Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ.


Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα.
Τι μου κάνετε, εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Πριν δύο μέρες κατέφθασε ο μυστικός μου Άγιος και μου πρόσφερε υπέροχα χειροποίητα δώρα που συνοδεύονταν απο ακόμη πιο υπέροχα ζεστά και τρυφερά λόγια καρδιάς.

Καταρχάς να θυμίσουμε πως η ιδέα του Secret Santa (Μυστικός Άγιος Βασίλης) είναι μία ιδέα της αγαπημένης μας Μαριλένας στην οποία συμμετέχω για πρώτη φορά και πραγματικά νιώθω πολύ πολύ όμορφα.


Για όσους δεν ξέρουν, πρόκειται για μια μυστική ανταλλαγή δώρων που προκύπτει απο κλήρωση των συμμετεχόντων. Όσοι δε προλάβατε αυτή τη χρονιά να συμμετάσχετε, υποθέτω πως θα τα καταφέρετε του χρόνου που πιστεύω πως θα ξαναγίνει μιας και που για εμάς στα μπλοκς είναι κάτι σαν παράδοση πια.


Για ελάτε όμως να δούμε αυτά τα όμορφα που ο δικός μου μυστικός Άγιος Βασίλης, με το πανέμορφο όνομα Ειρήνη, μου έφτιαξε και μου έστειλε:




Σε αυτή τη γιορτινή φωτογραφία μπορείτε να τα απολαύσετε όλα μαζί. Υπάρχει μια πραγματικά πανέμορφη χειροποίητη κάρτα ευχών που πραγματικά είναι γεμάτη με ζεστά λόγια καρδιάς που με συγκίνησαν και με έκαναν να χαμογελάσω τρυφερά αλλά προτιμώ να τα κρατήσω μόνο για μένα, να ευχαριστήσω τη μαμά Ειρήνη και να τις ανταποδώσω τις τόσο εγκάρδιες ευχές της! 

Όπως βλέπετε υπάρχει επίσης ένα μικρό καλαθάκι να το πω; Δε ξέρω και πως ακριβώς λέγεται που είναι κι αυτό χειροποίητο, ζωγραφισμένο & πασπαλισμένο με χρυσόσκονη. Απεικονίζει ένα γλυκό γλυκό ταρανδάκι και μέσα του υπάρχει ένα μικρό πράσινο πουγκάκι με καραμελίτσες!! Ναι! Πολύχρωμες μικρές καραμελίτσες! Επίσης και δυστυχώς δε μπορώ να σας το δείξω καλά, θα μας πει και η Ειρήνη βέβαια αν ήταν ακριβώς έτσι γιατί υπήρχε ένα μικρό όμορφο γούρι μέσα στο πακέτο με την αναγραφή του έτους 2016, ένα κλειδάκι και τρις μικρές μπαλίτσες χρώματος οι δύο κόκκινες και η μία πράσινη, που κατα τη μεταφορά του λύθηκε και δε ξέρω αν το σύνθεσα σωστά. Πέρασα τις δύο άκρες των κορδονιών απο το γουράκι στις τρύπες απο το καλαθάκι και το έδεσα προσεκτικά. Πιστεύω Ειρήνη μου να το έκανα όπως πρέπει να είναι αλλά και να μην το έκανα οφείλω να σου πω πως μου αρέσει πολύ πολύ!

Και πάμε τώρα στην αξιοθαύμαστη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με τα ξυλαράκια απο τις κανέλες που μου έφτιαξε. Πολλά κυβάκια δημιουργήθηκαν και μοσχοβόλησε το σπίτι μου κανέλα. Φόρεσαν τις κόκκινες κορδέλες τους για να είναι άκρως γιορτινά και στολίστηκαν με ένα μεγάλο πράσινο φιόγκο που τα έκανε να δείχνουν τόσο μα τόσο μεγαλοπρεπή!! Αχ πόσο μου άρεσαν και πόσο τα καμαρώνω!!! :)

Ορίστε και μοναδικές πόζες για το κάθε ένα δωράκι:


H καρτούλα μας:

 
 


Το ταρανδάκι μας με το γουράκι του:

 

 Και για το τέλος οι όμορφες κατασκευές με την κανέλα:




Ξέρετε οτι η κανέλα συμβολίζει τα εξής:
Πνευματικότητα, Επιτυχία, Ψυχικές δυνάμεις, Λαγνεία, Προστασία, Αγάπη 
Τόσες πολλές αρετές λοιπόν, αρετές που εύχομαι για τον καθέναν σας προσωπικά! 

Ειρήνη μου, Μυστικέ μου Άγιε Βασίλη με το μπλοκ "Μαμαδοιστορίες" σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα δώρα σου και τα λόγια ευχών και καρδιάς που τόσο απλόχερα μου χάρισες. 
Εύχομαι Καλές Γιορτές με υγεία και χάρα σε σένα και στην οικογένειά σου καθώς επίσης και σε όλους εσάς τους εκφραστικούς μου φίλους.

Μαριλένα μου ευχαριστούμε τόσο πολύ για την υπέροχη σκέψη σου που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας έφερε κοντά με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Επι ευκαιρίας, μιας και υπήρξα και εγώ Μυστικός Άγιος Βασίλης στην όμορφη Μαρία της Ορεστιάδας, μπορείτε εδώ: http://blissinsmallthingsl3.blogspot.gr/2015/11/secret-santa-swap.html, να απολαύσετε και εμένα. :)

Όμορφη μέρα σε όλους. Να είστε πάντα καλά! 

Σχόλια

  1. Να τα χαρείς τα δώρα σου Κική μου. Να είσαι καλά.
    Σου αφήνω και ευχές για καλά Χριστούγεννα
    Να περάσεις αξέχαστα όπως εσύ θέλεις
    Χρόνια πολλά και καλά
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου ημέρα, Κική μου!
    Πρέπει να σου πω ότι περνώντας οι ημέρες η αγωνία μου για το αν και πότε θα λάβεις το δώρο σου όλο και μεγάλωνε μιας και πάνε περίπου δυο εβδομάδες πια από την ημέρα που στο έστειλα. Χαίρομαι, λοιπόν, πολύ που έφτασε στον προορισμό του, το έλαβες και σου άρεσε!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου και για το πως ανέδειξες τις δημιουργίες μου με τις υπέροχες φωτοραφίες σου. Συμμετείχα και εγώ για πρώτη φορά εφέτος στη μυστική αυτή ανταλλαγή που διοργάνωσε η Μαριλένα και χάρηκα όλη αυτή τη γλυκιά διαδικασία του δούναι και λαβείν στο και από το άγνωστο σαν μικρό παιδί!!!
    Η κατασκευή με τις κανέλες που σου έφτιαξα είναι ένα σετ από σουβεράκια με χρώμα Χριστουγέννων για το ρόφημα ή το ποτό σας τις ημέρες των εορτών που έρχονται και όχι μόνο. Ελπίζω να τα αξιοποιήσεις και να τα χρησιμοποιήσεις.
    Η θηκούλα-κουτάκι με τις καραμελίτσες δημιουργήθηκε με την μεταμόρφωση ενός μικρού ρολού από χαρτί υγείας και πολύ σωστά κατάλαβες ότι οι κορδελίτσες με τις χάντρες, το κλειδί και το 2016 είναι ένα τύπου γουράκι που συνέθεσα για να κλείσω το πουγκί με τις καραμελίτσες στη θέση τους.
    Με κάνεις τόσο χαρούμενη με τη χαρά σου!!! Το δώρο σου υλοποιήθηκε με αγάπη και ζεστασιά! Εύχομαι να περάσεις όμορφες, ζεστές γιορτές και να έχεις μια υπέροχη νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κικίτσα μου γλυκιά
    να τα χαρείς τα δωράκια σου
    Πολύ ωραία η παρουσίασή τους

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κική, είναι πραγματικά υπέροχα και να τα χαρείς και καλές γιορτές!
    Τι ωραία περνάμε (και) στις γιορτές εμείς οι bloggers! Καλό σ/κ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχοντας λάβει μέρος πέρυσι σε νιώθω για το πόσο μαγική είναι αυτή η διαδικασία της μυστικής ανταλλαγής!!
    Και του χρόνου Κική μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ξαναλέω Κική μου, είναι πανέμορφο να δέχεσαι και να μοιράζεις δώρα. Και πολύ καλή αυτή η ιστορία που κρατάτε χρόνια. Πάρα πολύ όμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές;;; Σουβέρ από κανέλα;; Πόσο πρωτότυπο και μυρωδάτο!!!
    Κική μου να τα χαρείς τα δωράκια σου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα και την Ειρήνη για την υπέροχη συμμετοχή σας στην ανταλλαγή μας!!
    Να στε καλά και με το καλό να μας έρθουν από βδομάδα κι οι γιορτές!!
    Φιλάκια ολόγλυκα και καλό σ/κ!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Μαριλένα μου για τα όμορφα λόγια σου!!! Πόσο χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα και η δημιουργία μου με τις κανέλες! Τα φιλιά μου, καλές γιορτές σε όλους μας!!!

      Διαγραφή
  8. Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές;;; Σουβέρ από κανέλα;; Πόσο πρωτότυπο και μυρωδάτο!!!
    Κική μου να τα χαρείς τα δωράκια σου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα και την Ειρήνη για την υπέροχη συμμετοχή σας στην ανταλλαγή μας!!
    Να στε καλά και με το καλό να μας έρθουν από βδομάδα κι οι γιορτές!!
    Φιλάκια ολόγλυκα και καλό σ/κ!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωπω, ομορφιές!!! Φαίνονται πολύ προσεγμένα! Μπράβο στην κοπέλα!
    Να τα χαρείς τα δώρα σου, κορίτσι μου! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κικίτσα να τα χαρείς τα δωράκια σου και πάντα τέτοιες εκπλήξεις σου εύχμομαι!!! Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω ξετρελαθεί με αυτή την ανταλλαγή. Τι τέλεια ιδέα!
    Πολύ ωραία τα δώρα.
    Καλημέρα Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφα! Να τα χαρείς, Κική μου, και του χρόνου με υγεία!
    Φιλάκια πολλά, καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλεια, τέλεια, τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα Κίκου μου!
    Να τα χαρείς!
    καλή εβδομάδα να έχει αγαπάκι μου♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΑΒΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΑΓΗ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΚΑΙ ΦΕΤΟς ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟς ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΟΜΑΔΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ ομορφα δωρακια!! να τα χαρεις!
    Καλη εβδομαδα! να περασεις ομορφα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά Χριστούγεννα, πάντα με χαρές, δώρα, αγάπη... με υγεια , βεβαίως... καλή επιτυχία επισης, για το όμορφο βιβλίο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να