Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!


Που λέει και το γνωστό άσμα....


Εκφραστικοί μου φίλοι καλημέρα, Καλό Φθινόπωρο να έχουμε.

Καλά περάσαμε, ξεκουραστήκαμε, διασκεδάσαμε, κάναμε τον μίνι απολογισμό και τη περισσυλογή μας και όλα καλά και ωραία. Λίγο ήτανε, μα όσο κράτησε ήταν όμορφα.

Πώς το λένε; 

Α ναι! 

Όλα τα ωραία κρατάνε λίγο... ή μήπως βαριόμαστε και χάνουμε την ομορφιά τους; ;)

Επι ευκαιρίας, μιας και τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας εκτός απο τη πολιτική και οι μετέπειτα σπουδαστές μας, να ευχηθώ καλή φοιτητική σταδιοδρομία στα νέα παιδιά που κατάφεραν να κάνουν μια νέα αρχή στο όνειρο και να πω επίσης σε όσους δε τα κατάφεραν να μη στεναχωριούνται και να μη πάψουν να πολεμούν για να επιτύχουν στη ζωή τους ότι πραγματικά θελήσουν, ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγελματικής επιλογής. Στη ζωή ως άνθρωποι και ως πολίτες γενικότερα αναφέρομαι.

Περνάει γρήγορα όμως ο καιρός. Αναπολώ δικές μου περασμένες στιγμές τέτοιας εποχής και νοσταλγικά χαμογελώ με μια αφέλεια που μου αρέσει.

Λοιπόν, δε θα σας κουράσω άλλο για σήμερα μιας και που οι εκάστοτε προσαρμογές πρέπει να γίνονται σιγά σιγά και με σύνεση, θα σας ευχηθώ ολόψυχα ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο και σκεπτόμενη τους ανθρώπους που άφησαν την άδειά τους για τέλη του καλοκαιριού να περάσουν όμορφα και να χαλαρώσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλό Φθινόπωρο σε όλους! Με υγεία! Να είμαστε καλά και να χαμογελάμε! Αυτό μένει! ;)


Σχόλια

  1. Δεν θα ευχηθώ (όχι ακόμα, αν δεν φύγει ο Αύγουστος. Βλέπεις είμαι και ολίγον αντιδραστικό παιδί!) Καλό φθινόπωρο. θα ευχηθώ όμως ό,τι καλύτερο, δύναμη, υπομονή, αντοχή για όσα έρθουν... και πιστεύω πέρα από τα χειρότερα, θα έρθουν και τα καλύτερα! Ω, ναι! το πιστεύω! Μπορέι όντως τα όμορφα, τα ωραία να κρατάνε λίγο αλλά είναι δυνατά και μένουν για πάντα!
    Καλό Σ/Κ να έχεις Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά, κορίτσι μου: Αυτό μένει!
    καλώς επέστρεψες, λοιπόν!
    Και τώρα ήρθε η στιγμή να χαθώ εγώ! (Αυτό το Σαββατοκύριακο, σπάσαμε το ρεκόρ μας: 7 δουλειές! Βοήθειά μας! χαχα!)
    Σε φιλώ πολύύύύ, εκφραστικό μου πλάσμα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... προσαρμοστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό φθινόπωρο, με υγεία και δημιουργικότητα. Και για μας και για τους νέους φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω να ευχηθω καλο υπολοιπο καλοκαιριου,μιας και τωρα πια το καλοκαιρι κραταει εξι μηνες,που ειναι οι τεσσερις εποχες που ειχαμε?τωρα απο καλοκαιρι κατευθειαν χειμωνα και το αντιστροφο.Στα παιδια που περασαν να ευχηθω πρωτα απο ολα μετα τιην ολοκληρωση των σπουδων τους να παραμεινουν στην Ελλαδα(τετοιες εποχες τετοια λογια,τελοσπαντων)σε οσα παιδια δεν τα καταφεραν υπομονη μη το βαλετε με τιποτα κατω,αλλωστε οπως προαναφερθηκε ολα τα καλα κρατανε λιγο ετσι ειναι ομως,ακι σας τα λεει ενας ανθρωπος που στα κακα εζησε μια ολοκληρη σχεδον ζωη,και τωρα στα 40 και κατι ειναι σαν να ξαναρχιζω απο την αρχη τη ζωη μου,και παλι ομως μου αρεσει.Για αυτο κοιταξτε τα καλυτερα σας χρονια να τα περασετε οπως πραγματικα σας αξιζει κι οχι να τα αφησετε οπως τα εχασα εγω.Αλλωστε καμμια δυσκολια δεν ειναι ανυπερβλητη και κανενα εμποδιο δεν μπορει να σας σταματησει.Κανω στοπ γιατι θα σας κουρασα.Καλη σας μερα και πολλα ομορφα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά να περνάς... είτε όταν κάνεις διακοπές... είτε όχι..καλόν Χειμώνα!! με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα.
    Επιστροφή στη μπλοκογειτονιά.
    Κι΄εγώ μόλις επέστρεψα.
    Καλό φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς την! Είναι νωρίς για να ευχηθούμε καλό χειμώνα οποτε απλά... καλή επαναπροσαρμογή!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς όρισες Κική μου ❣ ❣ Εύχομαι να πέρσας ωραία και να ξεκουράστηκες!!! Ακόμα δεν έυχομαι φιλενάδα για το φθινόπωρο!!! Από Οκτώβρη το φθινόπωρο για μένα!!! Είδες πλεονέκτρα!!!! Χιχιχιχι!!!
    Συγχαρητήρια σε όλα μα όλα τα παιδιά για τον αγώνα που δίνουν για τα όνειρά τους!! Κι αν κάποια δεν πέρασαν, να μην έχουν θέμα.. η ζωή έχει αμέτρητα μονοπάτια!!!
    Καλό σ/κ να χεις εκφρασούλα μου και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου ❣ ❣ Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ καλό φθινόπωρο δεν εύχομαι γιατί με τον καιρό ποτέ δεν ξέρεις, αλλά να περνάμε καλά, αυτό θα ευχηθώ.
    Φιλάκια Κική μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό Φθινόπωρο, αλλά εγώ Καλοκαίρι θα το βαφτίσω και αυτό, επειδή είναι η εποχή που μου αρέσει περισσότερο.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κική μου καλησπέρα. Κατ'αρχήν να πούμε καλή συνέχεια καλοκαιριού γιατί το Φθινόπωρο απέχει πάρα πολύ ουσιαστικά.
    Κατά δεύτερο, καλώς όρισες, εύχομαι να πέρασες όμορφα.
    Κατά τρίτο, εμείς παραμείναμε ακόμα μια χρονιά ...θαλαμοφύλακες της ελεεινής Πόλης και τίποτα παραπάνω χωρίς καν διάλειμμα. Απλά ας το κρατάμε στο μυαλό μας και μην θεωρούμε ...δεδομένες τις διακοπές κάθε ανθρώπου.
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό Σαββατοκύριακο και με χαρά να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλό φθινόπωρο. Μακάρι να ήταν το φθινόπωρο και φθηνόπωρο! Καλή επιστροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά - σιγά αρχίσαμε να επιστρέφουμε όλοι στις βάσεις μας!!!!! Καλό φθινόπωρο εκφραστικό μου κορίτσι!!!! Πάντα εμπνεύσεις και χαμόγελα σου εύχομαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλη επιστροφή! Μου λείπει ηδη το καλοκαιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου καλώς γύρισες, εγώ θα ευχηθώ μία καλή..νέα σεζόν και σύντομα θα σου στείλω το βιβλίο με τα ποιήματα που μου έδωσε να σου..στείλω ένα φίλος μας συγγραφέας και ποιητής εδώ από τη Θεσσαλονίκη που του έδωσα το βιβλίο σου να το διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λαφυράκι μου καλώς όρισες στα πάτρια, ελπίζω να ξεκουράστηκες και να γέμισες με καλοκαιρινά λάφυρα τις φαρέτρες σου.
    Καλό αποκαλόκαιρο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλως σας βρήκα όλους! Θα τα λέμε συχνά απο δω και πέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να