Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΑΡΜΠΙ. :)


Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα.

Σήμερα της Αγίας Βαρβάρας, μεγάλη η χάρη της, εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες μα θέλω να ευχηθώ και καπως πιο ξεχωριστά στην αγαπημένη μου φίλη, Barbie.

Τη Βαρβάρα τη γνώρισα πολλά χρόνια πριν, κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μας σπουδών αλλά δεν κάναμε παρέα τότε, τα τυπικά περισσότερο. Χρόνια μετά, το 2009 συγκεκριμένα που άρχισα να κατοικώ στη Χαλκίδα, αρχίσαμε να κάνουμε τακτική παρέα, παρέα που κατέληξε σε μια μακροχρόνια, έντονη και δυναμική φιλία.

Στη μεχρι τώρα ζωή μου και ευχαριστώ το Θεό για αυτό, περιστοιχίζομαι απο πολλούς ανθρώπους, ανθρώπους που είτε αποκαλούνται φίλοι, είτε παρέα, είτε γνωστοί, εχώ την χαρά και την ευλογία να παίρνω όμορφα συναισθήματα και να μοιράζομαι ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους και  να προσπαθώ να ανταποδώσω όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που τόσο απλόχερα μου χαρίζουν.

Με τη Barbie όμως, είναι αυτό το ανεξήγητο και διαφορετικό που λες είναι δυνατόν να συμβαίνει; Για παράδειγμα απο τον τρόπο που θα γελάσω μπορεί να καταλάβει τι σκέφτομαι ή απο τον τρόπο που θα κοιτάξω πριν μιλήσω μπορεί να καταλάβει με πιο θέμα θα καταπιαστώ, το ίδιο βέβαια μπορώ να καταλάβω και εγώ σε εκείνη. Μπορεί να είμαστε σε μεγάλη παρέα και όταν κοιταχτούμε να καταλάβουμε τι θέλει να πει "βουβά" η μία στην άλλη. Πιστεύω πως όλα αυτά σας είναι γνώριμα και τα έχετε ζήσει και εσείς με τα άτομα που αποκαλείτε κολλητούς ή κολλητές αλλά πραγματικά είναι όμορφο να ξέρεις πως κάποιος άνθρωπος μπορεί να σε αντιληφθεί πλήρως χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις και αυτό που πραγματικά μου προκαλεί έκπληξη σε αυτη τη φιλία είναι το οτι είμαστε τόσο διαφορετικοί και αντίθετοι χαρακτήρες που απορώ πως είναι δυνατόν να συνεννοούμαστε τόσο καλά και εύκολα.

Η Βαρβάρα μου είναι πραγματικά πολύ ήρεμος άνθρωπος, εγω πάλι μια τρέλα την έχω.
Μιλάει αργά και σταθερά ενω εγώ γρήγορα και πολλές φορες ακατάπαυστα.
Είναι οργανωτική και τελειομανης, ειμαι απρογραμματιστη και παντα της τελευταιας στιγμης.
Οταν ενα θεμα την ενδιαφερει θα ασχοληθει εξονυχιστικα με αυτό και θα βρει τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε να σχηματίσει τη δική της άποψη, οταν ενα θεμα με ενδιαφέρει θα ασχοληθώ στην αρχή και μετά θα το παρατήσω, συλλέξω δε συλλέξω γνώμες - πληροφορίες, θα το παρατήσω και θα καταπιαστώ με κάτι άλλο.
Σκεφτομαι πως είμαστε τόσο αντίθετοι χαρακτήρες μιας και που τα επανω είναι ελάχιστα απο τα όσα διαφέρουμε, που προσέξτε είμαστε η μία το αντίθετο άκρο της άλλης,  μα καταλήγω πως μάλλον σε αυτές τις διαφορές οφείλεται η αληθινή φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά μας και νοιαζόμαστε με πραγματικό τρόπο η μία για την άλλη.

Αν με ρώταγε κάποιος αυτή τη στιγμή ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φιλίας για εσένα θα απαντούσα μονομιάς το χαμόγελο, το έντονο εκείνο χαμόγελο που μοιράζεσαι με έναν συνάνθρωπό σου ακόμη και στα δύσκολα και με τη Βαρβάρα γελάμε πολύ και δυνατά, τόσο δυνατά που άνετα τρομάζουν άνθρωποι απο το δυνατό μας γέλιο :P ή παρασύρονται θα τολμήσω να πω. ;)




Να 'μαστε και εδώ, πρόσφατες πρόσφατες.
Εχουμε πλάκα θαρρώ.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, Βαρβάρα μου!
Να σε χαιρόμαστε και να σε αγαπάμε πάντα.
Εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου και σύντομα να έρθει κάτι που επιθυμείς πολύ! ;)

Και θα κλείσω την ανάρτηση τούτη με τρία αγαπημένα μου γνωμικά για το πιο καλοσυνάτο άνθρωπο που εχω γνωρίσει μεχρι στιγμής στη ζωή μου, δηλαδή για εσένα που πραγματικά σου ταιριάζουν "γάντι." :) :) 


Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια.


Το καλύτερο κομμάτι στη ζωή ενός καλού ανθρώπου είναι οι μικρές, ανώνυμες, λησμονημένες πράξεις του καλοσύνης και αγάπης.


Δεν είναι ούτε η ευφυΐα ούτε η φήμη που δείχνουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής. Είναι η καλοσύνη


Κάθε Καλό στη ζωή σου Μπαρμπίτα μου!
Να γαληνεύεις και να χαμογελάς πάντα με τον τόσο ήρεμο τρόπο που γνωρίζεις!

Σε αγαπώ πολύ! <3 

Σχόλια

  1. Καλημέρα Κική μου!! Τι τρυφερή ανάρτηση!!
    Χρόνια πολλά στην γλυκειά σου φίλη και να στε πάντα έτσι μονιασμένες και αγαπημένες!!
    Φιλάκια ολόγλυκα εκφρασούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώ, Κική μου! Τί γλυκιά ανάρτηση! Να τη χαίρεσαι τη φίλη σου!
    Να είναι γερή και πάντα ευτυχισμένη!
    Απ' ό,τι κατάλαβα, πρόκειται για ένα πλάσμα-θησαυρό! Να μεταφέρεις τις ευχές μου μαζί με πολλά ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    (Άντε, κράτα και για σένα μερικά!)
    ;-)
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κική μου
    Χρόνια πολλά στην κολλητή σου!!
    Να είσαστε πάντα μαζί και να χαμογελάτε
    γιατί σας πάει!!!!!!!!!!

    Σας φιλώ ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια της πολλά!! Να την χαίρεσαι!! Είναι πολύ τυχερή που σε έχει για φίλη, μόνο από το αφιέρωμα που της χάρισες καταλαβαίνει κανείς! :) Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κικιτσα μου λατρεμενη να χαιρεσαι την φιλη σου παντα ετσι αγαπημενες για μια ζωη να ειστε κουκλιτσα μου!!!!! σε φιλω γλυκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρυφερούλα μου εσύ! Να τη χαίρεσαι τη φίλη σου. Χρόνια της πολλά και καλά. Να είστε καλά, να γελάτε μαζί γιατί η φιλία είναι ιερή και πρέπει να την τιμάμε, όπως εσύ.
    Ευχές μετέφερε στη φίλη σου και καλά να περάσετε σήμερα γιορτάζοντας
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφη ανάρτηση τρυφερή όπως σου ταιριάζει για μία φίλη καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί ωραίο κείμενο και φωτο!! Ειναι υπέροχα όπως και εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι φίλοι μας είναι ο θησαυρός μας!!! Να είναι γερή η φιλεναδούλα σου και να είστε πάντα ευτυχισμένες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να την χαίρεσαι την φιλενάδα σου! Πολύ συγκινητικά τα λόγια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχη αφιέρωση Κική μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    14 φίλος πιστὸς σκέπη κραταιά, ὁ δὲ εὑρὼν αὐτὸν εὗρε θησαυρόν. 15 φίλου πιστοῦ ...
    Σοφία Σειραχ
    φιλιάααααα
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!
    κι εγω σαν συνονόματή της, σε ευχαριστώ για την αγάπη σου!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να