Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΆΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ.... ;)

Καλημέρα φίλοι μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε και όλα να πάνε καλά στη ζωή μας!
Μετά απο ένα ήσυχο ΣΚ, η επιστροφή στη μπλοκόσφαιρα με βρίσκει αναωμένη και έτοιμη για νέες αναρτήσεις και πολλές όμορφες επισκέψεις στα σπιτάκια σας!

Με μία γρήγορη ματιά είδα πως έχω πολλά όμορφα πράγματα να διαβάσω και κυρίως να μάθω για εσάς μέσω διάφορων παιχνιδιών - βραβείων που κυκλοφορούν στη μπλοκόσφαιρα!

Και μιας που αναφέρθηκα στα παιχνιδοβραβειάκια να ευχαριστήσω όσους με κάλεσαν και τους υπόσχομαι πως άμεσα θα τα συνεχίσω! :)

Επίσης ευχαριστώ όλους για τα σχόλια στη περασμένη μου ανάρτηση και υπόσχομαι πως άμεσα θα τα διαβάσω και θα απαντήσω. Τα δημοσίευσα αλλά δε προλαβα να τα διαβάσω όλα, οπότε θα επανέλθω σε λίγο μιας και που υπάρχουν κάποιες δουλειές που προηγούνται...

Κάνω όμως αυτή την ανάρτηση αφενός για να ευχηθώ καλημέρα (λατρεύω τις Δευτεριάτικες καλημέρες) και αφετέρου για να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ όμορφο για μένα τραγούδι που ανακάλυψα πολύ πρόσφατα στο ίντερνετ.

Είμαι άνθρωπος που μοιράζετε εύκολα ότι του αρεσει και αγαπά και όταν αυτό εχει να κάνει με έναν νέο καλλιτέχνη (ότι επάγγελμα και να κάνει) το κάνω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και χαρά!

Εάν δεν έχετε ακούσει το τραγούδι θα σας παρότρυνα με χαρά να το ακούσετε διότι και τη διάθεση φτιάχνει και χαρουμενο ειναι και σημερα ειναι Δευτερααα και ας ξεκινησουμε δυναμικα! :)

Άσσος στο μανίκι λοιπόν - εξού και ο τίτλος της σημερινής ανάρτησης - και γιατί όχι; Τραγουδήστε δυνατά! ;)


Μια εβδομάδα με χορευτικές διαθέσεις εύχομαι ολόψυχα να σας περιμένει! :)

Σχόλια

  1. Καλημέρα κορίτσι μου και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα γλυκια μου!
      σ ευχαριστω πολυ!
      οτι καλυτερο και σε σενα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  2. καλημερούδια και καλή εβδομάδα να έχεις γλυκούλι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ Βικουλα μου! επισης!
      να εισαι καλα ματακια! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  3. καλή σου μερα.. ακούμε.. τον ΑΣΣΟ!!!.... καλά να περνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα κοριτσαρα μου!
      χαιρομαι που τον ακουτε! :)
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  4. Καλημέρες κι ευχές για μια χαρούμενη εβδομάδα! Ας... ποντάρουμε στο χαμόγελο που μας προδιαθέτει η ανάρτηση και το τραγούδι σου, γιατί αλλιώς χανόμαστε! Φιλάκια πολλά γλυκιά μου Κική :))
    Υ.Γ. Σου έχω πει πόσο μου αρέσει η αισιοδοξία που σκορπάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα γλυκό μου Κατερινάκι! :)
      Ναι μου το έχεις πει αλλά χαίρομαι να το ακούω! Χιχιχιχι
      Φιλακια πολλα αγαπη! Να εχεις μια ομορφη εβδομάδα!

      Διαγραφή
  5. Να έχεις μια πολύ μελωδική εβδομάδα, κοριτσάκι μου γλυκό!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μοιράζονται εύκολα!
    Το τραγούδι δεν το γνώριζα, είμαι πιο πολύ του ξένου ρεπερτορίου! :)
    Καλή εβδομάδα Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιδιορθώθηκα(!) και ξανάρθα! Ωραίο τραγουδάκι, ειδικά ο ρυθμός του! Θα πάω χορεύοντας στη δουλειά! :)) :))
    Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιδιορθωθηκες;χαχαχα καλο!!!!!
      χαιρομαι που σου αρεσε! εγω εχω φαει κολλημα, το ακουω συνεχεια.
      φιλακια πολλα αγαπη! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα και μια πολύ καλή εβδομάδα εύχομαι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα με ευχές για μελωδική χαρούμενη βδομάδα με δύναμη και χαμόγελο Κικίτσα μου γλυκιά...καληνύχτα καραμελένια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα Καιτουλα μου! φιλακια πολλα! να εχεις μια ομορφη μερα!

      Διαγραφή
  10. Γεια σου Κική μου!!
    Καλή, χαρούμενη και πολύχρωμη εβδομάδα και σε σένα!! :)
    Ωραίο το τραγουδάκι που μοιράστηκες!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να