Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα.
Τί κάνετε; Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας μια στιγμή που ονειρευόμουνα, έζησα, χάρηκα και εύχομαι στο μέλλον να επαναλάβω.

Αναφέρομαι στη πρώτη μου ραδιοφωνική συνέντευξη που έγινε απο μια αγαπημένη φίλη - γυναίκα που τη πρωτοσυνάντησα στα blogs και τρία χρόνια σχεδόν αργότερα είχα τη τύχη να συναντήσω από κοντά.

Δε θα πω πολλά μιας και που μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή παρακάτω, όμως θέλω να  σας ευχαριστήσω ολόψυχα, που για ακόμη μία φορά που είσασταν κοντά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την αγαπημένη μου Πηνελόπη Μάντζαρου για την υπέροχη φιλοξενία της, στην μουσική εκπομπή MoonFaces του SpIrto web Radio

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους εσάς τους φίλους και ακροατές που είσασταν κοντά μας και μας δείξατε την αγάπη σας με τόσο εκδηλωτικό τρόπο. 

Για όσους δε κατάφεραν να ακούσουν την εκπομπή ή για όσους θέλουν να τη θυμηθούν, μπορούν να ακολουθήσουν το λινκ που σας δίνω παρακάτω και να απολαύσουν «Τα Λάφυρα της Ψυχής και της Μουσικής» που με χαρά μοιραστήκαμε μαζί σας το Σάββατο.

Θα ήθελα να αφιερώσω την εκπομπή αυτή σε όλους τους ανθρώπους που αγάπησαν το βιβλίο μου όσο εγώ και με βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο να προωθήσω "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" με έναν μοναδικά, υπέροχο τρόπο.

Άλλοι με φωτογραφίες, άλλοι με διορθώσεις που μου πρότειναν να γίνουν, άλλοι με το να το προτείνουν σε συνανθρώπους τους, άλλοι με το να το αποκτήσουν χωρίς δεύτερη και τρίτη σκέψη, άλλοι προωθώντας το με άρθρα και κοινοποιήσεις, άλλοι με το να μου στέλνουν θετικές ευχές, σκέψεις, εποικοδομητικές απόψεις κτλ, άλλοι με το να φτιάχνουν εικόνες με αποσπάσματα του βιβλίου και να μου τις στέλνουν να τις ανεβάσω και να μη ξεχάσω φυσικά να αναφέρω τις δεκάδες φίλες σελίδες και τους φίλους που κοινοποιούν συχνά αποσπάσματα και φωτογραφίες του βιβλίου.

Ευχαριστώ προσωπικά τον καθένα από εσάς για την αγάπη και τη στήριξη που μου δίνετε και εύχομαι τη βοήθεια και τη στήριξη αυτή, να βρεθούν κάπου παρακάτω άνθρωποι που θα σας την ανταποδώσουν εις διπλούν στα όποια όνειρα και στόχους μπορεί να έχετε.

Ομολογώ πως αν και αγχωμένη κυρίως στις δυο τρεις πρώτες ερωτήσεις της συνέντευξης, η χαρά μου για κάτι νέο, ο ενθουσιασμός που με διακατέχει σαν προσωπικότητα και η ασφάλεια που με έκανε να νιώσω η Πηνελόπη και τα σχόλια των φίλων της εκπομπής που ήταν όλα ενθαρρυντικά, με βοήθησαν να αποβάλλω άμεσα το μικρό άγχος που με διακατείχε στην αρχή και να ευχαριστηθώ την εκπομπή με μια ιδιαίτερη παρόρμηση και χαρά.

 Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε εδώ:



Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ! Nα έχετε μια όμορφη μέρα και να διασκεδάζετε πάντα!

Σχόλια

  1. Πάντα ψηλά κορίτσι μου

    Την καλημέρα μου ♥ με φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια και στα δυο μου τα κορίτσια,ήσασταν υπέροχες!Εκφραστικές, γλυκές, άμεσες και αληθινές!Υπέροχη συνεργασία πραγματικά.Δεν είχα την ευκαιρία να ακούσω live την εκπομπή και το έκανα μόλις τώρα.Εύχομαι πάντα τέτοια και εις ανώτερα!Πολλά φιλιά και στις 2 σας ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα όμορφα πράγματα στην ζωή σου Κικούλα μου γιατί τα αξίζεις πολύ.
    Την εκπομπή θα την ακούσω με την ησυχία μου σπίτι!
    Πολλά πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα επιτυχίες να έχεις!!!!!Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάω να σε ακούσω και θα επιστρέψω!!!!!!!!
    Πολλά γλυκά φιλιά Κικίτσα μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προχωρα ,Κικη μας.
    Απ'οτι σε κανει να αισθανεσαι γεματη
    ποτε μη φυγεις.
    Το νου σου.

    Καλησπερολουλουδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραιο αυτο που ειπες αγριομελακι μου!
      Φυλαχτο θα το κρατησω!

      Φιλακια πολλα! <3

      Διαγραφή
  7. Κική μου σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο βιβλίο σου!!!
    Καλό απόγευμα!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κική μου σου εύχομαι ολόψυχα τα σκαλιά σου σε τούτη τη διαδρομή να είναι συνεχώς ανηφορικά και γόνιμα. Καλή συνέχεια να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έβαλα το link στους σελιδοδείκτες μου για να το ακούσω πιο βραδάκι!
    Μόνο όμορφες στιγμές να έχεις, κούκλα μου και να τις μοιράζεσαι μαζί μας για να χαιρόμαστε μαζί σου και να σε καμαρώνουμε!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι όλο και πιο ψηλά φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι, Κική μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε άκουσα το μεσημέρι κοπέλα μου και σε χάρηκα!! Με το καλό και στο επόμενο βιβλίο και να αγαπηθεί τόσο κι άλλο τόσο!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να