Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΞΕΩΝ;


Τουλάχιστον, αυτό δείχνει.
Τις τελευταίες μέρες έχω δει πρόσωπα, τα οποία έχω να δω, σχεδόν, ένα χρόνο και πραγματικά νιώθω υπέροχα.
Ιδιαιτέρως όμορφο συναίσθημα αυτό.
Σε γεμίζει με απρόσμενη χαρά και ενθουσιασμό.
 
Εδώ, με την Ιωαννίτσα.
Έχω να την δω περίπου έξι μήνες αλλά ξέρετε πως είναι, όταν επικοινωνείς μέσω τηλεφώνου και ίντερνετ συχνά, με αγαπημένα σου πρόσωπα, μειώνεται κάπως η όποια απόσταση, αφού μπορείς να μαθαίνεις τα νέα του άλλου, τακτικά.
Χάρηκα πάρα πολύ όμως και νομίζω [πως αυτό είναι εμφανές.

Εδώ, ο Βαγγελάκος


Τον Βαγγελάκο, τον συνάντησα σε μία μέρα δύσκολη αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Όταν έχεις μια ευκαιρία να δεις τον παλιό σου συμφοιτητή που τον βλέπεις μια φορά τον χρόνο και αν, ε τότε δε σε νοιάζει η όποια κούραση ή αναποδιά.

Και σας πάω τώρα σε μια ιδιαίτερη συνάντηση που είχαμε εχθές.
Θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση μιας και θέλω να πω κάποια πράγματα, για τον Νίκο αλλά πάρτε μια πρώτη γεύση εδώ.

Επιτέλους, βρέθηκε στα μέρη μου, μαζί με την γλυκυτάτη αδερφή του. Η χαρά μου διάχυτη, θα μπορούσα να πω.


Ο Νίκος, για όσους δεν ξέρετε είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε τα δύο τρειλερ book των βιβλίων μου. Εδώ και εδώ, μπορείτε να τα δείτε. Να υπενθυμίσω πως τα έφτιαξε με δική του πρωτοβουλία και αφιλοκερδώς. Στο κανάλι του, στο youtube, μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμη δημιουργίες του.

Επίσης, μπορείτε να τον συναντήσετε στις εξής γωνιές του διαδικτύου, σε εκείνες τις γωνιές δηλαδή που τον πρωτοσυνάντησα και εγώ:


Σύντομα, θα μοιραστώ μαζί σας και κάποια άλλα πράγματα που θέλω για τον υπέροχο άνθρωπο που είχα την τύχη και τιμή να συναντήσω για δεύτερη φορά από κοντά. Την Ρούλα, την αδερφή του για πρώτη φορά και μπορώ να πω πως είναι καταπληκτική. 

Σας ευχαριστώ για εχθές, πέρασα υπέροχα.
Εύχομαι το ίδιο και εσείς!


Και θα κλείσω τούτη την ανάρτηση ευχόμενη μία όμορφη μέρα, καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, δασκάλους και γονείς και με κάποια ιδιαίτερα λόγια:Σ’ αυτό τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται.

(από την ομιλία του κατά την απονομή του Νόμπελ)Να περνάτε όμορφα, εκφραστικοί!

2 σχόλια:

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ