Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

        Αυτό το ερώτημα απευθύνω στον εαυτό μου. Λέω μα πάλι για τις εκλογές θα γράψεις; Ε ναι λοιπόν πάλι! Τελικά δεν είπα ακόμη όση ήθελα να πω. Έχω ακόμη δυο-τρία πραγματάκια που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.
         Το ένα είναι ένα ερώτημα που υπάρχει απάντηση αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποιοί την έδωσαν. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι μα ποιός/ποιά ψήφισαν το "μπουμπούκο" για βουλευτή; Δηλαδή έλεος! Με πια λογική; Τους φένετε αγωνιστής; Τι να πω... Να 'χει μεγάλο σόι; Και πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα. Πραγματικά όποιος ξέρει ένα καλό σκεπτικό ας μου το πει και μένα. Θέλω να μάθω τόσο μα τόσο πολύ!
      Μου άρεσε πολύ μια δημοσίεση που διάβασα το πρωί στο μπλοκοσπιτάκι του http://apokalipsis999.blogspot.com/2012/05/blog-post_08.html.   Γέλασα τόσο μα τόσο πολύ. Μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου! Και ως γνωστών σε όλους μας ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται και νιώθεται!
        Και συνεχίζω. Είδα ένα βιντεάκι σήμερα στο οποίο έδινε συνέντευξη ο Τσίπρας και μιλούσε κάπως άσχημα να πω την αγγλική διάλεκτο. Όπως καταλαβένεται αυτό έγινε αφορμή για σχολιασμό από πολλούς. Και καλα πως θα μιλήσει στις Βρυξέλλες. Καλά είδαμε και τους άλλους που έχουν άπταιστη προφορά με τι ωραίο τρόπο κατάπιναν τη γλώσσα τους και δεν έβγαζαν μιλιά όταν έπρεπε να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των πολιτών τους....!! Και στη τελική ας του πάρει το κράτος δώρο μια μεταφράστρια. Σε άλλους δηλαδή πώς πρόσφερε τζακούζι;
        Θα κλείσω τη σημερινή μου δημοσίευση με ένα ανέκδοτο που διάβασα στο τοίχο μιας φίλης στο facebook και πολύ μου άρεσε.
        " Μπαίνει ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή και τα παλικάρια του φωνάζουν "ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ". Ο Μιχαλολιάκος γυρνάει αγριεμένος στην Παπαρήγα: "ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΕΙΠΑΜΕ. ΚΙ ΕΣΥ!
ΣΗΚΩ!" Και η Παπαρήγα χαμηλόφωνα "Μα όρθια είμαι....'' χαχαχαχαχα!!!!!!!!!! "
         Aν και μεταξύ μας εγώ πιστεύω πως θα τη καταλάβενε μιας και κείνος κοντά στο μπόι της είναι! :)
          Καλημέρα στη μπλοκογειτονιά μου!

Σχόλια

  1. για τον μπουμπουκο την ιδια απορια ειχα,οι της ΝΔ συμφωνουν με τα πιστευω του γι αυτο τον επελεξαν,μαλλον...τα υπολοιπα τα διαβασα κι εγω,ευτυχως δεν χανουμε το χιουμορ μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πια πιστευω του. σαμπως εχει καταλαβει κανεις τι πιστευει; γιατι εγω δεν εχω καταλαβει ποτε τιποτα απ οσα λεει. και καλα υπηρξα και ξανθια παλια αρα εχω και ενα ελαφρυντικο αλλα και με οσους εχω μιλησει παλι κανενας δεν τον καταλαβαινει.

    ευτυχως που δε χανουμε το χιουμορ μας δε λες τιποτα!

    αμ το αλλο που κυκλοφορει το ειδες; που ο μητσοτακης εθαψε και τη μαρικα! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσα χρόνια και αν περάσουν, την ίδια απορία θα έχω πάλι: με τι κριτήριο ψηφίζουμε είτε κόμα, είτε πολιτικό...
    καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα βικουλα μου.

      νομιζω πωςη απορια σου που ειναι και απορια πολλων απο εμας συναμα θα μεινει για χρονια αλυτη! δε ξερω καν αν απαντηση. αγνωστες οι βουλες του ανθρωπινου νου φιλη μου :)

      Διαγραφή
  4. Ελα καλέ, είχαμε το Γιωργάκι που είχε μητρική γλώσσα τ' αγγλικά....
    Είδαμε προκοπή;;
    Καταστραφήκαμε σε χρόνο dt!
    Καλά ο Μητσοτάκης θα μας θάψει και μας.
    Εχει μηδενίσει και πάει απ' την αρχή αυτός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα καρακοζωητος ο παππους. αυτος παει σε κηδειες και χαιρεται. μαλλον ξανανιωνει μεσα του. χαχαχα

      Διαγραφή
  5. Kάτω τα χέρια από τον μπουμπούκο!!
    ορίστε μας!!
    Και ποιός θα σώσει κυρία μου την χώρα μας αν όχι αυτός???

    Έλα πλάκα κάνω
    και να ήταν ο μόνος γελοίος που πήρε ψήφους!!!
    Τι να λέμε... νομίζεις πως υπάρχει λογική όταν ψηφίζουμε?

    Φιλιά ΕΚΦΡΑΣΟΥ μου
    να είσαι καλά :))

    yg. πήγαινε εδώ στον blogoγειτονα να γελάσεις...


    http://humorinio.blogspot.com/2012/05/blog-post_4717.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Levina μου.

      σωστη! δεν ηταν ο μονος γελοιος που πηρε ψηφους ηταν πολυ αλλοι αλλα αυτον δε τον περιμενα! αφου ειναι σχεδον γνωστο σε ολους πως αυτος αυτο που αγαπαει πραγματικα και αυτο δειχνει πλεον ειναι η δημοσιοτητα. αυτο και τιποτα αλλο.

      Διαγραφή
    2. θα περασω απο το μπλοκογειτονακι σου! θελω να γελασω λιγακι! χιχιχιχι

      Διαγραφή
  6. Έννοια σου και η μπουμπούκα μάλλον το κανόνισε!
    Τι; Να μην ήταν κυρία βουλευτού, έστω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα η μπουμπουκα δεν υπαρχει. χαχαχα. τους ειχες δει μια φορα στη τηλεοραση που τραγουδουσαν χερακι χερακι και χοροποηδουσαν σα παιδια ενα τραγουδι σε καραοκε;

      χαχαχα

      σα τωρα θυμαμε την εικονα.

      Διαγραφή
  7. Μόνο για τον Μπουμπούκο απορείς; Εδώ 13% ψήφισε Βενιζέλο! Όσο για τα αγγλικά του Τσίπρα, που το πρόβλημα; Να μιλήσει ελληνικά και οι ξένοι που είναι λεφτάδες να έχουν μεταφραστές! Γιατί εμείς πρέπει ντε και καλά να είμαστε οι γλωσσομαθείς;
    Πάντως το μήνυμα των εκλογών δεν χρειάζεται μετάφραση αλλά νιονιό για να το καταλάβουν οι πολιτικοί!

    Ευχαριστώ για την αναφορά σου στην ανάρτησή μου!
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα φιλε μου. μη με ευχαριστεις. μου αρεσε τοσο μα τοσο η αναρτηση σου. αξιζε να διαβαστει απο πολλους! εξεφραζε πολλους απο εμας! :)

      οσο για τη γλωσσομαθεια συμφωνω! υπαρχει κατι καλυτερο απο την ελληνικη διαλεκτο? οχι βεβαια! οι ξενοι μεταφραστες λοιπον! :)

      απορω περισσοτερο για τον μπουμπουκο γιατι ψηφισαν αποκλειστικα το δικο του ονομα, ενω το 13% του Βενιζελου δε πηγε αποκλειστικα σε αυτον γιατι πολλα ατομα της οικογενειας των υποψηφιων βουλετων του ΠΑΣΟΚ ηταν λογικο να ψηφιζαν το δικο τους ανθρωπο. οχι τη παραταξη, τον ανθρωπο.

      γι αυτο κ αναρωτηθηκα αν εχει τοσο μεγαλο σοι ο μπουμπουκος. χαχαχαχα

      καλημερα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να