Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 - ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα.
Τι κάνετε; Είστε όλοι καλά;
Πώς πάνε οι βροχές; :P

Eντάξει φτιάχνει ο καιρός οπότε ώρα για καλοκαίρι.

Λοιπόν, για σήμερα σας έχω το νέο τεύχος του ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού "Ανθρώπων Έργα" που αφορά τον Ιούνιο του 2015 και συμμετέχω και εγώ με ένα ολόκληρο ποίημα από το βιβλίο "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου".

Για να καταλάβετε, μαζί με έργα πολλών αξιόλογων δημιουργών και συνανθρώπων μου, μπορείτε να διαβάσετε και το ποίημα "Ελευθέρια Πορεία"΄, της ποιητικής συλλογής "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" ώστε να "πάρετε" μία μικρή γεύση για το περιεχόμενο του βιβλίου. (Σελ 154 - 161, στη στήλη "Απεικίσματα Σκέψης")

Θα χαρώ να μάθω την άποψή σας.

Ευχαριστώ για άλλη μία φορά τον κύριο Σάββας Τριανταφυλλίδης που μας χαρίζει μια προσεγμένη δουλειά και μας παρουσιάζει με όμορφο τρόπο διάφορα μονοπάτια της λογοτεχνίας που αρκετοί απο εμάς ζητάμε να επισκεφτουμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που επιμελείτε το ηλεκτρονικό αυτό περιοδικό και μας χαρίζει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Τιμή και χαρά μου που συνυπάρχω σε αυτό το εγχείρημα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους.

 Για να ξεφυλλίσετε το περιοδικό ακολουθήστε το λινκ:


Να σας υπενθυμίσω πως  μπορείτε να προμηθευτείτε τη ποιητική συλλογή "Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" καθημερινά (και μέχρι τις 21 Ιουνίου) από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 11.00 το βράδυ, στην 34η έκθεση βιβλίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 4. Η τιμή του βιβλίου είναι 10€.



"Τα Λάφυρα της Ψυχής μου" είναι μία ποιητική συλλογή που περιλαμβάνει 13 μοντέρνα, στοχαστικά, ανθρωποκεντρικά ποιήματα ποικίλης θεματολογίας που στρέφονται γύρω από τον άξονα των ανθρώπινων συναισθημάτων και προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να συλλάβουν και να αποδώσουν το θαύμα και το μεγαλείο του Ανθρώπου και της Ζωής.
Προσφιλείς εκφραστικοί μου τρόποι με τους οποίους επιτυγχάνεται ζωντάνια και παραστατικότητα είναι η θεατρικότητα (αποστροφή του ποιητικού υποκειμένου σε β ενικό, κινητικότητα των ηρώων και μια γενικότερη σκηνοθετική οργάνωση του χώρου και των προσώπων), η εικονοπλασία, το πεζολογικό ύφος, η απλή και καθημερινή σύνταξη και λεξιλόγιο.


Αυτλα για σήμερα φίλοι. Καλή συνέχεια σε όλους! Να περνάτε καλά και να χαμογελάτε πάντα!

Σχόλια

  1. Το/σε διαβάσαμε στο περιοδικό! Η δουλειά του Σάββα και όλων όσων δουλεύουν γι' αυτό είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και γι' αυτό κάθε φορά το διαβάζω με μεγάλη αγωνία, προσοχή και διάθεση!
    Να είσαι καλά Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το πολύ όμορφο σχόλιο! Χαίρομαι που σου αρέσει η δουλειά που κάνουμε στο περιοδικό και που το βρίσκεις ενδιαφέρον. Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Μαράκι μου καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια ειναι πως και εγω διαβάζω πάντα με προσοχή και καλή διάθεση το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό. Η δουλειά τους είναι προσεγμένη όσο πρέπει και φαίνεται αυτό. Να είσαι καλά κοριτσάρα μου! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σου Κικούλι μου μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ αυτό που διάβασα!!!!!
    Χίλια μπράβο σου!
    Καλή επιτυχία στην έκθεση να περάσεις τέλεια!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελενάκι μου! Να είσαι πάντα καλά! Φιλάκια πολλά! <3

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ το ξεφύλλισα Κική μου και σε χάρηκα καθώς κι άλλους μπλογκοφίλους της γειτονιάς που βρήκα μέσα!!! :)))
    Φιλάκια πολλά και να χει μια μαγευτική πορεία το βιβλίο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαριλενάκι μου αγαπημένο! Εύχομαι ότι καλύτερο και για σένα! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Διάβασα το πολύ καλό και αξιόλογο ποιήμα σου στο "Ανθρώπων Έργα" του κ. Σάββα Τριανταφυλλίδη.
    Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοποριακή πνευματική εργασία. Μπράβο σου.
    Θα ήθελα - αν ήταν δυνατόν - να είχα μια επαφή μαζί του για να φιλοξενήσει και κάποιους πολύ καλόυς εργάτες του λόγου - έμμετρου και πεζού - που έχουμε εδώ στην ξενητιά μας.
    Νάσαι καλά αγαπητή μου Κική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια νέε μου ηλεκτρονικέ φίλε. Ο κύριος Σάββας έχει απαντήσει απο κάτω στην ερώτησή σου και σου δίνει το μαιλ του για να επικοινωνήσετε. Είμαι σίγουρη πως θα έχετε μία άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ για όλα! Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  5. Κική είμαι πολύ χαρούμενος που δέχθηκες να δημοσιεύσουμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Ανθρώπων Έργα", ένα από τα λάφυρα της ψυχής σου! Η γραφή σου είναι εξαιρετική και εύχομαι ολόψυχα αυτή η ποιητική συλλογή να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Συνέχισε να γράφεις και να προάγεις τον πολιτισμό! Έχουμε ανάγκη σαν χώρα από δημιουργούς σαν εσένα! Σε ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά που δέχτηκες να φιλοξενήσουμε το "Ελευθέρια Πορεία".

    Υ.Γ. 1 Ευχαριστώ επίσης και όλους τους φίλους και τις φίλες που μπήκαν στην διαδικασία να διαβάσουν το περιοδικό.
    Υ.Γ. 2 Κύριε Κονταρίνη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στέλνοντας μήνυμα στο artdigimag@gmail.com
    Θα χαρώ πολύ να τα πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάββα μου ειλικρινά με κάνεις να κοκκινίζω με όσα μου λες. Ευχομαι να τα αξιζω και στο μελλον να τα αξιζω ακομη περισσοτερο. Ευχαριστουμε παρα πολυ για την υπεροχη δουλεια σας και τη συνολικη σας στηριξη! Να ειστε ολοι καλα!

      Διαγραφή
  6. Επιτέλους και ένα ολόκληρο ποίημα, καλό δείγμα της εν γένει συλλογής σου. Καλή η δουλειά του περιοδικού «Ανθρώπων έργα» αν και έχει λίγη δυσκολία στο χειρισμό. στο επόμενο τεύχος θα δούμε και κάτι ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ μου φίλε Σταμάτη.
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το ποίημα.
      Θεωρω πως δεν υπαρχει δυσκολια στην αναγνωση του περιοδικου, αντιθετα μπορω να πω πως προσωπικα το θεωρω αρκετα ευχρηστο.
      Στο επομενο τευχος δε ξερω αν θα δουμε ξανα κατι δικο μου, σιγουρα ομως θα δουμε εργα αλλων δημιουργων!

      Να εισαι καλα και να εχεις μια ομορφη μερα!

      Διαγραφή
  7. Κικίτσα μου σε διάβασα και πολύ το χάρηκα όταν σε ανακάλυψα ξεφυλλίζοντας!
    καλή συνέχεια να έχεις !
    Φιλιά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κική μου καλημέρα!
    Βλέπω τον ενθουσιασμό σου παντού για το δημιούργημά σου και σε χαίρομαι πολύ!
    Πολλές επιτυχίες εύχομαι και σύντομα να ακολουθήσουν και τα επόμενα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο, Κική μου και πάντα επιτυχίες σου εύχομαι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να