Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

                Καλημέρα καλοί μου φίλοι!
Εύχομαι να είστε όλοι καλα!

Για σήμερα ετοίμασα το τρίτο μέρος της εκφραστικής διαδρομής και προτείνω καφεδάκι, τσαγακι, κάποιο κουλουράκι συνάμα και ανάγνωση. Έτσι σα να είμαστε παρέα και βαδίζουμε ή μαλλον να συζητάμε κάπου μαζί.

Πριν περάσουμε στο τρίτος μέρος αυτής της πορείας φίλοι θα ήθελα να υπενθυμίσω πως όποιος θέλει να δει τα προηγούμενα μέρη μπορεί να πατήσει εδώ:

           Για το πρώτο μέρος εδώ: http://ekfrastite.blogspot.gr/2013/11/h_30.html και για το δεύτερο μέρος εδώ: http://ekfrastite.blogspot.gr/2013/12/h.html.



Η ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ).


Και φτάσαμε λοιπόν στο τρίτο μέρος, εκείνο το μέρος που με πολλή αγάπη έχω φροντίσει να επιμεληθώ πρώτον γιατί περιέχει αγαπημένα μπλοκοσπιτάκια και  δεύτερον και σημαντικότερων γιατί περιέχει τους ανθρώπους εκείνους που με βοηθήσαν, που με έκαναν να εμπιστευτώ και να αγαπήσω το blogging και όσα αυτό περικλείει και κυρίως που με έκαναν να θέλω να γράφω ή μάλλον να προσπαθώ να γράφω, να μη ντρέπομαι γι αυτό και κυρίως να έχω τη χαρά μα και το σθένος συνάμα να τα μοιράζομαι μαζί τους και να ξέρω πως θα είναι πάντα αντικειμενικοί μαζί μου μα με τρυφερό πάντα τρόπο, ξέρετε με εκείνο το τρόπο που δε σου «κόβει» τα φτερά, μα σε βοηθάει να τα ανοίξεις και να μάθεις να τα «λειτουργείς» σωστά!

            Δε θυμαμαι την ακριβή σειρά που γνώρισα τα παρακατω μπλοκοσπιτακια και επειδη δε θα ήθελα να ξεχάσω κάποιον που δε θα έπρεπε, θα ήθελα να πω πως θα αναφέρω εκείνους τους ανθρώπους που δεν αρκεστηκαν απλώς σε ένα καλωσόρισμα και σε ένα σχόλιο έτσι απλά, αλλα με πλησίασαν και με αγκάλιασαν ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο και επειδη εγω δε ξεχνώ ποτέ και θέλω να ευχαριστώ όπως και όσο μπορώ το κόσμο μου!, αποφάσισα σε αυτό το τρίτο μέρος της διαδρομής να κάνω μια μικρή αναφορά σε καποια μπλοκοσπιτακια που μου έδωσαν το χέρι και με πήραν μαζί τους στα «άδυτα» της μπλοκοσφαιρας και με έκαναν να λυθώ και να ανακαλύψω πτυχές τους εαυτού μου που δεν ήξερα ακόμη πως είχα.

            Θα ξεκινήσω με τη λατρεμένη πολλών από εμάς Γιαγιά Αντιγόνη που με καλωσόρισε με ένα όμορφο προσωπικό e mail στο οποίο έμαθα πολλά για εκείνη αλλα και για τη καλοσύνη που κρύβει μέσα της!

            Έπειτα θα συνεχίσω με τη γλυκιά και λαμπερή Αχτίδα που επίσης με καλωσόρισε πολύ ζεστά με ένα προσωπικό e mail και συνομιλώντας μαζί της έμαθα αρκετά πράγματα για τη προσωπική και όχι μονο ζωή της, που πάντα μέσω των αναρτήσεων της φροντίζει να μας δείξει τι θα πει οικογενειακή ευτυχία.

            Έπειτα θα συνεχίσω με την αγαπημένη μου Βικυ που ειλικρινά αισθάνομαι πως από τη στιγμή που τη γνώρισα μου έπιασε το χέρι και δε θα μου το αφήσει ποτέ! Θα ήθελα να σταθώ λίγο παραπάνω σε αυτή τη γνωριμία γιατί είναι αστείο το τι αισθάνθηκα μπαίνοντας για πρώτη φορά στο «σπιτικό» της.

            Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμουνα πολύ φοβισμένη, καχύποπτη και δειλή (έτσι είμαι γενικώς στη ζωή μου) και μπαίνοντας στο τότε σπίτι της «Λύχνος Καιόμενος», βλέπω μια σκοτεινιά, κάτι δάδες και κάτι περίεργες εικόνες και λέω από μέσα μου «Παναγιά μου που μπήκα;» :P

Tρόμαξα η γυναίκα όπως καταλαβαίνετε αλλα μετα από λίγα δευτερόλεπτα που άρχισα να τη διαβάζω και να ασχολούμαι με όσα μας «κερνούσε» στο σπιτικό της κόλλησα και ένοιωθα πως έβαζα το μυαλό μου να στροφαρει παραπάνω από το κανονικό και μου άρεσε! Μου άρεσε αυτό το πράγμα το πρωτόγνωρο για μένα, το ανεξερεύνητο, το μαγικό. Είχε κάτι αυτό το σπίτι και αυτή η κοπέλα μου με έκανε να θέλω να την εξερευνώ και να μαθαίνω από αυτή! Έτσι λοιπόν αρχίσαμε και με τη Βίκυ να συνομιλαμε και να με βοηθαει πάρα πολύ σε διάφορα πράγματα. Συγκεκριμένα θα σας πω δυο περιστατικά για να καταλαβεται τι άνθρωπος κρύβεται πίσω από αυτό το μπλοκοσπιτο.

            Το πρώτο εχει να κάνει με ένα ποίημα που είχε δημοσιεύσει στο σπίτι της με τίτλο Κόκκινος Βοριάς και εγω άλλα διάβασα άλλα κατάλαβα και αλλα σχολίασα (αλλα ντ' άλλων δηλαδή) και για να με προστατεύσει δε δημοσίευσε το σχόλιο μου και μου έστειλε μαιλ στο οποίο μου εξηγούσε τα πάντα! Δε νομίζω πως θα το έκαναν πολλοί αυτό! Θεωρώ πως οι περισσότεροι θα αναρτούσαν το παρερμηνευμένο μου σχόλιο και από κάτω θα μου απαντούσαν διορθώνοντας με και ίσως όχι με κομψό τρόπο γιατί μη ξεχνάτε πως ήμουνα νέα στη μπλοκοσφαιρα και δεν είχαμε δεθεί πολύ με κανέναν ώστε να ξέρει και κάτι από το χαρακτήρα μου και το τρόπο σκέψης και γραφής μου.

            Και επίσης θα ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο για τη Βικυ. Μια φορά στο σπίτι της με τίτλο Λύχνο Καιόμενο είχε αναρτήσει ένα ποίημα με δύσκολες για μένα λέξεις και εγω όπως σας έχω ξαναπεί έχω μια συνήθεια, αν δε ξέρω κάποιες λέξεις δε θα πάω να τις ψάξω κατευθείαν στο λεξικό, θα ρωτήσω εκείνον που τις έγραψε γιατί θεωρώ πως το νόημα της κάθε λέξης εχει να κάνει και λίγο με αυτόν που τις γράφει. Δε τις παρερμηνεύει δηλαδή αλλα μπορεί κάποιες φορές να τις δίνει και κάποια άλλη υπόσταση και εμένα μου αρέσει αυτό το πράγμα.

            Τη ρώτησα λοιπόν τι σημαίνουν κάποιες λέξεις και εννοείτε πως μου τα εξήγησε όλα άμεσα και μετα τις ζήτησα συγνώμη που την έβαλα σε αυτή τη διαδικασία και μου απάντησε στο περίπου δηλαδή γιατί καλή μνήμη έχω αλλα όχι και να τα θυμάμαι όλα απ έξω, ότι αυτό μου της αρέσει σ’ εμένα είναι ο αυθορμητισμός μου και το ότι είμαι ο εαυτός μου και της αρέσει πάντα οι άνθρωποι να της λένε την αλήθεια τους γιατί μονο έτσι μπορεί να τους αγαπήσει.

*  Άραγε Βίκυ εσύ τα θυμάσαι όλα αυτά;;;;;; Ε;;;;;; ;)

            Και συνεχιζω ακάθεκτη με καποια αλλα μπλοκοσπιτακια που θέλω να αναφέρω αλλα επειδη δεν υπάρχουν πια στη μπλοκόσφαιρα, εκτός κι αν επέστρεψαν με άλλο όνομα και δε τα ξέρω (έλειπα και εγω αργότερα για καιρό οπότε μπορεί όταν επέστρεψαν αυτοί οι άνθρωποι εγω να απείχα), θα σας τα αναφέρω κάπως πιο επιγραμματικά αλλά θέλω να αναφέρω πως όλα τους με βοηθήσαν εξίσου πολύ και πάντα θα τα θυμάμαι με πολλή αγάπη και χαρά!

            Ήταν το Μαιρακι με τις πέντε αισθήσεις του!
            Ήταν η Ανάσα με τις Μικρές – αισθαντικές ανάσες της!
       Ήταν η Alma LIBRE που μου είπε πως δε πρέπει να γράφω με κεφαλαία γράμματα στα σχόλια που αφήνω στη μπλοκοσφαιρα γιατί αυτό έδειχνε κάτι ψωνίστικο, σα να κραυγάζω ένα πράγμα, άσχετα αν εγω το εκανα για να μη βάζω τόνους (μεταξύ μας, με τους τόνους έχω ένα θεματάκι και σήμερα, δε τους πολυβαζω…)
         Και για το τέλος άφησα την Sweet Truth (υπάρχει ακόμη στη μπλοκόσφαιρα αλλά δε γράφει συχνά) που ηταν η πρώτη που διαβάζοντας για πρώτη φορά καποια δική μου ιστορία μου ζήτησε μαιλ επικοινωνίας για να μου πει πόσο την είχε αγγίξει και τι ακριβώς της θύμιζε.

        Να σας πω την αλήθεια ηταν και η δική μου πρώτη φορά που διαβάζοντας κάποιο σχόλιο αναγνώστη με έκανε να συλλογιστώ το εξής:
          «Βρε λες;»
        Με την έννοια «Βρε Κική λες να μπορούν να αγγίξουν όσα γράφεις το κόσμο;;»

            Είχα ήδη ξεκινήσει να γράφω στον υπολογιστή μου (το χαλασμένο λαπτοπ που δε πιάνει πλέον το γράμμα «π» αλλα τα είχα μονο για μένα πρώτον γιατί ντρεπόμουνα και δεύτερον γιατί δεν ήξερα αν άξιζαν όσο μπορεί να είχα υποθέσει) αλλα στο μπλοκ δεν είχα ανεβάσει τίποτα δικό μου μέχρι στιγμής.

            Ε και μετα πήρα φόρα και άρχισα να γράφω, να γράφω μανιωδώς! Βασικά αυτό είναι κακό, όχι γιατί ξεμένεις από ιδέες αλλα γιατί δε το ευχαριστιέσαι, αναλώνεσαι και κουράζεις μόνος σου τον ίδιο σου τον εαυτό και καποια στιγμή βαριέσαι αυτό που κάνεις διότι δε το κάνεις με την ίδια χαρά και το ίδιο πάθος πια.

            Ουφ και επειδη πήρα φόρα και παρασύρθηκα θα σταματήσω σήμερα αυτή τη πορεία εδώ και θα επιστρέψω ξανά με τι λέτε; Με την πρώτη ιστορία που έγραψα και ανέβασα στο μπλοκ!

Για να δούμε τη θυμάται άραγε κανείς; ;)


_________________ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ__________________


            Α, πριν σας αφήσω για σήμερα θα ήθελα να πω για αποφυγή παρερμηνεύσεων πως οι blogger που ανέφερα πιο πάνω δεν είναι οι μόνοι που με αγκάλιασαν εδώ μέσα, αργότερα ήρθαν πάρα πολλοί (όπως η Διαμαντένια Προβλήτα που εγινε Γιναμε Γονεις, η Ιωάννα με το love to love, η Λεβίνα, Ο καπετάνιος με τη Καπετάνισσα και πολλοί άλλοι φίλοι  που έχω δίπλα μου ακόμη και σήμερα) και συνέχεια έρχονται και θα έρχονται όσο θα υπάρχει το μπλοκ μου, αλλά οι άνω φίλοι ηταν οι πρώτοι που έδειξαν να θέλουν να με ξεδιπλώσουν και οι πρώτοι που μου έδωσαν μια τρυφερή αγκαλιά!

Είναι πώς να το πω….

Είναι σαν τους πρώτους δασκάλους του Δημοτικού σχολείου! Στη μετέπειτα πορεία μας γνωρίζουμε πολλούς δασκάλους, ακόμη καλυτέρους κι από τους πρώτους δηλαδή, όμως πάντα οι πρώτοι μας δάσκαλοι είναι αυτοί που είχαμε στο δημοτικό! Καλοί κακοί αυτοί είναι! Ε εγω ήμουνα τυχερή και είχα καλούς δασκάλους στο «δημοτικό του blogging» και συνέχισα με πολλούς «συμμαθητές – καθηγητές» και πολλούς ακόμη ανθρώπους που με διδάξαν και έδειξαν να θέλουν να διδαχθούν και κάτι από μένα!

            Ε αν δεν είναι αυτό ευλογία και χαρά; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Μόνο κοινωνικότητα πάντως σίγουρα δεν είναι! Είναι κάτι πολύ παραπάνω! ;)

Αυτά για σήμερα! Να είστε πάντα καλα φίλοι! <3

Σχόλια

  1. Πωπω! Σκέψου να πάρεις και Όσκαρ τί θα έχεις να πεις και πόσους θα έχεις να ευχαριστήσεις!!!
    ;-) χαχα!!
    Πολύ γλυκιά ανάρτηση, κοριτσάκι μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα χαχαχα χαχαχα
      καλο καλο!
      με εκανες και γελασα!

      γι αυτο λοιπον να μη μου δωσει κανεις ποτε κανενα οσκαρ γιατι θα ξημερωθουμε! θα βγαλω τη λιστα (σα τη λιστα του Αι Βασιλη ενα πραγμα) και δε θα χω τελειωμο! χαχαχα

      * το καλο ειναι πως στο προφορικο λογο εχω ενα θεματακι! μουγκα στη στρουγκα που λενε! χαχα

      φιλακια φιλη! <3

      Διαγραφή
  2. Καλημερα ροζ κυκλαμινο!!!
    Ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τα ζεστα σου λογια!
    Ευχαριστω και ευχομαι να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη!
    Εισαι ιδιαιτερα αγαπητο μου ατομο, το ξερεις αλλωστε αυτο και νοιωθω ιδιαιτερη χαρα που σε εχω γνωρισει και που μπορω να διαβαζω ολα ααυτα τα τελεια που γραφεις!

    Ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο τη καρδια μου για ολα!
    Να εισαι παντα καλα κοριτσαρα! Φιλακια πολλα!

    * Κι εσυ προβλημα με το π ε; χαχαχα πανδημια! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο αγαπημένο μου κομμάτι της μικρής σου ανασκόπησης, Κικίτσα μου. Πάντα με συγκινεί και με γλυκαίνει να βλέπω ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν, να αναγνωρίζουν και να τιμούν όσους κάτι τους προσέφεραν -μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία.
    Σε τιμά απεριόριστα και ΜΠΡΑΒΟ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα αγαπη μου!
      ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τα τρυφερα σου λογια!
      να εισαι παντα καλα ευχομαι!
      εισαι πολυ γλυκο πλασμα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  4. τι όμορφη ψυχή που έχεις......
    μπράβο σου που δεν ξεχνάς,είναι σπουδαίο!
    ελπίζω να συνεχίσεις για πολύ και να έχω την ευκαιρία να σε μάθω κι εγώ...
    τα φιλιά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα κοπελιτσα μου!
      ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
      και εσυ θα εχεις την ευκαιρια να με μαθεις αλλα και εγω εσενα! ετσι πανε αυτα! :)
      φιλακια πολλα μικρουλα μου! <3

      Διαγραφή
  5. όταν μου είπες να περάσω νόμιζα θα ήταν κάποιο βραβείο. νομίζω αυτό είναι αλλα με λέξεις και εκτίμηση. αυτό που δεν αγοράζεται αλλά θέλεις να ξέρεις οτι το έχεις. να είσαι καλά κούκλα και πάντα τόσο εκφραστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα γλυκια μου Ιωαννα!
      ηταν χαρα μου να γραψω αυτη την αναρτηση!
      την ευχαριστηθηκα παρα πολυ!
      με γυρισε χρονια πισω!
      φιλακια πολλα φιλη!

      Διαγραφή
    2. χρόνια.... σε κάθε ανάρτηση μου το κανω και λεω απο που ξεκίνησα
      συνεχισε να δινεις για εσενα τα καλυτερα

      Διαγραφή
    3. να σαι καλα Ιωαννα μου! φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  6. Καλέε! Με συγκίνησες!Ευχαριστώ για τα..κοσμητικά επίθετα..ψήλωσα 10, πόντους!!! Έχεις ένα ιδιαίτερο μπλοκ, που προσφέρει είναι που πρέπει να προσέχουμε στη ζωή και όχι να προσπερνούμε.Εύχομαι άπειρες αναρτήσεις γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα γλυκια μου αχτιδα να μας ζεστενεις ολοους με οσα ομορφα κρυβεις στη καρδια σου!
      φιλακια πολλα φιλη! <3

      Διαγραφή
  7. Πολύ συγκινητικό!!
    Είναι πολύ ωραίο να έχεις ανθρώπους γύρω σου και να αγκαλιάζουν!
    Το αξίζεις όμως γιατί είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω παρα πολυ καλη μου φιλη για τα ζεστα σου λογια!
      Τα ανταποιδιδω εις διπλουν! Εισαι πολυ τρυφερο πλασμα!
      φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  8. Συγκινητική ανάρτηση... είναι πολύ όμορφη και γεμάτη συναισθήματα!
    Καλό βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα! :)
      ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  9. Αυτό το "πι" σου....ου δεν γραφόταν με...τίοτα....το λάτρεψα!! Φαινόσουν σαν......φαφούτα!!! Αχαχαχαχα!!!.....ολλά φιλάκια για να μην ξεχνιόμαστε: ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα καλο!
      ακου εκει φαφουτα!
      χαχαχαχα!
      πολυ καλο!
      φιλακια φιλη! <3

      Διαγραφή
  10. το διαβασα με ενδιαφέρον...μπραβο που αναφερεις όσες σε βοηθησαν..περιμενω τη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφο το σημερινό σου κείμενο....πολλά από τα blog που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω, είναι όμως μια καλή ευκαιρία για να τα μάθω....μου άρεσε επίσης ο παραλληλισμός των δασκάλων του δημοτικού...δίκιο έχεις....!
    Να σαι πάντα καλά, καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλη μου φιλη!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      χαιρομαι που σου αρεσε ο παραλληλισμος!
      φιλακια πολλα καλη μου! <3

      Διαγραφή
  12. Βλέποντας κάτω από ολόκληρο κατεβατό τη λέξη «συνεχίζεται» μάλλον γράφεις τα... blogoαπομνμονεύματά σου! Πρόκειται να... blogoαποστρατευτείς;

    Υ.Γ. Εσύ γράφεις μεν μανιωδώς, εγώ διαβάζω μανιωδώς αλλά μόνο βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      οχι οχι
      ουτε μπλοκομνημονευματα γραφω, ουτε εχω σκοπο να μπλοκοαποστρατευτω.
      εχω εξηγησει πως γραφω τη πορεια του μπλοκ.
      3 χρονια πως να τα συνοψισει ευκολα κανεις;
      τοσες αναμνησεις!
      στη συγκεκριμενη περιπτωση εγραφα ευχαριστιες και οι ευχαριστιες δεν εχουν μεγεθος, εχουν μονο ουσια! για μενα παντα!

      καλα κανεις και διαβαζεις μανιωδως!
      οπως μπορει, οπως του αρεσει, οπως εκφραζεται και οπως αγαπα ο καθενας!

      Διαγραφή
  13. Υπεροχη αναρτηση! Ειναι ωραιο να αναγνωριζουμε την βοηθεια ή εστω την καλημερα των αλλων. Σου ευχομαι να εχεις παντα τετοια ατομα διπλα σου να σ´αγκαλιαζουν κ να σε συμβουλευουν αν καμια φορα χρειαστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έστω και με μια μέρα καθυστερησης πέρασα και σε διάβασα Κικίτσα μου!
    Εύχομαι να συνεχίζεις να γράφεις με κέφι και χαρ΄λα!
    Τα φιλιά μου!
    Καλή σου μέρα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα φιλη μου!
      ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και την ευχη!
      ανταποδιδω!
      να εισαι καλα!
      φιλακια!

      Διαγραφή
  15. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫Tελεια η αναρτηση σου!!!!!Για ολους εναν καλο λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να εισαι καλα καλε μου φιλε!
      ευχαριστω παρα πολυ και ανταποδιδω τις ομορφες ευχες σου!
      να περασουμε ομορφα!
      καλα Χριστουγεννα λοιπον!

      Διαγραφή
  16. Κική μου η καρδιά σου χρωστά να δίνει!!!
    Εύγε!!!!!!!!

    πολλά φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλο αυτο που ειπες Ελενη μου!
      δεν ειναι πραξη ακομα αλλα ευχομαι να γινει!
      θελω να γινει!
      και να ειναι για παντα!

      ευχαριστω και ανταποδιδω τα καλα σου λογια!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  17. Γειά σου Κικίτσα μου..τα γλυκά συναισθήματα ξεχειλίζουν σήμερα εδώ..το ότι δεν ξέχασες τα φιλαράκια σου που σε αγκάλιασαν και σου στάθηκαν εδώ είναι πολύ συγκινητικό!σε τιμά σαν άνθρωπο και χαίρομαι πολύ που σε συνάντησα κι εγώ εδώ φιλαράκι μου γλυκό!!είσαι απίστευτη τελικά!!φιλάκια πολλά και αγκαλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαπημενη μου φιλη!
      ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τα ζεστα σου λογια και θελω να ξερεις πως στα ανταποδιδω εις διπλουν!
      να εισαι παντα καλα γλυκια μου!
      φιλακια πολλα πολλα! <3

      Διαγραφή
  18. Γλυκιά η σκέψη σου να κάνεις αναφορά σε όσους σε βοήθησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ όμορφη και συγκινητική αυτή σου η ανάρτηση!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσε κοριτσακι!
      Να εισαι καλα!
      Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  20. με συγκίνησες πολύ για ακόμα μια φορά, Κικάκι μυ γλυκύτατο!
    και με αυτές σου τις αναφορές, όπως και με πολλά άλλα που γράφεις, το ήθος και την ψυχουλα σου δείχνεις.
    σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και να είσαι σίγουρη πως τίποτα δεν έχω ξεχάσει
    σε φιλώ μάτια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αγαπη μου!
      ευχαριστω τοσο πολυ που περασες και τα διαβασες!
      ηθελα τοσο πολυ να τα δεις!
      χαιρομαι που τα θυμασαι κι εσυ!
      ευχαριστω για ολα!!!
      περιμενω συντομα ευχαριστα νεα σου!
      φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να