Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2019 ΚΑΛΟΥΔΙΑ - MY SECRET SANTA




Εκφραστικοί μου, καλημέρα.
Χρόνια πολλά και πάλι.
Καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργία, έκφραση, τύχη και κάθε καλό.

Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να ξεκουραστήκατε. 

Αν και το δικό μου μυστικό ταίρι (περισσότερες πληροφορίες για το δρώμενο του μυστικού Άγιου Βασίλη ΕΔΩ) ταλαιπωρήθηκε, με χαρά μοιράζομαι μαζί σας τα παρακάτω πανέμορφα πλεκτά στολίδια καθώς και την χειροποίητη κάρτα που μου έστειλε η αγαπημένη μας, Αλεξάνδρα Μητραβέλλα. 









Φίλοι μου, είναι πανέμορφα και χάνουν στις φωτογραφίες.
Αλεξάνδρα μου και Μαριλένα μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλο το τρέξιμο και την διαδικασία!
Τα στολίδια έχουν ήδη αγκαλιάσει το δέντρο μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον αγαπημένο μας σινεφίλ, Γιάννη Πιτ για την κάρτα ευχών που έλαβα! 
Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συλλεκτική Μαρία για το χριστουγεννιάτικο δωράκι και την πανέμορφη και άκρως μοσχομυριστή κάρτα ευχών που μου έφερε.
Και για το τέλος, ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αναγνώστρια και φίλη πλέον, Αλεξάνδρα Μουριοπούλου, για τα δωράκια που μας έστειλε, οικογενειακώς!

Συγκινημένη και γεμάτη ευγνωμοσύνη!
Φιλιά πολλά! Την αγάπη μου σε όλους!

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά Κική μου! Να χαίρεσαι τα υπέροχα δωράκια που έλαβες και πιο πολύ να χαίρεσαι τούτη την αγάπη που απλόχερα λαβαίνεις!
    Να είναι η χρονιά σου γλυκιά και δημιουργική!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα και άφθονες όμορφες στιγμές! 🏵️🌼🌸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομορφα δώρα από όμορφουςόμορφους Ανθρώπους οπως λέω συνήθως.
    Καλή Χρονιά Κική μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα χαρείς όλα Κικάκι και καλή χρονιά με υγεία! 🎅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφα δώρα Κική μου! Να είσαι καλά και να τα χαρείς! Καλή κι ευτυχισμένη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ομορφιές της Αλεξάνδρας ! μπράβο ! να τις χαρείς Κική μου. Και οι δυό σας. Με πολλές μου ευχές και πάλι. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια! και του χρόνου!
    Καλή χρονιά με υγεία , αγάπη και πολλές δημιουργικές στιγμές!!
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαρείς όλα τα δώρα σου, κορίτσι μου, μα πάνω απ'όλα να απολαμβάνεις τη θετική αύρα των ανθρώπων που σου τα προσέφεραν!
    Καλή χρονιά να έχεις, με υγεία και πολληηηηηή αγάπη!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφα όλα τα δώρα σου, Κική μου. Να τα χαρείς. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. So you can take the Escorts In Lahore to bars, to the gatherings, to the clubs, and to wherever that you need.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ωραίες στιγμές
    να χαρείς όλα τα όμορφα δώρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κική μου καλησπέρα και καλό μήνα να χεις!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που έλαβες το δωράκι σου σώο!!
    Ενα τεράστιο ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή και την δική σου και της Αλεξάνδρας που ταλαιπωρηθήκατε με τα τερτίπια στα ελτα!!
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμμετοχή σας στην μυστική μας ανταλλαγή!! Πολλά φιλιά αγάπης κι εκτίμησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να