Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

.... 7 Secrets .......

     Kαλημέρα και Καλή Εβδομάδα να έχουμε! :)
     Σήμερα ανακάλυψα πως η καλή μου φίλη ALMA LIBRE με προσκάλεσε να παίξω το πρώτο μου blogοπαίχνιδο και ομολογώ πως πολύ μου άρεσε αυτό γιατί με έκανε να χαρώ με τον ίδιο τρόπο που χαίρετε και ένα μωρό στο πρώτο του παιχνίδι, έτσι πιστεύω δηλαδή.
     Αυτο το παιχνίδι ονομάζετε seven secrets και σύμφωνα με το οποίο καλείσαι να μοιραστείς με τους διαδικτυακούς σου φίλους επτά από τα μυστικά σου, βέβαια δε νομίζω πως θα μοιραστούμε τα πιο σοβαρά μυστικά μας αλλά θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον.
     Αν και αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται στο μυαλό πολλά μυστικά που να θέλω και να μπορώ να μοιραστώ μεταξύ σας ξεκινώ σιγά σιγά και πιστεύω πως στη πορεία θα τα ολοκληρώσω.

      Λοιπόν... ξεκινάμε....,
 1. Ειμαι αρκετά φοβιτσιάρα αλλά προσπαθώ να ξεπεράσω τις φοβίες μου και νομίζω πως τα ψιλοκαταφέρνω.
 2. Μου αρέσει να βάζω δυνατά τη μουσική και να χορεύω σα τρελλή μέσα στο σπίτι (μόνη φυσικά).
 3. Ενώ πιστεύω στο ενστικτό μου..., σπανίως το ακολουθώ.
 4. Πρόσφατα ανακάλυψα πως στην ηλικία των 18 μας που καλούμαστε κατα κάποιο τρόπο να επιλέξουμε την επαγγελματική μας πορεία και να σπουδάζουμε, είμαστε λίγο ανώριμοι για να κάνουμε τη σωστή επιλογή γιατί αν κρίνω από εμένα συνειδητοποιώ πως αυτό που σπούδασα δεν ήταν τελικά αυτό που αγαπούσα και αυτό που μου ταίριαζε φυσικά.
 5. Στη πρώτη Λυκείου, η έκθεσή μου με τίτλο : "Ο ρόλος των ναρκωτικών στη ζωή των νέων" που είχα στείλει στη Βουλή των Εφήβων, είχε καταταγεί στις 12 καλύτερες εκθέσεις της πόλης μου και αισθάνομαι πολύ υπερήφανη γι' αυτό γιατί την είχα γράψει εντελώς ολομόναχη χωρίς καμία βοήθεια.
 6. Στη τρίτη Λυκείου (ΤΕΕ) ήμουνα σημαιοφόρος χωρίς να ήμουνα συνέχεια σκυμμένη πάνω από βιβλία, αντίθετα διάβαζα μία δυο φορές και τα θυμώμουνα απ' έξω. Καλή μνήμη :)
 7. Θέλω μέσα σε λίγους μήνες η ζωή μου να αλλάξει οριστικά. Να καταφέρω να ασχολήθώ επαγγελματικά με τη συγγραφή και να γίνει τόσο γλυκιά και ρόδινη σα τα παραμύθια που γράφω. Γιατί τελικά δε θα σταματήσω ποτέ να είμαι παιδί και ούτε το θέλω φυσικά... ή τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι τωρα.
      Αυτά λοιπόν για μένα! Τελικά εύκολα μου βγήκαν κάποια μυστικά μου.
      Τώρα ήρθε η ώρα να προσκαλέσω και εγώ επτά φίλες μου να παίξουν μαζί μας αυτό το παιχνιδάκι:

 1. ChrisO's Creations.
 2. ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ.
 3. ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ.
 4. FOUFOULAS DEGOUPAGE.
   
 5. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ.
   
 6. Joanna's handmade dream.
   
 7. MAIRAKI.

 
2 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να αποκαλύψω και γω, κάποια μυστικά μου.. χιχι
  Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. νομίζω ότι αρκετά το καθυστέρησα...δεν μπορώ να κρυφτώ άλλο! :Ρ το απόγευμα θα ανεβάσω τα δικά μου μυστικά! ;) καλό μεσημέρι φίλη μου! ευχαριστώ για την πρόσκληση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ