Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

EIMAI KΑΛΑ!

    Επειδή βλέπω πως το τελευταίο καιρό περνάνε πολλοί μπλοκοφίλοι από εδώ για να δουν αν είμαι καλά και επειδή το βρίσκω πιο σωστό να εκφραστώ κάπως ομαδικά, αποφάσισα πως θα είναι καλύτερα να κάνω μια ανάρτηση και να λέω οτι είμαι καλά, παρά να απαντάω στον καθένα προσωπικά και να εξηγώ διάφορα...
    Λοιπόν είμαι καλά και χαίρομαι που είστε και εσείς καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να ενδιαφέρονται τόσοι άνθρωποι για μένα αλλά η αλήθεια ειναι πως είναι ενα πολύ ευχάριστο συναίσθημα αυτό, μιας και που σημαίνει πως δεν έδωσες μόνο όσα είχες ή ήθελες να δώσεις αλλά πήρες συνάμα και πήρες κάτι πολύ όμορφο. Πήρες συναίσθημα, ότι κι αν είναι αυτό είναι συναίσθημα και σίγουρα είναι όμορφο!
    Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά νιώθω σα να θέλω να ευχαριστήσω όσους ανησύχησαν, νοιάστηκαν και γενικώς ενδιαφέρθηκαν για μένα και είναι περίεργο αυτό γιατί στην ουσία ευχαριστώ γνωστούς - άγνωστους ανθρώπους που δεν είναι συνήθες αυτό στην εποχή μας, όμως είναι ωραίο, έχει πλάκα αν θέλετε αλλά πάνω απ' όλα είναι όμορφο συναίσθημα!
    Είμαι καλά, περνάω καλά αλλά για διάφορους λόγους δεν έχω το χρονο και τη θέρμη που ειχα παλιά για να γράφω και πάλι εδώ. Παρ' όλα αυτά το blog καλά κραττεί! :)
    Να είστε όλοι καλά εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :)
  
   * Πάρτε και ένα τραγουδάκι από εμένα, έτσι κάτι σαν επίλογο! :)
   



Φιλιάααα

Σχόλια

  1. Αφού είσαι καλά και περνάς και καλά δεν υπάρχει κανένα θέμα!
    Αλλά γιατί απορείς για το ενδιαφέρον;
    Δεν έχει σημασία που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας...
    Εγώ, πάντως, σε έχω συνηθίσει και άμα δεν σε βλέπω μου λείπεις.
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι να ειναι ολα καλα.....

    καλη συνεχεια καλη μου με φιλακια αγαπης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφού είσαι καλά, δεν πειράζει που δε γράφεις.
    το παν είναι η υγεία. όλα τα άλλα έπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που είσαι καλά!
    Φαντάζομαι να συνεχίσεις να γράφεις τις όμορφες ιστοριούλες σου!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά μου Εκφράσου,
    πέρασα να ξανασυστηθώ! είμαι η next_day και άλλαξα!! ;)
    και έρχομαι και σε βρίσκω απούσα μα τόσο καλά!
    δεν μπορώ παρά να αφήσω χαμόγελο στο κατώφλι σου και να σου ευχηθώ να έχεις πάντα τέτοια κέφια!

    Φιλί Διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά!

    σε φιλώ μικρό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παν είναι να είσαι καλά. Και αφού είσαι, αυτό είναι το καλύτερο. Όσο για τη μπλογκόσφαιρα... εδώ θα είναι και θα σε περιμένει όταν ξαναέχεις θέρμη και οίστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκφρασου μου γλυκεια χαιρομαι πολυ που εισαι καλα.Δεν εχει νοημα να γραφεις και να πιεζεις τον εαυτο σου.Θα σου ερθει παλι απο μονη της η επιθυμια σου.Μεχρι τοτε εμεις εδω θα σε περιμενουμε.Φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά να περνάς φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαιρομαι που εισαι καλα γλυκο μου κοριτσακι! να εισαι παντα καλα,να περνας ομορφα,και να ερχεσαι και απο εδω που και που! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημασία έχει ότι είσαι καλά και περνάς καλά!! Εμείς φυσικά δεν θα σε ξεχάσουμε και θα περνάμε από το σπιτικό σου φιλενάδα να χτυπάμε την πόρτα σου και να λέμε ένα γειά!! Καλά να περνάς πάντα!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού είσαι καλά ουδέν πρόβλημα!! Καλώς να μας ξανάρθεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να