Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΜΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΓΑΠΗ;
 
 
 
" Μα κατέχεται στ’ αλήθεια η Αγάπη; Ονειροβατεί στα σύννεφα, στα αστέρια, στην άμμο. Κοιμάται, ανασαίνει, κλαίει, γελάει, νιώθει. Στο χώμα, γράφει για ακόμη μια φορά το όνομά της. "
~~ H Aγάπη Δηλώνει Απών - Κική Κωνσταντίνου
Εκδόσεις Λεξίτυπον

Φίλοι μου, καλημέρα. Έφτασε μία ιδιαίτερη εβδομάδα για εμένα - όπου στο τέλος της - θα έχω την δυνατότητα, μαζί με τους υπέροχους συντελεστές που ακολουθούν, να επικοινωνήσω με το αναγνωστικό κοινό της Αθήνας, το νέο μου πνευματικό παιδί "Η Αγάπη Δηλώνει Απ(ώ)ν" - δεύτερο της τριλογίας αγάπης - που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λεξίτυπον και με την βοήθεια των ομιλητών μας, να αναδείξουμε ορισμένα από τα μηνύματα που φέρει.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για μία μικρή αλλαγή. Δυστυχώς η τραγουδοποιός - ποιήτρια Maria Voulgari λόγω έκτακτων προσωπικών προβλημάτων δεν θα μπορέσει να παραστεί και να μας χαρίσει το μελωδικό άνοιγμα και κλείσιμο που είχαμε δημιουργήσει. Είθε στο μέλλον, για μία εκ νέου, σύμπραξη.

Η εκδήλωση, όπως ήδη γνωρίζεται, θα πραγματοποιηθεί στον όμορφο χώρο BABEL Πυρήνας Τέχνης (Βασιλίσσης Σοφίας 87 στο Μαρούσι) στις 18 Μαΐου, ημέρα Σάββατο, στις 7 το απόγευμα.

Συντελεστές μας οι:
Συντονίστρια – Παρουσίαση: Λουίζα Φρερη
Ομιλητής Α’: Σμαραγδή Μητροπούλου (Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, Ποιήτρια, Θεατρική Συγγραφέας)
Ομιλητής Β’: Γιάννης Πιταροκοίλης (blogger) (Giannis Pitarokoilis)
Ανάγνωση αποσπασμάτων: Χαρούλα Δουκουμέ
Φιλικός χαιρετισμός: Ελένη Ατματσίδου
Επιμέλεια trailer του βιβλίου: Νίκος Μουσαβερές (Νίκος Μουσαβερές)

"Κι ύστερα μίλησαν για Αγάπη όλοι αυτοί που την σκότωσαν"
Σας προσκαλώ και σας προσμένω!

Tις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους!

Photo credit: Smaragdi Mitropoulou και Άνδρος!

1 σχόλιο:

  1. Μια όμορφη μέρα πλησιάζει Κική. Και είναι δική σου. Δικαιωματικά σου ανήκει. Εύχομαι κορίτσι μου να ακολουθήσουν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Οψόμεθα.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ