Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

EYAΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ


Εκφραστικοί μου, καλημέρα.
Ελπίζω να σας βρίσκω καλά.

Σήμερα, θα σας μιλήσω για έναν νέο, εκφραστικό άνθρωπο που συνάντησα στο διαδίκτυο.
Ναι, είμαστε πολλοί και προσπαθούμε μέσω των ηλεκτρονικών μέσων να  μοιραστούμε με δεκτικούς ανθρώπους, ό,τι αγαπάμε.

Η Ευαγγελία λοιπόν, είναι μία νέα κοπέλα με την οποία νιώθω, πως μπορώ να επικοινωνήσω βαθιά.
Χαρακτηριστικό σημείο μάλιστα, όταν πήγα να της στείλω μήνυμα, την ίδια στιγμή που πήγε κι εκείνη να κάνει το ίδιο. Πληκτρολογούσαμε ταυτόχρονα. Τηλεπάθεια και αγάπη/ανάγκη, ουσιαστικής επικοινωνίας.

Ελάτε να γνωρίσουμε την Ευαγγελία, είμαι σίγουρη πως κι εσείς θα βρείτε την προσωπικότητά της αρκετά ενδιαφέρουσα και η καλλιτεχνική της φύση θα σας παρασύρει σε ένα ενδιαφέρον κόσμο, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά/ποιητικά.




Η Ευαγγελία Καραπιπέρη γεννήθηκε τον Μάϊο του 1987 στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη των ιστορικών σχολείων "Ιωαννειδιο Δημοτικό" και "2ο Ενιαίο Λυκείο Θεσσαλονίκης", το άλλοτε αρρένων, επί της οδού Ικτίνου. Θυμάται από παιδί, αλλά και ως έφηβη να γοητεύεται πάντοτε με τον γραπτό λόγο. Με αγαπημένα μαθήματα την έκθεση, την νεοελληνική λογοτεχνία και αργότερα τις αρχές φιλοσοφίας, η επιλογή σπουδών ήταν ξεκάθαρα οι θεωρητικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Πτυχιούχος του τμήματος δημοσιογραφίας του εκπαιδευτικού ομίλου Ιεκ Ξινή Μακεδονίας. Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, με μια ιδιαίτερη αγάπη προς τον πολιτισμό της Ιαπωνίας γεννετηρας χώρας της ποίησης χαϊκού,δεν σταματά να μαθαίνει και να δημιουργεί. Αρθρογράφος, μουσικός, συγγραφέας, μαγείρισσα και πιστή φίλη των ζώων.


Φέτος, κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο

 

Ποιητική Συλλογή ''Μικρές Εξομολογήσεις''.
Διατίθεται στα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης Παιδεία.
Ευαγγελία Καραπιπέρη (2017)


Συγγραφέας :

Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20,5

Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
64

Barcode :
9789604578795
ISBN :
978-960-457-879-5

Ετος κυκλοφορίας :
2017

 

 Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την Βιντεοποίησή της:



Σκέψεις, προβληματισμοί, επιθυμίες.
Μια καθημερινότητα γεμάτη όμορφες αντιθέσεις.
Μικρές εξομολογήσεις σε όλους εσάς που η ψυχή σας θέλει να βρει τη δική μου. Γιατί ο κόσμος αυτός άλλοτε είναι φτιαγμένος με χαρά κι άλλοτε με λύπες.

Και μπορεί να γονατίσουμε άπειρες φορές είτε από άγχη, είτε από προβλήματα, είτε από έρωτες, είτε από ανησυχίες, είτε από το οτιδήποτε.

Ένα όμως ας μην ξεχνούμε. Έχουμε στηρίγματα. Κι αν δεν είναι άνθρωποι είναι καταστάσεις. Θεός λέγεται το πρώτο.
Έπειτα ακολουθούν η ποίηση και η μουσική.

 

Θα σας δώσω εδώ τα λινκ της Ευαγγελίας για να τη γνωρίσετε καλύτερα, επίσης στο κανάλι της στο youtube, μπορείτε να απολαύσετε την γλυκιά φωνή της και τα όμορφα τραγούδια που δημιουργεί με την ομάδα της.

Mικρές Εξομολήσεις    

Φως στο σκοταδι

Evaggelina Karra Singer - Songwriter

 Ευαγγελία Καραπιπέρη Δημοσιογράφος

 

 Kαι εδώ το κανάλι της Ευαγγελίας για μουσικές διαδρομές: https://www.youtube.com/channel/UCLUJP91zw6EffoR41aXP-TQ

 

Αυτά για την ώρα, εκφραστικοί.

 

Ευαγγελία μου,  καλοτάξιδη να είναι η ποιητική σου συλλογή, εύχομαι πολλές ακόμη και στα μουσικά σου μονοπάτια ό,τι μα ό,τι καλύτερο. 

 

Εδώ θα είμαστε άλλωστε και θα τα μοιραζόμαστε. :)

 

 






     









 

Σχόλια

  1. Οι οικείοι αυτού που γράφει είναι οι πιο ευνοημένοι, αρκεί να μπορούν να διακρίνουν τη μαγεία της γραφής στην ίδια τη Ζωή του γράφοντος, που οφείλει να συγχρονίζεται με τη γραφή του!

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ξεπεράσω το σοκ από... τη χρονολογία γέννησης, θα ευχηθώ κι εγώ καλοτάξιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοτάξιδο, σε ευχαριστουμε πολύ για τη διαδικτυακή γνωριμια με την Ευαγγελία. Εχουμε πολλά κοινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ας είναι ο χώρος των τεχνών η κοινή μας συνάντηση!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι καλή πορεία για το έργο της και άλλωστε είναι μικρή και έχει μέλλον μπροστά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοτάξιδο ναναι το βιβλίο της Ευαγγελίας!! Πολύ ωραίο το βιντέακι, επίσης!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να