Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

23 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΟΥΦ!!!


            Καλημέρα, καλημέρα, τι μου κάνετε; Άραγε σας πετυχαίνω σε κέφια σήμερα; Εγώ έτσι κι έτσι… Καλά είμαι αν και βαριέμαι λίγο.
            Πριν λίγο κοίταξα την ημερομηνία και με έπιασε ένα μικρό «αμόκ» όταν συνειδητοποίησα ότι σήμερα ο μήνας έχει 23 και αυτός ο μήνας ονομάζεται Ιούλιος!
            Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα καλοκαίρι και φυσικά δεν μιλώ για τη ζέστη! Ο καύσωνας φυσικά και μου υπενθυμίζει πια εποχή διανύω, αντίθετα όμως η καθημερινότητά μου δε συμβαδίζει απόλυτα με αυτή την εποχή. Μάλλον φταίει το ότι ακόμη δεν έχω πάρει άδεια για να ξεκουραστώ.
            Ολοκληρωτικό καλοκαίρι ζούσα όταν πήγαινα σχολείο και όταν φοιτούσα στη σχολή. Εκεί ζούσα όπως έπρεπε και το καλοκαίρι και το Πάσχα αλλά και τα Χριστούγεννα. Τώρα περνάνε όλα τόσο γρήγορα που δε τα καταλαβαίνω. Βλέπετε άλλο να κάθεσαι λίγες μέρες και άλλο πολλές!  
            Σχεδόν ένας ακόμη μήνας έμεινε και τσούπ το καλοκαιράκι θα αρχίσει να μας κουνά το μαντήλι του αποχαιρετισμού. Δε με στεναχωρεί, ούτε με χαροποιεί. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη που λένε! Αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να κυλήσει ο χρόνος νεράκι ή μπορεί και να το θέλω αυτό σήμερα επειδή βαριέμαι πολύ. Αχ δε ξέρω! Μπερδεύτηκα με αυτά που γράφω σήμερα….
            Μάλλον μου φταίει το Σάββατο!
Ζέστη, Σάββατο, πρωί ακόμα, νεύρα, βαρέματα, πόσα να αντέξω πια;
            Τελικά ας μη γράψω άλλα! Ας κλείσω τα μάτια και ας ονειρευτώ κάτι ωραίο…. Κάτι που με κάνει να χαμογελώ, να αναπολώ και να προσμένω…




Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε, με πολλές βουτιές, μακροβούτια και γέλια!!! Πολλά γέλια!!!

Σχόλια

  1. καλημέρα!!!!πάντα να γελάς!!
    σου χαρίζω και γώ το δικό μου χαμόγελο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ ευχαριστώ ιριδούλα μου! το έχω ανάγκη άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και για σενα το ιδιο ευχομαι γλυκια μου ιριδούλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο καλή μου !
    Αυτό το καλοκαίρι κυλάει σαν νεράκι !
    Αλλά ξέρεις κάτι;
    Δε πειράζει :) κάθε εποχή κυλάει σύμφωνα με τις συνθήκες που τη διαμορφώνουν!
    θα έρθουν και καλύτερα καλοκαίρια αλλά ... ποιος ξέρει... μπορεί και αυτο το φθινόπωρο να είναι μια απρόσμενα ωραία εποχή για σένα!

    πάρε ένα φιλί και την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜaRioNaSTRo

    μακάρι καλή μου! από το στόμα σου και στου θεού το αυτί! :)

    ξέρεις τι γίνετε; αυτό το καλοκαίρι που θυμίζει έντονα το περσινό για διάφορους λόγους και αυτό δε μου αρέσει ιδιαίτερα...

    θα ήθελα να κλείσω αυτό το σχόλιο μου με τη τόσο ωραία φράση που εκλεισες εσύ το δικό σου, κάνοντας της βέβαια μια μικρή αλλαγή..

    "μπορει αυτο το φθινόπωρο να ειναι μια απρόσμενα ωραία εποχή για σένα, για μένα και για όλους μας"

    ο επίλογός σου γλυκιά μου ήταν ότι χρειαζόμουν σήμερα! σ' ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλη τη μέρα στη θάλασσα!
    μας δουλεύεις ρε κοριτσάκι;
    αν ο γιος περάσει κομοτηνή, εκεί θα φάω τις τρεις εβδομάδες της άδειας. αν όχι, τότε ίσως δω το χρώμα της θάλασσας!
    δεν είσαι η μόνη. δουλεύω 22 χρόνια για να παίρνω άδεια όποτε θέλω αλλά θα την πάρω το σεπτέμβριο.

    οπότε, μη στενοχωριέσαι, είμαστε πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλή μου ρία καταλαβαίνω! ευχομαι όμως οπουδήποτε και να περάσεις την άδειά σου να τη περάσεις πανέμορφα!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακόμη κι αν ειναι σεμπτέβριος, ακόμη κι αν τη περάσεις στη κομοτηνή θα έχει πολύ μεγάλη αξία και αυτό γιατί θα είναι για το γιό σου! για το νέο του ξεκίνημα! τι καλύτερο από αυτό, όσο κουραστικό κι αν γίνει για σένα... στην αρχή βεβαια γιατί εμτά θα καμαρώνεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπημένη μου εκφράσου είσαι πεσμένη σήμερα ε; Το δικαιούσαι, το παθαίνω κι εγώ αρκετές φορές. Ξέρεις τι κάνω εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις; Προσπαθώ να πολεμήσω αυτό το συναίσθημα, γιατί ΔΕ ΘΕΛΩ να μιζεριάζω. Δε μ' αρέσει να μοιρολατρώ. Παίρνω λοιπόν την κιθάρα μου και παίζω όση ώρα μου κάνει κέφι, ή βγαίνω μια μεγάααλη βόλτα με τα πόδια, και προσπαθώ να σκεφτώ όμορφα πράγματα, όπως το ότι έχω την υγεία μου, βλέπω, ακούω, οι δικοί μου άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους και διάφορα τέτοια. Ακόμη, σαν αισιόδοξος άνθρωπος που είμαι, αρχίζω να σκέφτομαι πράγματα που επιθυμώ να γίνουν, ότι έγιναν κιόλας.
    Είμαι περίεργη εγώ χαχαχα
    Τέτοια κάνω λοιπόν, και αλήθεια, τις πιο πολλές φορές, διώχνω αυτό το πλάκωμα.
    Σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!
    Σου δίνω μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο!!!καιιι ξεκόλλα ε; (χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έκλεισες με την ωραιότερη φράση... πολλά γέλια!!! Μέχρι να μας πιάσει η κοιλιά μας!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρε ζουζουνιιιιιιιιιιιι..χαχαχαχα

    χαιρομαι που ξαναμανα ανοιξες τα σχολια
    φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
    καλα να περναςςςςςςςς και μενα μου λειψατεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ααααα, εγώ άδεια έχω από 18-8 έως 4-9. Πάρα πολύ ωραία δηλαδή! Από τη άλλη είμαι από τους τύπους που παρακαλάνε να τελειώσει το καλοκαίρι. Είμαι άνθρωπος του χειμώνα! Καλό Σ/κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αστα να πάνε!
    Το καλοκαίρι με το νόημα που του δίναμε στα παιδικά μας χρόνια δεν υπάρχει και κρατά τόσο λίγο.

    Τουλάχιστον προσπάθησε να το κρατήσεις όσο μπορείς με την φαντασία σου!

    Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ροδούλα μου

    τι όμορφο το σχόλιο που μου άφησες! κεφάτο γλυκό και αισιόδοξο σαν εσένα!! σ' ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαiρη

    και συ να εισαι καλα Μαιρούλα μου γλυκιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. queen in red


    μου έλειψες μαρή!!!! :) φιλιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αθηνά...

    τελεια σε βρισκω!! θα χαλαρωσεις αρκετα!! εγω ζητημα να παρω 2 βδομαδουλες μεσα στον Αυγουστο. είδωμεν!

    * και γω λατρευω το χειμωνα!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. zoyzoy

    θα κανω αυτο που μου ειπες γλυκια μου! το βρισκω θαυμασια ιδεα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γλυκιά μου...Καλημέρα και Καλή σου εβδομάδα!!
    Εύχομαι να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ σε ευχαριστώ μοντερνιάρα μου! Και εγώ αυτό περιμένω!! :) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να