως μιλάω στον εαυτό μου... και να μοιράζομαι στα δυο.... τ΄άστρα το χρώμα το λεπτό.... ότι κι αν γίνει καρδιά μου... εσύ να΄σαι εδώ....

Να μπορώ να σ΄αγαπήσω.... να μπορώ να σε μισήσω.... με το βλέμμα να σου δείξω.... χωρίς να μιλήσω..... τι θέλω να πω."
3) "Καί έμεινα εδώ" ..

Έμεινα εδώ.... να μη σου λείψει τίποτα Έμεινα εδώ να μη φοβηθείς.... Να μη μείνεις μόνη σου και ...'γω στο τίποτα Έμεινα εδώ να μη μαραθείς"


4) "Εσύ άμα θές"

Στην Ακτή Που Φτιάχναμε Ταξίδια Άναψε Αν Θες Μια Φωτιά Στην άμμο.... Πριν Εδώ Τα Πάντα Γίνουν Ίδια... Άναψε Αν Θες Μια Φωτιά Στην άμμο... Όσο Κι Αν Φύγεις Από Μένα Μακριά.... Σαν Τον Ήλιο Θα 'μαι Κοντά..... Θα Σ' Αγγίζω Σαν Χάδι Πονηρό Του Ουρανού..... Σαν Αέρας Θα 'μαι Παντού.... Να 'ρθεις, Ξανά..... Έστω Μόνο Και Για Μια Φορά.... Να 'ρθεις, Ξανά.... Έστω Μόνο Και Για Μια Βραδιά" 
 


5) "Γιά δές ομως τί λένε γιά τίς ψυχές "....

"Με παραμύθια μεγαλώνουμε μεγάλοι και μικροί.... στα σκοτεινά τα παραμύθια αντέχουν μόνο οι τολμηροί.... μη με ρωτήσεις να σου πω τι πιστεύω για όλα αυτά.... κλείσε τα μάτια και ανέβα μοναχός σου τα σκαλιά....

Λένε είναι οι ψυχές που μένουν, λένε είναι οι σκιές.... Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές" 

 

6) "Γιά αυτό Νά μ,αγαπάς !!

Μακάρι να 'ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό...να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό.... στα μαξιλάρια και στο χαλί... να ξεχαστώ να μου λες πολύ... και ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό..... 


7) "Η αγάπη εχει ρυθμό καί αυτός οταν κλέινει τά μάτια είναι Τango.... γιά αυτό " Κλείσε τά μάτια "
 


8) "ομως πονάει η αγάπη" ...

Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει..... εγώ το ξέρω απ'όλους πιο καλά..... πονάει όταν σ' αφήνει σαν τη θηλιά σε πνίγει..... πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει!!!!!" 
9) "Γιατί ομως ε ????"

Πες μου γιατί..... να 'ναι όλα άσχημα μακριά σου...... Πες μου γιατί..... να μου λείπει τόσο η αγκαλιά σου..... Πες μου γιατί..... τριγυρίζεις μέσα στο μυαλό μου.... Πες μου γιατί..... δεν αντέχω πια τον εαυτό μου." 
10) "Γιατί Η αγάπη έχει καί πολλά Κακομαθημένα παιδάκια"
(πού οταν αγαπάμε .. παρ ολα αυτά συνεχίζουμε νά τά κακομαθαίνουμε .. καί μήν πείτε όχι !! ) 

 


11) "Η ζωή ομως παραμένει γλυκιά"

"Γλυκιά ζωή , γλυκό τραγούδι, μοιάζει ο έρωτας μ' ένα λουλούδι. Γλυκιά ζωή , γλυκό ταξίδι.. όλο τό σώμα σου ένα παχνίδι.
Γλυκιά ζωή, γλυκό τραγούδι μοιάζει ο έρωτας μ' ένα λουλούδι. Γλυκιά ζωή , φιλιά φευγάτα πάνω στα χείλη σου σαν σοκολάτα." 


12) "Η ζωή είναι γλυκιά .. αλλά τί νά κάνουμε ομως οταν ?????? "..

"Η ζωή τα 'χει μ' άλλον "......

"νόημα ζωής...... είναι αυτό που θέλεις..... να τ΄ ακολουθείς...... Η φιλοσοφία να περνάς καλά.... είναι να κοιτάς μπροστά !!!" 13) "Γιά αυτό υπάρχουν οί φίλοι"

"έλα χαμογέλα ..... και θα ανάψει το φως..... έλα, και γω θα ΄μαι..... φίλος και αδερφός...... "οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα..... και στις κακές στιγμές..... οι κολλητοί στα εύκολα.... και μόνο στις χαρές" ....
 


ΑΛΜΑ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το ταξίδι που δημιούργησες και  μας άφησες να κάνουμε μαζί σου!!!!

1 σχόλιο:

  1. πανέμορφα τραγούδια...μιλημένα στην ψυχή...στην δική πάντως ναι...ιδίως με το ''έμεινα εδώ'' και το ''Να μ' αγαπάς''. ένα μεγάλο μπράβο και στις δυό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ