Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

     Εχθές σε κάποια εκπομπή που δε θυμάμαι πια για να είμαι ειλικρινής, άκουσα πως ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Το Χαμόγελο το Παιδιού" θα κάνει σήμερα ένα μαραθώνιο στο διαδύκτιο για την εξερεύνηση πόρων μιας και που η οικονομική κρίση έχει "χτυπήσει" και το δικό τους "σπιτικό" κάνοντας πολύ δύσκολη τη παροχή υπηρεσιών που όλοι γνωρίζουμε πως προσφέρει σε πολλά παιδιά της χώρας μας.
     Επειδή δε θυμόμουνα την ιστοσελίδα που ανέφεραν εχθές οι παρουσιαστές της εκπομπής, μπήκα σήμερα στο site τους και βρήκα τις απαραίτητες πληροφορίες με σκοπό να διαδώσω και εγώ με το τρόπο μου αυτό το μύνημα που πρέπει να εισακουστεί σε όλους μας.
     Νομίζω πως θα ήταν καλό να το διαδώσετε όσο πιο πολλοί απο εσάς μπορείτε γιατί είναι κάτι στο οποίο όλοι μας αξίζει να συνεισφέρουμε με το τρόπο που μπορούμε.
     Η εκδήλωση του διαδικτυακού μαραθωνίου λαμβάνει χώρα σήμερα και το Δελτίο Τύπου της Εκδήλωσης είναι το παρακάτω:

Την Τρίτη 3 Μαΐου από τις 10π.μ. το www.newstoday.gr διοργανώνει τον 1o Μαραθώνιο στο διαδίκτυο και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Καθόλη την διάρκεια, επώνυμοι φίλοι θα βρίσκονται στα γραφεία του newstoday.gr και θα συνομιλούν με την διαδικασία του Live chat με τους αναγνώστες του site.

Επισκεφθείτε το www.newstoday.gr, για να συμμετέχετε και εσείς και να ενημερωθείτε μέσα από άρθρα, videos και άλλα για τις δράσεις του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα!


       Επίσης εάν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χαμόγελου του παιδιού μπορείτε να δείτε και ποιες είναι οι σημαντικές τους ανάγκες στα σπίτια που διατηρούν. Για να τα δείτε αναλυτικά πατήστε ΕΔΩ!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο καλή μου που αναδημοσιεύεις αυτή την είδηση.. πρέπει όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας....
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ