Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΓΑΜΟ.


            Ναι, τελικά αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ με το σημερινό πριγκιπικό γάμο ή αλλιώς το γάμο της χρονιάς, μιας και που έτσι συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι περισσότεροι ή μαλλον να πω καλύτερα πως έτσι τον προβάλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακόμα αν τον επαινούν ή αν τον ειρωνεύονται.
            Ξέρετε κάποιες φορές μέσα από τη πολύ επευφημία δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση της και η άδουλη ειρωνεία… κάτι που εγώ τη βλέπω συχνά το τελευταίο καιρό μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών.
            Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα πολύ για το αν θα έπρεπε να κάνω και εγώ αυτή την ανάρτηση μιας και που από τη στιγμή που όλοι λέμε ότι μας έπρηξαν με το γάμο, ασχολούμαστε μαζί του δίνοντάς του περισσότερη αξία ακόμη και μέσω αρνητικών σχολίων αλλά από την άλλη λέω πώς αφού ένιωσα ότι θέλω να εκφράσω την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα γιατί να μη το κάνω? Ποιος ο λόγος να καταπιέζομαι? Σωστός?  :)
            Τελικά είναι γεγονός! Έφτασε λοιπόν η μέρα που όλοι περίμεναν και συζητούσαν τόσο καιρό! Σίγουρα, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, όλοι μας έχουμε πάρει μια γεύση από το τι θα συμβεί στο συγκεκριμένο γάμο, από το τι θα φορέσει το ζευγάρι, η βασιλική οικογένεια, το σόι της νύφης και γενικά όλοι οι προσκεκλημένοι μέχρι το τι θα φάνε μετά στη δεξίωση και μέχρι το ποσό που μπορεί να στοίχισε η τούρτα των νεόνυμφων.
            Χαχα, αρχίζουν να μου φαίνονται πολύ αστεία όλα όσα λέγονται για το πόσο θα κοστίσει ο πριγκιπικός γάμος. Σίγουρα θα στοιχίσει πολύ περισσότερα από ότι ένας άλλος γάμος αλλά δε νομίζω να ισχύουν όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά που ακούγονται καθημερινά στους δεκτές μας. Εξάλλου μη ξεχνάτε πως οι πολύ πλούσιοι είναι και πολύ τσιγκούνηδες συνάμα… εκτός βέβαια αν ξέρουν πως μπορεί ο γάμος αυτός να τους φέρει πιο πολλά έσοδα παρά έξοδα. Δύσκολο αυτό βέβαια αλλά όχι και ακατόρθωτο.
            Βέβαια έχει ακουστεί πως γενικά στο κράτος θα φέρει έσοδα αρκετά και αυτό αν ισχύει είναι όντως καλό αλλά και πάλι είμαι επιφυλακτική σε όλα όσα ακούω το τελευταίο διάστημα. Όχι πως με ενδιαφέρουν τόσο πολύ ώστε να φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά γι αυτούς αλλά η αλήθεια είναι πως όπου κι αν στραφώ, τηλεόραση, ράδιο, site, blogs, ακόμη και σε ουρά τραπεζών που λέει ο λόγος έχει τύχει να ακούσω να μιλάνε γι αυτό το θέμα. Ειρωνικά μεν αλλά μιλάνε.
            Εντωμεταξύ τώρα που το σκέφτομαι σε κάποιο μπλοκοσπιτάκι (δε θυμάμαι πιο) είχα διαβάσει πως υπήρχε ένας Βρετανός πολίτης που έκανε απεργία πείνας γιατί ήθελε να καλεστεί επίσημα στο γάμο και να τον παρακολουθήσει από κοντά. Τι να πει κανείς…. Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος ήθελε επειγόντως να βγει στη τηλεόραση…
            Επίσης αυτή η Κate η καημένη έχει ακούσει τα χίλια δυο που θα γίνει πριγκίπισσα λες και είναι τόσο εύκολο γι αυτή με τους όρους που άκουσα εχθές ότι πρέπει να υπογράψει στο προγαμιαίο συμβόλαιο.
            Δηλαδή σε περίπτωση που ο πρίγκιπας αποφασίσει να τη χωρίσει αυτή θα πρέπει να υποχωρήσει σε ότι αποφασίσει αυτός? Αν είναι δυνατόν…
            Εντάξει θα πάρει μια γερή αποζημίωση αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν σε αυτή τη ζωή! Τι να κάνει τα χρήματα αν δε μπορεί να φάει ότι θέλει, όπως θέλει, ότι ώρα θέλει και να ζήσει όπως επιθυμεί… αλλά το κυριότερο τι να κάνει τα χρήματα αν χωρίσει κάποια στιγμή από το πρίγκιπά της και δε μπορεί να δει τα παιδιά της παρά μόνο όταν της το επιστρέψει αυτός?
            Δε λέω… σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που για τα χρήματα θα πουλούσαν τη ψυχή τους στο διάολο αλλά για να είμαι ειλικρινής η Κate δε μου φαίνεται για τέτοια…. Αν και ποτέ δε ξέρεις από πού θα σου ’ρθει.
            Ουφ! Τελικά είπα να γράψω λίγα λόγια και κατέληξα να γράφω ολόκληρα κατεβατά!
            Όπως και να χει εμένα ποτέ δε με ενόχλησε ο γάμος, με ενόχλησε η υπερβολική προβολή και αναπαραγωγή του αλλά καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους αλλά θέλοντας και μη μας αναγκάζουν να μπούμε και εμείς στη δική τους ατμόσφαιρα και αυτό κάποιες φορές μας τσιτώνει.
            Αλλά εντάξει για να είμαι ειλικρινής τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα να γίνονται καθημερινά γάμοι παρά να γίνονται τσουνάμια, θάνατοι, λιμοί, καταποντισμοί, σεισμοί, ατυχήματα, πόλεμοι και γενικά λυπηρά γεγονότα.
            Οπότε σε σχέση με τα παραπάνω,  γάμοι και πάλι γάμοι! Όχι απαραιτήτως πριγκιπικοί, γάμοι απλοί, καθημερινοί, αληθινοί και ευτυχισμένοι!
            Άντε βρε και στα δικά μας τις λεύτερες, όπως λένε και στο χωριό μου!

Σχόλια

  1. σωστή...σωστότατη σε βρίσκω...η αλήθεια είναι πως κι εμένα με τσατίζει η όλη προβολή...και η χλιδή...εδώ πεινάμε θα ασχολούμαστε με αυτό...και εντάξει ως ένα σημείο απο περιέργεια θα το παρακολουθήσω...αλλά σήμερα όλη μέρα ζωντανές συνδέσεις...??? Για όνομα δλδ....τέσπα...άντε λοιπόν και στα δικά μας.....:)))
    φιλάκια κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mαιράκι μου σήμερα θα μας πρήξουν με τις ζωντανές συνδέσεις.

    Και εγω παω σπιτι και βαζω τηλ. να χαζεψω μεχρι να φαω και σημερα θα σκεφτω για να την ανοιξω... κι αν την ανοιξω ποσο θα τη κρατησω ανοιχτη δε ξερω... χεχε

    φιλακια πολλα και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατάω το τέλος της ανάρτησης σου!!
    ''Αλλά εντάξει για να είμαι ειλικρινής τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα να γίνονται καθημερινά γάμοι παρά να γίνονται τσουνάμια, θάνατοι, λιμοί, καταποντισμοί, σεισμοί, ατυχήματα, πόλεμοι και γενικά λυπηρά γεγονότα''

    Ακριβώς και εγώ αυτό λέω!!

    Και στα δικά σου!!!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αλήθεια είναι ότι αν και με ενοχλεί το όλο θέμα, όταν το παρακολουθούσα πιο πριν, χαμογελούσα γιατί ήταν σα να βλέπεις ένα παραμύθι. Έτυχε να το σκέφτομαι και εγώ προχθές το πόσο άσχημα θα ζει από εδώ και πέρα η κοπέλα. Δε θα μπορεί να κάνει τίποτα όπως το θέλει αυτή, δε θα μπορεί να λέει τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει το πρωτόκολλο....δεν ξέρω. η όλη ιδέα ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να είναι άσχημο... (επίσης, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα πάντα ότι ο William είναι gay. Οπότε, η πριγκίπισσα θα πρέπει να ζει μαζί του για χρόνια χωρίς αγάπη και τα σχετικα...πίκρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν σου'πω ότι σήμερα δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα!
    Είχα έννοια πόσους τίτλους θα δώσει η Βασσιλομήτωρ στην Κέιτ και αν θα'χει στον όρκο της το ρήμα "υπόσχομαι"!

    Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη.
    Μωρέ δεν πάν να κουρευτούν όλοι μαζί μας τα'πρηξαν πιά και περισσότερο τα ΜΜΕ!
    Φιλιά θαλασσινά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδω ασχοληθηκαν μεεερες ολοκληρες με τον χωρισμο της μενεγακη,αυτο θα αφηναν? αντε και στα δικα σας οι ελευθερες :) φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Και στα δικά μας" έχω να πω εγώ και τίποτα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοριτσια για να μη καθομαι και σας γραφω μια μια ξεχωριστα μιας και που απ οτι βλεπω οι αποψεις μας συγκλίνουν έχω μόνο να σας πω οτι στελνω σε ολες σας ηλεκτρονικα φιλια και αγκαλιες! :)

    ματς μουτς λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασα για να σου πω πολλά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
    Με συγκίνησες πολύ!!
    Να σαι καλά γλυκιά μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αλήθεια είναι ότι αυτός ο γάμος έχει προβληθεί υπερβολικά.
    Αναρωτιέμαι γιατί ενδιαφέρονται όλοι τόσο πολύ!
    Πρόκειται για ένα γάμο! Πριγκιπικό, λουσάτο, πολυτελή... αλλά ένα γάμο!
    Δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθούμε με το τι θα φορέσουν/τι θα φάνε/ πόσο κόστισε!
    Δε κοιτάμε καλύτερα τα δικά μας; :Ρ
    see ya!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως άργησα να εκφράσω κι'εγώ τα συγχαρητήριά μου για την dnaική μοναρχική μ@@@@@α που χαρακτηρίζει σύσσωμο τον Βρεττανικό Λαό και ζει το παραμύθι του μέσω των βασιλιάδων και πριγκηπών του??? Και θέλει ντε και καλά να το κάνει παγκόσμιο γεγονός το γάμο του Γουίλιαμ και της Κατερινιώς???
    Ζόρικη σούρθα πρώτη φορά και σου εκφράστηκα...κυρία Εκφράσου!
    Συγγνώμη, χίλιες φορές συγγνώμη που ήρθα χωρίς καπέλλο!
    Εχω ένα λουλουδάτο βρακί...τι λες να το φορέσω ανάποδα και να τρέξω κιέγώ στο Αββαείο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λατρεύω τα παραμύθια ,και εζησα αυτόν τον γάμο με ενα πλατύ χαμόγελο στα χείλη!Άλλωστε το ειχα ανάγκη να χαμογελάσω μετά τον καθημερινο βομβαρδισμό που δεχομαι απο τα ΜΜΕ, την μουρτζουφλιά και την κατήφια που μου σερβίρουν και τρέμω για την αυριανή μέρα που ξημερώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πειράζει που δεν παρακολούθησα καθόλου το όλο θέμα;;;χιχιχι

    άντε και στα δικά σας οι ανύπαντρεεεες:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΑ:)))

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    Και φέτος την Πρωτομαγιά
    η φύση όλη γιορτάζει
    κι εύχομαι όλη σου η ζωή
    με άνοιξη να μοιάζει.
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ -ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν με πειραζει ουτε η προβολη ουτε η χλιδη.Οποιος δεν θελει δεν παρακολουθει κ παντα υπηρχε κοινωνικη ανισοτητα...εξαλλου με ολα αυτα τα δυσαρεστα μερικοι θελουν μα ζησουν αυτο το περαμυθι μεσα απο αλλους.Η αληθεια ειναι οτι ειδα ελαχιστες σκηνες γιατι ελειπα αλλα και ο θανατος του 7χρονου με εκανε να ξεχασω τον γαμο...φιλια πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλημέρα σε όλους σας και ευχαριστώ που δώσατε το στίγμα σας στη παραπάνω ανάρτησή μου. :)

    * Μοντέρνα μου εγω ευχαριστώ! :)

    * Weird fairy καλως ηρθες στο σπιτικο μου!

    * Γλυκιά μου Καρυάτιδα εκφράσου όπως επιθυμεί η καρδούλα σου!!

    * Dora και εγω λατρευω επισης τα παραμυθια! :)

    * Μαριβίλη εγω τον ειδα λιγακι αφου ολα τα καναλια τον εδειχναν, τι να εκανα κι εγω? χεχε

    * Σκρουτζάκο χρονια πολλα, αληθως ανεστη! Καλη Πρωτομαγια και σε σενα!

    * Ρεβέκκα μου εχεις δικιο, και εμενα με εκανε να ξεχασω το γαμο αυτη η τοσο δυσαρεστη ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αλήθεια είναι οτι δεν πολύ παρακολούθησα τον γάμο, όχι γιατί δεν μου αρέσουν οι γάμοι, όχι γιατί σνομπάρω την τηλεόραση ή οτιδήποτε απλά εγώ κάθομαι 24ώρες το 24ωρο στο πι σί μου! Και παρακολουθούσα μόνο αυτα που λεγόντουσαν στα μπλογκ για τον γάμο! έμαθα έπειτα πως τον δείχνανε λάιβ online.

    Τεσπά θέλω να σχολιάσω αυτό που λες: "η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακόμα αν τον επαινούν ή αν τον ειρωνεύονται."
    Δεν ξέρω για το εξωτερικό αλλά σίγουρα εδώ Ελλάδα πάντα όταν λένε για κάποιον πολύ καλά λόγια μέσα σε μια μέρα ξαφνικά αρχίζουν και τον βρίζουν! Μαζοχισμός; Δεν ξέρω ίσως! Αλλά αν θυμάστε τότε που νίκησε η Παπαριζου στην eurovision μόνο να κλάψει δεν την κάνανε την κοπέλα! Γενικά πλέον ειδήσεις δεν βλέπω καθόλου προτιμώ να επιλέγω τι θα δω μέσω ίντερνετ! 8|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α και επίσης κάτι που ξέχασα, πλέον σαν μετά από συμφωνία την Κέιτ έμαθα την φωνάζουν Κάθριν! Τυχαίο? Μπααα...
    όσο γι'αυτό που λες με το πρωτόκολλο η Κέιτ 10 χρόνια που είναι με τον Ουίλιαμ σίγουρα τα'ξερε όλα αυτά άρα έκανε τις επιλογές της...και άλλωστε γιατί να χωρίσουν τα παιδιά; Ακόμα δεν παντρευτήκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Blu3Th1nk3r

    εχεις απολυτο δικιο! ειδικα στο παραδειγμα που εθεσες με τη παπαριζου! ετσι ειναι οπως τα λες!

    σιγουρα η κειτ ηξερε πολλα για το πρωτοκολλο ομως αλλο να φανταζεσε πως θα ειναι και αλλο οταν μπεις κατα καποιο τροπο μεσα στα πραγματα και να πρπεει να τα ζησεις...

    ποιος ξερει...

    ειδωμεν!

    χεχε


    καλημεραααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να