Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ.

Εκφραστικοί μου φίλοι κάνω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσω δύο ξεχωριστές φίλες για τους λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω.

Αρχικώς να ευχαριστήσω την Στέλλα από το μπλοκ Νεφέλη για το πανέμορφο δωρο που μου έστειλε πριν λίγες ημέρες το οποίο κέρδισα σε ένα giveaway που διοργάνωσε.

Είναι το εξής και οι φωτογραφίες είναι από το όμορφο μπλοκόσπιτό της.



Όπως βλέπετε είναι χειροποίητο και πανέμορφο!
Μου άρεσε πάρα πολύ απο την πρώτη στιγμή που το είδα και ομολογώ πως από κοντά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Φίλη μου ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα δύο δωράκια (υπήρχε ακόμη ένα δωράκι με κεντημένες πεταλούδες και λουλουλούδια) και για την υπέροχη κάρτα και τα λόγια που διάβασα μέσα της!

Ευχαριστώ για όλα! <3

Και πάμε τώρα στην αγαπημένη μου Μarilise που μου χάρισε το πανέμορφο βραβείο της εβδομάδας, της πρώτης μάλιστα του καλοκαιριού και την ευχαριστώ επίσης θερμά για όλα!

Το βραβείο είναι το εξής:


Και είναι πανέμορφο! Έχει και την κίνηση κάτω που μου αρέσει πάρα πολύ!

Θέλω να πω σε αυτό το σημείο πως η φιλη που μου χαρισε αυτό το βραβείο έγραψε κάτι που με συγκίνησε πολύ! Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

  " το βραβείο της βδομάδας λοιπόν της πρώτης του καλοκαιριού αφιερώνεται στην εκφραστική μας Κική  που μας χάρισε την άδολη αγάπη της !!!!!!!! "

Εντάξει, δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω διότι ότι και να πω θα είναι λίγο! Εύχομαι μόνο όλοι να έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε ειλικρινά γύρω μας!

Και θα κλείσω με κάτι που σκέφτηκα κοιτάζοντας το βραβείο αυτό. Αν παρατηρήσετε στα "λιμνάζοντα  νερά" της βάρκας ο αντικατοπτρισμός της λέξης σ' αγαπώ είναι ίδιος σε φορά μα ανάποδος στα γράμματα.

Ίσως με έναν τετοιο όρο να μπορεί να χαρακτηριστεί λίγο και η αγάπη. Δεν αλλάζει ο ορισμός της,  μόνο η πλευρά της! Το πώς την αντιλαμβάνεται η κάθε πλευρά της. Ο καθένας απο μας δηλαδή. Διαφορετικές και όμοιες απόψεις μεταξύ τους που σε όλες όμως αναγράφεται η λέξη αγάπη! Σαν το παιχνίδι μας δηλαδή! ;)
 
Ακριβώς σαν το παιχνίδι μας όμως.... 

Σχόλια

  1. Να χαίρεσαι τα δωράκια σου κορίτσι μου!!!
    Στη Κάτια πέρασα αλλά το σχόλιο μου είχε πάει περίπατο!!!

    Φιλιά και αγάπη στη Κική της καρδιάς μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγονακι μου σε διαβασα και εδω και σε ευχαριστω καρδια μου !!!!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα δώρο, αλλά και πόσο πολύτιμο το βραβείο!
    Τα αξίζεις και με το παραπάνω!
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα και τα δύο, μπράβο Κική!

    Καλή υπόλοιπη μέρα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, Κική μου όμορφα! Αξίζεις το βραβειάκι και με το παραπάνω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημαντικά και βαρυσήμαντα!! Με γεια σου ωρέ άδολο πλάσμα! Φιλιά γλυκά και πάντα τέτοια :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κικη μου να τα χαιρεσαι και τα δυο!
    Ειναι ομορφες τετοιες κινησεις αγαπης και εκτιμησης :)
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χαιρεσαι και δωρακια και βραβειακια γιατι τα αξιζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μοναδικα τα δώρα όσο για το βραβείο που τα λόγια σου με συγκίνησαν ιδιαίτερα το περιγραφεις απόλυτα αμφίδρομη και αμφίσημη το σ΄αγαπω του σαν το παιχνιδι μας φιλια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω σ ευχαριστω για το βραβειο φιλη μου!
      ηταν υπεροχο!
      φιλακια πολλα πολλα!

      Διαγραφή
  9. Να χαρείς τα όμορφα δώρα σου και το αγαπησιάρικο βραβείο σου, Κική μου! Μπράβο και στη Στέλλα και στην Κάτια και πολλά φιλιά σε όλες σας!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι έτοιμη για το παιχνίδη της αγάπης!!!

    Φιλιά πολλά και καφεδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κική μου χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια και σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια.
    Συγχαρητήρια και για το βραβείο από την Marilise.
    Έχω πρόβλημα με το computer και σου γράφω από δανεικό. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα και να μπορώ μπαίνω στα σπιτάκια σας.
    Και πάλι σε ευχαριστώ και εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή.
    Φιλιά!!!!
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα εύχομαι και, επιτέλους, καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντα καλότυχη και αγαπητή να είσαι Κικίτσα μου!
    Πανέμορφο το δώρο σου!
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι πανέμορφο το κολιεδάκι σου Κική μου!!! Να το χαρείς και το τρυφερό βραβείο της Κάτιας μας γιατί τα αξίζεις!!!
    Είσαι υπέροχο πλάσμα!! Να σαι πάντα τυχερή κοπέλα μου!!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια καλή μου φίλη Κικίτσα για τα δωροβραβειάκια σου και να τα χαρείς, γιατί το αξίζεις!
    Τα λόγια της καλής μας φίλης Κάτιας εκτός από χαρά και συγκίνηση, συμπληρώνουν πολύ απλά αυτά που όλοι μαζί πιστεύουμε και θέλουμε να σου εκφράσουμε!!!
    Να 'σαι πάντα καλά για ν' απολαμβάνεις με χαρά κι ευτυχία την κάθε στιγμή της ζωής σου!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα καλε μου φιλε!
      ευχαριστω παρα πολυ!
      να εχεις μια ομορφη μερα!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να