Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΑΣ.


Η εκφραστική φίλη μας φίλη Χριστίνα ή αλλιώς Ανδρομέδα, όπως υπογράφει στη μπλοκόσφαιρα, είχε μια ξεχωριστή ιδέα, την οποία είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν, να φτιάξει βραβειάκια για όλα τα μπλοκόσπιτα που παρακολουθεί και αντί για ερωτήσεις, να τα συνοδέψει με λέξεις που εμείς συνειρμικά θα απαντήσουμε.

Εκτός απο μια ξεχωριστή ιδέα και κίνηση, πιστεύω πως θα ήταν και μια αρκετά κουραστική διαδικασία αλλά όταν κάνεις κάτι με αγάπη και χαρά, σίγουρα απλουστεύετε η συνολική διαδιακασία. Για το λόγο του ότι το θεωρώ αρκετά κουραστικό και δύσκολο όλο αυτό που έκανες αγαπημένη, εκφραστική φίλη, σου οφείλω ένα ακόμη μεγαλύτερο Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων μας δηλαδή.

Είσαι υπέροχη, δημιουργική και εκφραστική με πάντα ιδιαίτερο τρόπο! :) 


Πάμε σιγά σιγά να δουμε τα βραβειάκια που πήρα εγώ (μιας και μου χάρισε δύο) και να απαντήσω στις λεξούλες τους.


Βραβείο Έμπνευσης


"Για τους φίλους που ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους μέσα από δημιουργικά άρθρα και όμορφα διηγήματα.









σκέψεις ~ καθημερινότητά μου, πολλές και μπερδεμένες ενίοτε
έμπνευση ~  τα πάντα γύρω μου, κυρίως ότι με αγγίζει με το δικό του τρόπο.
επιθυμία ~ υγεία, ευτυχία, αγάπη, πολλά βιβλία, προσιτά όνειρα
λέξεις ~ έκφραση, ζωή, ευτυχία, μέλλον, συναισθήματα, όνειρα, ελευθερία, τελλίτσες (...)



Βραβείο Παρεούλας


"Για τους φίλους που δεν έχουν κάποιο θεματικό ιστολόγιο μα ξέρουν να κάνουν το πιο γλυκό και σημαντικό απ' όλα, να μας κρατούν παρεούλα.


δεν έχουν κάποιο θεματικό ιστολόγιο μα ξέρουν να κάνουν το πιο γλυκό και σημαντικό από όλα. Να μας κρατούν παρέα. - See more at: http://andromeda-mygalaxy.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html#sthash.0muNQfUZ.dpuf
Θα μου επιτρέψετε εδώ να πω δυο λόγια. 
Καταρχάς όλα τα βραβεία είναι υπέροχα και σαν σκέψη και σαν εικόνα, όμως το συγκεκριμένο και σαν σκέψη και σαν εικόνα νιώθω πολύ περήφανη που το πήρα. Νιώθω πως το αξίζω πιο πολύ απο τις έμπνευσης γιατί αν κάτι με εκφράζει και με συνοδεύει πάντα στη ζωή μου είναι η παρέα, η καλόβουλη παρέα.

Δε θα πω πως έχω πολλούς φίλους μιας και που οι πραγματικοί φίλοι είναι λίγοι, όμως παρέες έχω πολλές και μεγάλες. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου με πολύ κόσμο γύρω του και παρόλο που μεγάλωσα χωρίς αδέρφια στη πορεία νιώθω οτι απέκτησα πολλά απο αυτά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δε μπορούν τις μεγάλες παρέες γιατί χάνεται η επικοινωνία και είναι λογικό, στη περίπτωσή μου όμως θέλω να πω πως μάλλον ισχύει το αντίθετο. Όσο κι αν φαίνομαι συνηθισμένος άνθρωπος, σε κάποια θέματα λειτουργώ εντελώς αντίστροφα απο άλλους. Όταν όμως βρίσκομαι σε παρέα νοιάζομαι για τη παρέα, όχι για τον εαυτό μου. Ανέκαθεν μου άρεσε να φροντίζω να περνάει καλά ο περίγυρός μου. Εξάλλου τι μας μένει απο τη ζωή; Στιγμές! Ας φροντίσουμε να είναι εμπλουτισμένες με πολλά χαμόγελα και απεριόριστες συζητήσεις ποικίλης θεματολογίας.
Για πάμε να δούμε και τις λεξούλες που απαντάω σε αυτή τη κατηγορία.



συντροφιά ~ κάτι διαχρονικό, που επενδύεις πάνω του για το μέλλον.
  ζωή ~  ένας αδιάβατος δρόμος, ένα αδιέξοδο πέρασμα.
  αγάπη ~ τόση όση χρειάζεται για να ευφρανθεί η καρδιά μας και να ζεσταθεί το ψύχος της ψυχής μας.
  καρδιά ~ ένα πολύτιμο όργανου του ανθρώπου, ο πολύτιμος λίθος του συναισθήματος.



Αχ! (ανακούφιση και χαμόγελο μαζί)
Και αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ όμορφα.
Θέλω να πιστεύω πως κάπου παρακάτω θα καταφέρω να φτιάξω και εγώ ένα βραβείο για όλους σας.
Να είστε όλοι καλα! :)

Για τους φίλους που ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους μέσα από δημιουργικά άρθρα και όμορφα διηγήματα.
λέξεις:
σκέψεις
έμπνευση
επιθυμία
λέξεις
- See more at: http://andromeda-mygalaxy.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html#sthash.G39je3ju.dpuf
Βραβείο έμπνευσης
Βραβείο έμπνευσης
Βραβείο έμπνευσης
Βραβείο έμπνευσης

Σχόλια

  1. Μπράβο Κικίτσα μου!
    Σε νιώθω σαν μεγάλο παιδί και μπορώ άνετα να σε φανταστώ μέσα σε μεγάλες παρέες να χαμογελάς συνέχεια!
    Φιλάκια πολλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπως ετσι ειμαι Αριστεα μου.
      Μεσα επεσες.
      χιχιχιχ

      φιλια πολλα και απο εμενα

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα γλυκιά μου φίλη!!! Υπέροχα τα βραβειάκια αλλά το κλείσιμό σου είναι το κάτι άλλο... πολύ με άγγιξε όπως έχει συμβεί και με τα "λάφυρα". Το έχεις το χάρισμα Κική μου!!!
    Την καλημέρα μου!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κική! Σου αξίζουν τα υπέροχα βραβειάκια της Χριστίνας μας!
    Να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς!
    Σε φιλώ
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου καλημέρα!
      Θελω να σου πω πως επισκεφτομαι συχνα το μπλοκ σας αλλα δεν εχω λογαριασμο google και δε μπορω να σχολιασω.
      Μπορω μονο σε σχολιο μπλοκερ.
      Θελω να ξερεις οτι σας παρακολουθω.
      Ελπιζω να δεις αυτο το σχολιο.
      Καλημερα και ευχαριστω πολυ!
      Να εισαι παντα καλα!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για τα βραβειακια σου και για τις υπεροχες απαντησεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τα βραβεία τής αγαπημένης και πάντα πρωτοπόρας Χριστίνας μας! Να είσαι καλά Κικάκι και καλό σ/κ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κική μπράβο.......!!! θαρρώ επάξια οι διακρίσεις αυτές. Να σε απολαμβάνουμε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ τι ωραία που τα επιμελήθηκες! Χαίρομαι που τα ευχαριστήθηκες! Κι εγώ μοναχοπαίδι αλλά παιδί της παρέας! (ρε να μην πιούμε καφεδάκι στον Καραγκιόζη...) Σ ευχαριστώ καλή μου για την ανάρτηση! Άντε να περάσεις ένα σούπες Σ/Κ και να μου φιλήσεις την Χαλκίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα να μη πιούμε αυτόν τον άτιμο καφέ; ;)
      Την επόμενη φορά, δε πειράζει.
      Εγώ σε ευχαριστώ για όλα!
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  8. Μας ξετρέλανε το Χριστινιώ με τα βραβεία της!! Να τα χαρείς Κική μου και πάντα να σαι έτσι χαρούμενη, κεφάτη και δημιουργική!!
    Φιλάκια και καλό σ/κ να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να