Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ.


           Παλιότερα δε μου άρεσαν οι ταινίες ίσως γιατί νόμιζα πως σπαταλούσα κάπως άσκοπα την ώρα μου, όταν όμως αποφοίτησα από τη σχολή άρχισα να τις λατρεύω.
            Βλέπετε τώρα λόγο της οικονομικής κρίσης καθώς επίσης και της καθημερινής ρουτίνας και κούρασης προτιμώ να χαλαρώνω βλέποντας ταινίες με το φίλο μου ή και μόνη μου ακόμα παρά να πηγαίνω συνέχεια βόλτες και για καφέ.
            Σε παλιότερη ανάρτησή μου λοιπόν σας είχα μιλήσει για τα θρίλερ! Ύστερα από πολλές αναζητήσεις ταινιών θρίλερ για να δω μία καλή και να την ευχαριστηθώ κατάφερα να δω μια που πραγματικά αξίζει για μένα και η αλήθεια είναι πως δε το περίμενα. Τη πήρα επειδή δεν έβρισκα κάποια άλλη να νοικιάσω μιας και ήταν όλες νοικιασμένες.
            Βέβαια η κολλητή μου που μιλούσαμε εχθές στο τηλέφωνο μου είπε πως είναι εκπληκτική αλλά ναι ομολογώ πως δε τη πίστεψα! Καίτη sorry! :)
            Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο 2 θρίλερ ελληνικής παραγωγής και είναι και τα δυο απαίσια. Δε λέω τα ονόματα τους γιατί θεωρώ πως είναι άσχημο να το κάνω αυτό μιας και που θα πω άσχημα σχόλια αλλά γενικά θεωρώ πως οι Έλληνες έχουν έφεση περισσότερο στις κωμωδίες παρά στα θρίλερ. Τώρα που είπα για ελληνική κωμωδία όσοι δεν έχετε δει τη ταινία νηsos να τη δείτε! Τη προτείνω ανεπιφύλακτα!
            Και συνεχίζω…..
            Εχθές λοιπόν είδα μια ταινία θρίλερ που ονομάζεται Paranormal Activity 2, Μεταφυσική Δραστηριότητα 2 σε ελληνικό τίτλο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ που θέλησα να τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπάνε τα θρίλερ που δεν έχουν πολλά αίματα και σκοτωμούς.
            Όπως θα καταλάβατε υπάρχει και το Paranormal Activity 1, το οποίο ομολογώ πως δε μου άρεσε πολύ, ίσως γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και περίμενα κάτι «τέλειο»,  ενώ τώρα στο δεύτερο μέρος που δεν είχα δει τρειλερ και δεν είχα διαβάσει κριτικές ενθουσιάστηκα! Πάντως το 2 είναι πολύ καλύτερο από το 1 αλλά στο τέλος καταλαβαίνεις πολλά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Σου δείχνει δηλαδή το λόγω που έγιναν όλα στο νούμερο 1.
            Πραγματικά υπέροχη ταινία αλλά για να την απολαύσετε ολοκληρωτικά πρέπει να δείτε το νούμερο 1 πρώτα!
            Δε θα σας γράψω το story της ταινίας γιατί φοβάμαι μη παρασυρθώ και γίνω υπέρ αναλυτική, θα σας πω μονάχα ότι δεν έχει να κάνει με σκοτωμούς και αίματα, έχει να κάνει με κάτι μεταφυσικό που υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι..
            Αυτά……
            Ελπίζω να σας έπεισα να τα δείτε! Αξίζει το κόπο! Όχι τόσο για το 1 μέρος όσο για το 2!
            Και μακάρι να βγει και 3 και να είναι ακόμη πιο ωραίο από το 2! :)

Σχόλια

  1. θα σου πω ένα μυστικό μου: όσο καλή και να είναι μια ταινία θρίλερ δεν θα την δω. και ξέρεις γιατί; γιατί φοβάμαι!!!! ναι. ναι. μην κοροϊδεύεις! φοβάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σοβαρα?

    δε περιμενα να φοβασαι τα θριλερ.

    φυσικα και δε σε κοροιδεύω, εξάλλου δεν είσαι η μόνη κ εγώ τα φοβάμαι πολλές φορές αλλα μου αρεσουν κιόλας!

    τοτε εσενα θα σου προτεινω μια αλλη ταινια, κοινωνικη που λεγεται μια σχεση στοργης! ειναι πολυ καλη! θα σου αρεσει! αααα και η ασυμβιβαστη γενια ειναι πολυ καλη ταινια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλώνω φανατική του Paranormal Activity αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω το 2. Θα το κάνω όμως σύντομα τώρα που το έφερες στο προσκήνιο!!!!

    Καλημέρα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απαπα... δεν μπορω βαζω τα χερια μου μπροστα στα ματια ολη τηνωρα..χαχαχαχαχαχαα..

    ισως για να το ξορκισω..να κατσω να γραψω καποτε ... χαχαχαχαχαχα.. θριλερ..

    καλη μουεκφρασου καλημερα να εχουμε και απ αεδω...

    φιλακιααααααααααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. showgirl

    πραγματικα το 2 ειναι υπεροχο! πολυ πιο ωραιο απο το 1!

    καλημερα και σε σενα καλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kaλημερααα ...ενδιαφεροντα τα γραφομενα σου ,πολυ ομορφο το μπλογκ σου.Οσο για το θρυλερ κι εγω μαλλον θα το αποφυγω.
    ΣτάΛες στο ΓαΛάΖιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. queen in red

    για μενα φιλη μου για να γραψεις ενα καλο θριλερ μιας και διαθετεις το χαρισμα πρεπει να το δεις!

    σε κανει να σκεφτεσε διαφορετικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BlackRose

    καλως ηρθες στο κοκκινο σπιτικο μου! :)

    χαιρομαι που σου αρεσει! κι εμενα μου αρεσει το δικο σου! :)

    κι εσυ θα το αποφυγεις?

    μα τι εχετε παθει και φοβαστε τα θριλερ?

    κι εγω τα φοβομουνα αν κ ακομα σκιαζομαι σε καποιες σκηνες αλλα σκεφτηκα πως ειναι ψετικα ενω στο καθθημερινο κοσμο ειναι που πρπεει να φοβομαστε...

    οι ανθρωποι εχουμε γινει αρπακτικα στις μερες μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμενα παλι μου αρεσε το πρωτο πιο πολυ! :) το τελευταιο διαστημα παρακολουθουσα μια σειρα .. 4 κυκλοι με καμοια 10 επεισοδια ο καθε κυκλος... την λατρεψα πραγματικα!!! λεγεται 4400 ! σου την προτεινω γιατι εχει να κανει με το μεταφυσικο!ειναι 4400 ανθρωποι οι οποιοι εξαφανιζοντουσαν ανα τακτα διαστηματα.. ο ενας πχ το 1932 ο αλλος 1970 ο αλλος 2000 και παει λεγοντας.ξανα εμφανιζονται οοολοι αυτοι την ιδια μερα.ο ενας εχει λειψει 80 χρονια ο αλλος 55 ο αλλος 3.εδω τα χρονια εχουν περασει κανονικα οι δικοι τους αλλοι πεθαναν αλλοι εχουν μεγαλωσει αλλα αυτοι ειναι οπως ηταν οταν εξαφανιστηκαν.φαντασου το σοκ ολων που εμφανιζονται ξαφνικα απο το πουθενα ολοι μαζι!οι εξαφανισμενοι δεν θυμουνται τιποτα πρα μονο θυμουνται ενα φως να τους απομακρυνει απο την γη και να τους ξαναπεταει σαν να περασαν 2 λεπτα.και αρχιζουν ολοι αυτοι να αναπτυσουν υπερφυσικες δυναμεις!αλλος διαβαζει την σκεψη αλλος επαναφερει στην ζωη ανθρωπους αλλοι χρησιμοποιουν δυναμεις για καλο αλλα αλλοι και για κακο.και βλεπουμε σιγα-σιγα τις ζωες ορισμενων,τις δυναμεις τους,τους απλους ανθρωπους πως το αντιμετωπιζουν ολο αυτο.ενω φαινεται οτι ειπα πααααρα πολλα δεν εχω πει τιποτα!το ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο!δεν ηθελα να τελειωσει!για τα δικα μου γουστα ειναι οτι καλυτερο εχω δει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαράκι μου πραγματικά φαίνεται αρκετά ενδιαφερον! αν και μετα τις 24 ώρες που ειναι η μονη σειρα που εχω δει ολοκληρωμένη ελεγα να μη ξαναδω αλλη σειρα μιας και ειναι αρκετα εθιστικες ομολογω πως η συγκεκριμενη που κεντρισε τον ενδιαφερον!!!

    αλλα θελω να σε ρωτησω κατι... θα δειξει και την ιστορια των 4400 ανθρωπων? γιατι ειναι πολλοι και μου ακουγεται καπως βαρετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οχι κανει focus σε συγκεκριμενους τους οποιους βλεπουμε και μεχρι το τελος.. και μας δειχνει καποιους μονο απο ολους τους 4400, καθε φορα και κανα δυο καινουργιους και την υπερφυσικη δυναμη τους.υπαρχει δλδ η στανταρ ιστορια απο την αρχη μεχρι το τελος και ενδιαμεσαμπενουν αλλοι αλλα για ενα επεισοδιο! ξεχασα να πω πως υπαρχει και η αστυνομια στη μεση οπου τους εχει απο κοντα γιατι καποιοι δημιουργουν και προβληματα.. ετσι εχει και λιγο απο csi (και τετοια) μεσα!ειναι ενας ξερογω που ανακαλυπτει οτι μπορει να κοιταξει τον αλλον στα ματια και να τον υπνωτισει.σοκαρεται μετα το ξανασκεφτεται και το χρησιμοποιει.για απλα πραγματα στην αρχη αλλα μετα παει να κλεψει μια τραπεζα! μετα κλεβει συνεχεια!και πρεπει αυτη η συγκεκριμενη ομαδα της αστυνομιας να βρει ποιος απο ολους ειναι,τι δυναμη εχει και πως μπορει να τον αντιμετωπισει!και πως να πιασεις εναν ανθρωπο που μπορει να υπνωτισει τους αστυνομικους και να ξεφυγει?? !! μεγαλο κολλημα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πω πω μαρακι μου πραγματικα που εχεις εξιταρει τη φαντασια! πρεπει επειγοντως να το δω!

    τι στο καλο εξωγηινοι τους απηγαγαν??

    οταν ξαναπαω στο βιντεο κλαμπ θα παρω τα δυο πρωτα dvd του πρωτου κυκλου! :)

    ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προτιμω βεβαια να τις βλεπω παρεα με το αγόρι μου αλλά και μονη μου μερα δε με χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ καλή ταινία και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σχετικά με την σύγκριση πρώτου-δεύτερου!

    ΥΓ. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να