Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚ.

      Όχι, εντάξει δεν είχα και τόσο ανάγκη να έρθει τουτο το σαββατοκύριακο αλλά όπως και να το κάνεις όλα τα σκ ειναι κατα κάποιο τρόπο καλοδεχούμενα.
       Τις τελευταίες μέρες ίσως και να οφείλεται στο ότι έδειξα κι εγω την απαιτούμενη προσοχή και παρουσία στον ιστότοπο έχω κάνει νέους μπλοκοφίλους και πολύ χαίρομαι για αυτό. 
        Όσοι είστε νέοι λοιπόν στο σπιτάκι μου καλως ήρθατε και καλώς σας βρήκα!
        Οι πιο παλιοί είστε σταθερή διαχρονική αξία, κοινώς δεν έχω λόγια! :)
       Για σήμερα δε μου ήρθε κάτι συγκεκριμένο να σας γράψω μιας και που συνήθως γράφω όχι με βάση τα δικά μου συναισθήματα αλλά και γεγονότα της καθημερινότητάς μου αλλά βάση με το οτιδήποτε μου "καρφωθεί" στο μυαλό και μου λέει κατα κάποιο τρόπο γράψε κάτι για μένα.
       Μιας λοιπόν και που δεν ήξερα για τί να  γράψω αποφάσισα να σκεφτώ για το τι θα ήταν αυτό που θα μου άρεσε να γράψω και σκέφτηκα πως αυτό που έχει λείψει από τη μπλοκόσφαιρα είναι ένα παιχνίδι (όχι πως δε κυκλοφορούνε, κυκλοφορούνε αλλά εγώ δεν έχω καλεστεί να παίξω) αλλά εκτος από αυτό είναι σχεδόν ολα με ερωτο-απαντήσεις που έχω παίξει πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε αυτό που θέλω είναι κάτι καινούργιο κάτι πιο διαφορετικό.
      Κάτι σκέφτηκα λοιπόν αλλά επειδή σήμερα είναι σάββατο και θέλω να είναι κάπως πιο χαλαρή και ξεκούραστη ετούτη η ημέρα θα προσπαθήσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αναρτήσω το παιχνίδι που σκέφτηκα.
       Κατα τα αλλα σας εύχομαι ένα όμορφο, γαλήνιο και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο παρέα με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και άνετα μαζί τους!

Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε που μας καλοδέχεσαι ;-)
    Λατρεύω τα ΣΚ όπως και τα παχνίδια!
    Αναμένω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπιζω να βγει καλο γιατι ακομα δεν εχει υλοποιηθει πληρως στο μυαλο μου!

      φιλακια και σε σενα καλη μου!

      Διαγραφή
  2. πανέμορφο το blog σου τα συγχαρητήρια μου, ένας χώρος που νιώθω σαν να ερχόμουν συνέχεια εδώ να σαι καλά και να έχεις ένα όμορφο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου! :)
      ευχαριστώ κ ανταποδίδω πέρασα κι εγώ μια βόλτα από το δικό σου ιστότοπο και μπορώ να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ και σιγουρα εχω πολυ χρονο ακομη για να το εξερευνησω.

      θα σου προτεινα αν οντως αισθανεσαι τοσο οικεια στο μπλοκ μου να πας διπλα στη θεματολογία μου και να επιλέξεις την ετικέτα με τίτλο η έκφρασή μου, εκεί θα βρεις πεζά κείμενα που γράφω κατα καιρούς, κάτι μου λέει πως θα σε εκφράσουν πολλά από αυτά! όταν βρεις το χρόνο διάβασε μερικά!

      καλο σκ και σε σενα φιλε μου!

      Διαγραφή
  3. καλο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!
    οπως το επιθυμεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ γλυκια μου ιριδουλα! καλο σκ και σε σενα!! μακιααα

      Διαγραφή
  4. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα ΕΚΦΡΑΣΟΥ μου!
    Θα το περάσω παρέα με τον κ. Μήτσο και τον Σήφη (ο σκύλος μου) βλέποντας ταινίες. Το Σάββατο δηλαδή γιατί την Κυριακή δουλεύω.
    Εσύ ελπίζω να έχεις ένα πιο ενδιαφέρον και πιο ζωντανό διήμερο! Εμείς είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι και προτιμάμε τα χαλαρωτικά γουήκ εντς!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι καλέ μεγάλος άνθρωπος; Εσύ;;;;;;; Εσύ αγάπη μου βάζεις κάτω κόσμο και κοσμάκη! χιχιχιχι

      Παρεμπιπτόντως αγαπάω πλέον πολύ τις ταινίες (αν και δε βρίσκω πολλές ενδιαφέρουσες) και αν τις βλεπεις με συντροφια ειναι ακομη μεγαλυτερη η απολαυση.

      ε εγω κατι θα κανω το σκ μου, μια βολτουλα θα τη παω, εχει μια φιλη μου γενεθλια τη κυριακη και θα το γιορτασουμε απο το σαββατο!

      φιλακια πολλα

      Διαγραφή
    2. χαίρομαι που παιχνιδίζεις χαχαχαχα
      καληνύχτα!

      Διαγραφή
  5. Καλό Σαββατοκύριακο καλή μου! Πάντα να έχεις όμορφες ιδέες και όμορφες σκέψεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να το ζήσω πιο ικανοποιητικά για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα να εχεις γλυκια μου Σοφια! ευχομαι ολοψυχα το σκ που περασε να το εζησες με το τροπο που ειχες πραγματικα θελησει. φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  6. Και εμενα μου εχει λειψει ενα καλο παιχνιδι! Να με καλεσεις μην το ξεχασεις! Και να μην ειναι πολυ δυσκολο! ;)

    Οσο για το σκ μου ειναι ελαφρως αδιαφορο προς το παρον..

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα μαρουλακι μου! δεν εχω χρονο σημερα για το παιχνιδι. μπηκα ισα ισα για λιγο. φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα ηλια μου. ειχα ενα ομορφο σκ τελικα. ευχομαι κ εσυ το ιδιο!

      Διαγραφή
  8. Καλό χαρούμενο και ξεκούραστο ΣβΚ εύχομαι να'χεις!

    Με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα. δεν εχο χρονο σημερα για παιχνιδακι, μεσα στην εβδομαδα θα αναρτηθει ομως. φιλακιααα

      Διαγραφή
  10. Καλή μου αρχικά να σου ευχηθώ καλό φθινόπωρο!! Απολογούμαι αν δεν σχολιάζω συχνά απλά πραγματικά ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος!! Όμως να ξέρεις ότι σε διαβάζω συχνά, ξέρεις άλλωστε ότι ο τρόπος που γράφεις μου αρέσει πάρα πολύ!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα και καλη εβδομαδα γλυκια κ αγαπημενη σταχτοπουτα. δε με πειραζει που δε σχολιαζεις μου αρκει που με επισκεφτεσαι ακομη. φιλακια πολλα πολλα

      Διαγραφή
  11. Σε περιμένει βραβειάκι!! Τρέχα! :)

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 'Ηταν πράγματι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, παρά τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο αισθητή.
    Καλή εβδομάδα με θετικές σκέψεις και δημιουργική διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να