Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    Η παρακάτω ανάρτηση έχει να κάνει με ένα αγώνα επιβίωσης που δίνει καθημερινά ένας από τους πολλούς αγωνιστές συνανθρώπους μας. Κάπου εδώ λοιπόν συμβάλλει και με το δικό του τρόπο το μπλοκάκι όλων μας. Πώς; Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια και θα καταλάβετε.


" Η Γεωργία είναι μια νέα γυναίκα η οποία παλεύει με τη Νόσο Λάιμ

Μέχρι πρότινος ζούσε μια φυσιολογική ζωή, ήταν χαρούμενη, έκανε όνειρα για δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, ταξίδευε, απολάμβανε τη ζωή με τους φίλους της και χαιρόταν τα χάδια του τετράποδου Πέπε. Με σπουδές στη Ψυχολογία και με μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, η ζωή ήταν όλη μπροστά της μέχρι που διαγνώστηκε με την εν λόγω νόσο.

Η Γεωργία Παπαζήση εδώ και 4 χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές. Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της. 

Απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα. Μέχρι τώρα έχει μαζευτεί το ποσό των 6.800ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν με τη Γεωργία να χαμογελάει ξανά. 

Τράπεζα Πειραιώς 
Αρ.Λογαριασμου: 50 3003 6721 264 - IBAN: GR77 0172 0300 0050 3003 6721 264 "


      Νομίζω πως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι μια μικρή αναδημοσίευση. Γιατί εμείς μπορεί να μην έχουμε να προσφέρουμε πολλά, κάποιος άλλος όμως που θα το δει μέσω εμάς μπορεί να είναι σε θέσει να προσφέρει πολλά περισσότερα.
        Καλημέρα σε όλους σας!!

6 σχόλια:

 1. καλημερα γλυκο μου κοριτσακι ! το αναδημοσιευω και εγω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλημέρα μαράκι μου!

  μπράβο! ήμουν σίγουρη οτι εσύ θα το αναδημοσιεύσεις... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ναι καλη μου Εκφράσου... έχω λιγες μέρες που την "γνωρισα" και εγω... και εχω σκοπο να κανω και εγω την αναδημοσίευση..
  μπορεί να αργώ αλλα πάντα... ποτέ δεν ξεχνώ..

  εύχομαι να πάνε όλα καλα..

  καλημερα και απ εδω ευαίσθητη μου.. με φιλια συγκίνησης..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σ αγαπω

  είσαι υπέροχη! το εννοω! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διάβασα με προσοχή την ανάρτηση της Γιωργίας...
  Δεν την γνώριζα και έκανες πολύ καλά που το αναφέρεις.
  Να γίνει μια προσπάθεια από όλους μας!

  Κοριτσάκι να είσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιαγιά Αντιγόνη

  και εσύ το ίδιο αγαπημένη μου γιαγιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ