Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

Το Ράφι της Αγάπης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της 2ης δανειστικής βιβλιοθήκης του συλλόγου,για τον ξενώνα καρκινοπαθών στην Πυλαία( Αντικαρκινική Εταιρεία Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, Παράρτημα Μακεδονίας - Θράκης),που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου,στις 18:30, στις εγκαταστάσεις του ξενώνα(Ερατούς, Πλησίον Γηπέδου, Πυλαία).
Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Σταύρος Λάμπρου καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου Το Ράφι της Αγάπης κα.Εύα Παυλίδου. Θα ακολουθήσει κατάθεση βιβλίων από τους συγγραφείς και απονομή αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.
Το έπιπλο της βιβλιοθήκης είναι μια ευγενική προσφορά των επίπλων HALA HOME
Το μήνυμα του Tasos Tsipidis για τη φιλοσοφία του Συλλόγου μας "Γιατρεύω τον πόνο με μελάνι. Σκεπάζω την ψυχή με χαρτί", ας μας οδηγεί.

Υποστηρικτής και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας ο συγγραφέας-εκδότης κ. Αχιλλέας Τριαντόγλου,ο οποίος βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων μας.
Χορηγός επικοινωνίας στα φετινά μας εγκαίνια οι εκδόσεις Ανάτυπο και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Αξίζει να σας μεταφέρουμε λίγα λόγια για το ιστορικό των εκδόσεων.
«Τον Φεβρουάριο του 2015 οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΤΥΠΟ ξεκίνησαν τη λειτουργία τους σε ιδιόκτητο χώρο, που εκτός από ατελιέ θα λειτουργεί και σαν βιβλιοπωλείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Ολύμπου 121.
Οι άνθρωποι που αποτελούμε το έμψυχο δυναμικό τους είμαστε συγγραφείς και οι ίδιοι. Πρόθεσή μας είναι οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΤΥΠΟ να γίνουν ένα προσιτό βήμα λογοτεχνικής έκφρασης σε έντυπη αλλά και ηλεκτρονική μορφή.
Θέλουμε τους δημιουργούς συνεργάτες μας για μια ζωή και δεν ενδιαφερόμαστε για «αρπαχτές».
Θέλουμε, και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα προσπαθήσουμε, τα βιβλία μας να βρίσκονται σε προθήκες βιβλιοπωλείων σε αρκετά σημεία και όχι εξαφανισμένα μετά την πρώτη «παρουσίαση». [ Achilleas Triantoglou ]Με εκτίμηση
Το Ράφι της Αγάπης


Συμμετείχα τόσο στο πρώτο ράφι, όσο και στο δεύτερο και έχω σκοπό, κάθε χρόνο, εάν αυτό είναι εφικτό, να συμμετέχω. Γενικότερα θα μπορούσα να πω, είμαι ενεργή σε τέτοιου είδους δράσεις και τις υποστηρίζω με τον τρόπο μου, δεν μπορούσα να φανταστώ όμως πόσο θα με στήριζαν τα μέλη του συλλόγου στην παρουσίαση που θα κάνω τέλος του μήνα, εκεί. Και μόνο η παρουσία τους αρκεί, που δεν την περίμενα βέβαια αλλά ομολογώ πως η ομάδα τους ήταν περισσότερο ενεργή απ' όσο θα μπορούσα να πιστέψω.

Καλή επιτυχία και σας ευχαριστώ.


Καλή σας μέρα, εκφραστικοί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ