Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΑΙΧΜΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Καλημέρα στην όμορφη και εκφραστική μπλοκογειτονιά μου!
Για σήμερα, σας ετοίμασα ένα μεγάλο (νοήματος όχι μεγέθους) θα τολμήσω να πω θέμα που φιλοξενείτε στη στήλη "Εκφράσεις άλλων" και αφορά ένα διήγημα φαντασίας του φίλου Χριστόφορου Παπαχαραλάμπους με το μπλοκ "'Αγνωση Διάσταση", στο οποίο μεταξύ άλλων, μπορεί να βρει κάποιος απίστευτα διηγήματα φαντασίας, δοσμένα με τόσο ρεαλιστικό θα τολμήσω να πω τρόπο!

Το παρακάτω διήγημα που φιλοξενώ σήμερα το διάβασα στο "σπιτικό" του πριν πάρα πολύ καιρό αλλά πιάνω τον εαυτό μου τακτικά να το σκέφτεται και με χαρά να καμαρώνει τον δημιουργό του. Δε ξέρω γιατί, αλλά όταν διαβάζοντας το διήγημα αντιλήφθηκα το πλήρες νόημά του ένοιωθα πως συγκλονίστηκα και ειλικρινά δεν υπερβάλλω. Αυτό το συναίσθημα το νοιώθω κάθε φορά που το διαβάζω και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Όπως καταλαβαίνετε, ζήτησα την άδεια αναδημοσίευσης και σήμερα με χαρά το μοιράζομαι μαζί σας μέσα απο το δικό μου εκφραστικό μπλοκ!

Ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για αυτή τη τιμή και εύχομαι να μας χαρίζεις πάντα όμορφα και εκφραστικά διαμαντάκια σαν αυτό!

Πάμε λοιπόν για αυτές τις θανάσιμες αιχμές που τόσο μα τόσο μου άρεσαν και νοιωθω πως το ίδιο θα αισθανθείτε και εσείς κατα την ανάγνωσή του.


ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΑΙΧΜΕΣ.

Ήταν ένα βρωμερό υπόγειο, απομεινάρι κάποιας παλιάς οικοδομής. Βρισκόταν βαθιά χωμένο στη γη και μόνο ένα σκοτεινό άνοιγμα πρόδινε την ύπαρξη του.
Αν όμως είχες την αντοχή να υπομείνεις την δυσοσμία και την περιέργεια να μάθεις τι κρυβόταν στην μαυρίλα εκείνη, τότε ίσως μπορούσες να αντιληφθείς ότι μέσα στο πηχτό εκείνο σκοτάδι κάτι σάλευε.

Έτυχε να περάσω ένα πρωινό πριν ακόμη αρχίσει η κίνηση, όταν στάθηκα πάνω από το άνοιγμα εκείνο. Η οσμή της σαπίλας μου προκάλεσε ναυτία. Αηδιασμένος έκανα να απομακρυνθώ, όταν μια ανεπαίσθητη κίνηση στο βάθος εκεί μου κίνησε την περιέργεια.
Τι παράξενο αλήθεια!  Είδα μέσα από το βαθύ σκοτάδι κάτι μάτια που το βλέμμα τους εξέπεμπε ένα αχνό, αδύναμο φως να με κοιτούν. Μου φάνηκαν πολλά τα μάτια αυτά. Τίποτε ζωάκια θα είναι σκέφτηκα. Έσκυψα πήρα μια πετρούλα και έκανα να την πετάξω μέσα στην τρύπα. 

Μια τρεμάμενη φωνή σαν σε παιδική χορωδία όμως με σταμάτησε: «Μμμή…» άκουσα. «Μη…» ξανάκουσα.

Σκύβω πιο πολύ να δω καλύτερα μέσα στο σκοτάδι του υπογείου. Δεν έβλεπα τίποτα παρά μόνο κάτι σαν μάζα που αργοσερνόταν πάνω στο σάπιο δάπεδο.

«Τι είστε εσείς;» ρώτησα απορώντας κι εγώ με την αφέλεια μου να μιλάω σε κάτι που δεν ήξερα καν τι ήταν.

Μα τότε άκουσα πεντακάθαρα μια φωνή να μου λέει:
«Όνειρα ήμαστε! Όνειρα παλιά!»
«Όνειρα; » ρώτησα «Όνειρα τίνος!»

«Δικά σας όνειρα. Ξεχασμένα και διωγμένα.»
«Μα εκεί κάτω; Τι κάνετε εκεί κάτω;»

«Περιμένουμε! Περιμένουμε να μας δεχτείτε πίσω!»
«Ελάτε τότε. Τι περιμένετε.» είπα 

«Τώρα είναι πια αργά. Πεθαίνουμε σε λίγο.» Είπαν πολλά μαζί.
«Μα γιατί. Τι σας σκοτώνει;» ρώτησα σαν χαζός. 

«Μας σκότωσαν οι θανάσιμες, οι μυτερές αιχμές της τετράγωνης λογικής σας.» είπαν με σβησμένη φωνή.

Και μετά σιωπή.......

_____________________ ΤΕΛΟΣ ___________________________


Θα ήθελα φίλοι μου να μου πείτε την αλήθεια. Δε συγκλονιστήκατε και εσείς στο άκουσμα και μόνο των φυλακισμένων - νεκρών ονείρων;;;  Προσωπικά ήθελα και θέλω να πάω να τα τραβήξω επάνω! Τα όνειρα δεν υπάρχουν για να καταχωνιάζονται, ακόμη και εάν δε πραγματοποιούνται δε πρέπει να καταχωνιάζονται! Πρεπει να ζουν και να κυκλοφορουν τριγυρω μας γιατι ειναι και θα ειναι παντα κομματι του εαυτου μας και το κάθε κομμάτι του εαυτού μας μόνο καταπιεσμένο δε πρέπει να είναι! Ελευθερία στο πνεύμα μας γιατί κι αυτή υπέρτατο αγαθό είναι!

Δε θα επεκταθώ περεταίρω, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, ο μικρός διάλογος της ιστορίας είπε  πέρα πολλά, θέλω να προσθέσω όμως πως πέρα απο τις εκάστοτε μυτερές αιχμές της λογικής μας υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οδηγούν στον αφανισμό των ονείρων και κάπου εκεί θέλω να φωνάξω STOP και να πω ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! Είναι τα μόνα που μπορούν ακόμη να τρέφουν τη παιδική μας αγνότητα και τα χρόνια που διανύουμε την έχουν ανάγκη όσο ποτέ! :)


* Μετέφερα το κείμενο με την εικόνα του, όπως ακριβώς είχε αναρτηθεί γιατί θεωρώ πως έπρεπε να υπάρχει και η εικόνα της τρύπας των καταχωνιασμένων ονείρων ώστε να δούμε ποιός/ποιά αντέχει να ψάξει εκει μέσα...

* Μορφοποίησα το κείμενο όσον αφορά κάποια κενά που άφησα, τα bold γράμματα και τα αποσιωπητικά στο τέλος ώστε να δώσω βάθος σε όσα για μένα ήταν η πλήρης δυναμική της ιστορίας και προσπάθησα με αυτό το τρόπο να αφήσω και το δικό μου αποτύπωμα σε ένα κείμενο που τόσο αγαπώ γιατί πιστεύω πως τα κείμενα πρέπει να αναγνωρίζονται και με το δικό μας σημάδι και για το τέλος

* Ευχαριστώ πολύ όσους αγκαλιάσετε αυτό το κείμενο με το τρόπο που αξίζει! Το λέω προκαταβολικά γιατί είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε όσο εγώ!


Καλέ μου φίλε Χριστόφορε ευχαριστώ πολύ για την άδεια της αναδημοσίευσης και κυρίως για τη προσφορά σου μέσω αυτής της ιστορίας! Πάντα να μας προσφέρεις παρεμφερή αριστουργήματα μέσω της άγνωστης διάστασης-φαντασίας σου!

Να είστε όλοι καλά και να αφήνετε τα όνειρά σας ελεύθερα να σας πλαισιώνουν και να σας μιλούν! :)

Σχόλια

  1. συγκλονιστικο!!! εγω που τωρα ποια ειμαι μια απλη νοικοκυραενιωσα ριγη οταν το διαβαζα γιατι καποιοι αλλοι δεν θελουν να κανουμε ονειρα ποσο μαλλον να τα πραγματοποιοισουμε.....γιατι καποιοι μας θελουν ποιο βαθεια μεσα στο σκοταδι και μεσα σε τρυπες να μην μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι.ευχομαι παντως να σταθουμε δυνατοι!!!ευχαριστουμε που με την συγκαταθεση του συγραφεα το μιραστηκες μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαπημενη μου φιλη!
      ευχαριστω τοσο πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      χαιρομαι που αισθανθηκες κ εσυ οπως εγω κατα τη διαρκεια της αναγνωσης του!
      και φυσικα δεν εισαι μια απλη νοικοκυρα, οι νοικοκυρες ανεκαθεν ηταν το πιο σημαντικο επαγγελμα ολων, απλως λιγες και λιγοι ξερουν να το αναγνωριζουν!
      φιλακια πολλα φιλη μου!
      να εισαι καλα!
      ευχαριστω και παλι! <3

      Διαγραφή
  2. Κοριτσάκι μου, μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω γι' αυτό που διάβασα...
    Απλά υπέροχο...
    Τα λόγια είναι περιττά!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Koριτσακι μου μου ελειψες!
      Σε σκεφτομουνα!
      Που χαθηκες εσυ!
      Μας καλοεμαθες και μετα εξαφανιζεσαι; χιχιχ
      Σ ευχαριστω πολυ πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      Να εισαι καλα!
      Φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το κείμενο του Χριστόφορου και μπράβο σου Κική μου που το μοιράστηκες μαζί μας! Είναι σημαντικό να διαβάζουμε κάθε αισιόδοξο μήνυμα, κάθε ελπιδοφόρα προοπτική για την ψυχική μας ανάταση κι έτσι όπως το απέδωσες με έμφαση γλυκιά μου, σε θαύμασα! Τώρα για τα στοιβαγμένα, ξεχασμένα, όνειρα νομίζω πως δεν φταίει πάντα η λογική, αλλά οι συνθήκες κι οι ανυπέρβλητες εκείνες δυνάμεις που καθιστούν αδύνατον την πραγματοποίηση τους! Χρειάζεται πάντως να προσπαθείς γι' αυτά ανά τακτά διαστήματα! Καλή συνέχεια φίλη μου καλή με φιλιά πολλά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γλυκιά μου Κατερίνα!
      Ευχαριστώ πάρα πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      Παντα εμβαθυνεις στα θεματα και αυτο το αγαπω ιδιαιτερα σε εσενα!
      φιλακια πολλα καλη μου φιλη!
      να εισαι καλα! <3

      Διαγραφή
  4. περναω για μια γρηηηηγορη καλησπερα κ θα επανελθω το βραδυ!

    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκλονιστικό Κική μου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ μας ταρακούνησες!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Ελενακι μου!
      χαιρομαι που αισθανθηκες κι εσυ αυτο το ταρακουνημα!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Aαυτές τις μέρες πολλές αιχμές διαφόρων σχημάτων με έχουν απομακρύνει από την "μπλογκογειτονιά" όπως πολύ όμορφα το λες. Όμως τίποτε δεν είναι πιο συγκινητικό από του να μοιράζεται κάποιος τις σκέψεις μαζί σου. Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι οποιεσδήποτε αιχμηρές στιγμές, που μας πληγώνουν λιώνουν και μαλακώνουν. Γίνονται εντελώς ακίνδυνες. Σε ευχαριστώ Κική μου που έφερες σε τούτον τον ζεστό και όμορφο χώρο το ταπεινό μου κείμενο για να αναπνεύσει λιγάκι μέσα από τις φίλες και τους φίλους εδώ που θα κάνουν τον κόπο να διαβάσουν και που τους ευχαριστώ θερμά. Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλε μου φιλε Χριστοφορε ειναι τιμη μου και χαρα μου να φιλοξενω εδω ενα απο τα τοσα ομορφα διηγηματα που εχεις δημιουργησει.
      με το συγκεκριμενο διηγημα δεθηκα εξ αρχης! δεθηκα παρα πολυ ομως και το ηθελα παρα πολυ να βρισκεται και εδω! χαιρομαι που μου το επετρεψες! να εισαι παντα καλα! μια ομορφη μερα να σε περιμενει! :)

      Διαγραφή
  7. Σοφό και μοναδικά δοσμένο
    Ας μην γίνουν λοιπόν τα όνειρα
    εφιάλτες
    Μπράβο στον Χριστόφορο

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη μου τα σχολια σου ειναι παντα τοσο ποιητικα δοσμενα που με κανουν να σε θαυμαζω!
      φιλακια πολλα καλη μου φιλη! <3

      Διαγραφή
  8. το ξέρω αυτό το μπλοκ..ειμαι αναγνώστρια/μέλος...πολύ καλά έκανες και ηθελες να το βάλεις και συ.. τι συγκινητικό , τα νεκρά όνειρα καταχωνιασμένα από την ασκεφτοσύνη των ανθρώπων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Κικίτσα μου..πάντα μας εκπλήσσεις ευχάριστα με τις αναρτήσεις σου!!συγκλονίστηκα φυσικά όπως κι εσύ..τα όνειρα τα ξεχασμένα να επαναστατούν στον άνθρωπο που τα παράτησε λόγω της τετράγωνης λογικής του..συγκλονιστικό μεν με άφθονο συναίσθημα δε..απλά magic!!μπράβο του και φυσικά μπράβο σου και σένα που μας το χάρισες να το διαβάσουμε!φιλάκια άπειρα κοπελίτσα μου..κι ευχαριστούμε!καλό βραδάκι σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη μου φιλη καλημερα!
      εισαι παντα τοσο μα τοσο δοτικη στα σχολια σου!
      εισαι υπεροχη!
      το λεω και το φωναζω!
      'ευχαριστω για ολα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      μου αρεσε ο τροπος που το ανεδειξες! :)
      φιλακια πολλα φιλη!
      να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  11. Χαρά μου πέρασα να σου πω μια γλυκιά καληνύχτα και να δηλώσω συγκλονισμένη από το κείμενο του αγαπημένου μου Χριστόφορου! Τον λατρεύω τον γλυκό μου! Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα αδυναμια μου!
      φιλακια πολλα πολλα!
      ομορφη μερα να εχεις!

      Διαγραφή
  12. Ωραιο κειμενο , ειναι ανατριχιαστικη η σκηνη του υπογειου που μυριζει με τα παλια ονειρα , μπραβο και σε σενα Κικη και στον κυριο Παπαχαραλαμπους που το εγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Μαιρακι μου!
      ευχαριστω παρα πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  13. Πολύ δυνατά νοήματα Κική μου και ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση, αν κι εγώ θα σου πω ότι ακόμα κι αν πεθαίνουν δεν σταματώ να γεννώ νέα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο Αριστεα μου μου αρεσε αυτο με τα νεα ονειρα!
      μπραβο κοριτσαρα μου! μπραβο! να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. δε τα λεω εγω ακριβως, τη συγκεκριμενη στιγμη τα αναδημοσιευσα. :)
      να εισαι καλα!
      φιλακια Ιωαννα μου!

      Διαγραφή
  15. Γνωστός ο υπέροχος τρόπος που γράφει ο φίλος μας Χριστόφορος.
    Κι αυτό το κομμάτι του καταπληκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Σερνομαστε γυμνοι απ'ονειρα
    κατω απ΄τα μαυρα συννεφα,
    απογονοι του τιποτα,
    πελατες της σιωπης"...........Διαφανα Κρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι στιχος κι αυτος... ανατριχιασα!

      ευχαριστω για την επισκεψη και το σχολιο!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  17. Το λάτρεψα,είναι συγκλονιστικό....όπου πρυτανευει η λογική χάνονται πολλά όνειρα..μπράβο Κική μου για άλλο έναν θησαυρό που μας ανέδειξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα κουκλιτσα μου!
      χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα ομορφη! <3

      Διαγραφή
  18. Πρέπει να ομολογήσω με όλη μου την ειλικρίνεια ότι δεν μπορώ να βρω λόγια για ευχαριστήσω κατ αρχήν την Κική που έφερε εδώ το κείμενο μου και μίλησε για αυτό με τόση γενναιοδωρία αλλά και εσάς που περάσατε να το διαβάστε. Ίσως οι αιχμές της παράλογης περιόδου που διανύουμε να έχουν ξεπεράσει σε φονικότητα τις αιχμές της λογικής και να μην μου επιτρέπουν από την συγκίνηση να βάλω μερικές λέξεις στην σειρά και να σας πω πόσο σας ευχαριστώ για τα θερμά σας λόγια. Να είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου φιλε οπως διαπιστωσες και μονος σου απο τα σχολια των αναγνωστων αγγιξες σε ολους μας κομματια της ψυχης μας και αυτο ειναι μεγαλη επιτυχια και υπερτατο δωρο!
      Να εισαι παντα καλα!
      Σ ευχαριστω παρα πολυ για ολα!
      Σου ευχομαι ομορφη μερα και οτι καλυτερο για τη ζωη και τα εργα που μας προσφερεις!
      Να εισαι παντα καλα! :)

      Διαγραφή
  19. Ενδιαφέρον το κείμενό, μπράβο για την αναδημοσίευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα φιλε μου!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη!
      καλο απογευμα να εχεις!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  20. Πολύ ωραίο κείμενο, με θέμα ιδιαίτερο... Συγχαρητήρια!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που σου αρεσε φιλη μου!
      καλο βραδυν να εχεις!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να