Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα .
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες καλλιτεχνικές φωτογραφίες του βιβλίου που επιμελήθηκε ένας πολύ καλός μου φίλος, τον οποίο γνώρισα κατά τη διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής και αμέσως ανακάλυψα τις καλλιτεχνικές ανησυχίες που τον διακατέχουν και τις οποίες πλέον κάνει πράξη και δημιουργία στη καθημερινότητά του και με κάνει πολύ χαρούμενη και υπερήφανη γι' αυτόν!

Είναι γνωστό πως ότι κάνει καποιος με αγάπη, με πολλή αγάπη και τοποθετεί μέσα του τον αληθινό εαυτό του, δε μπορεί παρά να έχει θετικό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν ο φίλος μου δεν θα μπορούσε να μην έχει τα τόσο όμορφα αποτελέσματα στη τέχνη της φωτογραφίας (γιατί για μένα τέχνη είναι) που είναι ένα είδος από τα πολλά είδη που σχετίζονται με την έκφραση, τη φαντασία, τη σχεδίαση και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, με τα οποία ασχολείτε τα τελευταία χρόνια και προοδεύει όλο και περισσότερο στους τομείς που επέλεξε να ακολουθήσει.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ένα δείγμα της δουλειάς του με μοντέλο το έργο μου:






Να σας ενημερώσω πως ως background και στις τρις φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν δάπεδα vintage.

Όπως θα παρατηρήσατε ήδη, στη τελευταία φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα του βιβλίου.

Θέλω να πω επίσης ότι μόλις είδα τις φωτογραφίες ένιωσα πάρα πολύ όμορφα, ζεστά και πραγματικά θεώρησα οτι τα χρώματα μπλέχτηκαν τόσο ωραία μεταξύ τους που έδωσαν μια άλλη οπτική ματιά στα Λάφυρά μου και πολύ χάρηκα.

Να ευχαριστήσω λοιπόν θερμά τον αγαπημένο μου εδώ και πολλά χρόνια φίλο και καλλιτέχνη θα μου επιτρέψετε να πω Δημήτρη Κουράκο για τις υπέροχες καλλιτεχνικές φωτογραφίες των Λαφύρων και να ευχαριστήσω επίσης τη δημιουργό χειροποίητων, μεταλλικών κοσμημάτων και σελιδοδεικτών Γιολάντα Τζίνα που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δημιουργεί υπέροχα και πρωτότυπα σχέδια.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους επάνω ταλαντούχους ανθρώπους μπορείτε να τους ακολουθήσετε στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Το instagram του Δημήτρη Κουράκου είναι το εξής: https://instagram.com/dimiskourakos/
και η επίσημη σελίδα της Γιολάντας Τζίνα είναι η εξής: https://www.facebook.com/YolandaTzinaArtCreations.

Σύντομα θα ανεβάσω και αποσπάσματα του έργου.

Να είστε καλά φίλοι και να χαμογελάτε.

Να έχετε μία όμορφη μέρα και να μη παραλείπετε να εκφράζεται τη προσωπικότητά σας με όλα όσα πραγματικά σας δίνουν χαρά, δύναμη και ελπίδα!

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, και τα κοσμήματα, μα και το απόσπασμά σου Κική μου!
    Μπράβο!
    Πολλές καλημέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κική μου το βιβλίο σου έχει αναμφισβήτητα ένα υπέροχο εξώφυλλο και με αυτή την vintage φωτογράφιση και τους πανέμορφους σελιδοδείκτες ταίριαξε απόλυτα.
    Καλημέρα και φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω "έδεσε" πολύ όμορφα η τριάδα: Κική-Δημήτρης-Γιολάντα!
    Πολύ γλυκό και πολύ ζεστό το αποτέλεσμα που βλέπω!!!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κική μου είναι πολύ όμορφες οι φωτογραφίες του βιβλίου σου!
    Μπράβο σου και μπράβο και στον φίλο σου!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρατώ επίσης το φινάλε της ανάρτησης σου. Πάντα αισιόδοξη Κικάκι :) Καλοτάξιδο το βιβλίο είπαμε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια όλα. Μπράβο Κική μου και μπράβο και στους καλλιτέχνες.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, Κική μου! Μπράβο και στους τρεις σας.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες φωτογραφίες, Κική μου!!! Καλή επιτυχία, να έχει το βιβλίο σου!!! Συγχαρητήρια σε σένα και τους φίλους σου!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετική η φωτογράφιση Κική μου!!!Καί οι σελιδοδείχτες καταπληκτικοί!!!
    Μπάβο καί στούς τρείς σας!!Καλό απόγευμα!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κική μου πολύ καλά έκανες και μας κοινοποίησες αυτές τις φωτογραφίες δημιουργίες. Για να μπορούμε και εμείς να γινόμαστε κοινωνοί σε έργα τέχνης πραγματικά.
    Εξαίρετη δουλειά γεμάτη τρυφερότητα και έμπνευση.
    Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μία σωστή δουλειά έκανες Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καθυστερημένα συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Κρίμα όμως που δεν έχει εκδοθεί κανονικά και δεν είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία. Ξέρω καμιά 20αριά άτομα που ένα 10άρικο θα το έδιναν για να το διαβάσουν.

    Από έναν πρώην φίλο που προτιμά να μείνει ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν αγαπάς κάτι , πραγματικα μπορείς να κανεις θαύματα!!
    Φιλακια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ γλυκεια αυτη η δημιουργικη συναντησης σας Κικη μου!!!
    Να σαι παντα ετσι προσχαρη εκφρασουλα μου!! Σε φιλω και καλο σ/κ ευχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κικίτσα μου, πάει καλά το βιβλίο; Τι μαθαίνεις;
    πολύ μου άρεσαν οι σελιδοδείκτες!
    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Κική μου!!! Μπράβο!!
    Καλό σ/κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω αφήσει σχόλιο και δεν το βλέπω....σου ξαναγράφω συγχαρητηρια και για τις καταπληκτικές φωτογραφίες του βιβλίου σου. Όντως ο φίλος σου είναι σπουδαίος. Καλοτάξιδο ψυχή μου( δεν θα βαρεθώ να στο εύχομαι)!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το βιβλίο σε φωτογραφικές «δόξες»! Έγινε αιτία για μία καλλιτεχνική σύνθεση σε μια πνευματική συνάντηση. Δεν μένει παρά να γνωρίσουμε και τα ενδότερα των Λαφύρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάρα πολύ ωραία παρουσιαση Κικη μου, καλοτάξιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα με πόση τρυφερότητα και θαυμασμό μιλάς για τους καλλιτέχνες φίλους σου!
    Μπράβο σου Κικούλα μου! Όλα μαζί συνθέτουν μια αρμονική εικονική και πνευματική πολυτέλεια!
    Να είσαι καλά κοπέλα μου και να έχεις ένα όμορφο βραδάκι! Πάντα καλοτάξιδο το Βιβλίο σου!
    Φιλιά πολλά με μια αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θαυμάσιο να ξεκινάς την λογοτεχνική σου καρριέρα έτσι.. καλή επιτυχία Κική και συγχαρητήρια στους Δημήτρη και Γιολάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να