Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.

Ίδια βραβεία από διαφορετικούς, αγαπημένους ανθρώπους! 
Ευχαριστώ πολύ τις φίλες:
Ειρήνη από Το μικρό μου blog.
Αριστέα από το μπλοκ Η ζωή είναι ωραία.
Αριάδνη από το μπλοκ Only you.
που με σκέφτηκαν και μου έδωσαν το βραβειάκι που ακολουθεί.

Και κει που σκεφτόμουνα ότι πέρυσι τέτοια εποχή τα μπλοκοβραβεία και τα μπλοκοπαίχνιδα είχαν την τιμητική τους και φέτος τίποτα, ήρθε το συγκεκριμένο βραβείο και στολίζει σιγά σιγά όλα τα σπιτάκια της μπλοκογειτονιάς μας. Έτσι κάτι διαφορετικό λοιπόν για αλλαγή! Σαν τη νέα κυβέρνηση που για πρώτη φορά πιστεύω πως θα δούμε κάτι καλύτερο για όλους μας. Επιφυλακτική είμαι αλλά είμαι και θετική συνάμα! Θα περιμένω όμως να δω και εύχομαι αυτή τη φορά όντως να δω κάτι καλύτερο! Να δω τουλάχιστον και να νοιώσω την ελπίδα που λένε πως θα φέρουν.

Και εδώ σε αυτό το σημείο ανοίγω μια μικρή παρένθεση για να σας πω τί έπαθα τη Κυριακή που επέστρεφα με το λεωφορείο από το χωριό μου που είχα πάει να ψηφίσω.

Καταρχάς το λεωφορείο καθυστέρησε μισή ώρα! Δε φτανει που μας έφαγε το κρύο, δε ξέραμε και το λόγο που καθυστέρησε, τον οποίο βέβαια μάθαμε και είδαμε μετά και φυσικά δεν τον είχα φανταστεί.

Ε μη σας τα πολυλέω όσοι έχετε πάει Βόρεια Εύβοια θα ξέρετε πως ο δρόμος δεν είναι και ότι καλύτερο. Σε ένα σημείο έχει πολλές στροφές και είναι χάλια να το πω έτσι! Ε κάπου εκεί στην ανηφόρα λοιπόν άρχισε να μυρίζει άσχημα όλο το λεωφορείο σα να καίγεται κάτι περίεργο! Ειλικρινά νόμιζα οτι θα σκάσω και δε μιλούσε κανένας. Αυτό το πράγμα που όλοι ενοχλούνται και δε μιλάει κανένας πολύ εκνευριστικό. Ε με τα πολλά λέω στον εισπράκτορα, τί μυρίζει τόσο πολύ και άσχημα; Τί γίνεται; Μου λέει τα φρένα έχουν πρόβλημα, ζεστάθηκαν και πριν το έκαναν αυτό (εξού και η καθυστέρηση, σταμάτησαν για να κρυώσουν πριν έρθει στο δικό μου χωριό) και του λέω μα μυρίζει πολύ έντονα θα σκάσουμε δε γίνεται να ανοίξουμε ένα παράθυρο; Μου λέει θα είναι πολύ χειρότερα μετά και ξαφνικά αρχίζουν κι άλλοι να φωνάζουν απο άλλα καθίσματα οτι δε μπορούνε άλλο, θα σκάσουν και ότι έχουν ζαλιστεί πολύ. Τότε άνοιξε τις οροφές επάνω σε δυο σημεία και ανασάναμε. Ε και εκεί που καθησυχάστηκα λίγο και λεω είμαι οκ, Κική κάνε υπομονή θα φτάσετε, ακούω μια γυναίκα πίσω να λέει ότι το λεωφορείο βγάζει καπνούς. Κάπου εκεί άρχισα να βγάζω και εγώ καπνούς από φόβο γιατί σκέφτηκα το καράβι που όλοι ξέρετε πρόσφατα τι συνέβη. Για πότε σηκώθηκα πάνω και είπα στον οδηγό να σταματήσει δε το θυμάμαι. Ούτε θυμάμαι το πόσο γρήγορα κατέβηκα κάτω. Μετά τον εισπράκτορα που αναγκαστικά θα κατέβαινε πρώτος μιας και ήταν δίπλα από την πόρτα κατέβηκα εγώ (χαχαχαχα) που δεν καθόμουνα στις πρώτες θέσεις.

Ε και με το που κατεβήκαμε και σταματήσαμε να κρυώσουν τα φρένα (και όχι να περιμένουμε άλλο λεωφορείο αν και εγώ πιστεύω πως θα έπρεπε να ερθει άλλο) να βγαίνει καπνός απο το πισω μέρος του λεωφορείου και εγώ να λέω άμα κάνει καμια έκρηξη την βάψαμε. Καλού κακού πήγα παραπέρα. Ε μετα απο κανα τέταρτο που κάτσαμε εκεί, ξαναμπήκαμε μέσα και φτάσαμε στον προορισμό μας σώοι και αβλαβής. Αυτή τη φορά φτάσαμε σώοι, την επόμενη όμως;;;  Ελπίζω να μη ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο γιατί τα λεωφορεία που μας έχουνε δεν είναι και τα καλυτερα αυτό φαινεται γιατί χαλάνε συνεχως! Μου εχει τυχει να ξαναχαλασει λεωφορειο επανω στις στροφες και να λες τωρα θα με ριξει απο κατω! Γενικως φύλα τα ρουχα σου για να έχεις τα μισά λένε, οπότε ελπίζω τα παράπονά μας να έπιασαν τόπο και να μη ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλο δρομολόγιο γιατί μία φορά τη πατάς και μετά όλοι ξαφνικά θυμούνται οτι είχε πρόβλημα το λεωφορείο! Και το κάθε μεταφορικό μέσο!

Ε και μπαίνοντας μέσα στο λεωφορείο μετά τη μικρή στάση για να κρυώσουν τα φρένα ακούω μια γυναίκα που πρέπει να έχει πολύ χαβαλέ και εμένα μ αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, να λέει στον οδηγό.
Οδηγέ θα με πάς ε; Είσαι σίγουρος; Κοίτα μην έρθει η ελπίδα και δε προλάβω να τη δω, στο λέω! Και εκεί γέλασαμε όλοι και είπαμε εντάξει θα φτάσουμε και θα δούμε την ελπίδα. Τωρα αν η ελπίδα θα δει εμάς δε ξέρω αλλά θα την παραφυλάξω για να δω ;)

Αυτά που λέτε έζησα την Κυριακή και τώρα ας συνεχίσω με το βραβείο και τις ερωτήσεις που το συνοδεύουν:


Οι κανόνες του βραβείου:

  • Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του.
  • Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster Award.
  • Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger που σας απένειμε το βραβείο.
  • Προτείνετε άλλα 10 blogs.
  • Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν. 
Kαι ακολουθούν οι ερωτήσεις του βραβείου με τις απαντήσεις μου:

Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Θυμάμαι πως είχε φτιάξει τότε μπλοκ ένας φίλος μου και μου άρεσε η όλη ιδέα. Τότε μου έφτιαξε και εμένα το Εκφράσου που άργησε να βρει λίγο την πλήρη ταυτότητά του αλλά τη βρήκε μετά απο λίγο καιρό και αυτό έχει πια σημασία. Οπότε το μπλοκ το ξεκίνησα ας πούμε απο περιέργεια και απο πλάκα αλλά έγινε κάτι παραπάνω απο κομμάτι μου πια.

 Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;

Νομίζω πως εδώ θα έπρεπε να λέει τι δεν σας ενθουσιάζει γιατί ειλικρινά είμαι ένας ενθουσιασμός απο μόνη μου. Ενθουσιάζομαι με τα πάντα εύκολα αλλά τα βαριέμαι και εύκολα. Αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο απο όλα είναι ότι νέο μπει στη ζωή μου, απο μια ιδέα, απο έναν άνθρωπο μέχρι απο μια τσάντα που μπορεί να αγοράσω.  Ότι νέο δηλαδή με ενθουσιάζει.

Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;

Γιατί οι άνθρωποι γεννηθήκαμε για να επικοινωνούμε και να εκφραζόμαστε. Είμαι μια μορφή ελευθερίας, κυρίως πνευματικής αυτό και πιστεύω οτι μέσω του μπλοκ μπορουν να εκφράζονται και να επικοινωνούν ευκολότερα και βαθύτερα ακόμη και οι άνθρωποι που δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί.

Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Για τα πάντα! Ότι θα έλεγα με την κολλητή μου φίλη σε μια καφετέρια το λέω γράφοντας και εδώ. Δε μπορώ να δώσω μια "πλευρά" στο μπλοκ όταν εγω σαν χαρακτήρας είμαι πολύπλευρη. Όλα κι απο λίγο. Κάτι σαν τουρλού που λέμε δηλαδή! ;)
Ε τι να κάνω βαριέμαι να έχω μόνο μία κατεύθυνση! Θέλω πολλες γύρω μου! :)

Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;

Τωρα πια μπορώ να πω πως με πολλούς μπλοκογείτονες έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις και κάποια στιγμή θα τους γνωρίσω προσωπικά. Εχω γνωρίσει την Βικυ τη Δερμάνη απο κοντά την οποία και υπεραγαπώ και στο μέλλον είμαι σίγουρη οτι θα γνωρίσω κι άλλους κι άλλους! Στο τηλέφωνο μιλάω και με άλλες φίλες αλλά από κοντά δεν έχει τύχει να γνωρίσω άλλον άνθρωπο ακόμη.

Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;

Το φαντάζομαι ίδιο σχεδόν! Με ποικίλα θέματα, με περισσότερους αναγνώστες και πολλά βιβλία που θα έχω καταφέρει να εκδώσω και θα τα παρουσιάζω εδώ. Ναι έχω πολλά οράματα για το μπλοκ και τη ζωή μου γενικά αλλά έχω καταφέρει να μετριάσω την παρορμητικότητά μου και να τα αφήσω όλα να έρθουν σιγά σιγά και όμορφα πιστευω.
 
Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 

Να κάνω τον άλλο να χαμογελάει πιστεύω και να σκέφτεται θετικά και αισιόδοξα.
 
 Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Ανάλογα! Κάποιες φορές αρκετό και κάποιες λιγότερο. Εξαρτάται και απο εσωτερικούς αλλά και απο εξωτερικούς παράγοντες.

Πώς γεννιούνται τα post σας; 
Δε ξέρω! Απλως γεννιουνται! Σα να βρισκονται μέσα μου με μια σειρά και βγαίνουν αβίαστα όταν θέλουν τα ίδια να βγουν.
 
Ευχές για τον αναγνώστη

Υγεία φυσικα! Ψυχική και σωματική υγεία σε αυτούς και στους ανθρώπους που αγαπάνε! Αν έχεις αυτή μπορείς να παλέψεις για τα πάντα! 
 
 
Και τώρα ήρθε η σειρά μου να δώσω τα βραβειάκι σε δέκα αγαπημένους μου μπλόκερ. Επιλέγω τους εξής και εύχομαι να το δεχτούν και να παίξουν με τη σειρά τους:
 

Αυτά από μένα σήμερα φίλοι! Να είστε καλά, να έχετε μία όμορφη μέρα και να χαμογελάτε! :)

Σχόλια

  1. Αυτό με το λεωφορείο, το έχω πάθει και εγώ! Και ναι είναι πολύ τρομακτικό! Εγώ το έπαθα σε εκδρομή στην Τουρκία με ένα λεωφορείο αντίκα, έκανα επι 4 ώρες τον σταυρό μου να φτάσουμε καλά!
    Συγχαρητήρια για το (τα) βραβεία σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρα με καταλαβαινεις απο πρωτο χερι φιλη μου!
      ευχαριστω πολυ!
      καλημερα! φιλακια!

      Διαγραφή
  2. χεχε Η Κικίτσα που ξέρω
    με μια τεράστια καρδιά,
    που όλους τους χωρά!
    Ευτυχώς που δεν πάθατε κάτι χαρά μου! Το κακό δεν αργεί!
    Φιλιά πολλά πολυβραβευμένη μου!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κική μου!
    Τρομερό αυτό που έπαθες με το Λεωφορείο.
    Αλλά όλα πήγαν καλά!
    Εξαιρετικές οι απαντήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτελείτε σταθερά την καθημερινή πρωινή μου διασκέδαση.
    Ειλικρινά σας ευχαριστώ κάνετε το καλύτερο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, το σκηνικό του λεωφορείου ήταν ακριβώς σαν το ελληνικό σκηνικό: μετά τον φόβο ήρθε η ελπίδα!!! Αχαχαχα! Εντελώς συμβολικό το συμβάν νομίζω!! Φιλιά και καλημέρες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα
      αυτο δεν το ειχα σκεφτει! οντως! κοιτα να δεις!
      φιλιααααα

      Διαγραφή
  6. Kική ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.
    Μήπως είσαι Τοξότης;;
    Βλέπω πολλά κοινά να έχουμε γι αυτό ρωτάω.
    Είσαι μία γλύκα που πάντα φέρνεις την αισιοδοξία και την θετική ενέργεια στα σπιτάκια μας και πολύ χαίρομαι για αυτό.
    Σου στέλνω τεράστιο φιλί.
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενακι μου καλημερα! Ειμαι Κριος. Ειμαστε και τα δυο μας ζωδια της φωτιας, προφανως γι αυτο εχουμε πολλα κοινα! Θα κανουμε καλη παρεουλα εμεις! Φιλακια πολαλ! <3

      Διαγραφή
  7. Τα... ευτράπελα των εκλογών!!!
    Καλημέρα,
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω, πω, πω Κική μου, καταλαβαίνω την αγωνία σου, βλέπεις έχουμε ακούσει τόσες και τόσες ιστορίες με λεωφορεία!
    Μπράβο για τα βραβεία!
    Αυτό το καιρό, όντος βρέχει βραβεία στη μπλογκογειτονιά, καλό αυτό, γιατί έτσι γνωριζόμαστε καλύτερα!
    ΑΦιλάκια με πολλά χαμόγελα! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου και πολλά πολλά ευχαριστώ που με σκέφτηκες...
    Δεν έχω λόγια...
    Όσο για την "περιπέτεια" .. τέλος καλό όλα καλά!

    Φιλιά πολλά Κικίτσα μου και πάλι σ' ευχαριστώ από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σου Κική μου......! παρά τα ευτράπελα της διαδρομής σου, που πολύ καλά έκανες και τα είδες χιουμοριστικά και ευτυχώς που περιορίστηκαν σε χρονοκαθυστέρηση και όχι κάτι πιο άσχημο, να που επιστρέφοντας είχες και την "Ελπίδα" παρέα......!
    Θα ήθελα αυτή η πανέμορφη, θετική και δυναμική λέξη να μην έχει την κατάληξη μιας άλλης παλιότερης λέξης, που ίσως εσείς τα πιο νέα παιδιά, δεν είχατε ζήσει επίσης το ειδικό βάρος της προσμονής της. Και μιλάω για τη λέξη και την οντότητα "ΑΛΛΑΓΗ", που δυστυχώς μετασχηματίστηκε σε όνειδος και ξεπούλημα των ονείρων μας.
    Φυσικά για να διατηρήσει η "ελπίδα" τη δυναμική της οφείλουμε να παλέψουμε όλοι ενεργά και όχι εκλογικά.
    Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε παρόντες.

    Θέλω να σε ευχαριστήσω και για το ΤΙΜΗΤΙΚΟ σου βραβείο, για το οποίο επίσης και θα κάνω ειδική ανάρτηση.

    Φιλιάαα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπιζω και εγω φιλε μου αυτη τη φορα η "λεξη" αυτη να γινει οντως πραξη! :)
      ευχαριστω πολυ που δεχτηκες το βραβειο και το συνεχισες!
      να εισαι καλα και να εχεις μια ομορφη μερα!

      Διαγραφή
  11. Κική μου σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες......!!!!!
    Θα προσπαθήσω να το ετοιμάσω μέχρι αύριο....!
    Ωραίες οι απαντήσεις σου...μου δείχνουν πως πάντα θέλεις να βοηθάς με όποιο τρόπο μπορείς....κι αυτό είναι μεγάλο προσόν στις μέρες μας!
    Καλό σου απόγευμα ;)

    υ.γ. Δύσκολη η μετακίνηση με τα λεωφορεία...ευτυχώς δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο! Ελπίζω να μην ξανατύχει και σε σένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Τις ερωτήσεις τις έχω απαντήσει ήδη πολλές φορές αλλά θα βρώ ένα τρόπο να τιμήσω την πρόσκληση κάπως εναλλακτικά ;)

    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την …ελπίδα! :))
    Τελικά φτάσατε; Από Εύβοια μας γράφεις ή επικοινωνείς από …αλλού;
    Ελληνική επαρχία φίλε μου! Δεν πλήττεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάλι καλά πού έφτασες εγκαίρως καί πρόλαβες νά ψηφίσεις Κική!!
    Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!!Μού άρεσαν όλες οι απαντήσεις σου!!
    Καλή εβδομάδα!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά την περιπέτεια η ελπίδα!!!
    Τέλος καλό όλα καλά.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου εδώ:
    http://kokkino-diktio.blogspot.gr/2015/01/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κικήήήηηηη δεν ήρθε το σχόλιό μου??? :(
    Δεν έχω καλό wi fi και δεν ξέρω αν ηρθε τελικά...
    Έλεγα ότι αυτό με το λεωφορείο ήταν τραγικό. Έπρεπε να μεριμνήσουν να φέρουν άλλο λεωφορείο να σας πάρει, αλλα τι να πεις... Αφού φτάσατε σώοι και αβλαβείς πάλι καλά να λέμε!
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για το βραβείο, θα κάνω σχετική ανάρτηση σύντομαααα! ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω περιπέτεια με το λεωφορείο... Ευτυχώς όλα καλά τελικά!
    Να χαίρεσαι το βραβείο σου, Κική μου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπραβο για τα βραβεια σου! 4 ειναι οτι πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολυ τραγικο αυτο με το λεωφορειο παντως!
    Σε ευχαριστω πολυ για το βραβειο, να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να