Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Καλημέρα στην όμορφη μπλοκογειτονιά μου! :)
Καλή εβδομάδα να έχουμε και όμορφες εκπλήξεις να "κρύβονται" στο διάβα της!

Σας έγραψα στο τίτλο τη λέξη ευχαριστώ γιατί πραγματικά νοιώθω πως θέλω να σας το πω!

Καταρχάς για μένα η λέξη ευχαριστώ σημαίνει ευγνωμονώ. Ευγνωμονώ τους ανθρώπους για όσα μου πρόσφεραν αλλά και για όσα μου επέτρεψαν να τους προσφέρω. Θέλω να πω με αυτό πως πολλές φορές ενώ θέλουμε να συνεισφέρουμε όπου μπορούμε και με ότι μπορούμε, επειδή για κάποιους μπορεί να μην είναι αρκετό αυτό, δε μας αφήνουν καν να προσπαθήσουμε γιατί θεωρούν μηδαμινό αυτό που θέλουμε να δώσουμε. 

Δεν πάει έτσι όμως αυτό... Πρέπει να είμαστε σε θέσει να προσφέρουμε αλλά και να αναγνωρίζουμε την αξία των όσων μπορούν ή θέλουν να μας δώσουν οι άλλοι! Προσωπικά τουλάχιστον έτσι αντιλαμβάνομαι το δίαυλο ανθρώπων που δέχονται, προσφέρουν και ανατροφοδοτούν το υπάρχον "σύστημα".

Επιστρέφοντας σήμερα στο μπλοκ βρήκα αγαπημένους ανθρώπους - φίλους που μου εδιναν βραβεία,  βραβεία τα οποία είχα λάβει στο παρελθόν και δε θα τα αναρτήσω ξανά αλλά θέλω να τους πω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ που με είχαν στη σκέψη τους και προφανώς με αισθάνονται κοντά τους, όπως και εγώ άλλωστε πολλούς απο εσάς! 

Λοιπόν: 

Talibanoula, Δελφινάκι, Πεθερόπληκτη φίλη,και Νέα Μανούλα ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου και μια ευχή για ότι καλύτερο στην ζωή σας!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς τους αγαπημένους φίλους που το τελευταίο καιρό με διαβάζετε, μου δίνετε απλόχερα αγάπη και κυρίως με κάνετε να χαίρομαι που σας νοιώθω δικούς μου ανθρώπους έστω κι αν είναι ιντερνετικά!

Επίσης ευχαριστώ που αντέχετε να διαβάζετε τις μεγάλες μου αναρτήσεις που πιθανό να σας κουράζουν λιγάκι κάποιες φορές αλλά να ξέρετε πως βγαίνουν μέσα απο τη ψυχή και είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Και για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέσω τον όμορφων σπιτιών σας και κυρίως των αναρτήσεων σας εχω τη τύχη μα και τη τιμή συνάμα να συναναστρέφομαι και να προβληματίζομαι με τόσο αξιόλογους και αληθινούς ανθρώπους! 

Το παν στη ζωή μας είναι η αλήθεια και όπου τη βλέπουμε να ρέει άφθονη καλό είναι να "βουτάμε" σε αυτή με όποιο τρόπο μπορούμε! "Καθαρίζουμε" πιστεύω και το πιστεύω βαθιά!

Και ένα όμορφο τραγούδι για το ξεκίνημα της εβδομάδας μας:



* Ναι...., καλά......, η εικόνα που φαίνεται πρώτη δεν είναι και ότι καλύτερο... αλλά ας μείνουμε μόνο στο τραγούδι καθ' αυτού!

______________________________________

* Μήπως είδε κανείς απο εσάς το Σάββατο τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη σε μια εκπομπή υγείας;;; (Ελπίζω με την αναφορά του ονόματος και μόνο να μη πάθει τίποτα το μπλοκ χαχαχα) αλλά για να είμαι ειλικρινής τον συμπάθησα έτσι όπως τον έβλεπα και τον άκουγα να μιλάει... ήταν ένας συμπαθητικός γεράκος.... και φυσικά σε καμία περίπτωση δε μοιάζει για 95 χρονών.... και η πνευματική του διαύγεια φουλ!!! :)
Προσωπικά νομίζω ότι το μυστικό αν θέλετε της μακροζωίας είναι η απώλεια άγχους και το DNA του κάθε ανθρώπου αλλά σίγουρα το να προσέχει κανείς είναι ένα συν στην υγεία του.
Και το άλλο το "κουλό" που άκουσα στην εκπομπή είναι το ότι μετά απο χρόνια θα κάνουν μεταγγίσεις αίματος στους ανθρώπους για να είναι ποιο νέοι; να παραμένουν ποιο νέοι; κατι τετοιο τελος παντων! Εντάξει έλεος! Θεοι δεν είμαστε και δε θα γίνουμε ποτέ! Και κυρίως το θάνατο δε τον νίκησε ποτέ κανείς οριστικά. Το θέμα είναι να νικήσουμε τη ζωή κατακτώντας τη, δηλαδή ζώντας τη, απο και και πέρα όλα τα άλλα πάνε κι έρχονται! Φράση που χρησιμοποιώ συχνά και πιστεύω! :)

Να είστε όλοι καλά! Φιλιά πολλά σε όλους! <3

Σχόλια

  1. Καλημέρα Κική μου και καλή εβδομάδα!! Με ένα μεγάλο χαμόγελο θα σε ευχαριστήσω για τα λόγια που μόλις διάβασα! :)) Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπη μου τι καλη που εισαι! δικη μου η χαρα και η ευχαριστηση! να εισαι καλα και μια ομορφη εβδομαδα να σε περιμενει! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  2. το να λες ευχαριστώ μέσα από την ψυχή σου για κάθε τι που σου παρέχεται και να νιώθεις ευγνωμοσύνη είναι μεγαλείο.

    το να βλέπεις γύρω σου το καλό, το να διακρίνεις την αγάπη είναι αθωότητα.

    το να πεις τον Μητσοτάκη "συμπαθητικό γεράκο" είναι απίστευτο! χαχαχα

    καλημέρα κοριτσάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααα χαχαχαχα
      Βικυ λυθηκα στο γελιο με το Μητσοτακη!
      χαχαχαχα

      να σαι καλα κοριτσαρα μου! ευχαριστω για το σχολιο! οι 2 πρωτες παραγραφους σου ειναι μεγαλειο ψυχης! σαν τα ποιηματα σου! :)

      σε φιλω γλυκα αγαπη μου! να εισαι καλα! :)

      Διαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα Κική μου!!
    Το ευχαριστώ είναι εύκολο να το πεις αλλά δυσεύρετο να το λες με την ψυχή σου κι εσύ το λες με την ψυχή σου και αυτό σε τιμάει! Γι'αυτό και πήρες τόσα βραβειάκια!! Μπράβο!!

    Στο τέλος μου το "χάλασες" λίγο.. Αν ψάξεις και βρεις το παρελθόν αυτού του.. ατόμου δεν ξέρω αν θα συνεχίσεις να τον συμπαθείς.. Αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις την πραγματική αλήθεια γιατί την κρύβουν καλά με την εξουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα γλυκο μου Κατερινακι και ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα σου λογια! Να εισαι καλα! :)

      Μονο σε εκεινο το αποσπασμα τον βρηκα συμπαθητικο γιατι τον αντιληφθηκα ως συμπαθητικο γερακο. Μεχρι εκει ομως. χαχαχα

      Φιλακια φιλη! <3

      Διαγραφή
  4. γλυκιά μου εκφρασούλα τι γλυκιά και τρυφερή η ανάρτηση σου..συγκινητική...εμείς ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τόσα πράγματα...το διάστημα που άφησες το μπλογκ σου μου έλειψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπημενο μου δελφινακι και μενα μου ειχες λειψει πολυ τοτε! βασικα εγω εμπαινα και σε διαβαζα οταν ειχα χρονο ισα ισα να μαθαινω οτι εισαι καλα. και σε αλλους αγαπητους φιλους αυτο εκανα! :)

      να εισαι καλα αγαπη! φιλακια πολλα και ευχαριστω για ολα!

      Διαγραφή
    2. αλήθεια; σ ευχαριστώ για το χρονο σου και την έγνοια σου...

      Διαγραφή
    3. να εισαι καλα αγαπη! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Κική μου, υπέροχη ανάρτηση! Με τη σειρά μου σε ευχαριστώ και εγώ για όλη αυτή την καλοσύνη και την αγάπη που δίνεις καθημερινά μέσω των αναρτήσεων σου!!
    Το τραγούδι είναι υπέροχο, συνέχεια του "Έλεγες"... απλά λυπητερό για το νόημά του....
    Για το Μητσοτάκη δε θα σχολιάσω... χαχα!!
    Καλή εβδομάδα! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ασχολιαστο ε;! χαχαχαχα

      ευχαριστω που εισαι παντα εδω για μενα παλομιτσα μου!
      να εισαι καλα ματακια! φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Καλή εβδομάδα κοριτσάκι!!!
    Και εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι...είναι υπέροχο να νιώθεις την σκέψη και την αποδοχή των άλλων!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου Κατερινακι! να εισαι καλα! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  7. :)) :)) Το σχόλιο κάτω από το βίντεο, έγραψε!!! Όσο για το συμπαθητικό γεράκο... Μπρρρρρρρρ! Βάλε σκόρδα στο blog σου!
    Καλέ τί μεγάλες αναρτήσεις και τέτοια; Επειδή χάνω τις αναρτήσεις σου το Σαββατοκύριακο, τις διαβάζω όλες τη Δευτέρα μονοκοπανιά!
    Να ξαναχαρείς τα βραβεία που ήδη πήρες!
    Καλή εβδομάδα Κικίτσα μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα ειμαι το σφηνακι σου δηλαδη! χαχαχα
      Μου αρεσε πολυ αυτο που ειπες!
      Εισαι αγαπημενη μπλοκοφιλη και το ξερεις ε;;; ;)
      Φιλακια πολλα πολλα και ευχαριστω για ολα μεσα απο τη καρδια μου!

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
    Δεν βλέπω τηλεόραση... πόσο μάλλον αν έχει τον Μητσοτάκη!
    Ρισκάρω να γκρεμιστεί το σπίτι μου...
    :))
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      ευτυχως δεν εκανε σεισμο, τη γλυτωσα. χαχαχα

      φιλακια κοριτσακι μου! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να