Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΧ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ.


Μα τι πήγε και έκανε και φέτος το αγαπημένο μας μελαχρινό κορίτσι;
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να είναι εκεί για όλους εμάς, να μας σκέφτεται, να δημιουργεί και να μας χαρίζει κάτι απο την όμορφη ψυχή της.
Ειδικά το φετινό της μήνυμα πιο αναγκαίο απο ποτέ.

Τα δωράκια, απο τα χεράκια της, καρτούλα χειροποίητη ευχών άκρως ευρηματική και πλεκτό σουπλά για την κούπα μας, το οποίο θα χρησιμοποιούμε παρακαλώ μόνο για το προσωπικό τους μπλοκ μιας και που είναι ο Γιάννης και η Γιάννα, διότι αλλιώς θα αυτοκαταστραφεί! :P

Άκουσον άκουσον δηλαδή, 
Α πα πα, σκανταλιάρα το Συριανό μας κορίτσι.




Ευχαριστούμε πολύ όμορφο και ξεχωριστό πλάσμα του κόσμου μας!
Μου άρεσε πάρα πολύ η συλλογική σκέψη, να υπάρχουν κοινές ευχές για όλους αλλά μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός πως κάτω κάτω υπήρχαν λίγα λόγια - ευχές, για καθέναν απο εμάς ξεχωριστά.

Δεν έχω λόγια, είσαι καταπληκτική.
Το πόσο δύσκολο, απαιτητικό και χρονοβόρο είναι να τα φτιάξεις όλα αυτά είναι αδιανόητο για εμένα που δε τα πάω καλά ούτε με το προγραμματισμό μα ούτε και με την οργάνωση.

Να προσαρμόζεσαι λοιπόν το μήνυμα της φετινής κάρτας στις οποιεσδήποτε αλλαγές και να βάζεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτές. Να μη σε παρασέρνουν, να τολμάς να τις ζεις και να τις γεύεσαι. 

Επι ευκαρίας, θα μοιραστώ μαζί σας μία φωτογραφία bonus, όπως την χαρακτήρισε και μου χάρισε η Γιάννα από τον δεύτερο γύρο φωτογράφισης των Λαφύρων που δεν έχω ανεβάσει ακόμη στο μπλοκ να τις μοιραστώ μαζί σας αλλά θα το κάνω άμεσα και είναι η ακόλουθη:



Τι έκανε λοιπόν το Συριανό κορίτσι; Τοποθέτησε μέσα στο Θέατρο Απόλλων τα Λάφυρα, με την ευχή κάποια στιγμή να δει ένα μονόπρακτό τους εκεί.

Το Θέατρο Απόλλων κατασκευάστηκε το 1862-1864 σε σχέδια του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Πιέτρο Σαμπό και η σχεδίαση του είναι επηρεασμένη από τέσσερα τουλάχιστον ιταλικά πρότυπα.
Η λειτουργία του άρχισε στις 20 Απριλίου 1864, με το Ριγκολέττο του Βέρντι.

Είναι ένας εκπληκτικός και επιβλητικός χώρος 150 ετών και το αποκαλούν μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνο!
"Τί το καλύτερο από το να μπουν τα Λάφυρα εκεί, ε???!"

Με αυτή ακριβώς τη "τσαχπίνικη" ερώτηση έκλεισε τα λόγια της η Γιάννα και εγω ακόμη χαμογελάω.
Αλήθεια, πόσο τυχερή μα και πόσο ευγνώμων αισθάνομαι για όλους εσάς; Το ευχαριστώ μου λίγο μα αληθινό. Ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου για όλα! Απόλαυσα ιδιαίτερα όλο αυτό το ταξίδι, εύχομαι το ίδιο και εσύ. Τα φιλιά και την αγάπη μου όλη στο κοριτσι αυτό, που με τόσο ενθουσιασμό και χαρά, μου χάρισε κατι τόσο όμορφο, ιδιαίτερο και άκρως τιμητικό προς εμένα. 

Να είσαι πάντα καλά αγαπημένη και πάντα οι άνθρωποι να σου προσφέρουν εις διπλούν την αγάπη και την χαρά που τόσο απλόχερα τους δίνεις.

Καλημέρα σε όλους τους εκφραστικούς μου φίλους.
Να είστε πάντα καλά!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες μας! 
Να τις χαιρόμαστε και να τις αγαπάμε πάντα!

Σχόλια

  1. αχαχαχαχα Τρελοσυριανάκι δεν την αποκαλώ; Κάτι ξέρω!
    Κι εγώ την έχω ανάρτηση σε λίγο Κικίτσα μου !
    Πολύ ωραία παρουσίαση έκανες!
    Θα έχουμε το ίδιο σουβέρ (εννοείται και κάρτα) και κάτι θα μας ενώνει, την ώρα που θα πίνουμε τον καφέ μας!
    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα, ενδιαφέρουσα παρουσίαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χορταστική ανάρτηση για το πνεύμα και την ψυχή μας... τα άλλα χορταστικά είναι δική μου ευθύνη! :)

    Καλημέρα Κική!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι από τις καρτούλες που σου φτιάχνουν την διάθεση και κυρίως γιατί είναι σταλμένες από ένα χαρούμενο κορίτσι.
    Καλημέρα Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχα! Ευχαριστώ για το... αφιέρωμα!!! (Επιτέλους κατάφερα να ανοίξω υπολογιστή σήμερα! Έχει τόσο όμορφη μέρα που χόρτασα να βάζω πλυντήρια! χαχα!)
    Κική μου, τί να γράψω τώρα εγώ, μετά από όλα αυτά?! Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να ξεστομίσω! Με κάνετε και ντρέπομαι! Και ομολογώ πως αυτό που έγραψε το Αριστάκι, δεν το είχα σκεφτεί, αλλά χαίρομαι διπλά, αν μπόρεσα να "ενώσω" κατά κάποιον τρόπο, όχι μόνο εμένα με εσάς, αλλά και εσάς μεταξύ σας! Το βρήκα πολύ γλυκό και εύστοχο!
    Σε φιλώ πολύ και να θυμάσαι πως πιστεύω σε εσένα!!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Κικίτσα μου
    Να την χαιρόμαστε την Γιάννα μας
    που σε όλους δίνει απλόχερα χαρά!!!!
    Το παιδί.....

    φιλάκια πολλά και στις δυο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα φοβερό μπράβο στο Τζοανάκι το γλυκό μία άξια κίνηση πάντα και τι όμορφη φωτο και μπράβο και στα λάφυρα !!!! σας φιλώ και τις δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαρείς τα υπέροχα δώρα της Γιάννας μας, Κική μου!
    Η φωτογραφία της μου άρεσε πολύ!
    Φιλιά και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουν οίστρο οι Συριανοί Κική. Είναι άνθρωποι της τέχνης και της τρυφεράδας. Πολύ όμορφη χειρονομία όντως.
    Πολλά φιλιά κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το χαρείς κι εσύ το δωράκι σου Κική μου!! Κι η φωτό στο θέατρο είναι άψογη!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι άπαιχτη η Ιωάννα μας!! ιδέες, κατασκευές, αγάπη, ευχές, όλα της πανέμορφα!! ευχαριστώ κι εγώ Ιωάννα μου γλυκιά μου, και από εδώ!! φιλάκια και σε σένα γλυκιά μου Κική, να τα χαρείς τα δωράκια σου !!! είμαστε από τις τυχερές!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να