Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

       Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα πολύ για το αν έπρεπε να κάνω τη συγκεκριμένη δημοσίευση και θα σας εξηγήσω και το γιατί παρακάτω αλλά τελικά αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που θέλω να πιστεύω πως ίσως και να με βοηθήσει να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου, μια αρχή που το τελευταίο καιρό ονειρεύομαι συνέχεια.
       Μου αρέσει πολύ που βλέπω ανθρώπους που μπορούν να ξεδιπλώσουν τη προσωπικότητά τους δίχως να φοβούνται στο χώρο των blogs αλλά η αλήθεια είναι πως εγώ προτίμησα να δώσω "ζωή" στο δικό μου "σπιτικό" όχι με τη προσωπικότητά μου αλλά με το "μυαλό" μου, γράφοντας όλα όσα ήθελα να βγάλω από μέσα μου με τη μορφή παραμυθιών και διηγημάτων.
       Στα σχόλια που έκανα όμως σε ιστότοπους που διάβαζα και εξακολουθώ φυσικά να διαβάζω δεν έγραψα ποτέ σα "συγγραφέας" αν μπορεί φυσικά να μου αποδοθεί αυτός ο τίτλος, αντίθετα ότι σχόλιο και να έκανα το εννοούσα ένα προς ένα σαν τη προσωπικότητα που κρύβεται πίσω από το "ΕΚΦΡΑΣΟΥ" και η αλήθεια είναι πως άρχισα κατα κάποιο τρόπο να "δένομαι" με κάποιους από εσάς και να θέλω να μοιραστώ περισσότερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ μαζί σας.
        Πριν λίγες μέρες, σε κάποιο κανάλι της τηλεόρασης μία κυρία είπε πως οι συγγραφείς στίβουν τη ψυχή τους για να τη κάνουν λέξεις και να ταξιδέψουν τους αναγνώστες τους αλλά εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως οι άνθρωποι που πραγματικά στίβουν τη ψυχή τους δεν είναι οι συγγραφείς αλλά όλοι οι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη να μοιραστούν με άλλους ανθρώπους πραγματικές καταστάσεις που έχουν καλεί να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους... Γιατί το να γράψεις μια ιστορία που να διαπραγματεύεται γεγονότα που ίσως και να άκουσες κάπου είναι πολύ πιο εύκολο από το να βρεις τη δύναμη να ξεδιπλώσεις τη ψυχή σου σε ένα χαρτί ή σε έναν ιστότοπο που μιλάω για  τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
         Δε μου ήταν εύκολο να μοιράζομαι ποτέ ούτε ευχάριστα αλλά ούτε και δυσάρεστα νέα με πολύ κόσμο γιατί η ζωή με δίδαξε πως οι άνθρωποι σπάνια χαίρονται με τα καλά νέα και πιο εύκολα λυπούνται με τα άσχημα. Οπότε με πείραζε να μη βλέπω τη χαρά που ήλπιζα και με ενοχλόύσε να φορτώνω άλλους με λύπη που στην ουσία έπρεπε να επιβαρυνθώ εγώ. Και μεχρι στιγμής η αλήθεια είναι πως μου είναι αρκετά πιο εύκολα να μοιραστώ καλά νέα παρά άσχημα... και αυτό οφείλεται στο οτι στη ζωή μου τους τελευταίους μήνες μπήκαν κάποιοι συγγενείς μου από τα παλιά και μου έδειξαν πως υπάρχουν άνθρωποι που όχι απλά χαίρονται και καμαρώνουν για μένα αλλά με βοηθάνε και με στηρίζουν όσο καλύτερα μπορούν και η αλήθεια είναι πως έχω ανακαλύψει και κάποια άλλα άτομα εδω μέσα που πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών τους αφήνοντας ένα καλό σχόλιο μου έχουν δείξει συμπάθεια, κατανόηση και πάνω απ' όλα πως πιστεύουν σε μένα πως μπορώ να υλοποιήσω την επιθυμία μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη συγγραφή γιατί αυτό με γεμίζει απόλυτα. όπως ήδη θα έχετε καταλάβει.
         Αν και φοβόμουνα να αλλάξω το "χαρακτήρα" που έχω δώσει μέχρι στιγμής στο blog μου αποφάσισα πως πρέπει να αφήσω τον εαυτό μου να φανεί όχι μόνο απο ιστορίες και παραμύθια αλλά από λέξεις που βγαίνουν αποκλειστικά απο μένα, από τη ζωή και τη ψυχή μου γενικά.
        Μιας και που μοιράστηκα με τους συγγενείς μου που σας ανέφερα προηγουμένως τα ευχάριστα για μένα τουλάχιστον νέα, αποφάσισα να τα μοιραστώ και μαζί σας θέλοντας να πάρω θετική ενέργεια από εσάς γιατί πιστεύω πως την εχω ανάγκη.
        Λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής: 
        Έχω στείλει σε εκδοτικό οίκο τα παραμύθια "ο ζητιανος της καρδιάς" και "ενας άγγελος ανάμεσα σε μαργαρίτες" που μαλλον έχετε διαβάσει και περιμένω απάντηση σε κανα δίμηνο το πολύ και επίσης σήμερα έστειλα σε μια γνωστή δισκογραφική εταιρεία στιχους τριών τραγουδιών από τα 8 που έχω γραψει μέχρι στιγμής και περιμένω....
        Είδωμεν λοιπόν.... πάντως κρατάω και μια πισινή για να μην απογοητευτώ στο τέλος. χαχα
        Και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είχα ανάγκη να τα πω! 
        Καλημέρα σε όλους!



Σχόλια

  1. αααα ωραία!!
    σου έυχομαι να πάνε όλα και καλά και να δούμε τα παραμύθια σου με όμορφο εξώφυλλο και να ακούσουμε τα τραγούδια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ήθελα να σου πω τόσα πολλά. να σου μεταφέρω τις εμπειρίες μου και από "εδώ" και από "έξω". όμως είναι δύσκολο να γίνει αυτό υπό μορφή σχολίου.
    πρώτα και κύρια από ψυχής σου εύχομαι την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου! να εκδόσεις τα βιβλία που επιθυμείς. αν όχι τώρα, που το απεύχομαι, κάποια άλλη στιγμή όταν θα έρθει ο χρόνος ο σωστός. το ίδιο και για τους στίχους σου. να ξέρεις πως ο χώρος είναι και σκληρός και δύσκολος πολύ. θα περάσεις πολλές απογοητεύσεις. θα σιχαθείς. θα χαθεί το "όνειρο" της αγνής ψυχής σου. όμως, μην πτοηθείς. συνέχισε να το παλεύεις! αν το θες τόσο πολύ μην αλλάξεις στόχο, όσο και αν σου φανεί ανέφυκτο το κέντρο του.
    γράφε πάντα με την ψυχή και όχι με το χέρι σου. μην λογαριάσεις ποτέ κόπο και χρόνο...

    συγνώμη, γλυκούλι μου, για την φλυαρία. μην θεωρήσεις ούτε για μια στιγμή πως σου κάνω... κύρηγμα! την εμπειρία μου, απλώς, μεταφέρω με όλη μου την αγάπη προς εσένα.

    όσο για τούτον εδώ τον κόσμο των blog... είναι μια άλλη ιστορία... με όλα τα κακά και με όλα τα καλά του έξω κόσμου... πρόσεχε μικρό μου! έτσι θ' αποφύγεις μεγάλες απογοητεύσεις!

    σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχας συγχαρητηρια για την τολμη να μας το πεις συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα.
    γραφεις ωραια αλλα τα μικρα ειναι δυσκολο κοινο. να ξερεις οτι ενας εκδοτης δεν βλεπει το βιβλιο σου οπως εσυ ρομαντικαα αλλα σαν ενα αντικειμενο που θα του φερει λεφτα.
    τι εκανες πριν το στειλεις;δλδ το κατωχηρωσες; και για τους στιχους πηγες καπου και κατοχηρωσες πνευματικα δικαιωματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπημένε μου ΛΥΧΝΕ πάντοτε όσα μου λες ειλικρινά τα ρουφώ σα σφουγγάρι και πάντοτε με τις αναρτήσεις σου μαθαίνω λέξεις που δεν ήξερα και γενικά σκέφτομαι με τρόπο που δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα!

    Χαίρομαι πάρα πολύ για τις συμβουλές σου, τις οποίες ποτέ μα ποτέ δε θα θεωρούσα φλυαρία! Είναι τιμή να μου λέει ένας λογοτέχνης γιατί αυτό είσαι και πιστεύω πως όχι μόνο για μένα..!

    Ξέρω πως θα είναι δύσκολα και έχω ακούσει τόσα πολλά και έχω διαβάσει κι άλλα τόσα σε forum με τέτοιο περιεχόμενο αλλά θέλω να προσπαθήσω γιατί αν δε το κάνω δε θα μάθω ποτέ αν τα καταφέρω.

    Είχα στειλει και πριν λίγο καιρό ένα άλλο παραμύθι κάπου αλλά δε το δέχτηκαν λόγω του οτι ηθελαν να εκδοσουν βιβλία μαγειρικής και λεξικά περισσότερο. Ενταξει πτοήθηκα αλλά συνέχισα.. Σιγά ή πρωτη ειμαι; χεχε

    Απλα αυτο που μου τη "σπαει" κατά κάποιο τρόπο είναι που εκδίδονται βιβλία που δεν αξίζουν και αυτό δε το λέω μόνο εγώ... και φυσικά υπάρχουν και ένα σωρό τραγούδια που μόνο τραγούδια δε τα λες...

    Θα δούμε στη πορεία τι θα γίνει, πάντως ότι και να γίνει θα το μοιραστώ μαζί σας!

    Ήταν να μη πάρω φόρα... χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. love2love συμφωνω μαζί σου πως ένας εκδότης βλέπει το κάθε βιβλίο σαν αντικείμενο που θα του φέρει χρήματα και είναι λογικό γιατί αυτή είναι η δουλειά του αλλά έχω δει να κυκλοφοράνε βιβλία και βιβλία που μόνο βιβλία δε θα 'πρεπε να λέγονται. Τέλος πάντων...

    Φυσικά και τα έχω κατοχυρώσει όλα! Υπάρχει και αυτη η κλοπή των πνευματικών δικαιωμάτων στις μέρες μας αν και εγώ προσωπικά πιστεύω πως παρθενογγένηση δεν υπάρχει στην εποχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.apostaktirio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=562:-1-&catid=31:general&Itemid=34
    για σενα ξανα μπηκα κοιτα και εδω και υπαρχουν πολυ διαγωνισμοι για παραμυθια σκαψου το καιε τσι να κανεις κατι.
    τι διαδικασια θελει για να κατοχηρωσεις κατι; τι εκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάποιος μίλησε για κούραση και θα βάλω τις φωνές....αυτά είναι υπέροχα νέα....χαίρομαι πολύ για εσένα....γιατί τολμάς...να κυνηγήσεις κάτι που αγαπάς....και να σου πω κάτι οι τολμηροί νικούν...!!!!
    εύχομαι τα νέα να είναι σύντομα και ΚΑΛΑ....να είσαι πάντα έτσι αληθινή...και να ξεδιπλώνεσαι πιο συχνά...κάνει καλό....να ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ...περισσότερο..το έχεις ανάγκη και το έχουμε και εμείς....πολλά πολλά γλυκά φιλιά σου στέλνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ χαίρομαι κοριτσάκι μου για αυτή σου την απόφαση, και για τα όσα έχεις μέσα σου -συμβαίνουν στη ζωή σου και αποφάσισες να τα μοιράζεσαι μα και για τις κινήσεις που έκανες με τόλμη (προς εκδ.οικο και δισκογραφικη), έκανες μια πολύ καλή νέα αρχή και εύχομαι απο καρδιάς ΟΛΑ μα ΟΛΑ να σου πάνε όπως τα θες!!!
    Καλημέρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. love2love ευχαριστώ για τη διευθυνση θα μπω να κοιτάξω αναλυτικά τους διαγωνισμούς.

    Εγώ τα κατοχυρώνω σε συμβολαιογράφο αλλά έχω ακούσει πως μπορείς να τα αποστείλεις και σε ενα φακελο συστημενο ταχυδρομικώς σε σένα με σφραγίδα ημερομηνίας επάνω και να μην τον ανοιξεις ωστε με τη σφραγιδα να μπορεις να αποδειξεις οτι ηταν δικα σου απο παλια εαν ανακαλυψεις πως στα εκλεψε καποιος.

    Αυτο το τελευταιο δε ξερω κατα πόσο υφίστατε, το είχα διαβάσει σε forum που μιλούσαν οι χρήστες για κλοπή των πνευματικών δικαιωμάτων.

    Οπότε καλό είναι να συμβουλευτείς δικηγόρο για το αν υφίστατε αυτό με το ταχυδρομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ μίλησα για κούραση.. χεχε... το χω αυτό, επειδή παρασύρομαι και γράφω ασύστολα φοβάμαι μήπως κουράζω τους άλλους... :)

    Μαιράκι μου σ ευχαριστώ απο καρδιας για τις ευχές και τη θετική σου ενέργεια που την αισθάνθηκα να με ακουμπά! Φιλιά καλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. lilium σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γλυκιές ευωδιαστές λουλουδένιες σα κι εσένα ευχές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλώς ήρθες στο "σπιτικό" μου!

    Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα και σε σένα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μακαρι να παρεις και εσυ μερος γτ εχει αρκετους για παραμυθια τρεξε ποτε δεν ξερεις και ναι εχω δει τι λες το ειχα διαβασει αλλα δεν ισχυει και τοσο απλα αν για καθε πραγμα π ου γραφω τρεχω σε συμβολαιογραφο δεν θα κανω αλλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαίρομαι πραγματικά!!
    Ανεξάρτητα το πόσο χρόνο θα πάρει για να γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα,να το πιστεύεις και θα γίνει..
    Μην απογοητευτείς από την άρνηση και πάνω από όλα μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να σταματήσεις να αγωνίζεσαι!

    Εγώ σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να έρθουν όπως επιθυμείς!!
    Καλημέρα!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην πτοείσαι γλυκιά μου ότι μας πληγώνει μας κάνει πιο δυνατούς.
    Δυστυχώς ο δρόμος που διανύουμε είναι γεμάτος με αγκάθια στο τέλος φτάνουμε σε σημείο να συνηθίζουν τα πόδια μας στα τσιμπήματα.
    Καλό βράδυ με πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να