Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....Νομίζω πως αυτό το τραγούδι εκτός από επίκαιρο για διάφορους λόγους, (λόγους που όλοι σας γνωρίζετε και δε θα αναλύσω περαιτέρω), όμως εκτός από επίκαιρο είναι και διαχρονικό συνάμα και το χειρότερο απ' όλα... θα συνεχίσει να είναι διαχρονικό για πολλά χρόνια ακόμη. 

Και είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο μελωδικά  τραγούδι να θεωρείτε πως είναι ότι χειρότερο που το νόημά του θα συνεχίζει να είναι διαχρονικό για πολλά ακόμη χρόνια.

Είναι άσχημο να γυρνάμε τις πλάτες μας στο μέλλον επειδή άλλοι μας ανάγκασαν να τις γυρίσουμε αλλά πάνω απ' όλα είναι τραγικό το οτι εμείς οι ίδιοι, όλοι μας, όλοι μαζί και καθένας μας ξεχωριστά είχαμε γυρίσει τις πλάτες μας στο μέλλον μας πολύ πρωτίτερα μας αναγκάσουν κάποιοι άλλοι να προβούμε σε αυτή την άχαρη κίνηση.

Γιατί κακά τα ψέματα όλοι μας φταίμε που στο συγκεκριμένο παρόν προσπαθούμε να σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζετε!!!
6 σχόλια:

 1. Καλημέρα φίλη μου!
  Εκφράστηκες με το πιο επίκαιρο τραγούδι...
  Φιλιά πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλημέρα!
  καλώς ήρθες!!!...........................................................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε καλή μου... και ίσως είναι το πιο άσχημο πράγμα αλλά συνάμα αυτή τη στιγμή και από τα πιο σωστά... δυστυχώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. [..]όλοι μας, όλοι μαζί και καθένας μας ξεχωριστά είχαμε γυρίσει τις πλάτες μας στο μέλλον μας πολύ πρωτίτερα μας αναγκάσουν κάποιοι άλλοι να προβούμε σε αυτή την άχαρη κίνηση.

  Γιατί κακά τα ψέματα όλοι μας φταίμε που στο συγκεκριμένο παρόν προσπαθούμε να σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζετε!!![..]

  Δυστυχώς, θα πρέπει να συμφωνήσω απολύτως με αυτές τις φράσεις. Και δυστυχέστερα που διαπιστώνω πως ελάχιστοι εξ ημών το παραδέχονται... Πώς να αλλάξουμε τη ρότα όμως όταν δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα ίδια μας τα λάθη????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλημερα!Οπως ακριβως εκφραστηκες.. Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα.. Ευχομαι καποια στιγμη να γυρισουμε τις πλατες μας και να δουμε πισω μας κατι ωραιο...

  Μαρουλοφιλακια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πού είσαι φίλη μου; Χαθήκαμε...
  Καλώς εκφράστηκες έτσι. Τέτοιο που είναι το μέλλον...
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ