Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION.

        
         Καλημέρα σας φίλοι μου! Τι μου κάνετε; Είστε καλά; Κρυώνετε εσείς; Στο τόπο μου το έχει το κρυουλάκι του πάντως....
         Είδατε εχθές το τελικό επιλογής τραγουδιού για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο διαγωνισμό της Eurovision;
        Εγώ για να είμαι ειλικρινής κάθησα να τον δω αλλά μετά τη παρουσίαση των τραγουδιών ψιλοκοιμήθηκα, με το ζόρι κατάφερα να δω το νικητήριο τραγούδι.
         Θα ήθελα πάρα πολύ να μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας και φυσικά να μάθω και τη δική σας άποψη.
         Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος θεσμός είναι αμφιλεγόμενος... έχουν πει και γραφτεί κατά καιρούς πολλά για αυτόν αλλά η αλήθεια είναι πως συνεχίζει τη πορεία του ακάθεκτος στο πέρασμα των χρόνων.
         Δε θα κάτσω να σας αναλύσω την άποψή μου σχετικά με το θεσμό και τα όσα συνεπάγονται..., αυτό είναι κάτι που δε με αφορά..... Αυτό που με αφορά είναι από τη στιγμή που η χώρα μου αποφάσισε να λάβει μέρος, καλό θα είναι να πάει με αξιοπρέπεια, όπως της αξίζει φυσικά.
         Εμένα εχθές η όλη διοργάνωση και η παρουσίαση του διαγωνισμού οφείλω να πω πως δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ νεκρική, πολύ μίζερη, άνευρη παρουσίαση χωρίς καθόλου παλμο ζωντανιας και με πολλά λάθη. Ευτυχώς όμως για εμάς τους θεατές υπήρχαν και οι στιγμές όασεις που δεν ήταν άλλες από τα τραγούδια που ήταν υποψήφια στο διαγωνισμό και φυσικά από τις στιγμές που όλοι οι καλεσμένοι της βραδιάς έκαναν την εμφάνισή τους στο στούντιο.
        Θεωρώ πως όλοι οι καλεσμένοι ήταν εκπληκτικοί και πως οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ήταν εξίσου πολύ καλές.., ίσως από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.
       Όσον αφορά τα παρατράγουδα που ακούστηκαν, γράφτηκαν και θα εξακολουθούν να συνυπάρχουν μαζί με το θεσμό όπως προείπα δε θα ασχοληθώ γιατί είναι κάτι που δε με αφορά.
        Τέλος, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ Καλή Επιτυχία στη χώρα μου και να καταφέρουμε να κερδίσουμε μια αξιοπρεπή θέση με ένα τραγούδι που πιστεύω πως (και μαζί με μένα το πιστεύουν και πολλοί άλλοι) του αξίζει να πάει ψηλά.



Σχόλια

  1. Εμένα η eurovision μ αρέσει σαν θεσμός. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μια άλλη τροπή αλλά νομίζω στο χέρι μας είναι να μην ασχοληθούμε με τα "παρατράγουδα" της επόμενης μέρας. Μ αρέσει να βλέπω την eurovision έτσι όπως είναι από μόνη της, θέλω να είναι μια έκπληξη για μένα εκείνη η βραδιά και μην γνωρίζω παρασκήνια και κουτσομπολιά που αφορούν τους τραγουδιστές/χορευτές και όλα τα συναφή. Όσο πιο λίγα πράγματα γνωρίζουμε τόσο πιο αυθεντικό και παραδοσιακό παραμένει ο θεσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου μανταρίνι μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!
    καλά εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου
    δεν ήξερα καν ότι θα έχει eurovision
    πιο τραγούδι θά μας εκπροσωπίσει??


    ααα διάβασε χτες στην συνέχεια αλλά δεν πρόλαβα να σου άφησω δυο γραμμές^^
    απλά θα σου πω... Θέλω να μάθω τι θα γίνει!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμένα μου αρέσει η eurovision. Μου αρέσει που η μουσική ενώνει ολόκληρη την Ευρώπη για μια νύχτα! Να σου πω την αλήθεια, και εγώ μόλις τραγούδησε και ο τελευταίος την έκλεισα την τηλεόραση. Έμαθα ποιος κέρδισε από το facebook. Απαράδεκτη ήταν η παρουσίαση εχθές. Η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να κοιμηθεί και ο άλλος που ήταν στο green room ήταν τόσο γελοίος, που με εκνεύριζε! καμία λάμψη, καμία ζωντάνια..τίποτα! Ίσως η χειρότερη βραδιά επιλογής τραγουδιού μέχρι σήμερα...! καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα ΕΚΦΡΑΣΟΥ,

    Δεν μπόρεσα να δω την εκπομπή λόγω υποχρεώσεων και λόγω κούρασις μετά. Ενημερώθηκα όμως για το αποτέλεσμα το πρωί από την εκπομπή του Σπύρου και της Έλενας.
    Μου άρεσε όμως εξ αρχής το τραγούδι του Λούκας.
    :)
    Καλή επιτυχία στην χώρα μας αλλά και σε σένα καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμαθα πως η τηλεθεαση εφτασε μετα βιας το 20%... παλιοτερα με τον σακη πχ... ειχε φτασει το 80%...

    φανταζομαι πως το υπολοιπο 20% της εκεινης βραδιας .. του σακη δηλαδη... εκεινο το υπολοιπο ηταν που ειδε ευροβιζιον φετος.. αλλα την πατησε.. χαχαχαχαχαχαχχαχα..

    ειδα καποια πλανα στο σταρ... που αλλου αλλωστε.. χαχαχαχαχα.. τετοια φτωχια δεν ξαναδα...τετοια χαλια παρουσιαση ... για πεταμα την ειχαν φετος ... μαλλον..κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά από τη νύστα έχασα την ανακοίνωση του ονόματος.
    Μα τι ξενέρωτη διοργάνωση.
    και τι ηλίθια δικαιολογία ότι φταίει η οικονομική κρίση...
    μα καλά
    από πότε η αισθητική έχει κόστος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λούκας είναι πολύ καλός. Αν χορέψει και ένα βαρύ αντρικό ζεϊμπέκικο, θα γεμίσει η σκηνή Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η διοργάνωση ήταν λίγο υποτονική πράγματι,αλλά εμένα το τραγούδι μου άρεσε!!
    Καλό βράδυ!!
    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμένα πάλι μου φαίνεται πως ενώ σαν χώρα περνάμε κρίση οικονομικοκοινωνικοπολιτιστική, θα έπρεπε να το σεβαστούμε και να καθίσουμε στα αυγά μας κι όχι να τρέχουμε να σκορπάμε από δω κι από κει πάλι χρήματα για πανηγυράκια σαν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για όποιον δε ξέρει το αποτέλεσμα να σας πω πως ο Λουκας μαζι με το Stereo Mike θα μας εκπροσωπήσουν στο τελικό στη Γερμανία.

    Και εμένα μου άρεσε το τραγούδι και ο τρόπος που το παρουσίασαν μόνο που θα ήθελα τη στιγμή του ζειμπέκικου να γεμίσει η σκηνή ζεμπεκιά που προσπάθησε ο καημενος ο Λουκας να το κανει αλλα δε βγηκε οπως επρεπε να βγει... ευελπιστω στο τελικο να βαλουν επαγγελματια χορευτη να το χορεψει πισω του οπως του αρμοζει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευτυχως δεν εκατσα να τον δω γτ ελεος εχει καταντησει χαλια θα παμε αλλα σαν στιχος αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα !
    μου άρεσε πολύ το τραγούδι αυτό !
    Πραγματικά διαφορετικό...

    Το τοπίο πραγματικά νεκρικό και πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγο ...
    Πού την πήγαν την χαρά για τη ζωή και την μουσική...???
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει να κάνει με τα χρήματα ....

    Ανεξάρτητα από αυτό πολύ δυνατό κομματι ! ! !
    Εύχομαι να πάρει την θέση που του αρμόζει ! ! !
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να