Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

Καλημέρα στην όμορφη μπλοκογειτονιά μου!
Μουντός και βροχερός σήμερα ο καιρός αλλά εγώ νοιώθω τόση χαρά που θέλω να τη μοιραστώ άμεσα μαζί σας!

Για να είμαι ειλικρινής, άλλο θέμα είχα στο νου να αναρτήσω σήμερα (μπορεί να ασχοληθώ μαζί του αργότερα) αλλά τα "νέα" της τελευταίας στιγμής με έκαναν να θέλω να μοιραστώ αυτά που θα διαβάσετε σε λίγο μαζί σας.

Μου ζητήθηκε στο χώρο της εργασίας μου, μη σας πω προθυμοποιήθηκα κιόλας, να γράψω ένα άρθρο για το τομεα των συστημάτων ασφαλείας. Να τονίσω δηλαδή τους λόγους που καθιστούν σημαντική και αναγκαία την ασφάλεια των οικιών και των επαγγελματικών μας χώρων.

Ε, εμένα με ξέρετε. Γράφω εντελώς αυθόρμητα και παίρνω κι ολίγον φόρα. 

Όταν τελείωσα το άρθρο λέω είναι κάπως (σχετικά θα έλεγα) μεγάλο και έδωσα το "βάρος" μου περισσότερο σε ένα "πεδίο" της ασφάλειας που θεωρώ το πιο σημαντικό.

Όταν το διάβασα στο τέλος ομολογώ πως προσπάθησα να αποκόψω τους συναισθηματισμούς μαζί του και να το αντιμετωπισω καθαρά με τη ματιά του αναγνώστη ή του υποψήφιου πελάτη.

Με το χέρι στη καρδιά δε μπορούσα να σταματήσω να το διαβάζω. Το διάβασα 3 φορές (που εγώ σπάνια διαβάζω και μάλιστα στο καπάκι αυτά που γράφω) και πραγματικά με καμάρωσα. 

Παρ' όλα αυτά επειδή στη ζωή μου ανέκαθεν ήμουνα προσγειωμένο άτομο θεώρησα πως όταν το δώσω εκεί που έπρεπε δε θα το αντιμετώπιζαν όπως ευελπιστούσα και θα μου ζητούσαν διάφορες αλλαγές επειδή έδωσα βάρος σε ένα συγκεκριμένο πεδίο.

Με μεγάλη μου χαρά και έκπληξη (την οποια και δεν έκρυψα) μου είπανε πάρα πολύ καλά λόγια και ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που με έκανε να σκάσω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
Συγκεκριμένα αυτο που μου άρεσε περισσότερο  είναι το ότι μου είπαν πως δε μπορούσαν να σταματούν να το διαβάζουν. Ξεκίνησαν με δυσπιστία επειδή ήταν κάπως μεγάλο αλλά ένοιωσαν αυτό το "τράβηγμα" που αισθάνθηκα κι εγώ και δε μπορούσαν να σταματούν να το διαβάζουν.
Αισθάνθηκα τόση χαρά που δε μπορώ να σας περιγράψω.

Για ευνόητους λόγους δε μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας, μπορώ όμως να σας βάλω κάποια αποσπάσματα για να καταλάβετε κι εσείς περι τινος πρόκειται.

Όπως θα καταλάβετε και πιο κάτω το σημείο που έδωσα βάρος είναι η ανθρώπινη ζωή και αντί να αναλύσω άλλους λόγους που πιστέψτε με έρρεαν άφθονοι (εντάξει αναφέρθηκα και λίγο σε αυτούς), έμεινα καθηλωμένη εκεί γιατί είναι το πιο σπουδαίο απ όλα!

Πάμε λοιπόν για κάποια αποσπάσματα:

" Το πόσο σημαντική είναι η προσωπική και όχι μονο ασφάλεια του καθενός μας επι καθημερινής βάσεως είναι κάτι που όλοι γνωρίζετε.
Δε μπορείς να την κοστολογήσεις, δε μπορείς να τη βαθμολογήσεις, μπορείς όμως να την «αφουγκραστείς» και να την «ακουμπήσεις», ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους που προσπαθούν να συμβάλλουν στη «καταστροφή» της."

" Η ασφάλεια, ως αφηρημένη έννοια από μόνη της, εμπεριέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και πραγμάτων που μπορεί κάποιος να ασχοληθεί και να αναλύσει, εμείς όμως θα σας μιλήσουμε ξεκάθαρα για την ασφάλεια που προσφέρουμε χρόνια τωρα στους πελάτες μας με τον τρόπο που καλά γνωρίζουμε, διότι τα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης που διαθέτουμε μας δίνουν το δικαίωμα να «μιλάμε» το ίδιο καθαρά με πράξεις όσο και με λόγια! "

" Μη περιμένεις να σου συμβεί κάτι άσχημο πρώτα για να λάβεις τα μέτρα σου! Προφυλάξου με το καλύτερο δυνατόν τρόπο διότι προστατεύω θα πει προλαμβάνω! " 

      "Η ασφάλεια είναι πρόληψη! Και η πρόληψη ως γνωστών είναι σημαντική για τις ανθρώπινες ζωές! Και όταν προστατεύεις κάτι είθιστε να είναι κάτι που αγαπάς και σέβεσαι πολύ! "

      " Πρώτα απ’ όλα η ασφάλεια των ανθρώπων και της ζωής γενικότερα!"

       " Όσο γρηγορότερα ελαχιστοποιήσεις το κίνδυνο, τόσο ραγδαία θα μεγιστοποιήσεις την ασφάλεια! "
 
     " Συγχωρήστε μας για το μεγάλο κείμενο μα όταν πρέπει να μιλήσεις για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής δε μπορείς να σκεφτείς το πόσα θα γράψεις αλλά το τι ουσία θα εχουν. Και εμείς σήμερα κάναμε τα πάντα για να δώσουμε ουσία στα λόγια που μοιραζόμαστε μαζί σας.


Αυτά φίλοι μου ήταν ένα μικρό μα αντιπροσωπευτικό δείγμα των όσων εξέφρασα. Μελλοντικά πιθανόν να καταφέρω να το μοιραστώ όλο μαζί σας, μα η αλήθεια ειναι πως αυτό που σήμερα με νοιάζει είναι να σας μεταδώσω τη χαρά μου. Θεωρώ πως όμορφα συναισθήματα αξίζει να μεταδίδονται και εγώ προσπαθώ συχνά να το κάνω πράξη.

Πάντως σήμερα σκέφτηκα πως θα μου άρεσε να εργάζομαι και σε ένα διαφημιστικό γραφείο ή καπου που να έχει να κάνει με άρθρα και να γράφω με ελευθερία εννοείτε επάνω σε ποικίλα θέματα, δε μπορώ τη μονοτονία, θελω εναλλαγές και ελευθερία έκφρασης αλλιώς βαριέμαι να γράψω και τη λέξη "και". Ειλικρινά. Φαντάζομαι πολλοί απο εσάς θα καταλαβαίνεται τι εννοώ...

Λοιπόν, με χαρά σας αποχαιρετώ προσωρινά  και σας εύχομαι μια όμορφη και ξεχωριστή ημέρα!

Σχόλια

  1. Ακόμη ένα μπράβο και από μένα. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι χαρούμενη!
    μπράβο σου μικρό μου!

    γλυκά σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ Βικουλα μου!
      να εισαι καλα αγαπη!

      φιλια πολλα πολλα σου στελνω!!
      καλο βραδυ! <3

      Διαγραφή
  3. Μπράβο σου Κικίτσα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα λαχανι μου Μιραντα!
      σ ευχαριστω παρα πολυ!
      καλο βραδυ!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  4. Κική μου πολλά συγχαρητήρια! Είναι όντως μοναδικό το συναίσθημα όταν αναγνωρίζουν κάτι σε εμάς, πόσο μάλλον κάτι που κάνουμε από αγάπη και μάλιστα μέσα στον εργασιακό μας χώρο!
    Πολλά μπράβο, να συνεχίσεις έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα γλυκο μου Κατερινακι.
      ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα σου λογια!
      καλο βραδυ ευχομαι ολοψυχα κοριτσακι μου!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  5. ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την χαρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)
      ευχαριστηση μου δελφινακι μου!
      εγω ευχαριστω που ειστε τοσο δεκτικοι στο να τη "δειτε"

      καλο βραδυ αγαπη! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να