Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΟ ΣΚ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗ ΦΥΣΗ....

         Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου κοιτάζοντας την οθόνη του υπολογιστή όταν πάτησα Νέα ανάρτηση ήταν η εξής: "Πόσο καιρό έχω να γράψω αλλά να γράψω". 
         Να σας γράψω τα νέα, τις ανησυχίες, τα προβλήματά μου να σας γράψω κάτι απο μένα για μένα. 
         Τελικά όλα στη ζωή μας ειναι συνήθεια και εγώ πλέον ξεσυνήθισα αυτή τη διαδικασία. Ίσως όχι για πολύ αλλά ξεσυνήθισα.
         Βέβαια παρατηρώ πως όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα όλη αυτή η διαδικασία μοιάζει τελικά πιο κοντά σε μένα και αρχίζει να παίρνει τη μορφή που είχε πάντοτε.
        Ύστερα από τόσο καιρό αισθάνομαι σα να θέλω να σας πω τόσα πολλά αλλά και να θέλω να μάθω τόσα πολλά από εσάς.
          Κάνοντας μια μικρή βόλτα στη "γειτονιά" διαπίστωσα πως είστε όλοι καλά και χαίρομαι γι αυτό. Υγεία να έχουμε φίλοι μου και όλα τα άλλα πάνε κι έρχονται που λέμε και εμείς στο χωριό.
          Πριν λίγες μέρες είχα γενέθλια, έκλεισα τα 27 μπήκα στα 28 και από τη μια αναρωτιέμαι πως πέρασαν τόσα χρόνια και από την άλλη αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν αντί να νοιώθουν ευγνωμοσύνη για άλλον ένα χρόνο που πέρασε και είναι υγιείς αυτοί και οι άνθρωποι που αγαπάνε νοιώθουν πως μεγαλώνουν και δε τους αρέσει αυτό. 
        Ποτέ δε κατάλαβα τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι μεγαλώνουν από τα 20 και κάτι τη στιγμή που ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει και τα 100 χρόνια ζωής. 
        Βέβαια θα μου πειτε πως ο άνθρωπος μεγαλώνει και με τις εμπειρίες του που λογικο το βρίσκω αλλά και πάλι ποτέ δε κατάλαβα τους ανθρώπους που αντί να νοιώθουν ευγνώμων που ζουν και διανύουν άλλο ένα στάδιο της ζωής τους παραπονιούνται, ίσως βέβαια απλώς να χαιδολογιούνται και να μη το έχουν καταλάβει ακόμη.
         Τέλος πάντων αυτό είναι κάτι που δε με απασχολέι ιδιαίτερα μιας και που κάθε άνθρωπος ως μοανδικός στο είδος του έχει το δικαίωμα να αισθάνεται όπως ο ίδος επιθυμεί απλώς θεωρώ πως αν είμαστε ευγνώμων για τα καλά που υπάρχουν στη ζωή μας το χαμόγελο θα φεύγει πιο αργά απο τα χείλη μας και ξέρετε τι συμπάθεια τρέφω στα ανθρώπινα χαμόγελα.
          Η Άνοιξη επιτέλους έκανε την εμφάνισή της και πολύ χαίρομαι γι' αυτό. Θεωρώ πως λίγο πολύ όλοι μας την είχαμε ανάγκη και περισσότερο από εμάς η φύση όπου αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της. Τα χρώματα, η θερμοκρασία της και ότι αυτή εκπέμπει είναι στα καλύτερά τους. Βέβαια πολλοί συνάνθρωποί μας θα ταλαιπωριούνται με τις αλλεργίες αλλά είναι άδικο να μη τονίσω την ομορφιά της φύσης το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η φύση για μένα μοιάζει να χαμογελά κάτι τέτοιες μέρες και πολλές φορές δίχως λόγο και αιτία αισθάνομαι πως χαμογελάμε και εμείς μαζι της.....
           Μιας και έμαθα ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ καλός ο καιρός θα ήθελα να κλείσω αυτή την ανάρτηση εύχωντας στον καθένα ξεχωριστά να περάσει όμορφα, να ξεκουραστεί, να έχει ως συντροφιά αγαπημένα πρόσωπα που θα του χαρίσουν όμορφες στιγμές κι αν κάποιος κάποια από εσάς μπορέσει για λίγα λεπτά να παρατηρήσει τη φύση γύρω του ας προσπαθήσει να ανταποδώσει το χαμόγελό της. 
           Ένα χαμόγελο για όλους, από όλους είναι πάντα καλοδεχούμενο, σωστά; :)

        
        

Σχόλια

  1. Και λέω κι εγώ που είναι το γλυκουλάκι μου τώραπ ου γύρισα κι εγώ!
    Χρόνια συ πολλά κοπελάρα μου!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ αγαπημενη Μαρθουλα! γυρισες και εσυ ε;;; επιστροφη στο μπλοκινγκ! χιχιχιχι! ερχομαι σπιτι σου! φιλιαααα

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ που πέρασες από το σπιτάκι μου και είχες την έγνοια μου αν είμαι καλά..Μας έλειψες κι εσύ και το μπλογκ σου.Χρόνια σου πολλά και καλά ,γεμάτα υγεία,αγάπη,ευτυχία..Ανοιξη η πιο όμορφη εποχή του χρόνου..Αγαπώ άνοιξη και καλοκαίρι..Τα λέμε..φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!
    Καταρχήν χρόνια πολλά, πάνω απ' όλα με υγεία! Έπειτα μόλις διαπίστωσα ότι είσαι πιτσιρίκα ακόμα! :))) Έχεις δρόμο! Χαίρομαι που δεν νιώθεις ότι μεγαλώνεις και κυρίως δεν νιώθεις άσχημα για αυτό! Κάθε χρόνο στα γενέθλια μου κάνω τούμπες! Και πέρυσι που έκλεινα τα 42 το γιόρτασα μέσα στην τρελή χαρά ....και φέτος το ίδιο σκοπεύω!
    Εύχομαι να είσαι καλά και να σε βλέπουμε πιο συχνά! Ναι;;;
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπημένη μου ηλ. φίλη, πολύ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω!!!
    Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου, είναι λογικό να νιώθεις έτσι ή κάπως έτσι τέλοσπάντων. Θυμάμαι κι εγώ όταν πλησίαζα τα 30 σκεφτόμουν κάπως. Ξέρεις γιατί; Γιατί μας έχουν βάλει ίσως στο μυαλό, ότι και καλά τα 30 που πλησιάζουν είναι μεγάλα = γέρικα. Μετά κατάλαβα μόνη μου, ότι η ηλικία είναι κάτι σχετικό, και ότι, υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι που είναι πιο νέοι από τους ηλικιακά νέους. Τέλοσπάντων, εγώ νιώθω ευτυχισμένη με όσα μου χάρισαν τα μέχρι τώρα χρόνια μου, και ανυπομονώ να μεγαλώσω κι άλλο για να κερδίσω κι άλλα!! Καμιά φορά "ζηλεύω" τους μεγάλους ανθρώπους για την εμπειρία ζωής τους, και την διαφορετική τους ματιά απέναντι στη ζωή, λόγω εμπειρίας και σοφίας.
    Σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη "εκφράσου" μου, και να καταφέρνεις να παίρνεις, ότι ο κάθε χρόνος που περνά από πάνω σου, σου δίνει.
    Να έχεις έναν όμορφο και φωτεινό μήνα!!!
    Φιλιά πολλά, γεμάτα με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχικά να σου ευχηθώ να τα εκατοστήσεις! Με υγεία και ευτυχία!
    Μετά να σου ευχηθώ καλό μήνα!
    Και τέλος, να ευχηθώ ένα ήρεμο και όμορφο Σαββατοκύριακο!
    Να μην ξεχάσω να σου πω ότι χάρηκα πολύ που έκανες ποστ μετά από τόσο καιρό και ακόμα περισσότερο που με θυμήθηκες και πέρασες από εμένα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά! Σου αφήνω ένα μεγάλο χαμόγελο για καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν στα 28 που μπήκες αναρωτιέσαι πως πέρασαν τόσα χρόνια, τι να πούμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι! :)
    Ο χρόνος είναι για τον άνθρωπο κάτι πάνω στο οποίο όσο και να το φιλοσοφεί, οφείλει να μην τον σπαταλά. Δεν ξαναγυρίζει πίσω!
    Σε ζηλεύω που ζεις κοντά στη φύση. Εδώ η φύση κρύφτηκε από το τσιμέντο και το Σ/Κ δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από άλλο ένα Σ/Κ κούρασης και δουλειάς...
    Καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χιλια χρονια καλα καρδουλα μου μου έλειψες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να