Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ "ΛΑΦΥΡΑ ΕΝ ΧΟΡΩ" ΑΠΟ ΤΗΝ 4DANCE ACADEMY ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Λάφυρα Εν Χορώ


Πιο συγκεκριμένα και με αλφαβητική σειρά,
τις απαγγελίες των ποιημάτων - υπό μορφήν θεατρικού αναλογίου και δραματοποίησης - θα μας παρουσιάσουν οι:

Γρηγόρης Γετίμης
Aρετή Κόκκαλη

Zωή Κουτσαυλή
Κική Κωνσταντίνου
Bίκυ Μπασούκου
Nίκος Πικραμένος
Έλενα Παπουτσή
Αλέξανδρος - Σταμάτης Ρηγόπουλους
Αντώνης Στεφανιδάκης


Στους ξεχωριστούς ρυθμούς της κίνησης, της μουσικής και τον μαγικό κόσμο του χορού, θα μας μυήσουν με τις χορογραφίες τους - κατά αλφαβητική σειρά - οι:

Αρετή Κόκκαλη
Bίκυ Μπασούκου
Λάζαρος Νεοφώτιστος
Nίκος Πικραμένος
Αλέξανδρος - Σταμάτης Ρηγόπουλος


Τα Λάφυρα εν Χορώ και Κινήσει - θα μας παρουσιάσουν - κατά αλφαβητική σειρά, οι:

Χριστίνα Αλεξίου
Γιώτα Γιώργα
Αρετή Κόκκαλη
Μαίρη Μαργώνη
Bίκυ Μπασούκου
Λάζαρος Νεοφώτιστος
Χάρης Νιανιάς
Κορίνα Ντόβρου
Μαργαρίτα Παππά
Λία Πατέρογλου
Nίκος Πικραμένος
Αλέξανδρος - Σταμάτης Ρηγόπουλος

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Κική Κωνσταντίνου
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Αρετή Κόκκαλη
Μουσική Επιμέλεια: Βίκυ Μπασούκου, Νίκος Πικραμένος
Σκηνικά: Αλέξανδρος Σταμάτης Ρηγόπουλος
Φώτα: Αντώνης Στεφανιδάκης, Μαίρη Μαργώνη


 
Τα "Λάφυρα Εν Χορώ" έρχονται αυτή την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στην 4Dance Academy - Σχολή χορού.


Φωτογραφία από την τελική μας πρόβα!!
Γεμάτοι ενθουσιασμό για την εκδήλωσή μας.
Κι όταν λέω, εκδήλωσή μας, εννοώ εκδήλωσή μας. Όλων μας! Γεμάτοι αγάπη και αστείρευτη χαρά!

Τι είναι όμως "Τα Λάφυρα Εν Χορώ":


Μια ποιητική – μουσική – χορευτική παράσταση, θεατρικά δοσμένη, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στον όμορφο και άκρως φιλόξενο χώρο της 4Dance Academy – Σχολή χορού (Kωνσταντινίδου 8, 3ος όροφος, Νεάπολη Χαλκίδας) βασισμένη στην πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο “Τα Λάφυρα της Ψυχής μου.

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, στο βιβλίο του «Περι Ψυχής» μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν, ότι η ψυχή μας μπορεί να κινεί τον εαυτό της, αλλά μπορεί επίσης να κινεί και κάτι άλλο που είναι ακίνητο, το οποίο όμως έχει την δυνατότητα να κινηθεί. Αποφασίσαμε λοιπόν να κινήσουμε την ψυχή μας με μουσική, χορό, στίχους, απαγγελίες, δραματοποίηση και τοποθετώντας τη φαντασία μέσα στη φαντασία.
Δοτικά δοσμένος ο τίτλος μας, μιας και τα «λάφυρα» είναι ικανά να θέσουν σε κίνηση αέναη, ρυθμική και μουσική την ψυχή και να μας δώσουν τη δυνατότητα να σας τα παρουσιάσουμε – εκείνο το απόγευμα – Εν Χορώ.
Το πιο εγκάρδιο ευχαριστώ μου στους οραματιστές νέους που δημιούργησαν με τόση αγάπη αυτή την ακαδημία και αγκάλιασαν κυριολεκτικά την ιδέα της εκδήλωσης μέχρι να καταφέρει να πάρει "σάρκα και οστά" , Αλέξανδρο - Σταμάτη Ρηγόπουλο, Βίκυ Μπασούκου, Αρετή Κόκκαλη και Νίκο Πικραμένο, στους χοροδιδασκάλους και στους μαθητές που θα συμμετάσχουν, στα άτομα που θα απαγγείλουν και σε εσάς που πιστεύω ακράδαντα πως θα την αγκαλιάσετε.
Τα ονόματα των συντελεστών αναφέρονται αναλυτικά επάνω!
Τις πιο βαθιές μου ευχαριστίες και συνάμα ευχές για πολλές ακόμη συμμετοχές σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και σε ό,τι αγαπούν. Να γίνουν τα "λάφυρα" ένας οιωνός για άκρως ενδιαφέροντα δρώμενα όλων μας! 

Oι θέσεις έχουν κρατηθεί! Σε περίπτωση που παρευρεθείτε χωρίς θεσούλα, θα χρειαστεί να μείνετε όρθιοi ή ακόμη και να σας ζητηθεί να αποχωρίσετε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! 

Σχόλια

  1. ωραία ιδέα, Κικίτσα! Όλα με το καλό εύχομαι, να το ευχαριστηθείς! 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η έμπνευση συνταιριάσει με το πάθος, τη φαντασία και την διάθεση, η επιτυχία είναι δεδομένη. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που την καθορίζει είναι η ψυχή της ομάδας. Απ' ότι φαίνεται το έχει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ευχηθώ το καλύτερο. Θέλουμε υλικό Κική μου και ...ανταπόκριση. Καλή σου επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ πόσο όμορφα!!!!!!!!! Μακάρι να μπορούσα να έρθω! Να περάσεις τέλεια, Κική μου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελεια ιδεα Ολα να πανε υπεροχα σου ευχομαι φιλη μου 🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα!! Μπράβο! Πρέπει να περάσατε μοναδικά!
    Καλή εβδομάδα εύχομαι ❣️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να