Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

JUKEBOX.

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα!
Σάββατο σήμερα, μέρα για χαλάρωση μα και για δημιουργία.

Τί δημιούργησα σήμερα;
Κάτι δικό σας!
Στηρίχθηκα «στις» πλάτες σας και έφτιαξα τη παρακατω ανάρτηση όσο πιο καλα μπορούσα διότι δε μου ηταν πάντα εύκολο, προσπάθησα όμως και εύχομαι να σας αρέσει.

Πριν διεισδύσουμε για τα καλα στο θέμα της δημοσίευσης θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας καποια λόγια για το JUKEBOX που μου αρέσει παρα πολύ και το έχω συνδυάσει στο νου με εικόνα που μου δίνει χαμόγελο.

Για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει επίσης και το γραμμόφωνο που είχα σκεφτεί αρχικά να χρησιμοποιήσω ως κύριο «εργαλείο» του ποστ αλλα επειδη δε μου «έβγαινε» όπως τα είχα υπολογίσει άλλαξα «πλεύση» και ήρθα στη πλευρά αυτού του αντικειμένου.

Τι είναι όμως το Jukebox;




Το jukebox είναι μια ημιαυτόματη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, συνήθως λειτουργεί με κέρματα, η οποία μπορεί να παίξει επιλεγμένα τραγούδια (ή ολόκληρους δίσκους) από μία εσωτερική "βιβλιοθήκη" δίσκων. Ένα συνηθισμένο jukebox είναι αρκετά μεγάλο με στρογγυλό το πάνω μέρος και έχει χρωματιστό φωτισμό στα πλαϊνά του που φτάνει μέχρι το πάνω του μέρος. Το κλασικό jukebox έχει κουμπιά με γράμματα και αριθμούς τα οποία όταν συνδυάζονται χρησιμοποιούνται ώστε να βρεθεί ένα συγκεκριμένο τραγούδι από κάποιο δίσκο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/Jukebox

Ωραία, έγινε και ο πρόλογος φίλοι.

Πριν πάμε όμως στο κυρίως μέρος της ανάρτησης πρέπει να πω στους νέους μου φίλους πως αν πατήσουν εδώ:   http://ekfrastite.blogspot.gr/2013/10/blog-post_24.html θα κατανοήσουν το σκεπτικό της «Ντομινοέκφρασης» γιατί σήμερα, μετα από καιρό επιστρέφω με μια στήλη που αγαπώ ιδιαίτερα πρώτον γιατί αφορά ομάδα (έτσι το βλέπω εγω τουλάχιστον) και δεύτερον γιατί μου δίνει έμπνευση καθοδηγούμενη θα πω και με κάνει να προσπαθώ να προσεγγίσω καλυτέρα αυτά που πρέπει. Τί πρέπει θα το διαπιστώσετε παρακατω. Θα δείτε δηλαδή που στηρίζομαι.

Ξεκινάμε;

Ας σπρώξω το πρώτο κομμάτι της Ντομινοέκφρασης.


JUKEBOX.


Καθισμένη σε ένα μαγαζί που με παραπέμπει σε καουμπόικο σαλούν που έχω μάθει μέσα από τις ξένες ταινίες παρατηρώ τους ανθρώπους που κάθονται γύρω μου και μια μυρωδιά ξύλου ή βερνικιού, δεν έχω καταλήξει ακόμη, μου κάνει πιο αισθητή τη παρουσία μου σε εκείνο το χώρο.

Κοιτάζω τις εκφράσεις των παρευρισκομένων και βλέπω διάφορα αισθήματα να καθρεπτίζονται στο πρόσωπό τους.

Κάποιοι μιλάνε, κάποιοι γελάνε, άλλοι σκέφτονται, άλλοι ταξιδεύουν, άλλοι αναπολούν και άλλοι περιμένουν να γίνουν κάτι.

Να κάνω την αρχή;
Γιατί όχι;
Ξέρω πως κάτι ακολουθεί….

Σηκώνομαι και με επιβλητικά βήματα πλησιάζω το jukebox. Από ώρα εχει μονοπωλήσει το ενδιαφερον μου και στην εικόνα του χαμογελώ. Το κοιτάζω και το επεξεργάζομαι προσεκτικά. Όμορφο με εντονα χρώματα και δε ξέρω γιατί αλλα με παραπέμπει σε όνειρο.

«Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό» σκέφτομαι και γελώ με αφέλεια.
Ρίχνω το κέρμα, επιλέγω το τραγούδι μου και σκέφτομαι αν θα ακολουθήσουν. Τους κοιτώ και βλέπω κάτι να λάμπει στη ματιά τους! Τώρα ξέρω!

Η μουσική ξεκινάει και χάνομαι.





Ξάφνου, μια κοπέλα από τα πίσω τραπέζια σα πεταλουδίτσα «πετά», με πλησιάζει, μου χαμογελά, ανταποδίδω και κάθομαι στο κάθισμά μου. 

Κοιτάζει τα φωτεινά και χρωματιστά κουμπιά που κοσμούν στο πλάι το πανέμορφο αυτό μηχάνημα και λέγοντας αυτή τη φράση: «όχι πως έχω το κλειδί του παραδείσου μα αγαπώ κι αυτό νομίζω είναι κάτι» επιλεγει. το δικό της μουσικό κομμάτι.

Η μουσικη ξεκινα και εμεις απολαμβάνουμε.



Μετα το τέλος του τραγουδιού μια άλλη κοπέλα πλησιάζει γοργά και λέει απευθυνομενη σε ολους τη στιγμή που εχει ήδη αρχίσει να ακούγεται η μουσική του τραγουδιού που έχει μόλις επιλεξει: "Το σιγοτραγουδώ απ' το πρωι". Χαμογελά γλυκά και φεύγει.





Ξάφνου ησυχία!
Απ’ έξω ένα αμάξι περνά και μας χαρίζει λίγους στίχους από το τραγούδι «Όλα δικά σου μάτια μου» του Γιάννη Πουλόπουλου. 

Ξαφνικά μια γυναίκα από τα πίσω καθίσματα σαν άνεμος βιαστικός βρέθηκε δίπλα στο όμορφο μας μηχάνημα και η επιλογή της έδωσε μια νότα αγάπης στο χώρο μας. Όλοι χαμογελάσαμε στο «άγγιγμα» αυτής της αγάπης.




Η τηλεόραση ξάφνου ανοίγει και ως είθιστε άσχημες πληροφορίες μας κερνά. 
Μια κοπέλα χαμογελώντας περίεργα, σα να ξέρει την απάντηση, πλησιάζει το χαρωπό μας μηχάνημα και μας δίνει την απάντηση που ψάχνουμε.




Mια γυναικα απο τα πρώτα καθίσματα που μοιάζει κάπως μπερδεμένη πλησιάζει το jukebox και στέκεται αμέτοχη μπροστά του. Είναι σα να θέλει να πατήσει το κουμπί αλλά κάτι τη σταματά. 

Κοιτάζει έντονα έξω απο τα καφετί ξύλινα παράθυρα και ατενίζει το βλέμμα στον ουρανό. Τον σκούρο ουρανό. Δεν της αρέσει αυτός ο καιρός. Η δυσαρέσκεια στο πρόσωπό της το μαρτυρά. Μας κοιτά και μας λεει: "Σήμερα δεν έχω διάθεση για κανένα τραγούδι....Αυτός ο καιρός είναι για μένα βάσανο....και δεν θέλω τίποτα.".

Τη κοιτάζουμε γλυκά και της γνέφουμε με κατανόηση. Μας ανταποδίδει χαμογελώντας και επιστρέφει στη καρέκλα της λέγοντας "Ίσως να βάλω κάτι αύριο, που θα ναι άλλη μέρα". Όλοι χαμογελάμε και ζεστασιά πλημμυρίζει το χώρο.

Ξάφνου σα σίφουνας, νεαρή γυναίκα με πολλή τρελλή διάθεση πλησιάζει το jukebox.  Στέκεται μπροστά του για λίγα δευτερόλεπτα και κοιτάζει τις μουσικές επιλογές που διαθέτει. Μια μικρή κινητικότητα τη διακατέχει στα κάτω άκρα και το σίφρουμα των χειλιών μαρτυρά πως ψάχνει ακόμη την επιλογή της.

Ατενίζει το βλέμμα στον  ουρανό και το πρόσωπό της γεμίζει λάμψη. Ο ήχος του κέρματος ακούγεται και τσουπ το τραγούδι εισβάλλει.




Και Ναι! Ειναι γεγονος! Τα σύννεφα έφυγαν και ήλιος εμφανίστηκες ευθύς! Χρυσές ηλιαχτίδες λούζουν το χώρο και αγγίζουν τις ψυχές μας.

Μια γυναίκα που είναι λίγο μελαγχολική παίρνει τη σκυτάλη και μας γνωρίζει ένα υπέροχο τραγούδι απο μία μοναδική φωνή που λίγοι νομίζω πως την γνωρίζουν.

Όλοι μαγευόμαστε!



Έπειτα ενα νεαρό αγόρι πλησιάζει με χαρά το αντικείμενο που μας χαρίζει μελωδικές στιγμές και μας χαρίζει τρίς μοναδικές επιλογές που κυλάνε βαθιά στο αίμα μας και λόγω παράδοσης αλλά και λόγω των όσων συμβολίζουν.








Μια γυναικα παραλαμβάνει τη σκυτάλη απο τον νεαρό και χαμογελώντας μας τρυφερά μας χαρίζει δυο μοναδικές ερμηνείες.






Mια γυναίκα με επιβλητικό βηματισμό πλησιάζει το μηχάνημα, βγάζει το κέρμα, το "πετά" μέσα του με τρόπο που μας κάνει όλους να γελάσουμε δυνατά με τη τρέλλα που διαθετει και μας χαρίζει το εξής ασμα.




Έπειτα, μια αισθαντική παρουσία που μας εκπεμπει θαυμασμο και αγαπη μας αφιερωνει το εξής κομμάτι:




Μετά απο αυτό ησυχία εισβάλλει και πάλι στο χώρο μας. 

Ένα αμάξι  περνά βιαστικά και έχοντας στη διαπασόν το τραγούδι "Λιώμα σε γκρεμό" του Παντελή Παντελίδη μας κάνει να λιώσουμε στα γέλια εντοπίζοντας την αστεία έκφραση μιας φίλης που δείχνει να μην αντέχει άλλο αυτό το τραγούδι και ξάφνου την ακούμε να μουρμουρά "Όχι και εδώ Παντελίδη" και ρίχνοντας το κέρμα, γαλήνη πλημμυρίζει το χώρο και εμάς.




Mια πολλή συμπαθητική φυσιογνωμία πλησιάζει το jukebox που αναβοσβήνει και κρατα στην αγκαλιά της ένα ενα ομορφο σκύλο, τον Σήφη της. 

Ρίχνει το κέρμα και με το πόδι του σκύλου πατά:




 Μία άλλη γυναίκα απο το βάθος πλησιάζει λίγο μελαγχολικά το μηχάνημα, μας χαμογελά τρυφερά και μας αφιερώνει:



Τη σκυτάλη παραλαμβάνει μία  γλυκιά γυναικεία υπαρξη και με αγάπη μας χαρίζει την εξής μελωδία:




Έπειτα μία γυναίκα που πριν λίγο διαμαρτυρήθηκε πως έχει πονοκέφαλο, ρίχνει το κέρμα και μας σιγοτραγουδά:




Έπειτα χάνομαι για λίγο στον έξω κόσμο και ξάφνου ακούω έναν ήχο που δεν ήξερα. Κοιτώ να δω ποιός το επέλεξε, μα κρίμα έχει ήδη φύγει. 

Χαμογελώ γιατί εκφράστηκε μαζί μας αλλά δε ξέρω ποιός/ποιά είναι για να ευχαριστήσω. Παρόλα αυτά απολαμβάνω.





Τέλος, ένα νεαρό κορίτσι πλησιάζει το μηχάνημα και με το κέρμα του μας χαρίζει τον εξής λαικό ήχο:




Και έπειτα η σιωπή κυριαρχεί.

Ανταλλαγές βλεμμάτων και μια αμηχανία επικρατεί.

Ξάφνου γέλια και φωνές αντηχούν στο χώρο και εγώ ξέρω πως το "πάρτυ" έχει τελειώσει. Ας τελείωσει όμως όπως ξεκίνησε. Εκφραστικά και χαρούμενα.




Όλοι σηκώνονται όρθιοι και χορεύουν! Εκφραστικές ανθρώπινες υπάρξεις λικνίζονται και χαμογελάνε! Διασκεδάζουν  και χαίρονται! :) 

Είναι Σαββάτο σήμερα! Χορέψτε φίλοι! :)

Και εκεί που νομίζεις πως το πάρτυ του Jukebox έχει σταματήσει, εμφανίζεται μια χαριτωμένη και δυναμική φυσιογνωμία που θέλει μια αλλαγή! Τί αλλαγή; Εκείνη ξέρει και εμείς τις το ευχόμαστε ολόψυχα! Μια αλλαγή για ότι καλύτερο! :)


 


Έριξαν κέρμα οι:

Την αρχή την έκανα εγώ χαχαχαχα και ακολουθούν οι εξής αγαπημένοι φίλοι με τη σειρά των τραγουδιών που είδατε παραπάνω:

Ανώνυμος σχολιαστής

Κουράστηκα φίλοι αλλά το ευχαριστήθηκα! Εύχομαι το ίδιος και εσείς!

Ευχαριστώ πολύ όσους έριξαν το κέρμα τους αλλά και όσους δε το έριξαν! Να είστε καλα! Να έχετε ένα διασκεδαστικό και χορευτικό ΣΚ!

 Περισσότερα για τη δημιουργία των άνω θα καταλάβετε απο εδώ: http://ekfrastite.blogspot.gr/2014/01/diary-of-bliss.html

* Εάν κάποιος επιθυμεί να διαβάσει και ακόμη μία ντομινοέκφραση που έχω δημιουργήσει στο παρελθόν μπορεί να πατήσει εδώ http://ekfrastite.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html και να ενημερωθεί για το τρόπο δημιουργίας της.

Να είστε καλα! Φιλιά πολλά σε όλους!

Σχόλια

  1. Έτσι που μας τα παρουσίασες θα χορεύουμε όλη μέρα! Να 'σαι καλά! Καλό Σαββατοκύριακο και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      καλο ειναι αυτο!
      να εισαι καλα φιλη μου!
      καλο σκ και σε σενα!
      φιλακια!

      Διαγραφή
  2. Είσαι... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
    Υποκλίνομαι!!!
    χαχα!!!
    Φιλάκια, Κική μου!!!
    Καλό και μελωδικό Σαββατοκύριακο!!!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      να ειστε καλα που μου δινετε ιδεες και εκφραζομαστε μαζι ελευθερα!
      τα συννεφα τα εδιωξες παντως και εδω!
      χαχαχα
      φιλακια πολλα γλυκια μου!
      καλο σκ να εχεις!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ευχαριστω!
      κοκκινιζω!
      χιχιχιχ!

      καλο σκ αγαπημενη μου! φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  4. Αχ, και δεν πρόλαβα να συμμετάσχω!Πολύ δυνατό συνδυασμό δημοσίευσης έκανες καλή μου Κικίτσα!Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά!Να 'σαι πάντα καλά!!!Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να περάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα καλε μου φιλε!
      ευχαριστω πολυ γιασ το σχολιο σου!
      χαιρομαι που σου αρεσε!
      να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  5. Απλά δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλεια ανάρτηση γεμάτη μουσική,αγάπη,φως,χορό και ζεστασιά!!!!!!!
    Υποκλίνομαι ταπεινά!!!!!!!!
    Σου στέλνω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Αμυ μου!
      σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  6. Εκφρασούλα μου,
    ιδιαίτερη η ντομινο-έκφραση σου, γεμάτη μουσική, χορό και συναισθήματα! Υπέροχη η ιδέα σου και είναι τόσο όμορφο που μάζεψες τόσα πολλά τραγούδια σε μία ανάρτηση!
    Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα και απο εδω κοπελιτσα μου!
      ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  7. Κικούλα μου τι όμορφη έμπνευση που είχες! Μάλλον εγώ χάλασα το κέφι λίγο, διότι ήταν λυπημένα τα τραγούδια που άκουγα εκείνη την ημέρα!
    Κοριτσάκι μου γλυκό τι δύσκολη και χρονοβόρα δουλειά έκανες??????
    Πολλά συγχαρητήρια, γλυκιά μου! Πραγματικά ένα Υπέροχο JUKEBOX!
    Να είσαι καλά Κική μου, πάντα έχεις έναν τρόπο να μας εκπλήσσεις όμορφα και μοναδικά! Καλό Σ/Κο με φιλιά πολλά και αγκαλιά ζεστή!:))♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Κατερινακι μου!
      χαιρομαι που σου αρεσε!
      και ευχαριστω που κερματισες και εσυ! χιχιχ
      φιλακια πολλα!
      και δε χαλασες κανενα κεφι!!
      αντιθετα! μου εδωσες εμπνευση!
      φιλακιαααααα

      Διαγραφή
  8. Θαυμαστές επιλογές.
    Σ ευχαριστούμε πολύ !!
    Καλό Σαββατόβραδο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να είναι καλά όσοι έριξαν κέρμα στο jukebox τα τραγούδια ήσαν όλα υπέροχα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ελενη μου!
      θα συμφωνησω μαζι σου!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  10. Ρε συ, τι πήγες κι έκανες;;;;;;;
    Τελικά είσαι πολύ ιδιαίτερο παιδί κι εγώ βρήκα ευκαιρία να ξανακούσω το τραγούδι που σου έγραψα!! Αχαχαχα!! Πολλά πολλά φιλάκια Κικάκι/θησαυράκι! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      χαιρομαι που σου αρεσε αδυναμια και ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  11. Εισαι φοβερή ήταν καταπληκτικό όχι μόνο μας άρεσε αλλά θα ακούμε και θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε όλη μέρα!
    Πολύ το ευχαριστήθηκα!
    Τα φιλιάαααα μουυυυυ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ελενακι μου!
      ευχαριστω πολυ!
      χαιρομαι που σου αρεσε!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο έμπνευση!!!!!
    Μπράβο Κική μου :)

    Go jukebox!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ τι γλυκό και έξυπνο αυτό που έφτιαξες! Να'σαι καλά Κική! :)

    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να ξερες τι μου κάνεις θα διαλέξω οικονομοπουλο ζουγανελη σαντανα και κυριως νικο με αυτο το κομματι που με εχει κολησει και το ακουω σερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει, δεν παίζεσαι λέμε!!!
    Πώς το σκέφτηκες ρε Κική;
    Το ένα καλύτερο απ' τ' άλλο!
    Άσε που μου θύμισες παλιές καλές εποχές.
    Να'σαι καλά Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Μαρακι μου!
      ηταν πολυ ευκολο.
      σε παλαιοτερη αναρτηση ειχα ρωτησει ποιο τραγουδι σε εκφραζει σημερα αλλα χωρις να ξερουν τι θελω να κανω επειτα.
      και συμφωνα με τις απαντησεις εβαλα τα τραγουδια. χιχιχ.
      να δες εδω: http://ekfrastite.blogspot.gr/2014/01/diary-of-bliss.html

      φιλακια πολλα!
      καλημερα!

      Διαγραφή
  16. Με ξεσήκωσες, δεν το συζητώ!!!! Φοβερή σύλληψη!!!!!!!
    Είσαι μοναδική Κική μου!!!!!
    Πολλά πολλά μελωδικά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Σιλενακι μου!
      χαιρομαι που σου αρεσε!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  17. Γεια σου κοπέλα μου!
    Πολλά διαφορετικά και αγαπημένα τραγούδια βρήκα στην ανάρτησή σου!
    Όμορφη η παιχνιδιάρικη ιδέα σου!!
    Καλό απόγευμα φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιλάμε για ΤΙΣ επιλογές!!!!!
    Καλή σου εβδομάδα,μικράκι μου!
    Μελωδική κι ανάλαφρη!
    Φιλιά πολλά και κατάμουτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      τι ωραια που εκλεισες το σχολιο σου!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα αγαπη!

      Διαγραφή
  19. Πολύ ωραία και έξυπνη η ανάρτηση σου..........όμορφες οι επιλογές σου..!
    Καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ωραιοζηλη μου!
      να ναι καλα οι φιλοι μου κερματισαν!
      φιλακια πολλα!
      να περνας ομορφα!

      Διαγραφή
  20. Αααααααα, τι τέλεια !!!!!!!
    Ευχαριστούμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κικίτσα μου καλησπέρα. Σου γράφω εδώ καθώς δεν έχω mail σου.
    Επειδή έγινε μια απόσυρση ποιήματος (του 22) καθώς έγινε μια προσπάθεια από άγνωστους λογαριασμούς να το βγάλουν ξαφνικά πρώτο και το έχεις ψηφίσει αν θελήσεις να αλλάξεις τη βαθμολογία σου θα τη δεχτώ με χαρά κι ανακούφιση γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκα απόψε :)
    έχουν ειδοποιηθεί όλοι όσοι το ψήφισαν.
    Κι ήταν πραγματικά ένα υπέροχο ποίημα!

    Ευχαριστώ !
    Και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Αριστεα μου!
      εγω ευχαριστω για την ενημερωση!
      να εισαι καλα!

      φιλακια [πολλα!

      Διαγραφή
  22. Φοβερή ανάρτηση!!! Απολαυστική!! Μπράβο συνονόματη!!! Ζωγράφισες κι εμείς απολαύσαμε!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aπίστευτο!!!!!!!! Πολύ πρωτότυπη η ιδέα σου. Και τι ψάξιμο βρε Κική.....πωπω !!!!Μπράβο σου. Αν και πρέπει πάντα να κλέβω χρόνο για το διαδίκτυο εσύ με έκανες να χάσω την αίσθηση του χρόνου και να διασκεδάσω με όλα τα τραγούδια και τον τρόπο παρουσίασης. Κατάπληκτη έμεινα!!!!!!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!
    Καλό σου βράδυ και καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα ΑΝΝΑ ΜΟΥ!
      ευχαριστω πολυ για το σχολιο σιου!
      να εισια καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  24. Αχ έχασα τέτοιο "παιχνίδι"!!! Πολύ ωραία ιδέα και τα περισσότερα τραγούδια είναι λατρεμένα! Φιλάκια φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε πειραζει φιλη μου!
      την επομενη φορα!
      χιχιχι!
      φιλακια πολλα!
      να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  25. Τι έμπνευση!!!Και τι δέσιμο τους έκανες, βρε Κικίτσα μου;;
    Είσαι απίστευτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υπέροχες οι επιλογές σου , Κική μου !!!!!
    Το "I will Survive" ένα από τα πιο αγαπημένα !!!!!
    Θα ξαναπεράσω για να ξανακούσω μερικά !!!!!
    Καλή εβδομάδα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κικί μου και μόνο τόση δουλειά που έκανες να βρεις όλα αυτά τα κομμάτια ... τα τόσο διαφορετικά ακούσματα και να τα δέσεις με την διάθεση των ανθρώπων που κάθονται γύρω από ένα jukebox σου βγάζω το καπέλο !
    Όταν ήμου μικρή είχε ο θείος μου στο μαγαζί του αυτό το μηχάνημα και ήταν μαγικός κόσμος όλα αυτά τα φώτα, τα κουμπιά τα χρώματα ... ρίχναμε συνέχεια κέρματα και πατούσαμε κουμπιά στην τύχη να δουμε τι θα μας βγάλει... η αλήθεια είναι βέβαια πως ένα jukebox δεν έχει όλη αυτή την γκάμα τραγουδιών, συνήθως ο ιδιοκτήτης βάζει ορισμένα μουσικά ακούσματα αλλά εδώ το ευχαριστήθηκα... μακάρι να ήταν και αληθινό να πατάγαμε κουμπιά , να διαλέγαμε κι εμείς ή να το αφήναμε στην έκπληξη για το επόμενο δισκάκι...
    Να είσαι καλά Κικίτσα μου
    φιλιά πολλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα λεβινακι μου γλυκο!
      ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου!
      α θελα να ειχα ενα τζουκμποξ!
      παρα πολυ!
      να εισαι καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  28. Κική μου, η έμπνευσή σου και ο τρόπος που τα έδεσες όλα μαζί, ήταν φοβερός!
    Ξαναπέρασα, το είδα, αλλά δεν είχα προλάβει να σου αφήσω σχόλιο. Σ΄ευχαριστώ που πρόσθεσες και το δικό μου κομμάτι! Εκείνη την ημέρα ήμουν στα down μου... ευτυχώς δεν μου κρατάνε πολύ, χαχα!! Αυτό για την αλλαγή ισχύει παρόλα αυτά, και σε ευχαριστώ για την ευχή σου.
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ελλη μου!
      εγω σ ευχαριστω που κερματισες!
      να εισαι καλα αγαπη!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  29. Διαβάζω τις τελευταίες σου αναρτήσεις και δεν μπορώ να μην σταθώ σ' αυτήν εδώ! Με κάθε κλικ νιώθεις μέλος της παρέας κι η διασκέδαση είναι δεδομένη! Πολύ ωραία η ιδέα σου :-) Η δε δική σου επιλογή τραγουδιού, άπαιχτη!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!!
      καλως σε βρηκα!
      ευχαριστω πολυ για ολα!
      να εισαι παντα καλα!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  30. Ευχαριστω πολυ πολυ!
    φιλακια πολλα!
    ματς μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ!

    Έως το τέλος του κόσμου λοιπόν... Έως.... Και μεταφορικά και κυριολεκτικά Σαν επιφώνημα... Πάντα ένα επιφώνημα.. Ένα επιφώνημα θαυμασμού, απόγνωσης, πολλών συναισθημάτων και ένωσης... Πάντα Ένωσης! ~~ Η Αγάπη Δηλώνει Πιστεύω - Κική Κωνσταντίνου Εκδόσεις Ανατολικός Η πανέμορφη φωτογραφία μας έρχεται από τα τρυφερά και δημιουργικά χεράκια μιας γυναίκας που αγαπώ και θαυμάζω! Κι όπως η ίδια μου είπε, άργησε αλλά έχει τη θέση που του αξίζει, επειδή περίμενε, υπομονετικά και καρτερικά! Ευχαριστώ ολόψυχα αγαπημένη μου, Alexandra Mouriopoulou !         Η κατανομή του χώρου ήταν άρτια μοιρασμένη και δομημένη στις δύο πλευρές με σκοπό και τα δύο μέρη να είναι ίδια. Ότι υπήρχε στη μία πλευρά υπήρχε και στην άλλη. Ακόμη και οι πετρούλες που στόλιζαν τις ρίζες των μεγάλων δέντρων ήταν ίδιες μεταξύ τους. Ήταν προφανές! Το πρόσωπο που είχε αναλάβει την φροντίδα και την επιμέλεια του κήπου εκτός από το ότι αφιέρωνε πάρα πολύ χρόνο σε αυτόν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο ήθελε και τα δύο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κρατώ στα χέρια μου το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 απο το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλλονιάς "Κέφαλος" , όπου συμμετέχω με τρία έργα μου. Ξεφυλλίζοντας το, ανάμεσα σε τόσους δημιουργούς και έργα, νιώθω υπερήφανη και ευγνώμων. Τα συγχαρητήρια μου, σε όλους! Eπίσης, ΕΔΩ, μπορειτε να διαβασετε μια υπέροχη συνέντευξη του δικού μας "Σκρουτζάκου"  Giannis Koutris !! Συγχαρητήρια αγαπημένε μου φίλε! Ακόμη, σας έχω δύο εξαιρετικές προτάσεις, δικών μας πάλι, αγαπημένων προσώπων! "Στα παπούτσια των άλλων¨" το νέο βιβλίο της Μαρίας Κανελλάκη, εκδ. 24γραμματα Ανατομικές ιστορίες παντός καιρού και εδάφους, σε ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων, για όλες τις (χ)ώρες και για όλα τα πέλματα. Η νέα τάξη υποδημάτων θέλει έντονες αντιθέσεις και άτολμους βηματισμούς. Σ’ αυτό το καλαπόδι κατασκευάστηκαν και οι ιστορίες του βιβλίου. Ψηλοτάκουνες γόβες για «φλατ» ήρωες και παπούτσια γδαρμένα για ανθρώπους-λουστρίνια. Ολοκαίνουργια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εκφραστικοί μου φίλοι, καλημέρα! Τί μου κάνετε, είστε όλοι καλά; Εγω μια χαρά. Καταιγισμός γενεθλίων το τελευταίο διάστημα βρε παιδιά! Πολύ με χαροποιεί αυτό! Ευχές, ευχές, ευχές! Μ' αρέσουν οι ευχές! Σήμερα λοιπόν θέλω και εγώ να δώσω τις ευχές μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, με ένα ιδιαίτερο θα έλεγα τρόπο! (Είμαι σίγουρη πως όταν η ξαδέρφη μου δει αυτή την ανάρτηση θα γουρλώσει το μάτι πίσω από τα γυαλιά, θα βγάλει τη γλώσσα έξω απο αμηχανία, θα βγάλει μια κραυγή απόγνωσης και θα κρυφτεί όπου βρει πρόχειρα εκεί τριγύρω χαχαχαχα) (Ιωάννα σα να είμαι εκεί και να σε βλέπω νοιώθω - πολύ το διασκεδάζω! :P) Σκορπίνα λοιπόν η ξαδερφάρα μου! Δυναμική προσωπικότητα, όσο κι αν δε το δείχνει με τη πρώτη ματιά!  Σήμερα λοιπόν, το κορίτσι μου έχει γενέθλια και εγώ δε θα μπορούσα να μη κάνω ανάρτηση μοναχά για πάρτη της! Τόσα έχει κάνει εκείνη για μένα, ας κάνω και εγώ κάτι μικρό αυτή τη φορά! ;) Χρόνια πολλά λοιπόν σε σένα που όταν ήμουνα μικρή με έβαζες να