Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!




Τώρα μπορεί και να σας μπερδέψα. 

Από τη μια ο τίτλος της ανάρτησης και από την άλλη ένα τραγούδι από τη φετινή διοργάνωση της eurovision, όχι όμως ένα οποιοδήποτε τραγούδι, το αγαπημένο μου θα έλεγα εδώ και πολλών ετών που διοργανώνεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Το πόσο μου άρεσε δε λέγεται... (και μη μου πει κανένας τον τραγουδιστή δράκουλα.... χαχαχαχα)

Λοιπόν, πέρα από αυτό και πέρα από το τίτλο που υποθέτω πως πολλοί απο εσάς θα γνωρίζεται και το επίσης υπέροχο τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο και ερμηνευμένο από τον Bon Jovi, με το ευφιέστατο για μενα video clip που μπορειτε να το απολαύσετε πατώντας ΕΔΩ!!!, μου αρέσει παρα πολυ αυτη η φράση (που συνήθως γίνεται moto για λάθος σκοπούς) επειδή μου υπενθυμιζει πως ειναι η ζωή μου και πρέπει να τη ζήσω οπως επιθυμώ δίχως να βλάπτω κανέναν και δίχως να στερούμε και να σταματώ να προσπαθώ για όσα θέλω να αποκτήσω.

Δε θέλω να επεκταθώ περεταίρω, όχι σήμερα τουλάχιστον, θα πω όμως και θα μιλήσω αποκλειστικά για μένα πως αυτή η ανάρτηση γίνεται για  να θυμήσω στον εαυτό μου πως καθε μερα που κυλα ειναι η ζωή μου και πρέπει να τη ζήσω. Κι αυτό θεωρώ πως είναι κάτι που δεν το ξεχνάμε απλώς το "σκεπάζουμε..."

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

Να έχετε μια ομορφη εβδομαδα και να θυμάστε πως κάθε μερα ή μάλλον καθε λεπτό της μέρας που κυλά είναι η ζωή μας και είναι δώρο και πανω απ ολα της οφείλουμε να ειμαστε παντου και παντα εμεις! Μην αφήσετε κανέναν να σας αλλάξει! Να σας συμβουλεύσει, να σας μάθει ΝΑΙ, να σας αλλάξει για να μοιάσετε κάποου αλλού ή για να κάνετε τα θελήματά του ποτε!!! Γιατί η ζωή αγαπάει τη προσωπική υπογραφή του καθενός και όχι τις αντιγραμμένες ταυτότητες των άλλων....

Να είστε όλοι καλά! Φιλιά πολλά σε όλους!

Σχόλια

  1. Καλημέρα!
    Το μόνο που έχω να πω είναι πως έχεις δίκιο.Δυστυχώς το ξεχνάμε πολλές φορές ή δεν το καταλαβαίνουμε. Το παν είναι να το καταλάβουμε κάποια στιγμή της ζωής μας. Εγώ πήγα 39. Πάλι καλά. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Χριστινάκι μου! Καλή εβδομάδα εύχομαι ολόψυχα!
      Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχολιο! :)
      Παντα κατι θα γίνετε και θα το ξεχνάμε αλλά καλό είναι να κρατάει λίγο, πόλύ λίγο....

      Φιλακια πολλα ομορφουλα μου! <3
      Να περνας ομορφα και δημιουργικα τις στιγμες σου! :)

      Διαγραφή
  2. ...Καλημερα Γραφενια μου..καποτε προσπαθουσε η Ελενη να Σκεπασει πραγματα..λογια..καταστασεις..για να μην πληγωνει τους αλλους..περασε καιρος..και ειπε φτανει..βουλειαζε..σκοταδι παντου..εκρυβε..μπαλωνε..αλλα τιποτα..και στην ουσια..εμεινε Μονη της..Χαιβανι μονο για Εκεινον..ολα μα ολα μπηκαν στη σειρα..ναι ζησε την Ζωη σου..με τα δικα σου..Ναι..με τα δικα σου Οχι..λαθη δικα σου..οχι σε καλουπια αλλων..αγαπημενο τραγουδι..να σαι καλα ματια μου..χαρουμενη βδομαδα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα αγαπημενη μου φιλη! ευχαριστω πολυ για το περασμα και το σχολιο σου! συμφωνω σε οσα ανεφερες! θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση, η Ελενη που εχεις ξανααναφερει ποια ειναι; απλα επειδη ειμαστε σχετικα νεες φιλες σε ξερω αν εισαι εσυ η αλλη κοπελα. θα ηθελα να μαθω.

    φιλια πολλα πολλα και παλι σ ευχαριστω! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....η Ελενη ειναι ενα ονομα τυχαιο..ενας μυθος...η Μαρια ομως ειναι αληθινη..σε φιλω...μου αρεσει που κοιτας τις λεπτομερειες...

      Διαγραφή
    2. καταλαβα Μαρακι μου! :)

      ευχαριστω πολυ που μου εξηγησες! να εισαι καλα! φιλια πολλα! <3

      Διαγραφή
  4. Ω ναι... Να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς επιλέγουμε, χωρίς -όσο γίνεται- να προκαλούμε άσχημα πράγματα στους γύρω μας. Γιατί τα δικά μας θέλω, δεν είναι απαραίτητα και των άλλων κι εκεί είναι που μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Αλλά τί να γίνει... Δεν μπορούμε πάντα να συμφωνούμε με όλους!
    Εμ... εχμ... Μου αρέσει καλύτερα το τραγούδι των Bon Jovi, λατρεύω τους στίχους του! Το ακούω τώρα και κουνιέμαι στην καρέκλα! Χα, χα,χα!
    Πολλά πολλά φιλάκια Κική μου! Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εγινε κοριτσακι; ροκαραμε εχθες επανω στη καρεκλα;; χαχαχα
      μια χαρα σε βρισκω! κι εγω πορωνομαι με εκεινο το τραγουδι!

      σε ολα τα αλλα που ειπες συμφωνω απολυτα! φιλια πολλα! να εχεις μια ομορφη μερα! <3

      Διαγραφή
  5. καλημέρα και καλή εβδομάδα..ωραία ανάρτηση και το νόημα της... για το τραγούδι προτιμώ του bon jovi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα δελφινακι μου! ευχαριστω πολυ! επισης! να εισαι καλα! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα!
    Κι όταν η ζωή σου καλό μου είναι γεμάτη εξαρτήσεις από ανθρώπους και πληγωμένες στιγμές, τότε για ποια ζωή μιλάμε και τι μπορεί να σ΄ απέμεινε!
    Εύχομαι να πετύχεις τ΄ όνειρο στον ουρανό της ψυχής σου!Αλλά κι αν δεν το πετύχεις μην ανησυχείς, τουλάχιστον θα βρεθείς ανάμεσα στ΄ αστέρια!Ζήσε αν μπορείς και χωρίς ανθρώπινες εξαρτήσεις!Ζήσε... ζήσε..!!!όσο μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τί ωραια ευχη ειναι αυτη φιλε μου;; θαρρω δεν εχω ακουσει καλυτερη! πολυ ομορφη, ευστοχη και με πολυ νοημα! ευχαριστω πολυ πολυ!

      τωρα σχετικα με τις εξαρτησεις, η καθε ειδους εξαρτηση, η καθε ομως εχει αρνητικα αποτελεσματα. δε πρεπει να εξαρτωμαστε, μονο να δενομαστε και να αγαπαμε. τα υπολοιπα διαφερουν. :)

      να εισαι καλα φιλε μου! να εχεις μια ομορφη μερα ευχομαι ολοψυχα! :)

      Διαγραφή
  7. Γεια σου και από εδώ Κική μου!!
    Η τελευταία σειρά στην ανάρτησή σου είναι εξαίρετη! Συμφωνώ και επαυξάνω, η ζωή αγαπάει την προσωπική υπογραφή του καθενός!!
    Σε ευχαριστώ για την αισιοδοξία σου!! Καλό βραδάκι! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε μπορω να ζω διχως αισιοδοξια παλομιτα μου. για μενα η αισιοδοξια ειναι κατι σαν ο προαγγελος της ελπιδας.... δε λεω και εγω εχω τις μαυρες μου συχνα ομως παντα θα παλευω για να βλεπω το λευκο μεσα στο μαυρο... :)

      φιλια πολλα φιλη μου! σ ευχαριστω για το σχολιο! να εχεις μια ομορφη μερα! <3

      Διαγραφή
  8. Κικη οσο μεγαλωνουμε πιστευω τοσο ζουμε τις μερες μας πιο ουσιαστικα κλεινοντας τα αυτια μας σε οσα δεν μας αρεσουν, φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο φιλη μου! ετσι πιστευω κι εγω πως γινεται! μεγαλωνουμε, συνειδητοποιουμε και κανουμε πραξη πιο ευκολα τα πιστευω μας! :)

      φιλια πολλα! <3

      Διαγραφή
  9. Η ζωή αγαπάει την προσωπική υπογραφή του καθενός... Και όταν κάποιος δεν έχει βρει την υπογραφή του και ό,τι κάνει δεν είναι αρκετό τι γίνεται; Δε θα αναγκαστεί να συγκρίνει τον εαυτό του με άλλους και να αντιγράψει κιόλας σε μερικές περιπτώσεις;
    Με προβλημάτισες πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοριτσακι μου δε πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει βρει την υπογραφη του, απλως για διαφορους λογους η θελει να την αλλαξει η να μοιασει σε καποια αλλη που του φανηκε μεγαλυτερη και καλυτερη. δεν ειπα να μην αλλαζουμε προς το καλυτερο, απλως να μη γινομαστε κοπιες και υποχειρια αλλων.
      το να μπει στη διαδικασια ενας ανθρωπος να συγκριθει με αλλο ειναι ποικιλο φαινομενο, δεν ειναι κακο, ανθρωπινο ειναι, ομως παντα πρεπει να θυμαται ποιος ειναι, που βαδιζει και απο που ξεκινησε. το κυριοτερο αυτο.

      φιλακια πολλα φιλη μου! <3

      Διαγραφή
  10. Άντε καλέ, μια χαρά είναι το παλικάρι από τη Ρουμανία!
    Κατά τα λοιπά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα πες τα χρυσοστομη! μια χαρα ειναι! κι εμενα μ αρεσε! χαχαχα

      ευχαριστω για το σχολιο! να εισαι καλα Αθηνακο! φιλια πολλα! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να