Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΥΡΙΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

     Καλημέρα, Καλό Μήνα και Καλή Εβδομάδα να έχουμε! :)
     Μπαίνοντας στα μπλοκοσπιτάκια σας μου μύρισε Άνοιξη! Ήταν τοσο έντονες οι αναφορές στην  Άνοιξη, στα λουλούδια και γενικά στη Πρωτομαγιά που ως είθιστε "τρέχουμε" να πιάσουμε το Μάη που πραγματικά αισθάνθημα να μυρίζω την Άνοιξη.
     Επίσης είδα και πολλά μπλοκοσπιτάκια στολισμένα με το παραδοσιακό μαγιάτικο στεφάνι και ειναι κατι που μου άρεσε πάρα πολύ! Όπως στολίζουμε τις πόρτες των σπιτιών μας, στολίσανε και αρκετοί απο εμάς την είδοσο των μπλοκοσπιτιών τους και αυτό εμένα προσωπικά μου έδωσε μεγάλη χαρά.
     Βασικά εκτός απο πολύ χαρά μου έδωσε και την εξής απλή σκέψη: " Ένα μπλοκόσπιτο χωρίς κάποιες καταθέσεις ψυχής, χωρίς κάποια δείγματα του εαυτού των διαχειριστών του αν θέλετε, παραμένει ενα απλό μπλοκόσπιτο, ενα μπλοκόσπιτο όμως με "σημάδια" της ψυχης και της προσωπικότητας των διαχειριστών του όμως μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού τους".
     Τώρα και ίσως και δικαιολογημένα μου πείτε μα καλα τωρα το σκέφτηκες εσύ, κοιτάζοντας τα στολισμένα μπλοκόσπιτα? Ε ειλικρινά με το που τα αντίκρυσα σκέφτηκα αυτό που σας είπα παραπάνω. Όχι φυσικά πως δε το ήξερα και απο πιο πριν, ήθελα απλά να το ξαναεπιβεβαιώσω! :)
     Καλημέρα σε όλους!

Σχόλια

  1. Καλημέρα γλυκιά μου!!! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!
    Εγώ πάντως χτες εκφράστηκα!! χαχα έκανα 3 αναρτήσεις. μια για το Μαη, μια την καθημερινη μου,ξερεις και μια αλλη που εβγαλα τ'απωθημενα μου!!! χαχα Το θεμα ειναι οτι δεν ειδα σχολια(η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα σχολια!) και μου εκανε εντυπωση!
    Φιλιάαααα:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαριβίλη μου την απάντηση μου σχετικα με τα σχολια θα τη δεις στο σπιτάκι σου!

    φιλιακια πολλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΝΕΥΣΗ!!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω σε ευχαριστω γλυκια μου Λούρδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και καλό Μήνα και απο το σπιτάκι σου..
    Εσύ όμως δεν έπλεξες στεφανάκι? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι η αληθεια ειναι καλη μου καρυατιδα πως δεν επλεξα στεφανι ουτε στο μπλοκοσπιτο αλλα ουτε και στο αληθινο.

    παρολα αυτα ομως χαρηκα παρα πολυ με τα στεφανια που ειδα και εδω αλλα και σε αλλα πραγματικα σπιτια.

    ξερειςε,... καμια φορα χαιρεσε περισσοτερο τα πραγματα των αλλων που αρκει και για σενα! :)

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Πρώτη του Μάη είναι μία μέρα που θα έπρεπε όλοι να θυμόμαστε τον αγώνα εκείνων που πάλεψαν να αποκτήσουμε εμείς τα εργατικά μας δικαιώματα, αυτά τα δικαιώματα που μας κλέβουν σιγά σιγά κι εμείς τους κοιτάμε αδρανείς...
    Η εργατική πρωτομαγιά που ναι μεν γεμίζει την ψυχή μας μας λουλούδια και μυρωδιά άνοιξης αλλά δεν παύει να είναι απεργία κι ας την κάναμε εμείς αργία.

    Η κατάθεση ψυχής είναι ο λόγος που υπάρχουν τα μπλογκόσπιτα, σου εύχομαι να καταθέτεις μόνο ευχάριστα ψήγματα ψυχής και πολλά πολλά χαμόγελα!!

    Καλώς σε βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλό σου μήνα!
    γεμάτος ας είναι χρώματα και αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό μήνα!
    Έχεις δίκιο γι'αυτό που λες για τα μπλογκ. Αν δεν έχουν κάποια προσωπικά θέματα, κάτι που αρέσει στον ιδιοκτήτη είναι άψυχα και κρύα.
    Ευτυχώς το δικό σου δεν κινδεύει από κάτι τέτοιο :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλο μηνα να εχετε ολοι σας ευχομαι ολόψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα και σε σένα! Από ότι είδα από μια γρήγορη ματιά στο ιστολόγιο είναι πολύ ωραίο! Θα επιστρέψω κάποια στιγμή να το γυρίσω όλο! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλο μηνα γλυκια μου.. ευχομαι να ειναι πολυυυ εκφραστικος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Blu3Th1nk3r

    καλως ηρθες στο μπλοκακι μου και ειλικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ για το τοσο ομορφο σχόλιό σου! :)

    πραγματικα σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαρακι μου καλο μηνα και σε εσενα!

    ευχομαι να ειναι πραγματι εκφραστικος! :)

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να