Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΧ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ!

Ξημερώματα Κυριακής και νοιώθω την ανάγκη να εκφραστώ

Έτσι, μικρές εκφράσεις, δροσερές σα σφηνάκι!
Στην υγεια μας λοιπόν!



Κάποιες φορές, οι μεγαλύτεροί μας φόβοι είναι οι ανεκπλήρωτοι στόχοι μας!


Κάποιες φορές η ψυχή του ανθρώπου δεν είναι να τη θαυμάζεις, είναι απλώς για να τρομάζεις!!!!


Μη μιλάς με λόγια και φωνές. Μάθε να μιλάς με ψιθύρους!


Tα μεγαλύτερα ταξίδια ξεκινάνε μονάχα από ένα μικρό βήμα....

 H προσωρινή λύση δεν είναι λύση, είναι απλά η αρχή μιας άλλης λύσης.

Το να περπατάει κανείς επάνω στη θάλασσα φαντάζει αδύνατο. Το να τη διανύσει όμως είναι καταφερτό!

Και για το τελος,
 Τα λάθη είναι το "αλατοπίπερο" της ζωής! Δίχως αυτά η ζωή δεν έχει "νοστιμάδα". Όμως όσο πιο πολλά και πιο μεγάλα κάνεις από αυτά, τόσο πιο πικρή και καυτερή θα γίνει η ζωή σου! Το παν είναι θέμα αναλογιών!


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!

Σχόλια

  1. Καλημέρα καλό μου!
    Θαύμασα τις εκφράσεις σου σε σφηνάκια...
    Το τελευταίο το κρατώ ως άλλοθι.. πολύ μου άρεσε!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαημενη μου γιαγια αντιγονη! χαιρομαι ου σου αρεσαν οι εκφρασεις μου και ευχαριστω για το ομορφο σχολιο σου!

      το τελευταιο το κραταω κι εγω ως αλλοθι! ειναι αρηγορο και δυναμοτικο συναμα!

      << σε ειδα φωτογραφια στις εκδοσεις οστρια αο την αρουσιαση του βιβλιου σου και μονο γιαγια δεν εισαι!!! γλυκυτατη, ομορφατη και γεματη φρεσκαδα!! σας θαυμασα ολους στις φωτογραφιες και ευχομαι στις εομενες αρουσιασεις σας να ειμαι κι εγω μαζι σας!>>

      φιλακια ολλα αγαημενη μου!

      Διαγραφή
  2. Σοφότατες και όμορφες οι μικρές σου φράσεις! Και βέβαια "Το παν είναι θέμα αναλογιών» τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!! ευχαριστω πολύ για το όμορφο σχόλιο σου και χαίρομαι ιδιαιτέρως που προέρχεται απο εσένα. Να εισαι καλά και να έχεις μια υπέροχη ημέρα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα κι από δω!
    Να εκφράζεσαι!
    Μας αρέσει! :)))
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λόγια γίνονται πολλές φορές και... ποτήρια μπύρας! Αναλόγως την... όρεξη! :)
    μακάρι να υπάρχουν ευήκοα ώτα...
    Καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες εκφράσεις ζωής που μια ζωή θα μου ξεφεύγουν...Θα μένω πάντα με την ελπίδα να μάθω κάποτε να τις χρησιμοποιώ!Μέχρι τότε όμως ΕΚΦΡΑΣΟΥ όμορφα όσο μπορείς, μήπως κι αρχίσω να θυμάμαι..!
    Χαρούμενη απογευματινή δροσούλα!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα και ευχαριστω για το ομορφο σχολιο σου! η αληθεια ειναι πως κανενας μας δεν τις χρησιμοποιει πληρως. ας προσπαθησουμε ομως! οτι και να καταφερουμε αξιζει! καλο βραδυ!!!

      Διαγραφή
  6. Όμορφες εκφράσεις μα τις κρατούμε άραγε; ή μήπως τις μικρές σοφίες τις προσαρμόζουμε με την ενίοτε ψυχική μας κα΄τασταση;Σαν την Αντιγόνη κι εγώ κρατώ το τελευταίο γιατί όπως είπε..με συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα αχτιδα μου! δε τις κρατουμε, αν τις κρατουσαμε ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος. ευτυχως ομως υπαρχουν και ανθρωποι που προσπαθουν να κανουν πραξη μονο καλα πραγματα και χαρις σε αυτους ο κοσμος μας φανταζει καλυτερος απ οτι ειναι.

      θελει κοπο, αλλα η προσπαθεια αξιζει!

      καλο σου βραδυ γλυκια μου!

      Διαγραφή
  7. ωραίες οι εκφράσεις σου :) δεν είναι τυχαία λοιπόν η ονομασία του μπλοκ σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δελφινακι μου, η ονομασια του μπλοκ δεν ειναι τυχαια, μαρτυρα αυτο που θελω να κανω στη ζωη μου! :)

      φιλια πολλα μικρουλι! :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να