Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΓΑΠΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟ




Με αμέριστη χαρά, σας προσκαλώ στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου, με τίτλο «Η Αγάπη Δηλώνει Παρών», την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ το απόγευμα στο καφέ, Το Παλαιό Βυρσοδεψείο. Η διεύθυνση που θα στεγάσει την φαινομενικά «λανθασμένη» αγάπη είναι: Χρυσοστόμου Σμύρνης 84 & Μπαλτατζή, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, κοντά στον Πειραιά.
Για τους φίλους που δεν ξέρουν πώς να έρθουν, σας παραθέτω τις παρακάτω, πληροφορίες συγκοινωνιών:
Κοντινά Λεωφορεία: 049, 420, 860, 914.
Τρόλεϊ: 16
Τρένο: Στάση Νέο Φάληρο (περπάτημα 10 λεπτά)
Υπάρχει και διαθέσιμο parking για τους κατόχους οχημάτων

Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες από τις εκδόσεις Λεξίτυπον, αφορά μία συλλογή νουβελών, τρεις ρομαντικές ιστορίες αγάπης, που στόχο έχουν να αναδείξουν και να αποδώσουν, τον δικό τους φόρο τιμής, στο υπέρτατο συναίσθημα της Αγάπης.

Μέσω αγνών και τρυφερών διαλόγων, εικόνων και «ανασχηματισμών», υψώνεται η Αγάπη και μας δείχνει την παρουσία και την δυναμική που έχει. Διότι, συναίσθημα είναι, αξία είναι, η ζωή είναι και ανα πάσα ώρα στιγμή βρίσκεται δίπλα μας, κοντά μας, ζει μέσα μας και είναι η Αγάπη, η Αγάπη εκείνη που Δηλώνει Παρών στο Παρόν κι έχει τόση δύναμη που μπορεί να καταστρέψει ή να συμφιλιώσει τα πάντα.

Ελάτε κοντά μας, να ακολουθήσουμε την αγάπη ονειροπερπατώντας στα βήματά της:
Κι όπως μας καλωσορίζει στον προπομπό της:

«Εκλεκτός και ο επόμενος που θα καταφέρει να τη διαβεί… και θα ξεδιψάσει!»

Μαζί μας, στην ανακάλυψη και στο βάδισμα αυτό, θα βρίσκονται:

Λουιζα Φρερη: Αναγνώστρια, φίλος του βιβλίου και στυλοβάτης των τεχνών και των νέων προσώπων γενικότερα. Θα μας βοηθήσει με τον χαιρετισμό, το καλωσόρισμα και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Litsa Delniotou: Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών. Θα μας μιλήσει για το βιβλίο και με τον δικό της «παραμυθένιο» τρόπο, θα μας παρουσιάσει ορισμένα κομμάτια, που «βαφτίζουν» την αγάπη ως έναν καλα, πλασμένο, παιχνιδιάρη οιωνό.

Χαρούλα Δουκουμέ: Μία χαρισματική Γυναίκα, Αναγνώστρια, Φίλη, που θα μας χαρίσει κομμάτια του προπομπού, του ποιήματος που υμνεί και εξυμνεί την κάθε συνέχεια που έπεται και τον προθάλαμο της Αγάπης που θα Δηλώσει Απών σύντομα, μιας το τέταρτο βιβλίο παίρνει ανάσα και σύντομα, στο πλάι μας, θα αναγεννηθεί.


Εάν η τεχνολογία μας το επιτρέψει, μαζί μας, νοερά, θα έχουμε το έργο του καλού μου φίλου και συνοδοιπόρου στον κόσμο των μπλοκς, Νίκος Μουσαβερές που για ακόμη μία φορά μας πρόσφερε ένα υπέροχο τρειλερ.

Για το τέλος, κράτησα ως πιο μεγάλη έκπληξη, της παρουσία της αγαπημένης μας, συγγραφέως και μπλόκερ, Καρμέλα Αντιγόνη Σώρρου για να αναπληρώσουμε το «κενό» εκείνο που δημιουργήθηκε, όταν για έκτακτους λόγους, δεν κατάφερε να παραστεί στην παρουσίαση των συλλογών σε ελεύθερο στίχο «Τα Λάφυρα της Ψυχής μου» και «Οι Φεγγίτες της Ζωής μου» που πραγματοποιήθηκε πριν μήνες στην Αθήνα. Κοντά μας λοιπόν, την Κυριακή, να μας μιλήσει και να μας παρουσιάσει όλα εκείνα που είχε σκοπό τότε, εγκάρδια, να μας προσφέρει. Γιατί όταν θέλεις να προσφέρεις κάτι από την ψυχή σου, οι συγκυρίες θα τα φέρουν έτσι, ώστε αυτό άμεσα να συμβεί. Με χαρά λοιπόν, μαζί!

Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ, σε όλους τους επάνω συντελεστές για την τιμή που κάνουν, να βρίσκονται κοντά μου και σε αυτό το βήμα και σε όλους τους ανθρώπους, που μου έδωσαν τη ευκαιρία να προχωρήσω στο όνειρο.

Να είστε όλοι καλά και εύχομαι με αρκετούς, σύντομα, να ανταμώσω.

Σχόλια

  1. Καλοτάξιδο Κική μου το βιβλίο σου.
    Ελπίζω την επόμενη φορά που θα έρθεις Θεσσαλονίκη να μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση σου.
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βιβλίο θα ταξιδέψει παντού Κική μου γιατί το αξίζει. Το διαβάζω ήδη, το ένιωθα από την αρχή. Και φυσικά σύντομα θα επανέλθω συνολικά. Καλή επιτυχία στην εκδήλωση, θα δω αν μπορέσω να έρθω.
    Προχώρα κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κική μου σίγουρα θα περασετε πολύ ωραία..στην βιβλιοπαρουσίαση του βιβλιου σου κορίτσι μου και απο ότι διάβασα θα είναι εκεί και η Αντιγόνη μας...να τις δωσεις τα φιλια μου και την αγαπη μου...
    Καλοταξιδο να είναι και αυτό καλή μου να τακιδέψει τους αναγνώστες του στα μονοπάτια της αγαπης...
    να περνας ομορφα οτι και να κάνεις φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κική μου, στις 22 Ιανουαρίου παραδίδω εργασία και δεν θα μπορέσω να έρθω. Θα χαρώ όμως να γνωριστούμε από κοντά κάποια άλλη φορά. Πολλά φιλιά, φίλη μου, και Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που ξεκινά για σένα Κική η νέα χρονιά!!!
    Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην παρουσίαση και με το καλό να κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο που ετοιμάζεις!!!
    Καλή συνέχεια!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είμαι ΕΚΕΙ φυσικά Κική μου, αφού τώρα πια είμαι πάλι στην Αθήνα.
    Να σε θαυμάσω και να σε χαρώ για μια ακόμη φορά για όσα έχεις καταφέρει.
    Το βιβλίο σου το διαβάζω ακόμα για 2η φορά σιγά σιγά να πιάσω κάθε μήνυμα που κρύβει.
    Θα επανέλθω με δικό μου post σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να