Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ.         Καλημέρα σε όλους σας, γεμάτη χαμόγελα και ευτυχία! 
        Σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω τη παρουσία μου στο blog με μια ανάρτηση ευχών για τις όμορφες και ευελπιστώ ευχάριστες για όλους μας, ημέρες που θα ακολουθήσουν!
        Η γιορτή των Αποκριών συνήθως θα είναι πολύ αγαπητή ή καθόλου αγαπητή απο τους ανθρώπους αλλά η αλήθεια είναι πως εμένα ανέκαθεν μου άρεσαν και ειδικά ακόμη περισσότερο όταν ήμουνα παιδί.
        Δε ξέρω αν μπορώ να τη ζήσω με τον ίδιο παλμό που τη ζούσα τότε αλλά σίγουρα  θα τη ζήσω όσο καλύτερα μπορώ..., με τις δυνατότητες που μας δίνονται σήμερα φυσικά... Δεν μένω άλλο εδώ, σε αυτό το θέμα γιατί θέλει πολύ συζήτηση και δεν ειμαι υπέρ στην υπερανάλυση πραγμάτων και προχωρώ παρακάτω.
       Τα Κούλαμα πιστεύω πως είναι ακόμη πιο αγαπημένη γιορτή στη ζωή των ανθρώπων και πως να μην είναι άλλωστε όταν βλέπεις τόσα χαμογελαστά μουτράκια και μικρών και μεγάλων φυσικά να κοιτάζουν τους χαρταετούς και γιατί όχι να τους στέλνουνε και γράμμα, κάτι που έκανα μικρή και ομολογώ πως μου άρεσε πολύ.
       Και ύστερα έρχεται η Σαρακοστή που σιγά σιγά μας οδηγεί στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, στη πιο αισθαντική για μένα εορτή του χρόνου.
       Και τελικά ανακαλύπτεις πως ο καιρός πέρασε για άλλη μια φορά τόσο γρήγορα που δε θα προλάβεις καν να καταλάβεις πότε θα τα ξαναζήσεις ξανά από την αρχή το επόμενο έτος.
       Γιατί έτσι είναι ο χρόνος..., μπορεί να μας ξεγελάει..., αλλά μπορεί να μας κάνει και να γελάμε δυνατά ζώντας όσο καλύτερα μπορούμε τη κάθε στιγμή του.
      Γι' αυτό φίλοι μου ας φροντίσουμε να περάσουμε καταπληκτικά τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν και ας ελπίσουμε να το φροντίσουν και οι άλλοι για μας...

2 σχόλια:

  1. Να φροντίσεις να περάσεις όμορφα, να ξεκουραστείς, να γλεντήσεις, να κάνεις ότι μα ότι θες και απο Τρίτη να έχεις να μας εξιστορήσεις πάλι πολύ πολυ ωραίες ιστορίες...
    Καλημέρα, καλά κούλουμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To εύχομαι καλή μου!

    Και εύχομαι επίσης ολόψυχα σε σένα οι γιορτινές μέρες που ακολουθούν να είναι λουλουδένιες σαν εσένα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ