Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΛΕΜΕ.

Εκφραστικοί μου φίλοι καλημέρα.
Τι όμορφη μέρα σήμερα! Είναι Παρασκευή και εχει ήλιο έξω! ;)
(Τι πρωτότυπο ε; ;) )

Λοιπόν σήμερα θέλω να σας καλημερίσω με κάτι που έγινε εχθές και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας με την ελπίδα να μοιραστείτε και εσείς κάτι αντίστοιχο μαζί μου.

Για να καταλάβετε, εχθές το βραδυ που ήμουν σε μια φάση τρελής αϋπνίας άρχισα να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια για να βρω κάτι να περάσει η ώρα. Ε κάπου εκεί ανάμεσα έπεσα επάνω στην ελληνική ταινία νηsos που όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν είναι ανάμεσα σε εκείνες τις λίγες ελληνικές που μου εχει αρέσει με την έννοια του ότι γελάω σε φάσεις που δε βρίζονται μεταξύ τους οι ηθοποιοί και δεν κάνουν καφρίλες. Οι καλές κωμικές παραγωγές σπανίζουν κατά πολύ τα τελευταία χρονια και όλες τις βρισιές και τις καφρίλες μας τις περνάνε ως κωμωδία. Τέλος πάντων ας μην ασχοληθώ με αυτό γιατί έχω καλή διάθεση και δε θέλω να μου τη χαλάσω.

Που λέτε φίλοι, έτυχε να πετύχω στη μέση το έργο και να πέσω επάνω σε μια σκηνή που με έκανε να ξεκαρδιστώ στα γέλια. Μιλάμε γελούσα τοσο δυνατά (μετα τις 11 το βραδύ) που είμαι σίγουρη πως τα αλλα διαμερίσματα με ακούγαν και ή γελούσαν μαζί μου ή με έβριζαν που δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι.

Αλήθεια σε εσάς εχει συμβεί κάτι ανάλογο; Θέλω να πω γελάτε συχνά μονοι σας; γιατί έχω να σας πω την αλήθεια πολλές φορές θυμαμαι κάτι και γελάω εντονα μονη μου. Και σε λεωφορεία να είμαι με κόσμο πολύ αν μου ρθει να γελάσω θα γελάσω και επειδη παρατηρώ πολλά πράγματα γύρω μου τυχαίνει αρκετές αγορές να βλέπω ανθρώπους που το πρόσωπό τους κατά κάποιο τρόπο φανερώνει τι μπορεί να σκέφτονται, αν  είναι κάτι εύθυμο, λυπητερό, νοσταλγικό, κ.α τέτοια δηλαδή. :)

Για το τέλος θα σας βάλω τη σκηνή του έργου και ελπίζω να γελάσετε κι εσύ. Εγώ πάντως την καταευχαριστήθηκα. (μετα απο λιγα δευτερολεπτα θα ξεκινησει το καλο γελιο, οχι με το τσακ του κουμπιου που θα κανετε και επίσης δεν είναι ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη στο βίντεο)



Χαχαχαχαχα
Δε ξερω για εσας αλλα εγω ακομη γελαω.

Να ειστε καλα φιλοι!
Φιλακια πολλα! <3

Σχόλια

  1. ναι.. το είδα και εγώ για τρίτη φορά..
    καλή ταινία ειδικά για ελληνική παραγωγή..

    πάντα τόσο πολύ να γελάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα φιλη μου!
      ευχαριστω πολυ!
      και εσυ παντα χαμογελαστη ευχομαι!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  2. καλημέρα με χαμόγελα και γέλια!!! κική που ξεσήκωσες τη γειτονιά χτες :))))) και καλα έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα
      τη ξεσηκωσα την ερμη.
      να εισαι καλα!
      καλημερα φιλε μου!

      Διαγραφή
  3. να γελας δυνατα!να νιωθεις δυνατα!να σου πω δεν ρχω παραυηρησει αν το κανω οπου βρεθω,νομιζω τωρα που το λες πως οντως μερικες φορες μου συμβαινει…καλημερα γελαστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα πεταλουδιτσα μου γλυκια!
      ευχαριστω πολυ!
      ανταποδιδω τις ευχες σου!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  4. Η στιγμή που ο παπάς τρέχει καθώς και το φτυάρι στο κεφάλι του Βλαδίμηρου είναι "όλα τα λεφτά"...
    Κατά τ'άλλα όμως η σκηνή κρύβει απίστευτη τραγικότητα (ιδίως στην αρχή)...
    Πόσα παιδιά δεν βιώνουν την απόρριψη από τους ίδιους τους του γονείς απλώς επειδή είναι διαφορετικά!!! (κι όχι μόνο διαφορετικά στη σεξουαλικότητα...)
    Να έχεις γλυκιά μου ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και πάντα να γελάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που ειπες που ειπες Σοφακι μου για την απιστευτη τραγικοτηρα. Το γελιο αλλωστε με το σοβαρο δεν απεχουν ιδιαιτερα.
      Βεβαια θα μεινω στη σκηνη του γελιου γιατι αυτος ηταν ο σκοπος της αναρτησης.
      Να εισαι καλα φιλη μου!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  5. παρέα γελάγαμε σε διαφορετικό χώρο...και εγω μόνος μου ήμουν ....πολλές ξεκαρδίζομαι στα γέλια μόνος μου όταν βλέπω καμιά ταινία.....να σαι καλά ....ωραία όντως η ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      ειναι αυτο που λενε φιλε μου ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι. χαχαχα
      να εισαι καλα!
      καλημερα!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Κικίτσα μου
    Να χαμογελάς πάντα
    και να ακούγεται γάργαρο
    το γέλιο σου!!!!

    φιλάκια πολλά εαρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Ελενη μου!
      Τι ομορφη η ευχη σου!
      Ευχαριστω παρα πολυ!
      Ανταποδιδω εις διπλουν!
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχα!!!!
    καλημέρα Εκφρασούλα μου!!
    Εύχομαι πάντα να γελά η ψυχή σου:))
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα Άμυ μου.
      Σ ευχαριστω πολυ!
      Το ιδιο ευχομαι και για σενα!
      Φιλακια!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να