Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Εκφραστικοί μου φίλοι καλημέρα.
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Όπως θα δείτε και από το τίτλο έχω διάφορα όμορφα για μένα πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Θα ξεκινήσω από αυτό:
Ευχαριστώ πολύ για την αγκαλιά που προσφέρατε απλόχερα στο πρώτο μου ποίημα, τη Γαλήνη και θα μου επιτρέψετε να σας πω δυο - τρία πραγματάκια που θέλω.

Επειδή διαπίστωσα πως πολλοί φίλοι νιώσατε πως ζητούσα να με κρίνετε, θέλω να πω πως καμία σχέση. Τη γνώμη και την ειλικρινή άποψή σας ήθελα μόνο, οπότε δεν έπρεπε να αισθανθείτε έτσι και λυπάμαι που σας έκανα να νιώσετε έτσι γιατί ξέρω πως είναι άσχημο συναίσθημα και πολύ πιεστικό.

(Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας είμαι λίγο «μουλάρα» στο θέμα της κριτικής, δηλαδή αν αισθανθώ πως κάποιος άνθρωπος με κρίνει ,είτε θετικά είτε αρνητικά, δε θα με νοιάξει και πολύ, μη σας πω καθόλου. Απορώ και εγω με τον εαυτό μου διότι θα με χαρακτήριζα πολύ ευαίσθητο άτομο, αλλα ειλικρινά αν αισθανθώ πως κάποιος με κρίνει δε δίνω δεκάρα. Δε ξέρω πως το έχω καταφέρει αλλα εύχομαι να το κρατώ για πάντα.)

Πολλές φορές μπερδεύουμε την κριτική με την άποψη (τα έχω μπερδέψει κι εγω) αλλα διαφέρουν αρκετά και εγω ειλικρινά αισθάνθηκα για άλλη μια φορά πως εισέπραξα αγάπη από εσάς και ευχαριστώ πολύ γι αυτό! Είναι το σημαντικότερο για μένα τουλάχιστον!

Επίσης θα ήθελα να πω και κάτι άλλο επάνω στο ποίημα. Θα απαντήσω βέβαια στα σχόλια σας σε λίγο αλλα  θέλω να σας μιλήσω λίγο για τη διαδικασία γραφής του.

Είπαμε, η λέξη Γαλήνη από μόνη της εμπνέει πολύ! Εγώ αναρωτήθηκα, τί κάνουμε οι περισσότεροι με την Γαλήνη; Την αναζητούμε! Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η αναζήτησή της. Στο τέλος των πρώτων παραγραφών όπως είδατε ανέφερα συνέχεια αυτή τη λέξη για να τονίσω την αναζήτησή της. Από ένα σημείο και μετα δεν υπάρχει αυτή η λέξη γιατί με εχει ήδη επισκεφτεί, εκεί στη γωνία, τη προσωπική γωνιά του καθενός μας. Μετά βέβαια ανοίγω τα μάτια, εχει φύγει και ψάχνω να τη βρω ως αερικό. Κάπου πιο άυλα δηλαδή. Και μετα, μένω στο τέλος με την απογοήτευση αλλα και τη  αποδοχή της συνάμα γιατί ξέρω πως πάντα θα ναι για λίγο μονο και κλείνω με το κάπως «κλαμένο» Γιατί στο τέλος.

Τώρα, σχετικά με το άνω Γιατί θέλω να σας πω για πιο λογο έκλεισα έτσι. Μη περιμένετε κανα ευφάνταστο λογο, είναι πολύ απλός αλλα για μένα εντυπωσιακός διότι εχει αν κάνει με την μικρή μου ανιψιά.

Είναι στην τρυφερή εκείνη ηλικία που γνωρίζει το κόσμο και εχει ένα χρόνιο Γιατί για όλα. 

Τις γιορτές λοιπόν που είχα χρόνο να ασχοληθώ μαζί της, απάντησα σε ένα σωρο γιατί μιας όμορφης μικρής κυρίας 2,5 χρονών! Ένα όμως από τα Γιατί της με σημάδεψε και έμεινε στη καρδιά μου γιατί συνοδευόταν από ένα βλέμμα απερίγραπτο. Αυτό το γιατί λοιπόν ηταν η αφορμή να κλείσει έτσι το ποίημα.

Και τωρα να σας πω την ιστορία του συγκεκριμένου Γιατί.

Είμαι καθισμένη κάτω στο χαλί με τη μικρή. Η ξαδέρφη μου (η μαμά της) μαζεύει τα Χριστουγεννιάτικα τα βάζει στη κούτα και από την άλλη πλευρά η μικρή τα βγάζει και τα δίνει σε μένα  για να παίξουμε. Χαχαχαχα. Με τα πολλά τη πείθω να βάλουμε μέσα στη κουτα τα Χριστουγεννιάτικα και να κρατήσουμε δυο Αι Βασίληδες για να παίξουμε. Δέχεται λοιπόν και ξεκινάμε το παιχνίδι. Ανασαίνει η ξαδέρφι και σε καποια φάση ξεφουσκώνει κάτι φουσκωτούς Άγιο Βασίληδες και ένα φουσκωτό ελάφι. Έρχεται βάζει το ελάφι μέσα στη κουτα που είχαμε ανάμεσα μας και φεύγει. Η μικρή όμως εντοπίζει το ξεφούσκωτο ελάφι (που προφανώς ηταν και το αγαπημένο της) και με κοιτάει με ένας ύφος φίλοι, τί να σας πω, απερίγραπτο. Σπαραχτικό και σε έσφαζε ειλικρινά! Και με το ίδιο ύφος μου λέει; Γιατί; Αλλά με μια φωνή και ένα ύφος φίλοι να σου κόβεται η ανάσα. Δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο. Και βάζει τα κλάματα. Για ποτέ φώναξα τη μάνα της να φουσκώσει το ελάφι δε λέγεται. Ε μετα αμέσως χαμογέλασε η μικρή και εγω αισθάνθηκα όμορφα. Δε ξέρω, αυτή η σκηνή εχει χαραχθεί μέσα μου και θεωρώ πως γι αυτό έκλεισα έτσι το ποίημα. Της το οφείλω θαρρώ!

Και πάμε τωρα σε κάτι άλλο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. 

Τη περίοδο των γιορτών έλαβα μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη χειροποίητη καρτούλα από μια αγαπημένη μπλοκοφιλη και περίμενα πως και πώς να φτιάξει η φωτογραφική μου μηχανή για να τη φωτογραφίσω και να την ανεβάσω εδώ στέλνοντας συνάμα τις ευχαριστίες μου. Επειδή όμως έχω πλέον μηχανή αλλα δεν έχω καλώδιο δε μπορώ να υλοποιήσω τη σκέψη μου τωρα αλλα επειδη το καλό το παλικάρι (στη περίπτωση μου παλικαρου) ξέρει κι άλλο μονοπάτι και επειδη είδα πως το αγαπημένο μας Συριανό κορίτσι εχει λάβει την ίδια καρτούλα, σας βάζω εδώ το λινκ: http://syros2js.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html για να την δείτε. Πραγματικά πανέμορφη κάρτα! Συγχαρητήρια στη δημιουργό της! Α, και συνοδευόταν και από ένα χριστουγεννιάτικο CD! To είδα! Πολύ καλό όντως!

Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν τη Μαίρη μου γι όλα τα άνω και να τις ευχηθώ για άλλη μια φορά ότι καλύτερο! Και πάντα να φτιάχνει τοσο όμορφα πράγματα!

Και επειδη πολλά έγραψα και σας κούρασα, λέω να σας ξεκουράσω με τραγούδια! Όχι ένα τραγούδι, παραπάνω θα πω αλλα με όχι γνωστούς καλλιτέχνες αλλα ορισμένοι εξ αυτών είναι πραγματικά υπέροχοι!

Το βιντεο που ακολουθεί εχει πολύ καλές συμμετοχές από την οντισιον του «Τhe Voice» στην Αμερική και επειδη με τη πρώτη και με κάποιες άλλες ξετρελάθηκα, θα σας παρότρυνα να το δείτε!


Αυτά για σήμερα εκφραστικοί φίλοι!
Να είστε καλα και ευχαριστώ για όλα! 

Α και ένα μεγάλο ευχαριστώ για ένα μυνημα που έλαβα στο φεισμπουκ για το ποίημα Γαληνη. Δεν αναφέρω όνομα, ξέρεις εσύ! Με τίμησες πολύ! Ευχαριστώ για όλα!

Φιλάκια πολλά σε όλους! <3

Σχόλια

  1. Φίλη μου η χαρά ήταν όλη δική μου! Και του χρόνου να'μαστε καλά! Το γιατί της μικρής για το ελαφάκι της με συγκίνησε πολύ.. Όπως κι εσύ που πάντα με συγκλονίζεις με τα γραπτά σου και δε μπορώ να το εξηγήσω πως το καταφέρνεις... Σου οφείλω κι εγώ λοιπόν ένα "Ευχαριστω" γιατί μου βγάζεις από μέσα μου όμορφα συναισθήματα. Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα!
    Υ.Γ. Το τραγούδι το άκουσα πραγματικά φοβερή ερμηνεία! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη ξέχασα να πω ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφουλινα μου εφαγε το πρωτο σχολιο ο μπλοκερ ε;
      Αχ τι μας κανει! χιχιχ
      φιλακια πολλα αγαπη μου!
      καλη εβδομαδα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!
    Φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά είναι σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά τους...
    αν τα παρατηρήσουμε με προσοχή έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτά... βλέπεις πόσο εύκολα από τη χαρά, πήγε στη θλίψη και αμέσως πάλι στη χαρά... κι αρκούν τόσο λίγα πράγματα για να αισθανθούν χαρούμενα κι ευτυχισμένα...
    Γιατί εμείς στο δρόμο, χάνουμε τούτη την ικανότητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφακι μου εχεις απολυτο δικιο.
      Νομιζω πως χανουμε αυτη την ικανοτητα γιατι σκεφτομαστε εντονα τι αντικτυπο εχουν τα λογια μας. Τα παιδια δε σκεφτονται απλως εκφραζονται αυθορμητα. Εχουν μια αθωοτητα που λιγοι μπροουν να την εχουν για παντα.
      Φιλακια πολλα φιλη μου! Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  5. Ενάντια στον μπλόκερ θα τα ξαναπω αν τα θυμάμαι καλα γιατί ηταν αυθορμητα!!! Το πρωτο μέρος του κειμένου δεν θα το σχολιάσω!!! Να χαίρεσαι την ανιψούλα σου και εγω εζησα κατι παρόμοιο με την κορη μου οταν ηταν μικρη!!! και να εισαι παντα καλα να εκφραζεσαι παντα ετσι ντομπρα και σταρατα και να χαρης τα ομορφα δωρακια σου!!! ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφουλινα ο επιμενων νικα ε;
      χιχιχιχ!
      ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου αγαπη μου!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα πολλα!

      Διαγραφή
  6. Αχ, στεναχωρήθηκα με το ελαφάκι...
    Ευτυχώς όμως, τέλος καλό, όλα καλά!
    Ε, εντάξει για τη Marie, δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι άλλο να πω για εκείνη! Απλά νιώθω απίστευτα τυχερή που τα τελευταία χρόνια την έχω στη ζωή μου! Είναι πλάσμα υπέροχο!!!
    Φιλάκια πολλά, κοριτσάκι μου!!!
    Καλή εβδομάδα!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννα μου καλημερα και καλη εβδομαδα!
      Θα συμφωνησω μαζι σου για τη Μαιρη μας!
      Να εισαι καλα αγαπη!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. Το "γιατί" της μικρούλας πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά δεν σταματούν να μας διδάσκουν!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλοι το εχουμε λιγο πολύ με την κριτική ,όπως το ενιωσες εσύ!Μην τα παιρνουμε όμως κι όλα σαν κριτική και κυριως εδω που ειναι απροσωπο το μέσο επικοινωνιας και δεν εχεις τον αλλο απέναντι να κουβεντιασεις και να δεις το υφος που το λεει και να σου εξηγησει!
    επίσης η γνωμη του άλλου δε σημαινει και κριτική!
    Οσοι ασχολουνται με ποίηση ειναι ευαίσθητοι ! Εσύ συνέχισε όπως νιωθεις χωρις να σε επηρεαζουν οι κριτικές καλές ή κακές ,αφού αυτο θελεις να κάνεις! Δεν ενοχλείς κανέναν!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Νασια μου!
      Βασικα δε ξερω αν διαβασες προσεκτικα τις αποψεις μου για την κριτικη (ειναι και μεγαλο το ποστ και λογικο να ειναι δυσνοητο),
      Εγω εγραψα πως δε με νοιαζουν οι κριτικες γιατι δε ζηταω κριτικες, ζηταω μονο αποψεις και επειδη πολλοι απο εσας νιωθατε πως θα με κριτικαρετε, αισθανθηκα ασχημα γι αυτο και απλως το εξηγησα. Πως δεν ηθελα κατι τετοιο και ζητησα συγνωμη επειδη σας εκανα να αισθανθειτε αβολα, τουλαχιστον κατι τετοιο εισεπραξα.
      Για τα υποολοιπα σ ευχαριστω πολυ Νασια μου!
      Να εισαι καλα!
      Ομορφη μερα! Με χαμογελα!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  9. Αυτή η στιγμή με το ανιψάκι σου είναι τόσο πολύ συγκινητική... Τα μάτια των παιδιών είναι το ομορφότερο τοπίο του κόσμου....... Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα Κικάκι μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδυναμια τι ομορφο αυτο που ειπες με το τοπιο!
      θα συμφωνησω μαζι σου! πραγματι ετσι ειναι!
      φιλακια πολλα αγαπη! <3

      Διαγραφή
  10. ...φαντάζομαι τα γλυκά παραπονεμένα ματάκια της μικρούλας που μετά όμως γέμισαν όλο χαρά και φως!!!ευλογημένες τέτοιες στιγμές κατά την ταπεινή μου γνώμη...:)
    όσο για την κριτική χαίρομαι πολύ που μπορείς και την αντιμετωπίζεις έτσι ανεπηρέαστη Κική μου!Συνέχισε να εκφράζεσαι απλά μέσα από την ψυχούλα σου!
    Καλή εβδομάδα,πολλά φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Αμυ μου!
      σ ευχαριστω πολυ καλη μου φιλη για την επισκεψη και το σχολιο!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  11. Το μικιό ήταν σα να το είδα μπροστά μου. Είναι απίστευτο πώς μπορούν να εμφυσήσουν δυνατά συναισθήματα με την αμεσότητά τους.
    Καλή βδομάδα, Κικίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασακι μου ειλικρινα εχεις απολυτο δικιο!
      Να εισαι καλα αγαπη μου!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  12. χαίρομαι πολύ για την ανάλυση του ποιήματος Κική!!! και πάλι θα σου πω μπράβο!!! όσο για τη μικρούλα πόσο θα στεναχωρήθηκε όταν είδε το ελαφάκι ξεβούσκωτο, τόσο μα τόσο αυθόρμητη, αχ αυτή η παιδική αθωώτητα! να τη χαίρεσαι!!! καλή εβδομάδα, φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβονιτακι γλυκο καλημερα!
      ευχαριστω για την επισκεψη και το σχολιο!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια ομορφη! <3

      Διαγραφή
  13. Μ ε ξεφούσκωτο ελαφάκι δε λέει Χριστουγεννιάτικα Κικίτσα μου..ναι ο κόσμος των παιδιών είναι πολύ ευαίσθητος,γιαυτό θέλουν απεριόριστη στοργή..άφθονη αγάπη!!πήρα την καρτούλα κι εγώ απο το αγαπημένο μας Μαράκι και συγκινήθηκα πάρα πολύ!!φιλάκια Εκφρασούλα και καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Καιτουλα μου!
      εχεις απολυτο δικιο!
      ηταν υπεροχη καρτα οντως!
      φιλακια πολλα αγαπη μου!
      να περνας ομροφα!

      Διαγραφή
  14. Καλή εβδομάδα
    και η χαρά σου να είναι
    πάντα πηγαία!!!!

    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ Ελενη μου!
      Δωρο η ευχη σου!
      Να εισαι καλα!
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  15. Έχασα επεισόδιο!!!! Πέρασα από το ποίημά σου Κική μου!!!! Πολύ όμορφο!!!! Είναι μεγάλο χάρισμα να μπορείς να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα με το γραπτό λόγο και μάλιστα τόσο καλά όσο εσύ!!!!! Μπράβο!!!!
    Καλή εβδομάδα!!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Σιλενα μου!
      Χιρομαι που σου αρεσε καλη μου!
      Να εισαι παντα καλα!
      Ευχαριστω για ολα!
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  16. Το γιατί της μικρής σου ανηψιάς με τάραξε πολύ Κική μου!
    Πως μπορούν να σε γονατίσουν τα σκατούλικα με την αθωότητά τους!
    Πολλά φιλιά και μην αγχώνεσαι τόσο πολύ μας αρέσεις και σε καμία περίπτωση δεν καταπιεζόμαστε από τίποτα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα γλυκο μου Ελενακι!
      Ευχαριστω παρα πολυ!
      Απλως δε μου αρεσει να νοιωθω πως πιεζω τον αλλο. Οπως δε θελω να με πιεζουνε ετσι δε θελω και να πιεζω.
      Χαιρομαι ομως δεν δεν ενοιωσες κατι τετοιο.
      Φιλακια πολλα αγαπημενη μου φιλη!

      Διαγραφή
  17. Να το κρατήσεις να μην σε αγγίζει η κριτική. Είναι το κλειδί για να περνάς καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κόλλησα και ήρθα τρεις φορές Κικίτσα μου αλλά τα κατάφερα. Το πρώτο κομμάτι στο The voice δεν υπάρχει! Τι φωνή!
    Να'σαι καλά! Οι ωραίες φωνές πάντα με ενδιαφέρουν!
    Ανατρίχιασα !
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα κουκλα μου!
      καλα εκανες!
      και εγω εχω κολλησει με το βιντεο!
      εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο πρωτος, ο μαλλιας και η μαρουλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  19. Καλέ; Όλοι ήταν εξαιρετικοί! Σούπερ!
    Κατάλαβες; Την καταβρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ αυτά τα παιδάκια! Πάντα μας συγκινούν!
    Επίσης θα πω για την κριτική πως είναι πολύ καλό που δε σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων! Μακάρι να το έχεις πάντα και να το αποκτήσουμε και οι υπόλοιποι χαχα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα κοριτσακι μου!
      Βασικα, εχω καταληξει πως για να μη μας αγγιζει η κριτικη του καθενος πρεπει να ξερουμε το αυτονοητο. Ολοι ειμαστε ισοι. Τι θα πει ο καθενας δικο του δικαιωμα. Γιατι να επηρεαστουμε; Σιγα!

      Τωρα τις γνωμες αποψεις των αλλων εννοειτε πως πρεπει να τις ακξουμε και να τις σεβομαστε.

      Ειναι και πως θα στο πει ο αλλος βεβαια.

      Φιλακια πολλα φιλη μου!

      Διαγραφή
  21. Στα μάτια των παιδιών σου εύχομαι να βλέπεις τα υπέροχα ταξίδια σου , θα είναι τα ομορφότερα , στο πρώτο μέρος της ανάρτησης έχω και εγώ μια άποψη Κική μου , εκφέρω την γνώμη μου όταν μπορώ να την στηρίξω και αφού από ποίηση δεν..... τότε δεν μιλώ...
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Νικολ μου!
      Ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      Σεβομαι και εκτιμω την αποψη σου αν και προσωπικα να ξερεις η γνωμη σου μετρα το ιδιο με του καλυτερου ποιητη.
      Σημασια εχει τι νοιωθουμε ως ανθρωποι και οχι ως ιδιοτητα.
      Σ ευχαριστω πολυ για ολα!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρα γλυκιά μου και εκφραστική Κική,υπέροχο το ποίημα,αλλά και το the voice!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λοιπόν, μακάρι να το έβλεπαν όλοι όπως εσύ το θέμα απόψεων-κριτικής. Δυστυχώς πολλοί δυσκολεύονται να τα ξεχωρίσουν αυτά τα δύο. Αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα και μέσα στο σπίτι μου, ενώ και εδώ στη μπλογκογειτονιά εκδιώχτηκα από μπλογκ επειδή τόλμησα να πω μία αρνητική γνώμη. Για αυτό ήμουν και λίγο διστακτικός στο σχόλιό μου.

    Πολύ συγκινητική η στιγμή με την ανιψιά σου που περιέγραψες και μου άρεσαν οι μουσικές σου επιλογές!

    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα καλε μου φιλε!
      Μεγαλο το θεμα της κριτικης.
      Ειθισε τα αρνητικα σχολια να τα βαφτιζουμε κριτικη και τα θετικα αποψεις. Δεν ειναι ετσι φυσικα.
      Κοιτα και εγω εχω μπει στη διαδικασια να τα μπεδεψω και εχω ζητησει και συγνωμη αλλα καλο ειναι να ειμαστε εμεις και να εκφραζουμε παντα την αληθινη αποψη μας.

      Να εισαι καλα φιλε μου!
      Να εχεις μια τελεια μερα!

      Διαγραφή
  24. Καλημέρα Κική μου, βρήκα λίγο χρόνο και ήρθα να σε διαβάσω....ωραία η ιστορία με την μικρή σας....πραγματικά τα παιδάκια έχουν ένα τρόπο να μας αφήνουν άφωνους!!
    Πολύ όμορφη και η κάρτα που πήρες :)))
    Δυστυχώς το video δεν μου το παίζει από το κινητό....!
    Καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Ωραιοζηλη μου!
      Ευχαριστω πολυ για την επισκεψη και το σχολιο!
      Να εισαι καλα!
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  25. Καλημέρα κι από μένα Κική και καλή εβδομάδα!
    Να περνάς όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να