Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ - ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.

Είναι αυτό που λένε απ όλα έχει ο μπαξές! 

Ε το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή μου την ανάρτηση.

Μια υπέροχη εικόνα δώρo απο την Λίζα μου που άργησα να πάρω "χαμπάρι"! Ευχαριστώ πολύ Λιζάκι, είναι πανέμορφη και με εκφράζει. 

Αλήθεια, αυτό το λουλούδι πώς λέγεται; Παλαιότερα θυμάμαι έβλεπα συχνά στην ατμόσφαιρα αυτά τα μικρά λευκά τοτ βαμβακένια φυλαράκια και πολύ χαιρόμουνα.

 Θέλω να τα ξαναδώ..... 



Και μετα την εικόνα σας έχω ένα τραγούδι που ανακαλυψα πριν λίγο στο youtube και μου άρεσε πολύ. Να τοοοοοο:



Και για το τέλος σας έχω ένα ξένο τραγουδάκι χαριτωμένο, διασκεδαστικό κτλ κτλ που παραπέμπει σε άλλη εποχή. Δείτε βιντεοκλίπ και χορευτικό και θα καταλάβετε.



Δε σας μπορούσε να είναι ο θηλυκός Michael Jackson;; ;)

Όμορφη μέρα σε όλους φίλοι! Να είστε καλά και να περνάτε τέλεια εύχομαι!

Σχόλια

  1. πολυ καλημερα σου κικιτσα μου!!! ναι οντως ο θηλυκος michael jackson χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κικακι μου απιστευτο μου αρεσουν ολα οσα εχει ο μπαξές σου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παυλίνα Βουλγαράκη;;;; Άχου το καλέ! Η κόρη του (λεβέντη και καραμπουζουκλή) Βαγγέλη Βουλγαράκη, δεν είναι αυτή καλέ :)) Σόρρυ Κικάκι μου (πες με κολλημένη) αλλά έχω το κακό ιδίωμα να μην εκτιμώ κάποιες καταστάσεις, επειδή κινούνται αλλιώς τα νήματα κι ο νοών νοήτω... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τα μουσικά γούστα σου, προς Θεού, απλά βρήκα την ευκαιρία να εκφράσω την άποψη μου. Εσύ φταις άλλωστε! Μου το είπες καθαρά: ΕΚΦΡΑΣΟΥ! Αχαχαχαχα :)) Φιλιά πολλά Κικάκι μου και καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα
      πολυ καλα εκανες και εκφραστηκες αδυναμια μου! :)
      φιλακια πολλα! καλημερα!

      Διαγραφή
  4. Καλή μέρα να έχεις, Κική μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη μέρα σου εύχομαι Κική μου που πάντα μας φτιάχνεις την διάθεση!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dandelion λέγεται το λουλούδι, πικραλλίδα επί το ελληνικότερον! Το γνωρίζω διότι είναι από τα αγαπημένα μου της φύσης!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πως εχει πολλα ονοματα Αθηνα μοΥ! εχουν ακουστει παρα πολλα! ειναι πανεμορφο οντβς! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. καλημερα κικιτσα μου!!! επιτελους μπορω να γραψω ολα υπεροχα σε παρακολουθω συνεχεια δεν σε ξεχασα αγαπημενη μου!!! φιλια πολλα και μια μεγαλη αγκαλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου Σοφουλινα μου! φιλακια πολλα πολλα!

      Διαγραφή
  8. Κλεφτες λεγονται αυτα τα λουλουδια και υποτιθεται φερνουν τυχη σε οποιο σπιτι τα φερει ο ανεμος!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ποσες ιστοριες εχει αυτο το υπεροχο λουλουδι; εχω πορωθει απο τη χαρα μου! :)

      Διαγραφή
  9. Από όλα είχε ο μπαξές και τι μπαξές, υπέροχος.
    Φιλάκια Κική μου.
    ΥΓ: Τι τέλεια η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να περάσεις μια ξεκούραστη και χαρούμενη μέρα καλή μου φίλη Κικίτσα!
    Ομορφιές βλέπω σήμερα με πρωτόγνωρα(για μένα) τραγούδια, για κάθε γούστο!Τέλειες επιλογές!
    Να χαρείς το δωράκι σου... το λουλούδι λέγεται Πικραλίδα, είναι κάτι σαν φτερό στον άνεμο και μπορείς να δεις τη μεταμόρφωσή του σ' αυτήν τη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=UQ_QqtXoyQw
    Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου αυτο ειναι η πικραλιδα; εχω ακουστα αυτη την ονομασια αλλα νομιζα οτι ειναι αλλο φυτο. δε του ταιριαζει αυτο το ονομα. χαχαχαχα. ειδα μολις το βιντεο! εξαιρετικο! θα το αναρτησω μαλλον αυριο!!! ευχαριστω παρα πολυ που μου το εστειλες! να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Κική μου και πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κι εσύ κάλά να περνας... ωραία φωτο (με το κορίτσι...)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε γλυκοχαιρετώ Κικίτσα μου
    Το φυτό ή μάλλον το στέλεχος του
    νομίζω πως λέγεται κλέφτης

    φιλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία φωνή η Παυλίνα , ξεσηκωτικό το δεύτερο βιντεάκι!
    Σε ευχαριστούμε Κικίτσα μου!
    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλεια η φωτογραφία....!
    Καλό σου βράδυ Κική μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το λουλούδι δεν το θυμάμαι πως το λένε, παλιότερα υπήρχαν τέτοια στη γειτονιά μου. Μετά γεμίσαμε πολυκατοικίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λεγεται πικραλιδα τελικα φιλε μου!
      εμενα οι αγροι παλια στο χωριο μου ηταν γεματοι, τωρα τιποτα!

      Διαγραφή
  17. Κική μου καιρό έχω να περάσω , δεν σε ξεχνώ , το τραγούδι δεν το ήξερα και εγώ , αλλά το μουσικοχορευτικό σκίζει !!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κική μου καλημέρα με μουσικούλα και χορό πως να μην είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82+%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85&client=firefox-a&hs=61e&rls=org.mozilla:it:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZjJbVJipKofB7AahwYDAAQ&ved=0CB8QsAQ&biw=1525&bih=740&dpr=0.9#facrc=_&imgdii=_&imgrc=EqHFoGsnbqzTiM%253A%3B3iycmPI3aBXZlM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-elq6_OYDL7Q%252FTc19fX1ByiI%252FAAAAAAAABZ4%252F0jCPJIKGxJc%252Fs1600%252FDSCN6107--%25252540--3.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fphotoioannina.blogspot.com%252F2011%252F05%252Fblog-post_14.html%3B1024%3B768
    ΚΑΛΗΜΈΡΑ Κική μου! ο παραπανω συνδεσμος ανήκει στά ανθη ραδικιού, ως επεξήγηση του φυτού της όμορφης φωτογραφίας,Ευχαριστώ για τα τραγουδάκια σου , κανενα δεν γνωριζα,Να είσαι καλά!Καλή συνεχεια στπν Νοέμβρη.Φιλιά/ κέρινα ποιήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πάντα περνάμε ωραία εγώ είμαι πάντα στην τρελή χαρά

    και εύχομαι σε όλους ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.... ας θάψουμε τους κακουμούτσουνους....όχι κακομούτοσυνους... όχι κακοματσουντούστικους αααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαίρομαι που το αναδημοσίευσες καλή μου!
    Εγώ το ξέρω ως λουλούδι των ευχών, οπότε ό,τι ευχή κι αν έχεις κατλα νου, σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να