Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


Εκφραστικοί μου, καλημέρα.
Εδώ και μέρες θέλω να μπω στο μπλοκ να σας γράψω, να σας δείξω, να μοιραστώ μαζί σας πράγματα αλλά δυστυχώς δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο, σήμερα όμως, έψαξα λίγο καλύτερα και τον βρήκα. ;) 

Λοιπόν, στην προηγούμενη ανάρτηση που είχα δημοσιεύσει, σας είχα μιλήσει για την πρώτη επίσημη παρουσίαση των βιβλίων μου, που θα γινόταν μάλιστα υπό μορφήν ειδική εκδήλωσης - μουσικοποιητικής βραδιάς, που ένας υπέροχος άνθρωπος σχεδίασε και παρουσίασε.

Αναλυτικά θα αναφέρω όλους τους συντελεστές παρακάτω.

Πρώτα απ' όλα θέλω να σας πω ότι ήμουν τόσο χαρούμενη καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και τόσο αγχωμένη όταν διάβασα τον λόγο μου, ένιωθα σαν αμάξι που ανεβαίνει μια ανηφόρα αλλά δε μπορεί άλλο και θέλει να πάει όπισθεν. Πραγματικά, εκεί που διάβαζα σκεφτόμουν να ζητήσω συγνώμη και να σταματήσω. Βέβαια, δε το έκανα και τα κατάφερα αλλά τώρα τι να σας πω ψέματα; Αφου έτσι ένιωσα. Τέλος καλό, όλα καλά. Το αμάξι έφτασε στον προορισμό του και άραξε ;)

Κατάλαβα πάντως πως δε μπορώ το "επιτηδευμένο", δε μπορώ να παω "βατά" και το λέω αυτό γιατί προς το τέλος και  εντελώς απρογραμμάτιστα, καλέστηκα να απαγγείλω και εγώ ένα από τα ποιήματα και εκεί που θα έπρεπε κανονικά να έχω άγχος αφού ήμουν εντελώς απροετοίμαστη, τα πήγα πολύ καλά και με καμάρωσα. Ο, ναι, θέλω ξαφνικά και αυθόρμητα εγώ στη ζωή μου, γενικώς! ;)

Εδώ, θα σας δώσω ένα σαιτ για να πάρετε μία γεύση από την εκδήλωση: https://eviatop.blogspot.gr/2016/11/blog-post_7420.html

Εδώ θα σας δώσω τη διεύθυνση για τη σελίδα μου, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζω, χωρίς να έχετε φεισμπουκ, απλώς πατήστε επάνω, https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-464747013672794/

Ειδικότερα, μπορείτε να δείτε το άλμπουμ με τις φωτογραφίες από την βραδιά, εδώ: https://www.facebook.com/464747013672794/photos/?tab=album&album_id=806642502816575

και βίντεο από τη βραδιά και όχι μόνο, εδώ: https://www.facebook.com/kikhkon/videos/

Εδώ πάλι, μπορείτε να δείτε όλη την εκδήλωση, https://www.youtube.com/watch?v=eaKpLdQ1m9s η οποία διήρκησε σχεδόν δύο ώρες αλλά στο συγκεκριμένο βίντεο δεν υπάρχει ο αρχικός χαιρετισμός του Διευθυντή και επίσης τα βίντεο με τα τρέιλερ του βιβλίου που επιμελήθηκε ο ξεχωριστός και αγαπητός μου φίλος, Νίκος Μουσαβερές προβλήθηκαν σε προτζέκτορα πρώτα αυτό των Λαφύρων και έπειτα αυτό των Φεγγιτών, στο βίντεο εδώ τα δείχνει ανάποδα και όχι από την προτζέκτορα, αλλά σε πειράζει, σημασία έχει που τόσοι μα τόσοι άνθρωποι με στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύντομα, σε άλλη σχετική ανάρτηση, θα μοιραστώ κι άλλες λεπτομέρειες και στιγμές μαζί σας αλλά για την ώρα, λέω να σας χαιρετήσω και να σας ευχηθώ ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Θα κλείσω την ανάρτηση με τις ευχαριστίες μου, διότι ανέκαθεν για εμένα ήταν οι πιο σημαντικές, τις ανέφερα και στο λόγο μου άλλωστε αλλά θέλω και εδώ:

 " Για την υπέροχη εκδήλωση μου που με τόσο μεράκι και χαρά μου και μας προσφέρατε, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Κο Λιανοστάθη Δημήτρη, Διευθυντή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τ’ Αλωνάκι» για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μου για την εν λόγω παρουσίαση, προσφέροντας μάλιστα την αίθουσα του συλλόγου δωρεάν, την Πρόεδρο του συλλόγου Κα Σκολίδη Φωτεινή για την επίσης θετική ανταπόκρισή της στα αιτήματά μου, τα μέλη του συλλόγου για την στήριξή τους και ιδιαίτερα τις κυρίες Παχού Αλεξάνδρα, Ραψομανίκη Κατερίνα, Τσαλκιτζή Αναστασία και τον κύριο Τσουκαλά Ευάγγελο, που μας κράτησαν μοναδική συντροφιά με τις αναγνώσεις τους, τον Κο Δημήτρη Λιάσκο που έντυσε μουσικά την εκδήλωση με έναν γαλήνιο και πρωτόγνωρο τρόπο, τον κύριο Νίκο Μουσαβερέ που έχει επιμεληθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα βίντεο των βιβλίων που προβλήθηκαν, τον λογοτέχνη, Κο Γιώργο Κωνσταντίνου για τον χαιρετισμό που μου απέστειλε, αλλά και τις Ποιήτριες, κυρίες Ελένη Σιάτρα και Γιώτα Τσερτεκίδου για τις εύστοχες αναφορές τους στα έργα μου. 

Ένα εγκάρδιο Ευχαριστώ, που το συνοδεύει η απεριόριστη αγάπη μου, οφείλω στην υπέροχη οικογένειά μου για τον τρόπο που με γαλούχησε και την πολύτιμη στήριξη που χρόνια τώρα μου προσφέρει. Μία ιδιαίτερη επίσης ευχαριστία στους φίλους μου, που σαν χρόνιο στήριγμα, έχουν γίνει οι καλύτεροι σύμμαχοι στον όνειρο. 

Για το τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εξαίρετο άνθρωπο, καλλιτέχνη και επιστήμονα, Κο Κώστα Μπαϊρακτάρη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα», για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που πραγματικά είναι πολύ παραπάνω από ό,τι είχα τολμήσει να ονειρευτώ. Ο τρόπος που σχεδίασε και οργάνωσε την εκδήλωση, που απολαύσατε σήμερα, είναι για μένα τόσο τιμητικός που με κάνει να νιώθω αιώνια ευγνωμοσύνη. Το ευχαριστώ μου φαντάζει μικρό, μα εγκάρδιο.

Ακόμη, μία εγκάρδια και θερμή ευχαριστία στον Κο Χρήστο Κουτσαύτη που κάλυψε την εκδήλωσή μας. 

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που είσασταν εκεί και μάλιστα με άκρως εκδηλωτικό τρόπο, καθώς και όσους ανθρώπους με έχουν στηρίξει στους έως τώρα βηματισμούς μου, με το προσωπικό του στίγμα ο καθένας. Σας εύχομαι από καρδιάς, τα καλύτερα στη ζωή σας. "


* Μεγάλο συν οι καλοί, γνήσιοι φίλοι, εκφραστικοί μου :
 (κι έχω κι άλλους ακόμη, αρκετούς)

Δέστε εδώ, χαμόγελα, όλα τους αληθινά:




Και μεγάλο συν τα (ξ)αδέρφια, τα καταπληκτικά:



Και το πιο πολύτιμο όλων, οι εκφράσεις και το βλέμμα των γονιών σου, που εγώ δε τους έβλεπα γιατί πήγαν και κάθισαν τελευταίοι αλλά η εκπληκτική (ξ)αδέρφη μου, φρόντισε να το δω κι αυτό:



Και θα κλείσω και εγώ, με τους στίχους που επέλεξε ο εξαίρετος κος Μπαιρακτάρης για να κλείσει την εκδήλωση:

«Η ζωή είναι μια πορεία. Ποια θέλεις να είναι η πορεία σου στον κόσμο μας;
Θες να είναι στεφανωμένη με λουλούδια ή με κάρβουνα;
Επιλογή σου! Όμως μην επιτρέπεις τα ‘‘κάρβουνα’’ τα δικά σου να κάψουν τα ‘‘λουλούδια’’ των άλλων.»
(Από τα Λάφυρα, σελ. 31)

Σχόλια

  1. Πάντα τέτοια Κικίτσα μου
    Τα συγχαρητήριά μου!!!

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κική μου μπράβο μπράβο! Είδα το βίντεο, πολύ ωραίος ο λόγος σου και η όλη εκδήλωση.
    Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις και καλοτάξιδα τα βιβλία σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κική μου ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου που μοιράστηκες μαζί μας όλο αυτό το θαυμάσιο βίωμα. Συγχαρητήρια κοπέλα μου, εύχομαι ολόψυχα να ζεις τέτοιες όμορφες στιγμές αναγνώρισης, στιγμές αξιοσύνης. Σε καμαρώνουμε με το χαμόγελο και τη λάμψη σου να δημιουργείς και να πορεύεσαι σιγά-σιγά στα μονοπάτια σου.
    Να είσαι καλοτάξιδι και πάντα να λάμπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια, Κική μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο, μπράβο, μπράβο...... Συγχαρητήρια Κική μου! Χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ! περίμενα αυτή την ανάρτηση για να μοιραστώ μαζί σου κι Εγώ λίγο από την εκδήλωση πουτ όσο πολύ επιθυμούσες. Τ αφιλαράκια σου, η μαμά και ο μπαμπάς, οι οικογένεια... και εμείς από 'δω μακρία όλοι σε καμαρώσαμε! Άντε και σε άλλα τέτοια ωραία για τα επόμΕνα βιβλία σου!
    Πάντως, αυτό που λες ότι διάβαζες και σκεφτόσουν ότι θες να σταματήσεις, σου λέω πραγματικά έτσι αισθάνθηκα στις 21 Νοέμβρη 9στην γιορτή μου) του 2015 στην παρουσίαση των βιβλίων του Καθηγητή μου και Συγγραφέα, που μου είχε κάνει πρόταση να είμαι δίπλα του και να γράψω και να πω τις δικές μου εντυπώσεις από την ανάγνωση. Και που λες είχ αγράψει κάτι ωραία, τα είπα αλλά με δικά μου τελικά λόγια καιτα κατάφερα παρά το τεράστιο άγχος λες και θα γινόμουν έκρηξη. Δίπλα ο καθηγητ΄ςη μου μου έλεγε ψυθιριστά "πες ότι είσαι εσύ η Συγγγραφεας της εκδήλωσης". Άκουγα και το κοινό από κάτω να λέει "συνέχισε κοριτσάκι μου, τα λες υπέροχα!" Οπότε, σε νιώθω αρκετά! Αχαχαχα! Δημιουργικό άγχος είναι όμως, έ;
    Σε φιλώ γλυκά Κική μου πάντα τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κική μου τι ομορφα που είναι οταν αναταμήβονταια οι κοποι σου και βλεπεις τα όνειρα σου να γινονταια πραγματικότητα... καλοταξιδες να είναι οι ποιητικες συλλογες σου και παντα να έχεις τόσο ομρες εκδηλωσεις στην ζωή σου χαρουμενα χαμογελα γυρω σου απο τους αγαπημενους σου .. χαιρομαστε που μοιραστηκες τις στιγμες αυτες μαζι μας... ενα μεγαλο μπραβο.. φιλακιαααα!















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια Κική μου και πάντα επιτυχίες...θα πάω αύριο στα λινκς που δίνεις να σε καμαρώσω!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία να χεις Κική μου!! Χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο ξεχωριστά!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να