Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    Η αλήθεια είναι πως δε κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε άλλο ένα ΣΚ απο τη ζωή μου...
    Είναι αυτό που έχω ξαναπεί και ξαναλέω... το πώς μας ξεγελά ο χρόνος κάποιες στιγμές...
   Λοιπόν..., ξέρετε κάθε Δευτέρα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελά ασυναίσθητα στη πρώτη του δημοσίευση στη μπλοκόσφαιρα... 
    Τελικά χαίρομαι πολύ που έστω και ασυναίσθητα μου συμβαίνει αυτό! Κάθε χαμόγελο είναι και πρέπει να είναι παντοτε ευπρόσδεκτο! :)
   Αλήθεια πώς περάσατε εσείς το ΣΚ σας; Ξεκουραστήκατε; Γεμίσατε με ενέργεια τις "αποσκευές" σας; 
    Αν και πέρασα τη βόλτα μου απο τα σπιτάκια σας και είδα λίγα λόγια για το τι κάνατε το ΣΚ σας, ομολογώ πως θα ήθελα να μάθω ακόμη περισσότερα. 
    Βλέπετε με τους περισσότερους από εσάς έχω καταλήξει να γίνω ολόκληρη μπλοκοοικογένεια και νοιάζομαι πραγματικά, όπως φυσικά και εσείς για μένα!!! :)
    Ανακαλύπτω πως ο κόσμος των μπλοκ δε διαφερει και πολυ απο το πραγματικο μας κοσμο! 
    Και εκει μας νοιαζονται ξενοι ανθρωποι αλλα και εδω!
    Και εκει μας κάνουν να  αισθανθούμε άσχημα ανθρωποι αλλά και εδώ!
    Και εκει μας συμβουλευουν αλλά και εδώ.
    Και εκει μας ζηλεύουν αλλά και εδώ.
    Και εκεί μας έχουν αδυναμία αλλά και εδώ.
   Μόνο που εδώ όλα τα παραπάνω γίνονται πιο "απρόσωπα" ενώ όλα τα παραπάνω στον πραγματικό κόσμο γίνονται υποτίθεται πιο "προσωπικά" ή μάλλον πιο επώνυμα αν θέλετε με τη μόνη διαφορά που αντί να κρυφτούν πίσω από ένα απλό ψευδώνυμο, κρύβονται οι περισσότεροι πίσω από ένα μεγάλο προσωπείο που τις περισσοτερες φορες ειναι διάφανο και δυστυχως για μας αργούμε να το δούμε...
    Αλλά αυτό είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση και ομολογώ πως δε θέλω να την ανοίξω τώρα γιατί ήδη έχω ξεφύγει αρκετά από το θέμα μου που είναι η αρχή μιας νέας και ευελπιστώ καλύτερης εβδομάδας από τις προηγούμενες!
     Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα να έχουμε, εύχομαι σε όλους μας μέσα από τη καρδιά μου! :)


   

Σχόλια

  1. θα σε πω καναμε νεα σχεδιακια στα κοσμηματα μαγειρεψαμε διαβασαμε καναμε ιταλικα χωρισαμε αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χωρισες? γι αυτο εκανες και τη συγκεκριμενη αναρτηση? λυπαμαι... αλλά ελπίζω να είναι για καλό! Αν και κάτι μέσα μου μου λέει πως είναι σίγουρα για καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!!!
    Έπαιξα με τα παιδιά μου, κι αυτό αρκεί για να γεμίσουν οι δικές μου μπαταρίες...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να έχεις μια όμορφη,ήρεμη και δημιουργική βδομάδα...Για μένα ήταν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο,έντονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θάναι υπέροχη τούτη η βδομάδα μην ξεχάσεις να υιοθετήσεις ένα τραγούδι περιμένω να μάθω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή εβδομάδα κοριτσάκι μου.....για εμένα ήταν ένα ήρεμο....χωρίς βόλτα..ήθελα να ξεκουραστώ, έκανα δουλειές που είχα αφήσει πίσω...περιποιήθηκα (κατά τα κλασσικά) τον εαυτό μου....και χθές έκατσα περίπου 4-5 ώρες στον ήλιο, παρέα με καφέ, μουσική....και τα γραπτά μου....ήταν πολύ όμορφα....!!!!
    :)))))
    φιλάκι μεγάλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον δικο σου υπέροχο κόσμο

    ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλη μου marilise το ευχομαι ! :)

    για πιο τραγούδι λες καλή μου? δε κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γλυκό μου Μαιράκι νομίζω πως αναζωογωννήθηκες πλήρως! χαίρομαι πολύ για σένα! σε φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γλυκιά μου Ευαγγελία νομίζω πως αυτό θα ήταν ένα από τα αγαπημένα σου ΣΚ και χαίρομαι πολύ για σένα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταρχας καλη εβδομαδα!! εγω το σκ εφαγα το πρωτο μου παγωτο(στο λεω γιατι εσυ ευθυνεσε,το ειχα λιγουρευτει απο καποια αναρτηση σου χαχχαχα) το σαββατο αλλαξα την διακοσμηση του σπιτιου μου σε πασχαλινη λογω των ημερων που ερχονται!και την κυριακη μαζευτηκαμε παρεα στο σπιτι μου και περασαμε πολυ ομορφα ακουγοντας ποοοολυ διαφορετικα ειδη μουσικης καθως εχουμε διφορετικα γουστα μεταξυ μας ομως οταν βρισκομαστε τα ακουμε ολοι ολα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kalo apogeyma εκφρασου...

    φιλακιααααααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή εβδομάδα και σε εσένα!!! Εγώ το Σάββατο πήγα για καφέ με τον καλό μου στα κάστρα της Θεσσαλονίκης και την Κυριακή την πέρασα κλεισμένη στο σπίτι, δεν είχα όρεξη για τίποτα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην απορείς... οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε, μέσα ή έξω από το Ίντερνετ.
    Σου στέλνω πολλά φιλάκια και σου εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή εβδομάδα Κικού μου ♥

    ξεκουράστηκα εγώ! !

    χάζεψα ! ! ησύχασα ! !

    ήπια καφέ στον ήλιο...από μόνη μου///χιχιχιχι
    και με παρέα! !

    Μου αρέσει, όπως βγαίνω για περίπτερο, να συνεχίζω την βόλτα και να καταλήγω στον ήλιο στην πλατεία ! !

    Ήταν μέρες που έκανα πολλά ξεκαθαρίσματα και ξεκίνησε πιο ανάλαφρα η εβδομάδα μου ! !

    σου εύχομαι να είσαι ανάλαφρη και δημιουργική ! !

    Και να αλλάξεις το χρωματάκιιιιιι♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    εσύ είσαι Χρώωωωωωμααααα! ! !
    φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να