Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.

        Καλημέρα σε όλους! 
       Σήμερα θα ξεκινήσω τις αναρτήσεις μου με μία αναδημοσίευση ενός κειμένου που μόλις διάβασα στο μπλοκ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ και αμέσως θέλησα να ακολουθήσω τη προτροπή της γλυκιάς Ολίβιας και να διαδώσω το παρακάτω κείμενο που διάβασα στο σπιτικό της:



" Επειδή πολλές με ρωτάτε πού μπορείτε να βρείτε όμορφες μπομπονιέρες και παράλληλα τα χρήματα σας να πάνε για καλό σκοπό, μπορείτε να απευθυνθείτε πια και στην Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα ΟΑΕΔ Λακκιάς (Μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης εφήβων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες)


Ο Σύλλογος Γονέων απόφοιτων μαθητών της Π.Β.Μ. Λακκιάς Θεσσαλονίκης ανέπτυξε έναν νέο τομέα δραστηριότητας προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει την υποστήριξη και απασχόληση των νέων που αποφοιτούν και παράλληλα να ανταποκριθεί στις απαιτούμενες δαπάνες που προκύπτουν.

Οι απόφοιτοι μαθητές με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι ασχολούνται με την κατασκευή μπομπονιερών γάμου και βάπτισης οι οποίες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και φυσικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Για κάποιους αυτή η απασχόληση φέρνει κέρδος. Για τους συγκεκριμένους, όμως, νέους που είναι αποκλεισμένοι από την αγορά εργασίας και από κάθε είδους άλλης απασχόλησης, η δραστηριότητα αυτή αποτελεί πηγή ζωής και έμπνευσης και είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς.

Αν παντρεύεστε ή βαπτίζετε, στηρίξτε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας περιεχόμενο στην ζωή των νέων αυτών ανθρώπων για να απεγκλωβιστούν από την απραξία και την απομόνωση.

Διαδώστε αυτό το μήνυμα σε γνωστούς και φίλους! Πλησιάζει και η εποχή πολλών βαπτίσεων και γάμων και σίγουρα θα ενδιαφέρει πολλούς!

Για παραγγελίες και περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κέντρο Εργασίας: 2396-304849
Κα. Σίτσα: 6973-474047
Κα. Γιώτα: 6978-098049 "


Σχόλια

  1. βρε καλο μου τόσο τούλι δεν το μπορω αλλα τα κοιυτια ειναι ωραία μακαρι να πιασει τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν μένετε κάπου αλλού και δεν σας είναι εύκολο να στηρίξετε το συγκεκριμένο σύλλογο, μπορείτε να απευθυνθείτε στον τοπικό σας ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ή σε κάποιον οργανισμό απεξάρτησης που μπορεί να έχετε κοντά σας. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. love2love και εμένα μου αρέσοουν περισσότερο τα κουτάκια, ιδίως το πράσινο και το άσπρο με το πορτοκαλί φιογκάκι αλλά και με τα τούλια μου αρέσουν. δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα, επίσης μου αρέσουν πολύ αυτές που έχουν στιλ ονειροπαγιδας σε πιο μικρο φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, Μ Π Ο Ρ Ε Ι Σ ! ! !

    ευαγγελία μου νομίζω πως τα είπες όλα σε αυτή σου τη φράση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Κικού μου...τι τρυφερή που είσαι ??
    ...που διάβασα στο σπιτικό της:.....

    ήρθα στο σπίτι σου σήμερα μία βόλτα λοιπόν..
    να πω ένα γειά...
    να φάω ένα γλυκό κουταλιού πορτοκάλι που μου αρέσει...να κάτσουμε λίγο στον κήπο κάτω από τη μουριά, και έφυγα..

    ! ! ! !
    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμητρά μου δε μπορείς να πεις... ωραίο ήταν το γλυκάκι που σε κέρασα... θα σε περιμένω και σήμερα για να φάμε το υπόλοιπο.... χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να