Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΝGELS CREST.

Εκφραστικοί μου φίλοι καλημέρα!
Τί μου κάνετε; Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Για σήμερα σας έχω μια πρόταση ταινίας που νοιώθω ότι με στιγμάτισε. Δεν ειναι γνωστή, καθόλου γνωστή θα έλεγα, δεν έχει τρανταχτά ονόματα, είναι δραματική - ακόμη και σπαραχτική θα μπορούσα να πω αλλά είναι υπέροχη! Μοναδική!

Προσωπικά είμαι θετική στις ταινίες που δεν πολυδιαφημίζονται και δεν προωθούνται όπως άλλες γιατί τις περισσότερες φορές είναι οι καλύτερες! Κι αυτή για μένα είναι κορυφή! Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά εγω οφείλω να πω οτι την αγάπησα πολύ αυτή τη ταινία.

Πάμε να δούμε όμως για τί ακριβώς μιλάμε.


ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΝGELS CREST.





ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Πρωτότυπος τίτλος: Angels Crest
  • Σκηνοθέτης: Gaby Dellal
  • Πρωταγωνιστές: Lynn Collins, Thomas Dekker, Elizabeth McGovern
  • Παραγωγός: Tim Perell
  • Σεναριογράφος: Catherine Trieschmann, Leslie Schwartz
  • Διάρκεια: 92'
  • Έτος παραγωγής: 2011



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:


Το Angels Crest είναι μία μικρή κωμόπολη που απλώνεται σε μια από τις πανέμορφες και τεράστιες κοιλάδες στα Βραχώδη Όρη. Σε αυτή την κωμόπολη λοιπόν παρακολουθούμε τις ζωές ορισμένων ανθρώπων που συνδέονται κατα κάποιο τρόπο μεταξύ τους. Για την ακρίβεια δεν παρακολουθούμε τις ζωές τους, όσο τις εξαρτήσεις και τα πάθη τους.

Η ταινία επικεντρώνεται στον Ethan, εναν κάτοικο της πόλης, έναν νεαρό πατέρα που δε διαφέρει σε τίποτα απο ένα μικρο παιδι. Ο Ethan λοιπον φροντιζει των τριων ετων γιο του μόνος του, επειδή η μητέρα του είναι αλκοολική και μεταξύ τους δεν έχουνε και τις καλύτερες σχέσεις. Ετσι λοιπόν, μια χιονισμένη μέρα αποφασίζει να πάρει τον γιο του και να τον πάει βόλτα επάνω στο χιονισμένο βουνό. Ο γιος του αποκοιμάται και εκείνος αποφασίζει να εξερευνήσει τη φύση. Κλειδώνει το αυτοκίνητο και απομακρύνεται για λίγο... Όταν επιστρέφει όμως ο γιος τους ειναι εξαφανισμένος και ολα αλλάζουν....!

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Ε αυτό θα το ανακαλύψετε μόνοι σας....


Η προσωπική μου άποψη: 

 

Εγω αυτή τη ταινία την λατρεύω! Ειναι κοινωνικο - δραματική, σε ψυχοπλακώνει αλλά εγω τη λατρεύω και γι' αυτο σας την προτείνω κιόλας. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ο τίτλος και το εξώφυλλό της. Νομίζω πως ήθελε άλλο τίτλο και άλλο εξώφυλλο. Όμως αυτά ειναι λεπτομέρειες μπροστά σε όσα πραγματευεται...  Επισης να πω οτι είναι μία ταινία με όμορφα σκηνικά γιατί βλέπεις χιονισμένα μερη και είναι υπέροχο αυτό, πόσο μάλλον για την εποχή που διανύουμε. Κρύο εδώ, παγετός και χιόνια εκεί, τέλεια! Πάρτε και μια κουβέρτα ή κάποιον/κάποια αγκαλιά και δείτε τη! ;)


Δυνατό κομμάτι του έργου:

 

Για μενα η πιο δυνατη σκηνη ειναι η σκηνη που βλεπουμε τι συνεβη με το μικρο αγορι. Η ερμηνεια δε του πρωταγωνιστή εκείνη τη στιγμή, σπαραχτική!


 Αρνητική επισήμανση: 

 

Οχι ακριβως αρνητικη επισημανση αλλα να... δε μου αρεσε το τελος. Ηθελα διαφορετικο τελος αλλά τί να κανουμε τωρα. Αυτος που το εγραψε, ετσι το φαντάστηκε και σίγουρα αυτός ξέρει καλύτερα τί ειναι αυτό που το ίδιο το έργο θα ήθελε να έχει ως επίλογο αν είχε στόμα και μπορούσε να πει το τέλος του...

 

Ειναι εξαιρετική ταινία! Γράφοντας για αυτή ένοιωσα την ανάγκη να την ξαναδώ!


Αυτά απο εμένα για σήμερα φίλοι.

Όσοι απο εσάς την έχετε δει θα χαρώ να μάθω την άποψή σας! Και εάν την δείτε θα χαρώ να μου πείτε την γνώμη σας.

Για περισσότερες Ταινιοεκφράσεις μπορείτε να πατήσετε εδώ: http://ekfrastite.blogspot.gr/search/label/%CE%A4%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

Να ειστε καλα και να περνάτε όμορφα!

Καλό ΣΚ σε όλους!

Σχόλια

  1. Δεν την έχω δει, μα αν μπορέσω θα την δω. Φιλάκια πολλά Κική μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχες δεν είχες, με έβαλες στην πρίζα και τώρα την ψάχνω! Καλό σ/κ σε φιλώ Κικάκι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα πως οι ταινίες που δεν είναι ευρύτερα γνωστές και πολυδιαφημιζόμενες, είναι συνήθως καλύτερες και πιο ποιοτικές!
    Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη!
    Καλό σαββατοκύριακο Κική μου φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μμμμ την έβαλα στη λίστα!!! Ευχαριστούμε Εκφρασούλα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που το είδες κοριτσάκι μου για να το δούμε; Σε αίθουσα ή σε βίντεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωω! Πολύ ενδιαφέρουσα ακούγεται και όντως δεν είναι καθόλου γνωστή!
    Αν και δεν είμαι πολύ σε φάση να θέλω ψυχοπλακωτικές ταινίες γιατί περνάω δύσκολα και θέλω κάτι ευχάριστο για να μου φτιάχνει τη διάθεση, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!! Ίσως να το τολμήσω! ;-) Ευχαριστούμε για την πρότασηηηηη!
    Φιλάκια πολλά! Καλό σαββατόβραδο Κική μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέποντας το τρέιλερ αυτό σκέφτηκα: ότι πρέπει να το δούμε μέσα από πολλά σκεπάσματα!
    Φαντάζεσαι να το προσπαθούσα στην κατάψυξη μου; αχαχαχα!
    Μέχρι να αποκτήσω τηλεόραση ( και να επαναλειτουργήσω το DVD μου ) θα περιμένω βάζοντας κι αυτή την ταινία στις υπόψη !

    Ευχαριστούμε Κικίτσα μου!
    Φιλάκια πολλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κοπελα μου θελει πολλα σκεπασματα οντως!
      χαχαχα
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  8. Α δε τη γνωρίζω! Την σημειώνω στη λίστα με αυτές που θέλω να δω!
    Φιλάκιααα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπω πολλά χαρακτηριστικά που με τραβάνε στην ταινία που προτείνεις Κική.....! πολύ ωραίο θέμα, απρόοπτα, ερμηνείες, φόντο και εξέλιξη. Για να κρατήσω σημείωση στα υπόψη για θέαση.
    Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου για τη δουλειά σου πάνω στην ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννη μου εσυ κανεις υπεροχες παρουσιασεις- αφιερωματα. Εμενα ειναι απλως κατι μικρο. Χαιρομαι πολυ ομως που σου αρεσε!! Αληθεια χαρηκα πολυ! Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  10. Κικίτσα μου δεν την ξέρω....και μου κέντρισες το ενδιαφέρον....Όταν τη δω, που θα προσπαθήσω να τη δω, θα σου γράψω τη γνώμη μου...Δεν πιστεύω να με ψυχοπλακώσει πολύ ε;;;Αλίμονό σου!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννουλα μου καλημερα!
      Ε ειναι δραματικη αλλα ενταξει, ειναι ταινια! :)
      Φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  11. Φαίνεται ενδιαφέρουσα ταινία!!! Θα την έχω στα υπόψιν.
    Καλή βδομάδα
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κική μου αγαπημένη, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ σου εύχομαι!!!
    Εξαιρετική φαίνεται η ταινία. Από αυτές που μ' αρέσουν, και θα τη δω με την πρώτη ευκαιρία. Καμιά φορά, οι άγνωστες ταινίες είναι από τις καλύτερες!!! Το έχω δει αυτό. Μου άρεσε πολύ η υπόθεσή της. Ελπίζω να μην είναι σκληρή, γιατί δε θα την αντέξω. Δε θέλω το τέλος της, να είναι ο θάνατος του παιδιού, ή η παιδική πορνεία, ή τέλοσπάντων να μην υπάρχει κάθαρση. Για πες!! :)
    Γιατί αν ναι, δε θα κάνω τον κόπο καν να τη νοικιάσω :)
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδουλα μου ηδη ειπα πολλα για το τελος. Αν παρατηρησεις καλα το τρειλερ καταλαβαινεις οτι ειναι δραματικη. Ομως δεν εχει να κανει με πορνεια, οχι! :)

      Διαγραφή
  13. θα την αναζητήσω,πολλές ευχαριστίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειμαστε πολύ καλά και αναμενω να χιονισει και σε μας!!!!!!!!
    Σ ευχαριστουμε πολύ για την πρόταση!
    Καλό ξημέρωμα, καλή εβδομάδα
    Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ομολογώ ότι δεν την έχω την ταινία, παρότι σινεφίλ. Αλλά με προειδέσες για το τέλος και ίσως δεν την αναζητήσω στο εγγύς μέλλον. Την ενοικίασες από DVD Club ή την κατέβασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Σταματη.
      Απο το βιντεο κλαμπ τη νοικιασα.
      Ελπιζω οταν τη δεις να σου αρεσει. Θα περιμενω γνωμη.
      Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  16. Θα την ψάξω Κικού μου γιατί μου κέντρισες το ενδιαφέρον!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να