Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!



               Σήμερα νιώθω τόσο χαρούμενη!
            Για να καταλάβετε άλλου είδους ανάρτηση είχα σκεφτεί να κάνω (εντελώς αντίθετη με αυτή που κάνω τελικά) αλλα επειδη τα καλά νέα «καπαρώνουν» τα μη καλά εγώ έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ που δε μπορώ παρά να κάνω αυτή την ανάρτηση που τόσο πολύ θέλω!
            Και αυτό το θέλω που ανέφερα παραπάνω θέλω να ξέρετε πως πηγάζει αυθόρμητα από μέσα μου, τόσο αυθόρμητα όσο αυτή η δημοσίευση που κάνω τώρα γράφοντας δίχως να σκέφτομαι (δηλαδή τις περισσότερες φορές γράφω χωρίς να σκέφτομαι γιατί μου βγαίνουν αβίαστα όσα θέλω να πω) αλλα χάρηκα τόσο πολύ με κάτι που είδα που πραγματικά θέλω με κάποιο τρόπο να εκφράσω τη χαρά μου κι επειδή ως γνωστών γράφω σα να μιλάω δε θα μπορούσα να μη γράψω και τώρα μιας που έχω ανάγκη να μιλήσω αλλα δε μπορώ.
            Θέλω να σας πω ότι σε ένα άτομο είναι αφιερωμένη αυτή η ανάρτηση αλλα σε όλους εσάς θέλω να μπορέσω να μεταφέρω λίγο από τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου. Ξέρετε νιώθω κατά κάποιο τρόπο ευλογημένη που μπορώ ακόμη να χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα ανθρώπων που δε γνωρίζω ή μάλλον γνωρίζω κατά κάποιο τρόπο μέσα από το μπλοκ.
            Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πριν λίγο πληροφορήθηκα για μια παλιά αλλα αγαπημένη μπλοκοφίλη ότι ένα νέο ευχάριστο κομμάτι ζωής ξεκίνησε και για να είμαι ειλικρινής όταν είδα πως καινούργια ζωή τη περιμένει δε περίμενα σε καμιά περίπτωση να ηταν τόσο σαρωτική κατά κάποιο τρόπο μα και τόσο τόσο ευχάριστη συνάμα.
            Επειδή είμαι λίγο επιφυλακτική στο να αναφέρομαι σε τρίτα πρόσωπα μέσω του ιστολογίου είτε θέλω να παινέψω ή να διαφωνήσω δε θα επεκταθώ περισσότερο στο άτομο αυτό που με γέμισε με ενθουσιασμό πρωινιάτικα, θα την ευχαριστήσω απλώς για το όμορφο συναίσθημα που μου χάρισε.
            * Όταν ανέφερα τη λέξη επιφυλακτική παραπάνω εννοούσα πως δε θέλω να αναφέρομαι σε τρίτα πρόσωπα με τα ονόματά τους ή τα ονόματα που χρησιμοποιούν εδώ γιατί θεωρώ πως δεν είναι σωστό να μιλάμε για τη ζωή των άλλων και κυρίως δίχως να τους έχουμε ρωτήσει πρώτα. (απλώς ήθελα να γράψω αυτή την υποσημείωση.)
            Τελειώνοντας αυτά τα λίγα μα όμορφα συναισθήματα που ήθελα να εκφράσω θέλω να ευχηθώ ολόψυχα ότι καλύτερο σε αυτή τη μπλοκοφίλη και να της υποσχεθώ πως καποια στιγμή ένα παραμυθάκι θα είναι αφιερωμένο… Ξέρει εκείνη…! :)
            Φιλιά πολλά σε όλους!

Σχόλια

  1. Γλυκιά μου,
    Αυτό το πράγμα κάθε φορά που έμπαινα εδώ να έφευγα με δακρισμένα μάτια απο την συγκινήση, συνεχίζεται!!

    Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την υποδοχή αυτή!!!

    Δεν έχω λόγια..
    Ξέρω μόνο ότι στην νέα μου ζωή θα έχω ανθρώπους που ξέρω έστω και μέσα απο τα blogs που όμως στο παρελθόν μου είχαν σταθεί!!

    Όσο για το παραμυθάκι το περιμένω πώς και πώς!
    Κάπου μέσα Νοέμβρη την περιμένουμε την μπέμπα! Έσω έτοιμη! ;)

    Σε ευχαριστώ και πάλι ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου!!!!!

    Διαμαντένιο Φιλί στέλνω για να θυμηθούμε τα παλιά!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω σε ευχαριστω μαρθα μου που μου εφτιαξες τη διαθεση και τη μερα. ειμαι πολυ ευαισθητη σε τετοιου ειδους θεματα!

      και ναι εννοειτε οτι θα ειμαιε ετοιμη! χιχιχιχ


      φιλακια πολλα πολλα και οτι καλυτερο σου ευχομαι ολοψυχΑ!!!

      Διαγραφή
  2. πάντα το ίδιο όμορφες στιγμές να έχεις και να σε γεμίζουν με χαρά και ενθουσιασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν καθε μερα για οσα κανεις εχεις τοση χαρα δεν θα στερεψεις ποτε απο αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι μας χαρηκαμε πολυ με τα νεα της κοινης μας μπλογκοφιλης!! Της αξιζουν τα καλυτερα!!! Βρε λες να παμε να απαγαγουμε το σπλαχνο της οταν γεννηθει? :Ρ

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας βλέπω τί λέτε εεεε?? :p

      εγώ να δίνετε πόσο χάρηκα που σας βρήκα!!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα. λες;

      ναι το ξερω πως να μη χαρουμε αλλωστε; ειδικα αν διαβασεις τις αναρτησεις τις θα συγκινηθεις! ομορφο συναισθημα!

      Διαγραφή
    3. χαχαχα. μαρθα εδω με του μαρουλι συζηταμε την απαγωγη. χαχαχαχα.

      Διαγραφή
  5. πάντα να είσαι γεμάτη με ευχάριστα νέα,και με χαμόγελα!τα καλύτερα και στην βλογοφίλη σου!
    φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα να ειναι ετσι παντα, χαρουμενα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωωω αναρωτιέμαι ποια μαρθ... ε ήθελα να πω ποια άραγε είχε μια κάποια απρόσμενη χαρά :ρ

    πάντα τέτοια με ευτυχία και να γεννηθεί ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι

    ΥΓ μαρούλι για να μην μιλήσω γ την απαγωγή απαιτώ λάδωμα χαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πονηρε... αμεσες το βρηκες! και ηταν τοσο δυσκολο τελικα... χιχιχιχι

      ΥΓ ενταξει λοιπον θα παρεις κ εσυ τη μιζα σου τι να σε κανουμε να σε αφησουμε παραπονεμενο; δε λεει....

      Διαγραφή
  8. Μπήκα στο blog της marthaς και όντως εκεί πλημμυρίζει ο ενθουσιασμός της «νέας μητέρας». Όμορφα και ανθρώπινα συναισθήματα στη blogόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες φιλε μου τι ομορφα συναισθηματα ρεουν απο το μπλοκοσπιτακι της; σου βγαζει χαρα πανω απ ολα και πιστευω πως οσοι μπουν εκει την εισπρατουν μονομιας. γι αυτο εκανα κ εγω αυτη την αναρτηση. πηγα σπιτακι της και κατενθουσιαστημα μαζι της!

      Διαγραφή
  9. Mπράβο κοριτσάκι μου
    που μετέδωσες αυτή την χαρά γύρω σου και
    για την νέα μητέρα έχει όλες τις ευχές από καρδιάς
    για το καλύτερο στην ζωή της και στην ζωούλα που
    περιμένει.
    Μας κανατε να χαμογελάσουμε με την χαρά σας
    και αυτό είναι τόσο σημαντικό σήμερα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λεβινακι μου γλυκο σε τετοια κυριως θεματα ολοι χαιρομαστε! φιλακια πολλα καλη μου φιλη!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να