Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα!
Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά;

Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές!

Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο!

(Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα)

(Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P)

Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά! 

Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;)

Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να κάνω ζαβολιές για να γελάς!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν είμασταν μικρά λουζόσουνα εσύ για να λουστώ και εγώ έπειτα!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν είμαστε μαζί στο μετρό ή στον ηλεκτρικό δε κατεβαίνουμε σχεδόν ποτέ στην στάση που πρέπει!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν χάσουμε το δρόμο και τον προσανατολισμό μας εσύ αγχώνεσαι και εγώ γελάω!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που οταν γελάμε μαζί, μας κάνει ο γείτονας παρατήρηση και ο από πάνω ένοικος μας πετάει πράγματα για να καταλάβουμε πως μας έχει ακούσει όλο το τετράγωνο!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν έρχομαι Αθήνα μου κάνεις όλα τα χατήρια, με πας όπου θέλω και δε βγάζεις άχνα, καημένη μου!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που περνάμε τους δρόμους πεζοί με κόκκινο φανάρι και το αντιλαμβανόμαστε πολύ αργότερα!
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που τσακωνόμαστε πάντα με τόση χάρη! Σε αυτό το σημείο τί να πρωτοθυμηθώ! Νομίζω πως η καλύτερή μας στιγμή ήταν τότε στο Πλανητάριο.You Know! ;)
Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που χρόνια τώρα μοιραζόμαστε πολλές σκέψεις, συναισθήματα, απόψεις και στιγμές που μόνο ως ευχάριστες και γλυκές αναμνήσεις μπορώ να χαρακτηρίσω! Και εύχομαι κι άλλες τόσες ξαδέρφη μου! Κι άλλες τόσες! Για πολλά χρόνια ακόμη, με την ίδια όμως χαρά και συχνότητα! ;) Ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου! :) <3

Να σε χαιρόμαστε αγαπημένη μου! Στη ζωή σου να έχεις πάντα ότι επιθυμείς και αυτή τη ζωντάνια, τη καλοσύνη και την ενέργεια που βγάζεις να την προσφέρεις στους άλλους απλόχερα όπως είθιστε να κάνεις! Και να μη χάσεις ποτέ απο μέσα σου το χιούμορ που διαθέτεις! Και εγώ πια ξέρω καλά πόσο δυναμικό και αφοπλιστικό είναι!

Και επειδή δε μπορώ να κλείσω την ανάρτηση χωρίς να σε πειράξω, δες τι σου χω παρακάτω! ;)



Χαχαχαχα τσαχπινιά! ;) :P



Κι άλλη τσαχπινιά! Τί έτσι θα σ' άφηνα;;;

Καλά μιλάμε, πολύ τη διασκέδασα αυτή την ανάρτηση! Εύχομαι το ίδιο και εσύ και όλοι οι εκφραστικοί μου φίλοι!

Όμορφη μέρα σε όλους παιδιά! Να περνάτε υπέροχα! <3

Σχόλια

  1. καλημερα κικιτσα μου!!!! τι ομορφα λογια εγραψες στην ξαδερφη σου!!! να την χαιρεσαι να ειναι γερη και ευτιχισμενη και να περνατε παντα ετσι ομορφες και αγαπημενες στιγμες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σοφουλίνα μου! Ευχαριστούμε πολύ! Να χέρεσαι και εσύ την οικογένειά σου! Φιλάκια πολλα! <3

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλά με υγεία!!! Να τη χαίρεσαι και να είστε πάντα αγαπημένες!!!!!!♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρόνια της πολλά και καλά με υγεία.... κερνάει γλυκό πες της !!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!!! Να τη χαίρεσαι!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια της πολλά να την χαίρεσαι!
    Πολλά φιλιά και στις δύο σας.
    Και εμείς την διασκεδάσαμε αυτή την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να την χαίρεσαι, χρόνια της πολλά και να συνεχίσετε να περνάτε καλά όταν είστε μαζί.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να την χαίρεσαι, να σε χαίρεται, να χαίρεστε τις αναμνήσεις σας και να δημιουργήσετε και άλλες πολλές, να χαίρεστε την σχέση σας και να μην αφήσετε ποτέ τίποτα να την χαλάσει.
    Σε γλυκοφιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια της πολλά!
    Να την χαίρεσαι, Κική μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ αγαπημένη ξαδερφούλα μου... τι υπέροχη έκπληξη! τη διασκέδασα πολύ την ανάρτηση! κανονικό πάρτυ μου έκανες.... εύχομαι να είσαι πάντα γερή, δυνατή, ευτυχισμένη και εκφραστική! Εύχομαι να ζούμε πάντα όμορφες, ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης.... Ευχαριστώ πολύ τους μπλοκοφίλους σου για τις ευχές τους, να είναι όλοι τους καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε αγαπω πολυ πολυ! να εισαι παντα ευτυχισμενη και χαμογελαστη θελω! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  10. Να χαίρεσαι την ξαδέλφη σου να είναι πολύχρονη, με υγεία και πολλή ευτυχία!!!
    Καλό βράδυ!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τη χαίρεσαι Κική μου!!!!!!!!! Να ναι γερή και δυνατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια της πολλά. Να την χαίρεσαι και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και βέβαια διασκεδασαμε με την αναρτηση σου αφιερωμα στην ξαδέρφη για τα γενεθλια της. χρονια της πολλα και απο μας να είστε γερες και αγαπημενες πάντα Κική μου... φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχη αφιέρωση στην αγαπημένη σου ξαδέρφη ! Πρέπει να είναι πολύ περήφανη που σε έχει κοντά της και την αγαπάς τόσο. Φυσικά η αγάπη είναι αμοιβαία μεταξύ σας ! Να είναι χιλιόχρονη και πάντα γερή και δυνατή ! Και να έχει εσένα να θυσιάζεται :P

    Καλό Σαββατοκύριακο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε πολυ καλε μου φιλε για τοσο ομορφο και ζεστο σχολιο! Να εισαι παντα καλα ευχομαι! Καλο σκ και σε σενα!

      Διαγραφή
  15. Να χαίρεσαι την ξαδερφούλα σου Κική μου!!!! Πάντα να σας δένουν όμορφες και δυνατές στιγμές!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια της πολλά και πάντα να είστε αγαπημένες και να μοιράζεστε όμορφες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε πολυ Μαρακι μου! να εισαι καλα! φιλακια πολλα πολλα!

      Διαγραφή
  17. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανη και τυχερή για την ξαδέρφη μου... σε λατρεύω ξαδερφούλα μου <3 και του χρόνου με υγεία και περισσότερες όμορφες αναμνήσεις ... :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαδερφουλα μου καλημερα! Μα ποσο τρυφερος ανθρωπος εισαι! Ευχομαι και παλι οτι καλυτερο σε ολους τους τομεις της ζωης σου! Ευχαριστω για ολα! Φιλακια πολλα πολλα! Σε αγαπαω παρα παρα πολυ και θελω να εισαι παντα ευτυχισμενη! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια